Hverdagsliv Studier

SHREK HOS HUDPLEIEREN & EKSAMENSTANKER

13. november 2018

Er det én ting som gjør at jeg får lyst til å begynne å gå fast til hudpleier, så er det når jeg ser fine bilder av folk som er hos hudpleieren.

Du vet: De ligger der i den behagelige sengen, pakket inn i et deilig håndkle med hårbånd på hodet. Med glødende hud og et avslappet smil. En fancy maske penslet i ansiktet, og kanskje noen pads under øynene.

Når jeg ser sånne bilder, tenker jeg at jeg gjerne kunne brukt alle pengene jeg tjener på å gå til hudpleier. Så i dag gikk jeg til hudpleier. Og det var skikkelig ålreit. Jeg lå der og følte meg som alle freshe hudpleie-bilder jeg har sett i mitt liv. I en time var jeg i himmelen. Midt i, snek jeg til meg en selfie også, for jeg tenkte at jeg kunne blogge et inspirerende bilde av at jeg har vært hos hudpleier i dag. Jeg har jo ikke så mye å dele, nå som jeg er midt i eksamensperioden.

Her er resultatet:
Søstera til Shrek. Du kan tro jeg ble svært skuffet da jeg så dette bildet. Og jeg blir nok neppe leid inn som modell for Dr. Obagi med det første.

Men men, det viktigste er jo at huden er glad. Og at jeg føler meg fresh. Så får det heller være, at jeg ikke er så sjukt inspirerende å se på.

Et område jeg tydeligvis er inspirerende på, er studier. For jeg blir spurt hver eneste dag, om ikke jeg kan dele studiemotivasjon og tips til studieteknikker. Det er veldig hyggelig. Men jeg syns det er litt vanskelig, for dette semesteret er jeg ikke noen super-student. Jeg har lyst til å gi opp, samtidig som jeg vet at jeg aldri kommer til å gjøre det. Så det jeg jobber hardt for, og også vil inspirere andre til å gjøre – det er å gi mer faen. Å ikke la en eksamensperiode påvirke livsgleden. Det betyr jo så innmari lite i den store sammenhengen. Det føles bare større enn det er, fordi man er i «bobla».

Jeg jobber med å ikke lese for hardt. Gjøre andre ting også. I hvertfall frem til dagene rett før eksamen. I dag har jeg vært hos hudpleier, og etterpå skal jeg spille squash for aller første gang. Og det gjør fysisk vondt å gjøre andre ting enn å lese, men det er nettopp derfor det er viktig å gjøre det. Les heller effektivt to timer om gangen og ta en solid pause. Det er bedre enn å sitte og kuke i fire ineffektive timer. For det første, er det et bedre liv. For det andre så får hjernen din tid til å bearbeide stoffet du har lest, når du kobler av med noe annet, fremfor å hive deg over enda mer stoff. Den påstanden har jeg ikke tatt fra en forskningsartikkel, jeg syns bare det høres logisk ut. Haha.

Okey, nå skal søstera til Shrek fortsette dagen. Ønsker deg en nydelig dag som inneholder mer enn bare lesing ♥

11 Comments

 • Reply Ida 13. november 2018 at 14:11

  Det med å slappe mye av i en eksamensperiode funker veldig bra!! Jeg har fått best resultater slik, og før en skoleeksamen tok jeg 8 powernaps dagen før eksamen i makroøkonomi, og jeg fikk da en B som jeg er så utrolig stolt av <3

  • Reply Ida Wulff 20. november 2018 at 13:25

   Flink! <3

 • Reply Synne 13. november 2018 at 16:01

  Hahahaha nå lo jeg så jeg nesten tisset på meg! Du er så funny ❤️

  • Reply Ida Wulff 20. november 2018 at 13:24

   Haha <3 <3 <3

 • Reply Marie 13. november 2018 at 20:25

  Hei! Jeg blir så glad av å lese bloggen din! Du er superflink!! Jeg er selv i eksamensperioden nå, og blir faktisk veldig motivert av å lese innleggene dine, særlig de tidligere innleggene om studieteknikker osv. Jeg skal ha gruppe eksamen og individuell skoleeksamen i markedsføring, og lurer på om du har noen tips til akkurat det? Jeg stresser veldig med skoleeksamen, kjenner jeg, og føler virkelig ikke at tiden strekker til…;( haha!
  Masse lykke til på dine eksamener, du er rå!

  • Reply Ida Wulff 20. november 2018 at 13:24

   Hei 😀 Så hyggelig å høre! Går du på HK? Husker markedsføringsfaget som veeeldig bredt. Det er vel den individuelle som teller mest? Hvis du leser Kotler, så er den ganske stor. Så lag deg et puggehefte utifra stoffet, og fokuser på det som er blitt tatt opp i forelesninger. Lykke til <3

 • Reply Kamilla 13. november 2018 at 22:18

  Hahahahaha BILDET ❤️😂 Kjenner meg veldig godt igjen!

  • Reply Ida Wulff 15. november 2018 at 13:51

   Haha, godt å høre 😀

 • Reply hmm 14. november 2018 at 11:45

  Er ikke meningen med å gå til hudpleie, massasje etc. nettopp det å slappe av? Ligger du med telefonen i hånden konstant?

 • Reply Anonym 15. november 2018 at 08:12

  Dette var et magisk bra bilde hahah!
  Lykke til på eksamen, stå på 🙂

  • Reply Ida Wulff 15. november 2018 at 13:44

   Tusen takk 😀 <3 <3

  Leave a Reply