Hverdagsliv

EN NY OPPDAGELSE OG NOEN JULEGAVETIPS

14. november 2018

Reklame for Depend.no

Jeg, Ida Wulff, som aldri har klart å legge perfekt neglelakk på meg selv, har lagt min egen gellack på neglene for aller første gang. Og jeg trengte ikke å anstrenge meg litt engang, det var så himla enkelt. Og dette er første gang – tenk hvor pro jeg kommer til å bli med litt øving. Og når jeg ikke har akrylnegler med «ettervekst» under. Da er jeg sikker på at det blir helt perfekt.

Må være så ærlig og si at jeg ikke hadde skyhøye forventninger til Gellack Startkit fra Depend. Mest pågrunn av den rimelige prisen, det er jo så dyrt å få gellack i salong! Men jeg ble så positivt overrasket at jeg endte opp med å lage en egen reklamevideo til venninnene mine på Snapchat. Så nå håper jeg de tar meg på alvor og klikker den hjem, haha! The magic trick var visst bare å lese bruksanvisningen, der det stod at man skal vaske over neglene med rensen mellom hver runde i UV-lampen. Det gjorde jeg, og neglene mine var ikke litt klissete engang. Neglene du ser på bildet har fått ett strøk lakk med Depend sin gellack i fargen Nude.

Gellack Startkit må bare være årets julegave til en som liker å stelle med neglene sine! Eller som burde, ehe. Kitet inneholder før/etter-rengjøring, gellack-base, gellack-topp, LED-lampe med timer og adapter, manikyrpinne og fil. Selve gellacken må man kjøpe separat. 

• GELLACK STARTKIT •

Gellack Startkit koster egentlig 479 kroner, men med rabattkoden IDANOVEMBER får du det til 299,-.

Du finner det HER 

Løp og kjøp sier jeg bare, enten det er til deg selv eller til en heldiggris som skal få det til jul. Jeg gleder meg til å lakke røde julenegler!Hvor langt har du kommet med julegavene i år? Jeg har så vidt startet litt. Men ettersom jeg handler mange av julegavene på nett, så har jeg ikke stresset så veldig heller. Jeg har satt meg et mål om å bli ferdig før desember er her, da. Og så har jeg tenkt til å være flink med gavene i år. Ikke kjøpe gaver som folk ikke får bruk for, og ikke bruke villt mye penger. En julegave trenger ikke å være dyr for å glede 

Selv om Gellack Startkit var så overraskende bra at jeg helst ville la det stå for seg selv, som ett innmari bra tips, så har jeg noen flere tips til julegaver fra Depend.no. Dronningen av hjemmespa har selvfølgelig flere favoritter!

• EYE BROW COLOUR + EYEBROW PENCIL SLIM •

Disse to produktene er alt for meg, når det kommer til å fikse brynene hjemme! Jeg er sykt fornøyd med å ha influencet flere av venninnene mine til å begynne å farge bryn hjemme, det sparer både tid og penger. Og med denne fargen blir resultatet dødsbra, så lenge man følger bruksanvisningen. Og takk til deg som tipset meg om fargen brunsvart i kommentarfeltet. Jeg har gått over til å bruke den, og den blir så naturlig til etterveksten min. Jeg har skrevet et eget innlegg om å fikse brynene hjemme, du finner det her. Prisen på denne gaven handler på 240 kroner totalt, og sørger for at mottakeren kan fikse fine bryn i nesten et helt år.

Eye Brow Colour finner du HER, og Eyebrow Pencil finner du HER 

• 3-STEP ACTION NAIL CARE KIT •

Når du ikke vet hva du skal kjøpe til et menneske – kjøp noe pleiende! Alle har godt av det. Dette kitet inneholder en peelingkrem til neglebånd, en avokado-olje og en krem til hender og neglebånd. I tillegg inneholder det en liten neglebørste og en neglefil, men skal man være ærlig så skal man være ærlig: Jeg bruker ikke sistnevnte, da foretrekker jeg heller en stor og god neglefil. Kitet koster 199 kroner, og er en super gave til den som har alt!

Du finner kitet HER 

• ELEKTRISK FOTFIL •

En elektrisk fotfil bør alle ha! Selv er jeg veldig fan av flassesokker, men jeg bruker dem bare noen ganger i året. Så fotfilen kommer frem hvis jeg begynner å få noen tørre områder på føttene, og trenger en fresh up. Det som skiller Depend sin elektriske fotfil fra en annen jeg har brukt tidligere, er at denne kommer med to hoder. Hodene har forskjellig grovhetsgrad – slik at du kan velge etter behov. Fotfilen koster kun 249 kroner, den er et kupp.

Du finner fotfilen HER 

• FRANSK MANIKYR –  ROSA •

Med dette kitet kan man legge den franske manikyren hjemme. Den inneholder tre lakker, hvor en av dem har ridgefiller-effekt. Det vil si at den fyller opp eventuelle sprekker du måtte ha i neglen. Og hvis du er like dårlig på å påføre neglelakk som meg: Det følger med maler, slik at du får hjelp til påføringen og ikke lakker utenfor linjene 😀

Kitet koster 115 kroner, og du finner det HER 

PS. Ikke glem å bruke rabattkode IDANOVEMBER hvis du skal kjøpe Gellack Startkit 

Håper du fikk inspirasjon til julegaveshoppingen – og heia julegaver til en rimelig penge, som man får masse ut av.

32 Comments

 • Reply Hege Iren 14. november 2018 at 17:16

  Jeg kan skrive under på at denne er knall god! Har brukt min så mye at nå er den helt falleferdig 😂 (brukt gjevnlig i 5 år) Skal klikke hjem en ny med en gang 😃 Takk 😍

  • Reply Ida Wulff 15. november 2018 at 13:50

   Yeyy! 🙂 <3

 • Reply Caroline 14. november 2018 at 17:36

  Har lyst til å prøve, men samtidig blir jeg veldig skeptisk når jeg leser dette: https://www.dagbladet.no/nyheter/trekker-helsefarlig-neglelakk/61052657

  Vet du om de har endret ingrediensene til det bedre siden den gang?

  • Reply Ida Wulff 15. november 2018 at 13:48

   Hei! 🙂
   Jeg måtte maile og spørre Depend om dette, da det var ukjent for meg. Depend skriver til meg at det i likhet med andre kosmetiske produkter kan oppstå allergiske reaksjoner ved overforbruk. Man bør følge bruksanvisningen nøye. Men Mattilsynet har vært på saken, og produktet er godkjent i Norge. Så jeg tror ikke ingrediensene er endret. Klem!

 • Reply Anonym 14. november 2018 at 17:49

  Hvordan fjerner du gellacken igjen hjemme? Må man bruke aceton?

  • Reply Ida Wulff 15. november 2018 at 13:46

   Jeg har middel til å fjerne det, men har ikke testet det enda 🙂

 • Reply Tonje 14. november 2018 at 19:30

  Bruker selv bryns og vippefargingen fra depend. Ser plutselig litt mer våken ut.

  • Reply Ida Wulff 15. november 2018 at 13:46

   Jaa, love it 😀 Elsker å kunne gjøre det hjemme, hvorfor har jeg ikke tenkt på det før!

 • Reply Ingrid 14. november 2018 at 21:57

  Kastet depend-settet mitt – det ødela neglene mine iallefall. Hadde akkurat det settet

  • Reply Ida Wulff 15. november 2018 at 13:51

   Så kjedelig 🙁 Kanskje du fikk en allergisk reaksjon på gellacken.

 • Reply Linda 14. november 2018 at 22:16

  Jeg virkelig ELSKET gellack kittet fra Depend og brukte det ganske mye, og har aldri hatt problemer med allergiske reaksjoner på andre produkter. Etter bruk i ca 1,5 år så begynte jeg å klø rundt neglene under bruk, ignorerte dette, og brukte det en gang til og da ble det verre og neglen løsnet enkelte steder fra neglsengen- utrolig kjipt og det tok ca 1/2 år før det ble bra igjen. Kontaktet Depend, de har jo hatt mange saker med allergiske reaksjonerpå gellacken sin i både Norge og Sverige (søk på nettet), og jeg fikk tilbud om et annet produkt som plaster på såret. En liten advarsel til alle som ønsker å kjøpe produktet, elsket det, men vær oppmerksom på evt reaksjoner- ta lakken av og slutt å bruke det med en gang.

  • Reply Ida Wulff 15. november 2018 at 13:50

   Uff, det hørtes forferdelig ut! Og så dumt at du ikke kunne bruke det mer! 🙁 Hvor ofte pleide du å legge på gellack? Takk for heads up, hvis det begynner å klø rundt neglene skal jeg stoppe umiddelbart. Enn så lenge, heldigvis ingen allergisk reaksjon her <3

 • Reply men 14. november 2018 at 22:49

  Aldri opplevd en mer irriterende reklame enn den du har på bloggen nå. Utrolig høy lyd, og at man må ta pause for å få vekk lyden er ganske håpløst. Du får sikkert masse penger for dette, så i get it. Gidder ikke klikke meg inn igjen her før den blir borte, det er for masete å ha på toppen av blogg-feeden.

  Ellers så liker jeg bloggen 😉

  • Reply Ida Wulff 15. november 2018 at 13:45

   Hva er det reklame for? Jeg ser ikke den samme hos meg tydeligivs. Og disse reklamene (bannere) tjener jeg nada på i forhold til hvor irriterende de er, så slike tilbakemeldinger setter jeg faktisk pris på! <3

 • Reply Elisa 15. november 2018 at 14:24

  Jeg kastet også mitt gellac-sett! Ødela neglene mine… heeelt umulig å få av.. også med det middelet som fulgte med som skulle fjerne det. Det virket ikke. Måtte omtrent spikke vekk lakken til slutt…. håååpløst… Det var vel en grunn til at det faktisk ble tatt vekk fra markedet for noen år siden.

 • Reply Anni 15. november 2018 at 22:40

  Supert tips! Dette skal prøves. Men du, jeg er helt grønn på ting man gir i julegave til kjæresten sin når man nettopp har blitt sammen! Har du noen gode tips på lager? 🙂 🙂

  • Reply Ida Wulff 16. november 2018 at 14:01

   En opplevelse, noe dere kan gjøre sammen på nyåret 😀

 • Reply isabelle 16. november 2018 at 00:47

  Brukte selv dette settet, men fikk en tortur allergisk reaksjon hver gang. Klødde som en gaaaal langt inn til skjelettet, hovnet opp, var helt jævlig! Gikk over til det merket på vita, fikk samme reaksjon etter hvert da og. Står unna alt sånt nå, ganske kjipt :/

  • Reply Ida Wulff 16. november 2018 at 14:01

   Så kjedelig! 🙁 Da er det nok best å holde seg unna gellack ja!

 • Reply Therese B 16. november 2018 at 09:35

  Jeg har brukt mitt sett jevnlig i 4 år, så nå klikket jeg hjem et nytt et! (Takk for rabattkode <3) Har lurt lenge på hvorfor ingen bloggere har skrevet om det, selv har jeg fått alle venninnene mine til å bruke det samme! Det er helt fantastisk!

  Og tips til å få det av – pleier å legge et nytt lag over gammel lakk som begynner å bli stygg, og med to lag er det lett å dra av når det også begynner å bli stygt 😊 Har prøvd ulike fjernere, men synes det fungerer dårlig.

  • Reply Ida Wulff 16. november 2018 at 14:01

   Takk for tips 😀 <3

 • Reply Helga 16. november 2018 at 11:09

  Hei! Gellack-settet sitter på både godt og lenge. Men jeg vil også advare folk om å bruke det for mye. Jeg begynte å klø veldig og huden rundt neglene sprakk opp og begynte å blø – og dette var selv uten overdreven bruk. Jeg reagerer heller ikke på andre neglelakker eller lignende. Må innrømme at jeg også er litt sjokkert over at de fremdeles selger det, da jeg var sikker på at de hadde trukket produktet fra markedet. Men synes det er trist at en slik reaksjon kan oppstå, fordi det sitter så bra!

 • Reply Anonym 17. november 2018 at 10:42

  Hmm… hvor skriver jeg idanovember for å få rabatt kode?

 • Reply ida 20. november 2018 at 09:31

  Hei 🙂 hvilken på farge på neglelakken brukte du? Skal kjøpe settet og ble usikker på hvilken farge jeg ville ha, synes din var veldig enkel og fin!

  • Reply Ida Wulff 20. november 2018 at 13:16

   Jeg brukte den som heter nude! 🙂

 • Reply ida 27. november 2018 at 07:59

  Gjelder ikke rabattkoden lengre?

  • Reply Ida Wulff 27. november 2018 at 10:22

   Jo, det har skjedd noe rart, er på saken <3

 • Reply Anonym 27. november 2018 at 09:57

  Hei! Når jeg skriver inn rabattkoden, blir prisen 383,20, og ikke 299 kr 🙈Betyr litt for en fattig student som meg hehe, så ville bare gi bekjed! Klem <3

  • Reply Ida Wulff 27. november 2018 at 10:22

   Jeg er på saken!! <3

 • Reply Ida 28. november 2018 at 12:38

  Rabattkoden funker ikke 🙁 Har de funnet ut av det?

  • Reply Ida Wulff 28. november 2018 at 15:38

   Har purret det igjen nå :O beklager så mye for det <3

 • Reply Stine 30. november 2018 at 22:35

  Ville gjerne benytte meg av tilbudet siden det er siste dag i November, men rabattkoden fungerer ikke. Har du funnet ut av det enda?

 • Leave a Reply