Hverdagsliv Studier

EKSAMENZILLA ER TILBAKE

16. november 2018

Om dette bildet trengte et heftig filter? JA.

Uff, jeg har brukt flere tusen kroner på ny hårpleie og hudpleie denne uken. Alt for å få dette nedslitte eksamenshodet til å stråle litt.

Men det ser ut til at jeg ikke får valuta for pengene enn så lenge. Ikke engang de beste produkter kan få håret til å skinne og huden til å gløde, når det er krig i hjernen.

Akkurat nå er jeg på det punktet, som jeg som student har vært på mange ganger før, i tiden før en eksamen. Jeg ser at det er en sammenheng jeg skal se her! Jeg bare ser den ikke! Jeg skjønner hva jeg skal skjønne, jeg bare skjønner det ikke! Men det er like før. Og den like før-fasen er frustrerende. Jeg tror ikke jeg har vært i den  nærme eksamen før, lyspæren pleier vanligvis å gå opp litt tidligere.

Men det er SÅ mye å lese. Og den kompliserte engelsken tar tid. Jeg trøster meg med at det hele er over om tre døgn. Jeg begynner virkelig å savne tiden på bachelor. Når jeg tenker tilbake på det nå, så føltes det så mye mer… Kos. Jeg skulle også ønske at jeg ikke tok ett års pause mellom bachelor og master, det er som om hodet har rukket å tine opp i mellomtiden. Gode råd til meg selv i mitt neste liv! Og for de som lurer: Jeg går innovasjon og ledelse. Veldig interessant, sånn utenom eksamensperioden…

Nei, nå må jeg fortsette lesingen før samboeren kommer hjem og forventer fredagsstemning! Jeg har ikke hatt hjerte til å forklare ham at fredagskonseptet ikke eksisterer i eksamensperioder. Han forventer nok at vi skal gjøre noe hyggelig fordi det «endelig er helg», men for meg er det bare nok en dag med et desperat behov for å bli klokere. Han kommer til å komme hjem til joggebukse, dott på hodet og fire vipper på hvert øye. Og til et forslag om å spise takeaway, for så å henge hver for oss. I et ett år gammelt forhold lærer man fremdeles ting om hverandre, og nå er det på tide å introdusere ham for eksamenzilla.

Jeg skrev et innlegg om «eksamenzilla» for hele tre år siden, du kan lese det her hvis du vil.

Okey, folkens. Da gjenstår det bare å si keep pushing med ironisk distanse.

16 Comments

 • Reply Adrienne 16. november 2018 at 12:53

  Hei 🙂 Hva slags hårpleie og hudpleie gikk du for? Du pleier å komme med så gode anbefalinger!

 • Reply Eline 16. november 2018 at 16:31

  Lykke til!! <3

  • Reply Ida Wulff 20. november 2018 at 13:20

   Takk for det <3 <3

 • Reply Ida 17. november 2018 at 11:48

  Lykke til, Ida 😀

  • Reply Ida Wulff 20. november 2018 at 13:20

   Tusen takk, Ida 😀

 • Reply Tonje 17. november 2018 at 13:27

  Masse lykke til videre i lesingen ❤️️

  • Reply Ida Wulff 20. november 2018 at 13:20

   Tusen takk <3 <3 <3

 • Reply Tonje 17. november 2018 at 14:22

  Lykke til på eksamen😁
  Hvor er buksen på bildene fra?

  • Reply Ida Wulff 20. november 2018 at 13:19

   Tusen takk 😀 Den er fra Floyd, modellen heter Kine.

 • Reply Marie 17. november 2018 at 17:16

  Føler med deg. Åpnet ihvertfall vinkartongen for å gjøre eksamenslesing på lørdagskvelden litt mer interessant…

  • Reply Ida Wulff 20. november 2018 at 13:19

   Skååål! Og lykke til <3

 • Reply Helene 18. november 2018 at 13:16

  Jeg trodde virkelig ikke jeg var eksamenzilla… men fytti.grisen. I går klokken halv 1 på natten løp jeg inn i naboleiligheten i bare badekåpen (!) og skreik «HVEM FAEN BOR HER» – midt under festen som fremdeles ( >:( ) var i gang.. måtte le av meg selv når jeg gikk inn i egen leilighet – trodde aldri jeg kom til å bli DEN kjerringa..

  Nå holder de på igjen forresten – var visst ikke nok å plage meg med høy musikk når jeg skulle sove, de må jo plage meg når jeg skal lese også.. – viktig å rydde til høy russemusikk, må vite!

  Jeg føler med deg.

  Hilsen eksamenzilla 2 <3

  • Reply Ida Wulff 20. november 2018 at 13:19

   Hahaha, ååå, unnskyld at jeg ler. Stakkars deg! <3 Sender deg en stor eksamensklem!

 • Reply Kristina 19. november 2018 at 02:03

  Masse lykke til på eksamen i morgen Ida! You got this 👊🏼🤩

  Jeg leverer eksamen 1/5 på tirsdag, så vet hvordan du har det😅 Men det føles sååå verdt når su først får juleferie

  • Reply Ida Wulff 20. november 2018 at 13:18

   Lykke til du også, stå på <3 <3

 • Reply Maria 19. november 2018 at 19:17

  Hei Ida 🙂 husker at du skreiv at du slutte på p-piller for ei stund sidan. Merka du noke på kroppen i form av murring i magen og lignende?

 • Leave a Reply