Hverdagsliv

MITT ALLER BESTE KJÆRESTETIPS

20. november 2018

Reklame for FuelBox – Den gode samtalen på boks

EN HELAFTEN MED FUELBOX 💕

Første gang jeg holdt i parboksen fra FuelBox, hadde jeg vært kjæreste med Gravlyset i omtrent fire måneder. Det var en julegave fra svigermor, til et ferskt, ungt og intetanende par.

FuelBoxen førte oss inn i mange store og interessante samtaler.

Den førte oss også inn i en av våre første store diskusjoner, da jeg ble dødelig fornærmet over å finne ut at han egentlig ikke var så opptatt av ekteskap, det viktigste er jo at man vet innerst inne at man elsker hverandre. Og at han egentlig aldri hadde tenkt over om han ville ha barn. I hodet mitt så burde han jo ønske seg dette over alt i verden, hvis han følte at han hadde funnet the one.

Men vi hadde vært kjærester i fire måneder, og jeg måtte bare akseptere at han er en mann. Som har vært på fotballtrening, de årene hvor jeg har sittet på jenterommet og tvunget Ken til å gifte seg med Barbie for syvende gang på samme kveld. Jeg håper det ikke er for diskriminerende å si, men vi jenter dagdrømmer nok mer om slikt enn hva menn i tjueårene har rukket å gjøre.

Sånn bortsett fra det, så har vår kjære FuelBox for det meste ført til fine samtaler. Om fremtiden, hvem vi er, hva vi vil gjøre mere/mindre av – og den skal faktisk ha takken for at vi har fokus på felles prosjekter. For vi fant ut at vi ikke vil være et par som kommer hjem til hverandre om kvelden, forteller om hvert vårt liv og kysser god natt. Vi skal gjøre givende ting sammen også.Vi rundet parboksen fra FuelBox to ganger i starten av forholdet vårt.

Nå, ett år senere, har vi dratt frem boksen igjen. Og svarene er helt annerledes nå. Ikke at det kommer som noen overraskelse, det er heller fint. Fint å tenke på at vi klarte oss gjennom det første året. På det året har vi reist sammen, grått sammen, ledd sammen, flyttet sammen, blitt kjent med hverandres familier og introdusert dem for hverandre. Vi har hjulpet hverandre, sett hverandre på det aller verste, og mest av alt: Hatt de gode samtalene.

Jeg tror det har hjulpet oss. At vi var så flinke til å prate helt fra starten. Ta alle samtalene, liksom. De fine og de vanskelige. Og selvfølgelig også de mindre seriøse.

Enten du er i et helt ferskt forhold, eller har vært i det en god stund: Lov meg at du prøver FuelBox med din kjære! Det gir SÅ mye.

Du finner FuelBox Par HER ♥ Jeg vil også trekke frem FuelBox Venner, som jeg GLEDER meg til å teste sammen med venninnene mine nå som jeg endelig har tid til å henge med dem igjen. Det skal det bli en helaften ut av, det er helt sikkert. Boksen inneholder mange spørsmål som jeg vet at det kan bli lange diskusjoner rundt – kanskje aller mest i kategorien Kjærlighet, romantikk og sex. Av en eller annen grunn.Både FuelBox Par, FuelBox Venner og FuelBox Familie er den perfekte julegaven. En aktivitet man kan gjøre sammen, og som krever tilstedeværelse. Be papsen om å legge ned iPaden, Finn.no går ingen steder. Be venninnene legge vekk Instagram, det er på tide å fokusere på virkelighetens vennskap. Be kjæresten klappe sammen laptopen, nå skal det prates.

Du finner alle de forskjellige samtaleboksene hos FuelBox HER.

PS. Rabattkoden «Ida» gir deg 100 kroner i rabatt, og den varer i en uke 😀

18 Comments

 • Reply Anonym 20. november 2018 at 17:17

  Hvor er stuebordene fra? Blir inspirert av hvor fint du har det! ❤️😍🙏🏼⭐️

  • Reply Ida Wulff 21. november 2018 at 15:37

   De er fra Gubi, kjøpt hos Lune Hjem! 🙂 Jeg skal selge mine på nyåret fordi vi skal flytte, så send meg en mail hvis du vil ha dem til en finere pris enn i butikk <3

 • Reply Martine 20. november 2018 at 20:28

  Så fin du er på håret! Superfin med langt hår ❤️ -Gratulerer med overstått eksamen!

  • Reply Ida Wulff 21. november 2018 at 15:38

   Tusen takk <3 <3 <3

 • Reply Lilli 20. november 2018 at 21:03

  Rabatten fungerer ikke. Skal ha fuelbox for par som koster 599. Trykker inn «Ida» på rabattkuppong, men koster fremdeles 599 + frakt ved betaling

  • Reply Ida Wulff 21. november 2018 at 15:38

   Hei! Så ikke kommentaren din før nå – fikk du det til? 🙂 Hvis ikke, kontakt kundeservice!

 • Reply Anonym 20. november 2018 at 22:14

  Hvor er det svarte skålene fra?

  • Reply Ida Wulff 21. november 2018 at 15:38

   Kjøpt i en sjappe i Danmark som jeg dessverre ikke husker navnet på! :/

 • Reply Maria 20. november 2018 at 22:23

  Kjøpte fuelbox i sommer før vi skulle på hytta, tenkte at dette skulle bli koselig å gjøre om sommerkveldene. MEN – det ble rett og slett dritdårlig stemning. Flere av spørsmålene fikk bare frem dårlig grums som var diskutert før 😅 vi ble enige om å aldri spille det igjen, og ga det bort 😂

  • Reply Ida Wulff 21. november 2018 at 15:36

   Haha nei uffda! <3 <3

 • Reply Anonym 20. november 2018 at 23:43

  Dette skal jeg klikke hjem, tusen takk for tipset! Tror dette blir en av julegavene til kjæresten 😀

  • Reply Ida Wulff 21. november 2018 at 15:36

   Kos dere masse med FuelBox 😀 <3

 • Reply Helene 21. november 2018 at 03:15

  Så vakker du er Ida! 😍

  • Reply Ida Wulff 21. november 2018 at 15:36

   Åå, takk <3 <3

 • Reply Hannah 22. november 2018 at 08:30

  Dette spillet husker jeg du tipset om en gang før, og jeg tror nesten jeg skal slå til denne gangen 😀 Må testes! Så naturlig og vakker du er på disse bildene, forresten <3 (Og ellers også da) Nyt vel overstått eksamen <3

  • Reply Ida Wulff 24. november 2018 at 10:16

   Tusen takk, kjære Hannah <3

 • Reply Caroline 23. november 2018 at 22:31

  Hei Ida.

  Jeg vant dette samtalespillet i en konkurranse hos deg for et års tid siden. Tuuusen takk! Jeg og kjæresten har hatt så gode og fine samtaler med denne samtaleboksen 😊

  • Reply Ida Wulff 24. november 2018 at 10:13

   Ååå så bra! Det var hyggelig å høre 😀 <3

  Leave a Reply