Hverdagsliv

DET ER BLACK FRIDAY HOS BLIVAKKER

23. november 2018

Reklame: Det er Black Friday hos BliVakker.no! 

ROSA PAKKE I POSTEN! 💋

Nå er det Black Friday hos BliVakker, med minst 27-80% rabatt på hele nettbutikken. Er det én ting jeg faktisk tillater meg å handle på Black Friday, så er det skjønnhetsprodukter og sminke. Hvorfor ikke liksom, når jeg uansett vet at jeg skal ha det. Ingen grunn til å kjøpe til full pris uken etter 😀

Jeg har fått en rosa pakke, 0g den var stappa med deilige produkter fra Biotherm.

Tre av produktene har allerede fast plass på badet mitt (deodoranten og bodylotion), men det var også tre nye ting å teste ut. Selvbruning er det beste jeg vet å teste nytt, og i denne pakka var det både en til kropp og en til ansikt! Les min dom litt lengre ned. Her er produktene jeg fikk i pakka:

Biotherm Deo Pure: Denne har jeg brukt i cirka ett år, etter at en venninne fortalte meg at til og med kjæresten hennes brukte den fordi den var så bra. Eneste minus er at den går fort tom, så jeg liker å kjøpe den når det er rabatt på den. Hos BliVakker er den nå på 30%, og du finner den HER.

Biotherm Bodylotion: Mitt faste TaxFree-kjøp siden jeg ble født, sånn cirka. Hehe. Det er jeg sikkert ikke alene om. Visste du at den oransje er best til tørr hud, og er super å bruke om vinteren? Mens den hvite er litt lettere, og heller kan brukes resten av året. Jeg har alltid begge to i skapet, de lukter så friskt og er lette å smøre inn. BliVakker gir deg 30% rabatt på begge to. Du finner den hvite HER og den oransje HER!

 Biotherm Oil Therapy dusjsåpe: For å være helt ærlig, så bruker jeg DeoDoc som dusjsåpe. Og siden det er en liten intimsåpe, så blir det himla dyrt i lengden. Jeg må rett og slett kutte ut å bruke den over hele kroppen. Nå ser jeg frem til å såpe meg inn med denne herlige saken, som forhåpentligvis også kan forebygge tørr vinterhud. Du finner den HER.

Biotherm selvbruning: OKEEY, trodde aldri vi skulle komme frem til dette punktet, jeg har gleda meg! Som sagt så elsker jeg å teste ny selvbruning. Aqua-Gelée Autobronzante er en selvbruning til ansiktet – og det er den første jeg har testet som faktisk lukter godt. Jeg er spesielt fan av gel-konsistens når det kommer til selvbruning, og denne var som en blanding av gel og krem. Kjentes ut som en god fuktighetskrem rett og slett, og i dag våknet jeg med en jevn, fin brunfarge i ansiktet. ELSK!! Du finner den HER.

Selvbruningen til kroppen heter Autobronzante Tonique, og den har vannkonsistens. Noe jeg var svært skeptisk til, for det ble vanskelig å se hvor jeg hadde smurt. Men jeg sprayet på, smurte den ut som om den var en krem, og våknet opp i dag med jevn og veldig naturlig farge på kroppen. Jeg kunne tenkt meg litt mer farge, så neste gang kommer jeg til å ta to lag med denne. Fordelen er at den tørker fort, og at det er en rask prosess. Denne kommer jeg til å anbefale til venninnene mine som er redde for selvbruning, fordi de ikke vil bli for brune! Du finner den HER.

Alle produktene fra Biotherm finner du HER 😀 Selvbruningen virker drøy i bruk, her ser du hvor mye som gikk til å smøre inn hele kroppen. Nei, fy søren så glad den til ansiktet gjorde meg!! Og så satser jeg på at den til kroppen også blir en terningkast 6, når jeg får på meg to lag med den. Ikke at det er noe galt i å se naturlig ut, men jeg har sååå behov for å se litt tan ut når jeg er omgitt av november-mørket. Biotherm-produktene og maaaasse andre deilige produkter finner du hos BliVakker – som jo alltid tilbyr veldig fine priser. Men skynd deg nå som de er ekstra fine 😀 

Du kommer deg til BliVakker.no sitt Black Friday-salg HER.

18 Comments

 • Reply Mia 23. november 2018 at 08:14

  Elsker den til ansiktet! Jeg kan like gjerne bruke den om dagen u der sminke. Lukter digg og blir like fint uansett😄 elsker selvbruning som ikke er noe ork å bruke og som må planlegges

  • Reply Ida Wulff 23. november 2018 at 08:36

   Jaaa me too 😀 <3 elsker en fra Clarins veldig høyt, men den er stress. Må planlegges, lukter drit og tar lang tid før den tørker. Så denne kommer jeg til å bruke i hverdagen!

 • Reply Karoline 23. november 2018 at 11:49

  Altså herreguuud, du er så fin uten vippene!! Så naturlig og fin.

  • Reply Ida Wulff 23. november 2018 at 13:03

   Åå, takk! <3 sitter dessverre og venter på vippedama as we speak!! :O har vært veldig deilig å være uten da. Blir sikkert vippeløs igjen neste eksamensperiode, Hehe. Klem!

 • Reply Anonym 23. november 2018 at 15:16

  Hei, hva har du gjort med leppene? Jeg vurderer å ta restylane selv, er det vanskelig å få det jevnt? Og hvor ofte tar du det?

  • Reply Ida Wulff 23. november 2018 at 16:00

   Hei 🙂 Det har jeg sluttet med, det blir sjeldent helt rett og «perfekt». Dessuten fort gjort å få klumper!

 • Reply Maria 23. november 2018 at 18:25

  Hei. Kan man bruke disse selvbruningskremene når man er gravid?😊

  • Reply Ida Wulff 24. november 2018 at 10:13

   Hei Maria 🙂 det vet jeg dessverre ikke, så det har jeg ikke lyst til å uttale meg om <3

 • Reply Ella 24. november 2018 at 00:56

  Er selv avhengig av vipper så vet det er vanskelig å tro at man ikke ser ut som en nakenkatt uten når man er vant til det… Men må bare si at herregud så du kler å ikke ha vipper og!!! Så nydelig

  • Reply Ida Wulff 27. november 2018 at 10:34

   <3<3<3

 • Reply Ingunn 24. november 2018 at 14:23

  Den selvbruningen til ansiktet- tar du den nedover halsen og brystet også? Eller blender den fint med den andre? ☺️ Hvordan vil du anbefale å påføre den? Så veldig fint ut!

  • Reply Ida Wulff 24. november 2018 at 15:45

   Jeg pleier å smøre det samme i ansiktet og på halsen :-))

 • Reply Victoria Vinje 25. november 2018 at 16:35

  Hei! Hvordan er lukta på selvbruningsproduktene? Skjønner at det er vanskelig å bli helt kvitt den karakteristiske lukta, men hvis du sammenlikner med andre produkter i typ samme prisklasse? 🙂

  • Reply Ida Wulff 25. november 2018 at 19:45

   Jeg syns disse var bedre enn mange andre – spesielt den i ansiktet, følte ikke at jeg trengte å dusje den av 🙂

 • Reply Marte 25. november 2018 at 23:51

  Jeg hadde øyne ned i fagbøker på fredag, så ble inge kjøp for meg. Uansett, du er nyyyydelig uten vipper! Men leste lenger opp at du skal ha nye nå så. 😀 Meeen, et helt annet spørsmål. Den hårbøylen din, hvor er den fra? 😀

  • Reply Ida Wulff 27. november 2018 at 10:27

   Håper det går bra med bøkene 😀 Og takk for fine ord. Bøylen er kjøpt hos Daisy på Vinderen! <3

 • Reply Beate 26. november 2018 at 17:44

  Hvor er øredobbene fra? :O

  • Reply Ida Wulff 26. november 2018 at 19:55

   De er fra Farmhouse Design? 🙂

  Leave a Reply