Hverdagsliv

30% RABATT PÅ ET HVITT SMIL

29. november 2018

Reklame for Spotlight Whitening (30% rabatt hos Vitusapotek)

Nå er det ganske nøyaktig åtte måneder siden jeg anbefalte Teeth White Strips fra Spotlight Whitening for første gang. Den gang tok jeg en 14 dagers «kur» for å få tennene mine hvitere, og etter det har jeg brukt stripsene sporadisk – for å få en oppfriskning her og der. For meg er det viktig å bruke noe som er trygt, og at denne selges hos Vitusapotek syns jeg er veldig betryggende.

Etter eksamensperioden, følte jeg for første gang på lenge at tennene mine faktisk så litt… Gule ut? Kanskje ikke gule, men mørkere på en eller annen måte. Og det er i såfall ikke så rart, for jeg har drukket kaffe som en bingokjerring og brukt snus som en lastebilsjåfør. Åh, jeg blir så lei av meg selv. Hvorfor gjør jeg sånt.

Det kan heldigvis fikses. Og det uten dyr tannbleking hos tannlegen, eller elleville white strips fra USA. Sistnevnte er effektive fordi de inneholder veldig mye hydrogenperoksid, og derfor virker dypere enn det vi egentlig trenger. Rødvin, snus, kaffe og det som misfarger tennene våre, trekker gjerne kun ned i de 5 første lagene i tennene våre, og derfor trenger vi ikke SÅ mye hydrogenperoksid for å bli kvitt den misfargingen.Spotlight Whitening inneholder 0,05% hydrogenperoksid, en dosering som er lovlig i Norge. Og ja, etter dårlig erfaring med hjemmebleking fra utlandet i mine yngre dager, var jeg livredd for å i det hele tatt røre tennene mine med hydrogenperoksid igjen. Satt bare og ventet på følelsen av at en hammer slo meg i tennene. Men jeg har aldri kjent så mye som et stikk av ubehag med disse stripsene. Takk og lov!

I en boks med Spotlight Whitening får du 14 sett med strips. Det er meningen at du skal ha dem på i 1 time om dagen, i 14 dager. Tørk tennene, og sett én strips oppe og én nede. Etter en time fjerner du stripsene, og pusser tennene på vanlig måte. Stripsene sitter veldig godt, så godt at du fint kan gå på butikken og handle med strips i munnen. Eller kanskje en gåtur i skog og mark er foretrukket – da er det litt enklere å spytte ut underveis, hehe.Sorry, for skjegget, men skal det være uredigert, så skal det være uredigert. Hehe. Her ser du et bilde før og etter denne runden med Spotlight Whitening. Husk at man skal bruke det i 14 dager for optimal effekt, her har jeg brukt det i 6 dager. Jeg har virkelig gjort alt i min makt for å få til identiske bilder, er det noe som provoserer meg så er det reklame for tannbleking hvor du ser at hele etter-bildet er gjort kaldere og lysere. Klart tennene også blir lysere når hele bildet er lysnet! Så her har jeg altså sittet på samme spot foran stuevinduet, på cirka samme klokkeslett, og brukt samme kamera. Når jeg ser bildene opp mot hverandre på denne måten, er det jo ingen tvil om at tennene mine er blitt hvitere. Har ikke huden blitt litt bedre også?! Her kommer komplimentene til meg selv på løpende bånd, haha 😀 Grunnen til at jeg ikke ventet 14 hele dager med å vise dere før/etter-bilde, er at Vitusapotek har tilbud på produktet NÅ! Så det må vi jo få med oss. De har 30% på Whitening Strips, og det utgjør faktisk litt penger.

Du kan kjøpe hos Vitusapotek både i fysiske butikker, og på nett HER 

Vil du ha hvitere tenner, så kjøp trygt hos norske apotek. Gjør deg selv en tjeneste, og ikke tull med tennene du skal ha resten av livet!

3 Comments

 • Reply Astrid 29. november 2018 at 23:04

  Hei Ida. Jeg vil bare si, som fast leser av bloggen din i snart ti år nå, at jeg savner de gamle innleggene dine hvor du ofte skrev lengre tekster med godt innhold og et kritisk blikk. I løpet av det siste året har det blitt færre av disse innleggene og jeg synes bloggen din har fått et betraktelig større kommersielt preg. Misforstå meg rett – jeg liker fortsatt mange av innleggene du skriver – men ofte finner man spor av en slags overfladiskhet vi ikke har sett her tidligere. Du skriver blant annet «Sorry for skjegget – men det skal være uredigert». Unnskyld meg, men hvilket skjegg? Og om det så hadde vært skjegg der, hvorfor skal man unnskylde seg? Du kan innimellom tendere til å skrive små kommentarer om ditt eget utseende som mange jenter (og gutter) ikke ville ha tenkt var et problem (og i alle fall ikke hos deg!). Det som skjer når du skriver sånne små bisetninger er at flere begynner å tenke over det. «Oi, har jeg også skjegg? Jeg har jo masse mer på haka mi enn det der!».

  Jeg håper vi kan se litt mer til den «uperfekte» Ida fremover, slik du var før. Nå om dagen går det mest i planlegging av den perfekte leiligheten ved sjøen, de perfekte feriedagene på cruise og perfekte kjærestekvelder. Ja til flere paraplyinnlegg (som faktisk er reelle paraplyer) og til blogginnlegg med et skarpt blikk og morsomme poeng!

 • Reply Sara L 30. november 2018 at 06:51

  Hvor er kjolen/toppen fra? 😊

  • Reply Ida Wulff 1. desember 2018 at 17:22

   Topp fra River Island! 🙂

  Leave a Reply