Q/A

SVAR PÅ SPØRSMÅL, DEL 2

30. november 2018

God fredag!  I natt drømte jeg at jeg fikk ekstrem hårvekst på hele kroppen, vi snakker gorilla fra topp til tå. Og jeg ble ikke stresset heller, husker bare at jeg tenkte: Nå er det på tide å vurdere laser. Det var godt å våkne, og oppdage at det bare var en drøm. Ehe.

Her kommer del 2 av svar på spørsmålsrunden! Jeg vet ikke enda om det kommer en runde 3, vii får se 😀 Skal du se på håndball i desember?
Nei, jeg har aldri sett en håndballkamp før tror jeg. Så min første fotballkamp da jeg var på ferie i sommer, og det var utelukkende fordi min kjære samboer hadde lyst. Etter en halv flaske prosecco klarte jeg faktisk å engasjere meg litt..

Har du fillers i kinnene/kinnbena? 
Nei. Det er ikke første gang noen spør om det. Og det virker som jeg ikke blir trodd når jeg sier det, men: Jeg sverger på mine foreldre sine liv at jeg ikke har, og aldri har puttet fillers i kinnene og kinnbeina mine. Jeg har rett og slett lagt på meg, og har mye fett i ansiktet nå. Jeg tror heller aldri at jeg kommer til å finne på noe så tullete, jeg syns at folk som putter fillers i kinnene fort ser ut som kattekvinner. Pløsete på en eller annen måte. Sååå, innmari hyggelig at folk tror jeg har gjort det, HEHE.

Hva føler du er største forskjellen på foreversingel-Ida og harfunnetmannenimittliv-Ida?
Ikke så mye som man skulle tro! Hmm, jeg føler i hvertfall at jeg har blitt mer tolerant. Jeg klikker ikke lengre hvis noen stikker gaffelen sin i maten min. Tåler å høre andre sin pust når jeg skal sove. Blitt ganske flink til å snakke om følelser – ikke bare skrive om dem. Men. Jeg klikker fortsatt hvis jeg oppdager at jeg ikke ligger på min egen hodepute. Jeg har ingen problemer med å rive hodeputa mi vekk under et sovende hode som skal tidlig opp neste dag. Min pute er min, og jeg skal ha den. Jeg nekter å lide fordi han valgte å kjøpe seg en billig slaskepute på salg. Og så er jeg blitt hundre ganger mer økonomisk. Jeg bruker nesten ikke penger lengre, i forhold til hva jeg gjorde før. Å spise ute og shoppe var en del av hverdagen min da jeg var singel – Gravlyset syns ikke at pengebruken min var særlig sjarmerende, han er en liten Onkel Skrue. Og det har smittet litt over på meg, så nå spiser vi ute når vi skal kose oss litt ekstra/feire noe, og mesteparten av pengene går faktisk til sparing. Når jeg shopper, så prøver jeg å gjøre det i skjul. 

i💛💛💛

Hva har overrasket deg mest med Gravlyset etter at dere ble sammen? Hva har overrasket han mest med deg?
Nei, altså. Er ikke alle enkle, ukompliserte og deilige mennesker helt i starten av et forhold? Jeg tror jeg kan snakke for begge, når jeg sier at det ble mer arbeid enn vi hadde sett for oss. To mennesker som har vært «evig single», og som skal lære seg å leve sammen – klart det er slitsomt til tider. Eller så er førsteinntrykket, andreinntrykket og tredjeinntrykket av Gravlyset at han er en ganske seriøs og alvorlig type. Så det overrasket meg da jeg først oppdaget at han er en skikkelig klovn bak fasaden. Jeg ler hver dag, både av og med.

Det virker som at du har en veldig stabil og god økonomi, til tross for at du har et litt «turbulent» yrke, om man kan si det sånn. Har du det, og har du relativt fast inntekt eller varierer det veldig? Digger deg!
Så hyggelig!  Inntektsmessig så har jeg ingen garanti, det kan skje at jeg tjener 0 kroner i måneden. Det har heldigvis aldri skjedd. Inntekten min har vært stabil i mange år, takket være de flinke folka i Nettavisen/Side2 – som nå er blitt til Egmont. Etter at jeg gikk over til United Influencers 1. januar 2018, har det faktisk løftet seg et par hakk også. Folka i UI er så flinke til å sette meg opp med samarbeidspartnere som jeg ønsker meg, og som passer perfekt til meg.

Hvordan planlegger du innleggene dine?
Vet du, jeg har så å si aldri planlagt innleggene mine, hvis ikke de er avtalt med en samarbeidspartner. Men nå i november har jeg faktisk prøvd å begynne med det. Hver torsdag legger jeg en veldig fleksibel plan for den kommende uken, slik at jeg skal ha et forslag til et innlegg hver eneste dag. Dette er det noen andre som har fått meg til å gjøre, og foreløpig vet jeg ikke helt hva jeg syns. Det er veldig viktig for meg å blogge om livet, og ikke leve for å kunne blogge om det. Men så lenge jeg ikke må følge min egen plan slavisk, så går det greit. Jeg kan jo bare endre planen hvis livet endrer seg. Det er uansett veldig kjekt å ha en idébank.Hva er du mest fornøyd med i livet, bortsett fra samboer, familie og venner?
Uten tvil at jeg blogger og kan leve av det. Etter 12 år (!!!) er det fortsatt like gøy og givende. Etter å ha skrevet disse ordene, ble jeg sittende og se ut i lufta i et kvarter, og tenke på hvordan livet mitt hadde vært om jeg aldri hadde begynt å blogge. Rart det tar tid å svare på disse spørsmålsrundene…

Hva har du lært av å innrede leiligheten dere bor i nå, som du ikke vil gjøre igjen?
For det første, så kommer jeg ikke til å ha  mange sorte vegger igjen. Nå skal alle veggene males lyse, og så kan det hende at vi maler en mørk kontrastvegg eller to. Og så har jeg aldri før tatt hensyn til kalde og varme farger – men jeg har lært at det er et valg man faktisk bør ta. Hvitt er ikke hvitt, grått er ikke grått, beige er ikke beige. Det har noe å si om tonene er kalde eller varme. Next level voksenliv å tenke på sånt, haha. Og da vi flyttet inn her, tok det måneder før garderober, veggfarge og dimmere var på plass. Det er tre ting jeg vil anbefale å bestille på forhånd, der hvor det lar seg gjøre. Det er rimeligere og mye mindre stress å gjøre det som tilvalg.

Tips til spennende serie å se med kjæresten?
Det er umulig å svare bare én. Men jeg har en egen kategori for serietips som du finner HER, der anbefaler jeg alt jeg ser og som jeg syns er bra 

Hvordan tilknytning har du til Danmark? 
Pappaen min er dansk! Jeg er født i Danmark, og bodde der til jeg var 5. Og så har jeg besteforeldre, tanter, onkler, fettere og kusiner som bor der, nærmere bestemt i Odense. Elsker å være på besøk i Danmark, spesielt å være i sommerhuset om sommeren. Det blir dessverre alt for sjeldent! Farmor og farfar flyr faktisk opp til oss nå i julen, så det blir kos. 

DANSK IDYLL I SOMMERHUSET ☀️

Det var det for denne gang!

Shit, er det virkelig helg allerede. Jeg syns det var september måned i går, sykt hvor fort dagene flyr. Men okey, nå må jeg faktisk hive meg rundt og være litt daglig leder i hjemmet. Jeg våknet til at Gravlyset stod ved sengekanten og sa at: I dag måtte jeg ta på meg brukte sokker. HAHA. Jeg har byttet ut klesvask med kosthold denne uken, men man må visst gjøre begge deler…. Snakkes snart!

15 Comments

 • Reply Ragnhild 30. november 2018 at 18:43

  Dette spørsmålet har ingenting med innlegget å gjøre, men jeg spør likevel siden du er så innmari flink til å svare :-). Jeg mener å huske at du skrev etter Rovinj-ferien at neste gang ville du velge et annet hotell. Var det pga. hotellet eller beliggenheten (finner ikke igjen innlegget)? Jeg vurderer både Lone og Monte Mulini, men har litt lyst til å bo inne i byen også.

  • Reply Ida Wulff 1. desember 2018 at 17:22

   Hei! 🙂 Det er en herlig beliggenhet på disse hotellene, rett på stranda og en 5 minutters sykkeltur til sentrum. Jeg husker ikke helt hvorfor jeg skrev det, regner med at jeg generelt var misfornøyd fordi noen på hotellet stjal kameraet mitt, hehe. Og så var det midt på sommeren, crowded på de små strendene ved hotellet. Tror absolutt du vil bli fornøyd med å bo der! Men vi tenker å dra til Rovinj utenfor sesong (når det er litt kaldere), og da har vi ikke behov for å bo på stranda. Åh, det er så nydelig der, gled deg! Klem

 • Reply Camilla 30. november 2018 at 19:00

  Hvor er det nydelige denimskjørtet fra?

  • Reply Ida Wulff 1. desember 2018 at 17:20

   Samsøe Samsøe! 🙂

   • Reply Camilla 3. desember 2018 at 18:56

    Hjertelig!

 • Reply Anniken 30. november 2018 at 19:20

  Gravlyset er vel en dårlig onkel skrue for du har vel sånn egentlig brukt mer penger etter at dere ble sammen… 😊 sånn på leilighet og sånt.

  • Reply Ida Wulff 1. desember 2018 at 17:20

   Hmm, jeg vil si at det er noe annet å investere i bolig enn å gå ut og spise 5 dager i uka 😀

 • Reply Eline 30. november 2018 at 19:28

  Så gøy å lese svarene dine!

  Når tenker du det er naturlig å feire jul sammen med kjæresten din?

  • Reply Ida Wulff 1. desember 2018 at 17:16

   Så bra du syns det! 🙂 Hos oss blir det nok når det er barn inne i bildet – tror jeg. Vi har snakket litt om det, men ikke kommet frem til en «løsning». I år feirer vi i hvertfall hver for oss <3

 • Reply Maren 30. november 2018 at 22:01

  Liker spørsmålsrunde!
  Hva var det med Gravlyset som gjorde at du ville gi opp singeltilværelsen? Og ble villig til å flytte sammen og «satse» så raskt? Er selv singel og klarer ikke å se for meg det scenarioet for meg selv 🤷‍♀️

 • Reply Anja 1. desember 2018 at 11:28

  Det som er det beste med bloggen din er at du blogger om det som faller deg inn uten at det er en plan bak det. Det er så behagelig å lese 🙂 Har fulgt bloggen din siden caffelatte-tiden og du har alltid hatt en «rød tråd» gjennom bloggen din. Og forresten; jeg synes virkelig du skal starte med en paraply-pod, det hadde vært fantastisk 🙂 🙂

  • Reply Ida Wulff 3. desember 2018 at 10:17

   Så hyggelig at du har fulgt meg så lenge 😀 😀 Virkelig, jeg blir så glad! Tusen takk <3 Klem til deg!

 • Reply Julie 1. desember 2018 at 23:46

  Åhh, den toppen du har på deg på bildet fra Kverneriet er supersøt! Hvor kan jeg finne den? 😀

  • Reply Ida Wulff 2. desember 2018 at 11:41

   Den er fra Second Female, meen begynner å bli 1 år + gammel! <3

 • Reply who won the toss todays ipl 25. mars 2024 at 12:23

  Muchos Gracias for your article.Much thanks again. Really Cool.

 • Leave a Reply