Hverdagsliv

Å BLI FRIDD TIL AV EN SOM SPISER KEBAB

2. desember 2018

Gravlyset var på julebord i går. Med gutta hjemme i Fredrikstad, så han skulle sove borte også. For en luksus! Jeg så frem til litt alenetid, og skrudde Beyoncé opp på full guffe. Sang Drunk in love av full hals, mens jeg drakk brus og lagde squash-lasagne for første gang. Tente lys, og dekket på til meg selv. Serviett på tallerken, selv om jeg var alene. Det er ett av triksene for å kose seg i eget selskap: Disk opp som om du hadde besøk. Love yourself, liksom.

Da lasagnen var klar, satte jeg på filmen The Notebook. Jeg har sett på serier hele livet, og har derfor gått glipp av mye på filmfronten. Penny lå ved føttene mine, 10% interessert i filmen, 90% interessert i å få smake litt på lasagnen min. For en deilig kveld. Og filmen: Herregud, så fin. Ekte kjærlighet til døden skiller oss ad. Jeg kjente et lite stikk av savn etter Gravlyset, men glemte det fort da jeg la meg i nytromlet sengetøy og begynte på en krigsdokumentar.

Rundt midnatt tikket den første snappen fra Gravlyset inn. En liten tur på byen <3 Jeg bare: Jaja, hjerte tilbake, snakkes. Og så tok det vel ikke stort mer enn en time før han ringte meg på FaceTime. Han stod ute i gata, med en kebab i hånda og verdens største smil: Herregud, som jeg elsker deg. 

Jeg har aldri sett Gravlyset full før. Kanskje fordi jeg som regel blir fullere, men jeg har liksom alltid hatt følelsen av at han er den som får oss hjem, mens jeg krabber ved siden av og ler av mine egne vitser. Men. Så har vi jo startet med ketogent kosthold, og jeg har lest at man da kan få seg en skikkelig overraskelse når man drikker alkohol. Som i at man blir… Drita av ingenting.

Jeg kunne jo ikke gjøre annet enn å le, av den forelska kebab-spiseren som hadde forlatt åstedet for guttastemning og Vodka Redbull. På FaceTime gikk han rundt i gatene og filosoferte over hvor ferdig han er med å gå på byen. Klassiker. Omsider kom svigermor og hentet sin sønn, og jeg gledet meg til å fortsette på krigsdokumentaren min. Men det tok ikke lang tid før det ringte på FaceTime igjen. Nå fra bilen, med både Gravlyset og svigermor. Han måtte bare vise meg at han hadde mistet kebaben sin, og at både han og bilen nå var smurt inn i kebabdressing.

Og så kom kjærlighetserklæringene på løpende bånd. Noen mer smigrende enn andre. En som utmerket seg var: Dine pupper er mine. Jeg bare…. Hehe, hei svigermor i bakgrunnen! Til slutt spurte han på stødig Fredrikstad-dialekt: Vil du gifte deg med meg? Og jeg svarte nei.

Med The Notebook friskt i minne, føltes det ikke så romantisk med kebab-søl og Fredrikstad-dialekt. For ikke å snakke om at frieriet helt sikkert er glemt i dag.

Jeg får ringe og minne ham på det!XOXO, tørrpinnen vol 2 

27 Comments

 • Reply Elisa 2. desember 2018 at 15:13

  Herreguuud du er den morsomste og mest ærlige bloggeren. Bloggen din er et lyspunkt i en ellers kjip eksamenshverdag nå til dags! Stor klem og god søndag <3

  • Reply Ida Wulff 3. desember 2018 at 10:14

   Jeg blir så glad!! Stor klem til deg, og lykke til med eksamen <3 <3

 • Reply Andrea 2. desember 2018 at 15:15

  Hei Ida! Synes det er kjempe spennende at du har begitt deg ut på et ketogent kosthold da jeg selv begynte å eksperimentere med dette etter sommeren. Håper at du vil dele litt inspirasjon til matplanter og dine erfaringer med kostholdet etter hvert 🙂

 • Reply Monica 2. desember 2018 at 15:46

  Alt trenger ikke deles. 🙄

  • Reply Ida Wulff 3. desember 2018 at 10:13

   Hva var det som gjorde vondt for deg her?

 • Reply Carina 2. desember 2018 at 16:11

  Hahaha må bare le😂 Du skriver så bra!

  • Reply Ida Wulff 3. desember 2018 at 10:13

   Takk, det var hyggelig 😀

 • Reply Linn Kleppa 2. desember 2018 at 16:34

  Hørtes ut til å være en fin kveld. 🙂 Kjekt å bli fridd til da, bare synd at det kanskje er glemt i dag, hehe. Du må ha en fortsatt fin søndag, Ida. 🙂

  • Reply Ida Wulff 3. desember 2018 at 10:13

   Samme til deg, Linn <3

 • Reply Charlotte 2. desember 2018 at 17:03

  Hahahah! Jeg ler meg i hjæl, du skriver helt fantastisk bra Ida.

  • Reply Ida Wulff 3. desember 2018 at 10:13

   TUSEN takk <3

 • Reply Anne 2. desember 2018 at 17:28

  Hahah, fyfaen <3 jeg kommenterer aldri men dette var herlig!!

  • Reply Ida Wulff 3. desember 2018 at 10:13

   😀 <3 <3

 • Reply Kaja 2. desember 2018 at 19:12

  Disse hysteriske ufiltrerte episodene fra livet ditt er 100% grunnen til at jeg leser bloggen din!! JA til mer uhøytidelig og uromantisk hverdagsfiaskoer! Håper du også minner Gravlyset på at han snakket om puppene dine forran svigermor heheheh

  • Reply Ida Wulff 3. desember 2018 at 10:12

   Ååå, så hyggelig 😀 <3 Nå ble jeg glad! Og ja, gjett om jeg minnet ham på det…. Haha!

 • Reply Julie 2. desember 2018 at 19:26

  Hei! Jeg lurer på om du har noen tips i forhold til muntlige eksamener.. Jeg blir et nervevrak i forkant og får veldig fysiske reaksjoner når jeg blir nervøs, i tillegg til at alt blir svart når jeg kommer inn på eksamensrommet 🙁 hater alt som har med muntlig å gjøre! Jeg skal i ilden den 13. desember og lurer derfor på om du har noen tips i forhold til hvordan man kan forberede seg og hvordan man kan holde nervene i sjakk? noen råd mottas med stor takk<3

  • Reply Ida Wulff 3. desember 2018 at 10:12

   Åh, stakkar! 🙁 Jeg er helt lik som deg <3 Måtte gi opp å tegne en modell fordi jeg skalv så fælt, da jeg hadde min muntlig nå i november. Og etterpå tenkte jeg selvfølgelig: Hadde jeg bare visst hvor snille de kom til å være mot meg der inne! Jada, de stilte meg vanskelige spørsmål og alt det der, men det var jo GOD stemning. De er veldig forberedt på at studentene er nervøse, og jeg fikk nesten dårlig samvittighet for at jeg var så redd. Tror mitt beste råd er å fokusere på at de du skal presentere for vil deg godt, de ønsker at du skal lykkes. Og når dagen er omme, så har de mest sannsynlig glemt deg. Så du skal ikke være redd for å fremstå som nervøs – si det heller som det er. Og stol på hjernen din. Så lenge du jobber godt med stoffet og står på alt du kan, så vil det helt sikkert gå bedre enn du tror akkurat nå. Lag deg noen eksempler som viser at du forstår pensum, og sørg for at det tar litt tid å forklare dem. De 20 minuttene (som jeg i hvertfall hadde) kommer til å FLY avgårde før du aner. Og så er ikke en A det viktigste her i verden, selv om det kan føles sånn <3 Masse masse lykke til, håper du sitter igjen med en god følelse etter endt eksamen. Selv ble jeg overlykkelig over å få en C, fordi muntlig eksamen overhodet ikke er min kopp te. Stor klem til deg!

   PS. Et konkret råd er å ha noe å holde i – en penn eller en vannflaske. Bare sørg for at du ikke hiver det rundt som om du var en sjonglør, hehe.

 • Reply Anniken 2. desember 2018 at 19:30

  Haha, åå. <3

  Men noe helt annet: jeg googla Ida Wulff hold in-undertøy (haha), da jeg mente å huske du hadde mange bra innlegg om det på denne tiden. Men de begynte å bli noen år gamle. Kommer det noe lignende i år? 🙂

  • Reply Ida Wulff 3. desember 2018 at 10:03

   Nei, det kuttet jeg ut for mange år siden 😀 Men husker det var fra Trinny og Susanna sin kolleksjon.

 • Reply Marte 2. desember 2018 at 22:44

  Haha, sjarmerende! Liker forresten ideen om å varte opp seg selv, jeg elsker alenetid og lager meg alltid like fancy mat hvis jeg vet jeg skal ha en kveld for meg selv.

  Kan jeg forresten spørre hvilket gulvteppe du har? 🙂

  • Reply Ida Wulff 3. desember 2018 at 10:02

   Jaa, det er koselig 😀 Teppet er fra Home&Cottage! <3

 • Reply Idadida 3. desember 2018 at 01:37

  . Dette var fint å lese fordi det var så godt skrevet. Hyggelig var det også. 🙂
  Håper han frir til deg ved en annen anledning da!

  • Reply Ida Wulff 3. desember 2018 at 10:01

   <3 <3

 • Reply eline 3. desember 2018 at 10:55

  Hysterisk morsom lesing!

  Hadde et lite håp om at du skulle svare ja, og at det ble bryllup på bloggen da! Hehe<3

  • Reply Ida Wulff 3. desember 2018 at 11:09

   Kebab-bryllup da! Haha <3

 • Reply Kristin 4. desember 2018 at 17:26

  Hahaha, kjenner at du må oppdatere oss på dette frieriet. Opprettholdt han det dagen derpå? 😀

  • Reply Ida Wulff 4. desember 2018 at 19:22

   Han husket det ikke! Men det gjorde svigermor, Hehe <3

  Leave a Reply