Hverdagsliv

DE BESTE TIPSENE FÅR DU I DAMEGARDEROBEN

3. desember 2018

EN NY FAVORITT I SMINKESKUFFEN ✨

Jeg har oppdaget et fantastisk produkt! Så jeg tenkte jeg måtte tipse om det.

Og så må jeg bare fortelle om hvordan jeg fant dette produktet, for det er så random. Husker du da jeg var i Rovinj i sommer? Siste dagen av oppholdet, mens jeg dusjet og ordnet meg i hotelles spaavdeling, overhørte jeg en samtale mellom to norske jenter som stod i båsen ved siden av og sminket seg. De snakket om…. Sminke! Hehe. Den ene av dem var helt i ekstase over en setting spray fra Nyx – jeg husker ikke ordrett hva hun sa, men det var noe sånt som at hun kunne være ute og feste og danse hele natta, komme hjem, og så var sminken fortsatt like fin.

Jeg trippet bort til veska mi, rev opp telefonen, og lagde et notat på telefonen min. Nyx setting spray…. Så dro jeg hjem til Norge, og glemte alt om de to jentene og setting sprayen. Helt til jeg ryddet i notatene mine for et par uker siden, og klikket produktet hjem.

For å si det sånn: Jeg har hatt ugly cry (eksamen…) med denne setting sprayen på, og jeg så like fin ut etterpå. Og så er den dritbillig, du får den for 70-80 kroner. Jeg kjøpte den hos BliVakker, men i følge de to jentene i garderoben (hehe) så kan man kjøpe den hos H&M også.

Jeg skal definitivt tilbringe mer tid i damegarderober fremover – er visst der man får de beste tipsene 😀

15 Comments

 • Reply Nina 3. desember 2018 at 14:14

  Denne er jeg helt frelst av selv! Foretrekker den med dewy finish da den gir en veldig fin glød og friskt utseende. For meg som er knusk tørr i huden, innbiller jeg meg også at den tilfører noe fuktighet. Også prisen 🙏🏼
  Elsker bloggen din, den lyser opp eksamenslesepausene her i gården 😅

  • Reply Ida Wulff 3. desember 2018 at 14:47

   Jeg prøvde begge to, men den andre funka ikke sånn knall på meg. Så kommer sikkert veldig an på huden 😀 og så hyggelig å høre! Masse lykke til med lesingen <3

 • Reply Mira 3. desember 2018 at 16:40

  Vil også anbefale Urban Decay sin setting spray (lilla) som seriøst varer i 16 timer!! Syns nesten sminken sitter finere etter jeg har vært ute 🙂

  • Reply Ida Wulff 3. desember 2018 at 18:54

   Takk for tips 😀

 • Reply Live 3. desember 2018 at 21:32

  Det har ikke noe med innlegget å gjøre, men: har du noen gode tips til hjemmeeksamen? Hvordan besvare oppgaven godt? 🙂

  • Reply Ida Wulff 4. desember 2018 at 08:18

   Hei! 🙂 oi, det var egentlig litt vanskelig å svare på, når jeg ikke vet noe om oppgaven.

 • Reply Guro 3. desember 2018 at 21:47

  Har sverget til denne selv i over et år nå, og jeg skjønner ikke hvordan jeg klarte meg uten før!

  • Reply Ida Wulff 4. desember 2018 at 00:54

   Ikke sant! 😀

 • Reply Ina 3. desember 2018 at 23:37

  Kan du lage et «hva er det i skapet mitt»-innlegg?:D elsker sminke og hudpleieprodukter, så hadde vært gøy å se!

  • Reply Ida Wulff 4. desember 2018 at 00:54

   Ønsket er notert <3

 • Reply Elisabeth L 4. desember 2018 at 07:19

  Ååå takk for tips! Jeg har kombinasjonshud og t-sonen kan ofte bli veldig blank! Kan jeg spørre hvordan hudtype du har? <3 Og sprayer du må rett etter at du er ferdig sminket med setting powder og alt, eller kan må kutte vekk pulveret? 🙂

  • Reply Ida Wulff 4. desember 2018 at 08:16

   Hei 😀 jeg tror jeg har ganske vanlig hud, som kan bli litt blank ned masse Foundation på. Jeg sprayer den på etter Foundation, og så venter jeg en stund før jeg påfører solpudder etterpå. Godt mulig det ikke er «riktig» bruk, men det funker som bare det 😀 <3

 • Reply Livingdoll.se 4. desember 2018 at 19:19

  Kjøpte denne selv for en stund tilbake etter å ha lest så mye positivt om den, men synes dessverre ikke den var noe å rope hurra for. Sminken satt i rundt èn time, og så ble det stygt. Mulig jeg rett og slett bare bruker feil type sminke sammen med den :/

 • Reply Hanne 4. desember 2018 at 20:09

  Jeg har prøvd denne og Urban Decay sin, sistnevnte er definitivt mye bedre! Anfefaler deg å prøve den ut 🙂

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 11:00

   Takk for tips 🙂

  Leave a Reply