Hverdagsliv

SNIPP SNAPP SNUTE

4. desember 2018

Etter én uke i ketose-tilstand fikk jeg nok. Nok av det syke matfokuset. Jeg stod og veide en liten haug med finhakket rødløk, for rødløk er det jo så mye karbohydrater i. Jeg så meg selv, og tenkte: JEG VEIER RØDLØK! Og så ble jeg jævlig forbanna på meg selv. Jeg er ikke et menneske som veier maten min, jeg er ikke et menneske som unngår fuckings grønnsaker fordi de inneholder for mange karbohydrater, og jeg er ikke et menneske som står på mitt eget bad og tar blodprøver hver kveld for å forsikre meg om at jeg har spist riktig. Og jeg vil ikke være det mennesket heller, aldri. Jeg vil ikke engang ha venner som er sånne mennesker, for finnes det noe tristere? Noe mer kjedelig? Jeg tror ikke det.

Det verste er at jeg kjente at jeg begynte å bli koko bare etter et par dager. Helt besatt av å gjøre alt riktig, til punkt og prikke. Jeg satt i en time før hvert måltid og regnet på hvert eneste gram fett, hvert eneste gram karbohydrater og hvert eneste gram protein. Mengden i forhold til hverandre skulle jo også være riktig.

Dette er meg etter trening i går:
Jeg hadde allerede bestemt meg for å slutte med ketose, så av en eller annen grunn trodde jeg at jeg skulle naile en treningsøkt. Vel, det gjorde jeg ikke. Kroppen var jo fortsatt i ketose. Jeg følte meg som en klump med pudding hele økta – måtte gi opp flere ganger og bare stå stille og svaie. Det har aldri skjedd før. På vei hjem ble det en liten pause på den våte asfalten.

Nei, dette var ikke noe for meg. Akkurat nå tenker jeg: Hva tenkte jeg med? Så jeg burde vel latt det passere i stillhet, men når jeg har tatt med deg som leser på vei inn i eventyret, vil jeg ta deg med ut av det også. Jeg føler meg helt ærlig litt teit nå. Men bare så det er sagt: Jeg tar med meg det som var positivt videre i hverdagen. Det vil fremdeles være sunnere mat her i heimen – og jeg har lært masse nyttig om mat.

Men hallo. Det er meg vi snakker om. Og livet mitt er ingenting uten pizza.

 

575 Comments

 • Reply Kaja 4. desember 2018 at 21:34

  Så befriende at du er dønn ærlig med oss (og deg selv)! Min greie når det gjelder kosthold er å prøve å snike i meg mest mulig grønne greier, så får resten komme etterpå – men er merkelig hvor lite plass det er til sjokolade når du er stappmett på brokkoli;)

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 00:39

   Liker den tankegangen! 🙂

 • Reply Jeanette 4. desember 2018 at 21:44

  Åh! Elsker deg! Spis pizza, spis sunt, ha et fint liv! Klemmer i fleng!

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 10:11

   Klemmer tilbake! <3

 • Reply Ida 4. desember 2018 at 21:53

  Offisielt mitt favoritt-innlegg!

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 00:38

   <3 <3 <3

 • Reply LH 4. desember 2018 at 21:56

  Dette høres ut som et klokt valg, Ida! 🙂 Mat skal ikke føles så komplisert at man får hodepine av å tenke på hvor mange gram som er i hva. Hilsen hun som utviklet bulimi fordi hun ikke skjønte at hun hadde gått for langt..

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 11:00

   Huff <3 <3 Det er så trist når det går så langt! Klem

 • Reply Karoline 4. desember 2018 at 22:15

  Det må jeg bare si Ida, dette er grunnen til at din blogg er den eneste jeg følger. Vi får bli med på innsiden, som ikke er fabrikert, og vi får bli med når du finner ut av baksiden av medaljen også. Så kan vi sammen vokse på erfaringene! Alle vi andre går også på trynet fra tid til annen, det er ingenting å føle seg teit for. Det gjør deg litt mer menneskelig og litt mindre distansert blogger. Queen Ida <3

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 00:39

   Åå du er meg vel god!! Takk <3

 • Reply Anna 4. desember 2018 at 22:16

  Tenkte «å nei» når jeg leste om ketogent kosthold, haha!
  Livet er ingenting uten pizza nei 🙈 og ketose i julen, er det i hele tatt mulig 😂?
  Men man lærer jo mye da om mat 😀 jeg prøvde ketose selv for noen år siden, fungerte jo bra men ikke verdt det for min del.
  Ketose kan ta seg ei bolle 😉

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 00:38

   Helt enig 😀 for et trist liv!!

 • Reply Astrid 4. desember 2018 at 23:20

  Viktig å prioritere egen psykisk helse. Kan fort bli farlig å bli opphengt i alt sånt. Kos deg videre med masse rødløk haha

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 00:38

   Åh, jeg ELSKER rødløk!! Hehe <3

 • Reply tone 4. desember 2018 at 23:30

  hehe, nå måtte jeg bare kommentere.. ble faktisk veldig overraska da jeg leste at dere skulle ha et ketogent kosthold. Fordi det er ekstremt, og på ingen måte en holdbar livsstil i lengden. Tror det er noe de fleste leger kun anbefaler for de som er ekstremt overvektige…. Har selv prøvd det i hele tre-fire måneder. Gikk ned en del kg, men mistenker det var mest muskelmasse. Sluttet etter å ha blitt dritings på to glass vin og kastet ut kl. 13 av en uterestaurant på 17. mai. Samt at jeg ikke hadde sjans til å trene når jeg var i ketose.

  Og ved å slutte unngår du ekstremt dårlig ånde som det ikke hjelper å pusse vekk/skylle vekk med munnskylle vann. Hadde venninner som ikke merket noe særlig til det, men enkelte andre orket ikke sitte ved siden av meg.. Så nei, det å være slapp og viggo venneløs var ikke til å anbefale. Tror du har landet på riktig valg her ja 🙂

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 00:37

   Da vil jeg heller spise OG trene <3 <3

 • Reply Marte 4. desember 2018 at 23:33

  Hei Ida.
  Jeg liker bloggen din så godt. Du er så ekte, genuin, vakker, morsom og spot on. Jeg forsøkte meg på ketodiett i vår, tror jeg startet i mars. Og jeg hadde en samboer som ikke skulle bli med på lasset. Han kom også inn på kjøkkenet når jeg stod og veide tomater eller noe. Han bare: «VEIER du tomater»? Jeg husker jeg var helt ør i hodet, og kunne ikke drikke en vanlig caffe latte de få gangene jeg ble med venninner ut på en kaffetur. Så ja. Men jeg lærte noe av det, og spiser mye mer grønnsaker enn tidligere.
  Og ja, hva er livet uten pizza? 😀 Jeg synes du er flink uansett. Og du ser smashing ut! Men det handler om hvordan man føler seg, I know. Var det Gravlyset som insja på dette? Hva skjer nå da, hvis han er keen. Skal han fortsette?

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 00:36

   Hei! <3 uff, ikke noe gøy! Ja, det var vel hans insj å starte. Men han har ikke veid mat og holdt på sånn som jeg har gjort – for han må jo spise på jobb. Han syns ikke det har vært like ille som meg, men han er med på at ketosen stander nå 🙂

 • Reply Amanda 4. desember 2018 at 23:37

  Det er jo akkurat derfor vi elsker deg Ida! Dønn ærlig og menneskelig i alt du foretar deg, både i virkeligheten og på bloggen virker det som:) Fortsett sånn! Og sånn forresten, så har du veldig empati fra her borti sofahjørnet – det er lett å bli revet med, og det er veldig lov å angre seg!
  Men apropos ingenting; hvor er boblejakken din fra? Den var rå/nydelig/kul/fin osv!!!

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 00:34

   Takk for fine ord <3 <3 boblejakke er fra Cubus – og for ordens skyld så fikk jeg den sponset tidligere i år :*

 • Reply Linn 5. desember 2018 at 00:04

  🥳 Yes! Ida er fortsatt normal 🔥

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 00:33

   Haha, tydeligvis <3

 • Reply Nina 5. desember 2018 at 00:43

  Dagens gladnyhet! <3

  Lurer på om fotballfrua har sluttet i smug…?

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 07:23

   <3 driver hun med keto? I did not know

 • Reply M 5. desember 2018 at 00:51

  Man lever og man feiler. Det er helt greit, og viktig for oss. Digger ærligheten din, men pizza lever jeg bra uten 😀

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 07:22

   Hva sa du, uten pizza?

 • Reply Sandra 5. desember 2018 at 00:55

  Liker at du er så ærlig, det skal du virkelig ha! Det er derfor du er den eneste bloggen jeg leser, og noen gang kommer til å lese.
  Har selv levd ketogent noen mnd, men det holdt absolutt ikke i lengden. Var det ditt initiativ eller **? Uansett så skal du ha for innsatsen, viljestyrken og motet til å si at nok er nok 🙂

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 11:03

   Så hyggelig <3 Det var vel han som introduserte meg for det, og så ble vi helt oppslukt i bøker og videoer begge to. Vel, det var finere i bøkene enn i virkeligheten!

 • Reply Oda 5. desember 2018 at 06:29

  Jeg bruker selv keto for å gå ned i vekt for øyeblikket, men mistenker at det kanskje er mer lavkarbo. Jeg veier ingenting, bare regner sånn ca på kaloriene i hodet. Og grønnsaker er grønnsaker, spiser alt av det uten å tenke sånn kjempemye på hvilke som har mest/minst karb. Spiste til og med litt pizza i helga da jeg var på besøk. Drit i å sjekke om du er i ketose – det merker du på kroppen uansett.
  Nei, så er det kanskje ikke holdbart resten av livet – men jeg er overvektig, og bruker det for å gå ned i vekt. Så får jeg legge om sakte men sikkert etter hvert, men samtidig ta med meg mye av de gode vanene / mentaliteten / disiplinen med mat som har manglet hos meg tidligere, og som jeg føler keto/lavkarbo er med på å gi meg. Vet ikke helt hva jeg prøver å si, annet enn at det går an å spise (nesten) keto uten å måtte veie maten/ta blodprøver/etc.
  Men det viktigste er jo uansett å velge det som er riktig for deg – keto eller ikke 🙂 Takk for at du er så åpen om ting, Ida!

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 07:22

   Hei Oda! <3 man kan jo fint spise ketogent, uten å havne i ketose. Uansett: fint å høre at du ikke veier og måler, og at du koser deg innimellom. Klem!

 • Reply Beate 5. desember 2018 at 08:50

  Stående applaus!

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 10:59

   😀 <3 (vet ikke om den er fortjent, meeen jeg tarn i mot, hehe)

 • Reply Sunniva 5. desember 2018 at 08:57

  Elsker dette innlegget, takk fordi du deler❤️

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 10:59

   <3 <3 <3

 • Reply Aline 5. desember 2018 at 09:01

  Lurer jo på hvorfor du i alle dager tenkte å følge denne dietten i utgangspunktet?;) Høres ut som selvpining…har man ett alvorlig helseproblem eller overvekt kan jeg skjønne det…men ellers. No way!;)

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 11:00

   Er fortsatt overbevist om at det er mirakelkuren for en frisk kropp og et langt liv. Men jeg orker ikke å etterleve det..

   • Reply Aline 5. desember 2018 at 15:55

    Jeg tenker helt motsatt.. dette høres bare ikke sunt ut! Dette er jo ikke komplisert i det hele tatt…spis mer grønnsaker, fisk og noe frukt. Mindre sukker og fett..og trene! Garantert resultater (og utrolig kjedelig, men sant…) Hilsen ei som elsker pizza, godis og alt jeg ikke skal spise;) Hallo man må jo leve… Gjelder bare å begrense seg egentlig!

 • Reply Stine 5. desember 2018 at 09:21

  Hva med plantebasert kosthold? Veldig bra for helsa og som bonus går du en del ned i vekt (over tid)

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 10:59

   Av flere årsaker så er det dessverre ikke noe for meg! Men å spise mindre kjøtt: Absolutt 🙂

 • Reply Mari 5. desember 2018 at 09:21

  Hvor er den fine jakka fra ? 🙂

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 11:01

   Den er fra Cubus, sponset! 🙂

 • Reply Ingvild 5. desember 2018 at 09:29

  haha jeg skjønner deg så godt! Begynte med dette for noen år siden og hodt vell ca en uke jeg også😂 Hovedproblemet var at jeg bodde i 4. Etg uten heis. Var som å bestige Mount Everts flere ganger om dagen😅 Nei et ketogent kosthold er for veldig spesielt interesserte🙈

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 10:58

   Åh, herre. Ja, heisen ble flittig brukt her, for å si det sånn! Hehe <3

 • Reply Anonym 5. desember 2018 at 10:33

  Haha aww.. Fra en som har slitt (sliter?) med anoreksi – overfokus på mat er aldri sunt, holdninger til ja/nei mat kan fort bikke over i det ekstreme, og det er ikke kult å la maten styre livet. Bra du fikk en vekker på det! Hva «sunt» gjelder, så er det utrolig individuelt; for eksempel kan «sunt» for noen være å spise mye makrell i tomat for å få i seg det sunne fettet, for andre er det for kaloririkt og noe man bør spise begrenset av. Det som funker for «alle» er rett og slett å spise mer grønnsaker, og litt mindre rødt kjøtt. Selv spiser jeg havregrøt, yoghurt med bær, knekkebrød med makrell i tomat eller avokado og lager hjemmelagde middager med mest grønnsaker – hovedsakelig varianter av veganske woker, thai curry eller indiske gryter, innimellom enkle pastaretter med gode tomatbasert sauser – og fisk og skalldyr et par dager i uka. Også spiser jeg ute med god samvittighet når det er noe å feire:^)

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 11:04

   Så leit å høre at du har slitt (sliter?) med det <3 Håper du finner tilbake til gleden i mat og blir helt frisk fra det <3 Stor klem!

 • Reply Monica 5. desember 2018 at 10:50

  Jeg prøvde meg på lavkarbo i et år, fikk så dårlig samvittighet for alt kjøttet osv jeg spiste uten resultater at jeg ble vegetarianer, og vipps, bedre helse 🤔 haha, skulle ønske jeg gjorde det før.

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 11:01

   Så bra at du trives med det 😀

 • Reply Kristine 5. desember 2018 at 11:07

  Synd det ikke levde opp til forventningene, men litt «bra» på en annen måte så du slipper å styre sånn med hva du får i deg 🙂
  Har selv tested ut et kosthold som heller mer mot den andre siden av skalaen, high carb, etter å ha sett noen av videoene til «high carb hannah». Ikke sukker og hvitt brød, men poteter, havregryn, rugbrød, belgfrukter, og masse grønnsaker selvfølgelig. Blir god og mett av det, det er billig, og det kan fint gjøres spennende med godt pålegg, havregrøt med frukt, og poteter i gode krydrede retter, så det blir ikke noe jeg «tvinger» meg til å spise 🙂

  Men håper du finner noe som funker, man skal jo ikke trenge å veie og beregne næringsinnholdet i hvert måltid 🙂

 • Reply CRS 5. desember 2018 at 12:00

  Åååå så bra å lese! Elsker ærligheten og normaliteten i bloggen din, det er noe som skiller deg positivt ut ift «alle» andre større bloggere. Var derfor redd du også skulle bli en som skulle fortelle om dietter, og legge ut i det vide og det brede om noe som ikke gjør noe annet enn å fremme et ekstremt dårlig, unormalt og anstrengt forhold til mat:-( Det å måtte veie mat er IKKE normalt, og skaper kun et dårlig og anstrengt forhold til mat. Bortsett fra de med ekstrem fedme, er det INGEN som skal måtte veie maten sin (mener selv at om man gjør dette, faller man godt innenfor kategorien «spiseforstyrret»)!
  Godt å se at du er tilbake til ditt gamle, fornuftige deg, og befriende å vite at man kan klikke seg inn på bloggen uten å måtte risikere å måtte lese om veiing av mat;-) Synes du skal feire denne fornuftige avgjørelsen med verdens beste pizza:-D

  • Reply Ida Wulff 6. desember 2018 at 09:34

   Åh, takk!! <3 Sykt å si at det satt langt inne å gjøre, MEN nå har jeg endelig fått feiret livet med pizza, og alt føles så mye bedre <3 hehe

 • Reply K 5. desember 2018 at 12:36

  Glad du tok til fornuften! Det er ikke sunt å bli fanatisk. Spis variert, masse grønnsaker, en del frukt, mest vegetariske retter, lite sukkermat og -drikke og skei ut skikkelig i blant. Prøv også å trene 2-3 ganger i uken, så har du virkelig en god livsstil. Det føles godt!

 • Reply J 5. desember 2018 at 15:47

  TAKK for at du kastet vekk dette alternative kostholdet! Jeg har lest bloggen din lenge og alltid digget deg for din ærlighet og humor. Men da dette med ketogent kosthold kom opp tenkte jeg «NEI» og vurderte raskt å boikotte. For det er SÅ lett å påvirke og bli forstyrret av disse diettene. Og det er faktisk en enkel sak å utvikle en spiseforrstyrrelse, men hundre ganger vanskeligere å bli kvitt en. Selvfølgelig er det individuelt, men med et bredt publikum finnes det nok mange av de sårbare. Deriblant meg, som for tiden er under behandling av anoreksi. Et av mange hefter jeg har fått beskriver hvor viktig og nødvendig karbohydrater, fett, proteiner OG små mengder med kosemat er for et sunt kosthold og god helse, noe jeg mener alle burde ha liggende om man skulle være i tvil. For jeg tror mange har en stor misoppfatning om hva som er sunt og ikke. Heia mat!! Det er jo det diggeste som finns <3 <3 Og du er nydelig uansett hvor mange gram løk du putter i deg.

 • Reply Charlotte 5. desember 2018 at 16:37

  Hei, så synd dette ikke passet for deg. Jeg startet med (var kjent med lavkarbo fra før) keto 1.august og veide da 70 kilo (gikk opp masse i vekt ifjor) 1.november veide jeg 59, og kroppen føles sunn, sterk og frisk! Kroppen min brukte en del tid på å venne seg til det nye kostholdet men etter det så ble alt mye bedre. MEN jeg var ikke så nazi som deg, veide aldri rødløk osv osv. Jeg spiste derimot bøttevis med rødløk, tomat, deiligste oster i massevis, kyllingsalater med rømme og majones dressinger osv osv. Er noe av det enkleste jeg har gjort for å gå ned i vekt. Aldri tok jeg en eneste tisse eller blodprøve haha! Uansett, poenget mitt er at keto er virkelig ikke stress, du kan fremdeles spise grønnsaker selv om det inneholder litt carbs. Er helheten som teller! Keto er en mer ekstrem variant av lavkarbo. Helt ærlig så skjønner jeg ikke hva problemet er, kutt brød, pasta, frukt, sukker, ris og poteter liksom og spis riktig fett. Så enkelt er det.

 • Reply M 5. desember 2018 at 17:27

  Wiii, så bra! Ble overrasket når jeg så at du hadde lyst til å starte på det, men det er jo hypet opp av mange, så det er forståelig at det frister. Det er dessverre ingen enkel utvei til vektnedgang, og det eneste som faktisk teller er kalorier inn vs. kalorier ut. Balansert kosthold med sunt og usunt er det aller beste, og det eneste som er realistisk å følge livet ut uansett 🙂 Hvis vektnedgang er målet – spis heller litt mindre mat resten av dagen, dersom du ønsker å spise en stor pizza til middag, så er du fortsatt innafor 🙂 Når alt er lov, så føles det ikke som diett. JA, kvaliteten på maten du spiser er også viktig, men hovedsakelig om du ønsker å gå ned heftig i fettprosent (som normale folk ikke bryr seg om) eller driver med fitness. Lykke til! 🙂

  • Reply Ida Wulff 6. desember 2018 at 09:33

   Hei 😀 Føler bare jeg må nevne at dette ikke handlet om vektnedgang <3 Men da jeg først var i gang og kroppen mistet mye vann, så ble det en usunn tanke som kom til meg. Så ja, derfor: Ikke interessert. Klem!

 • Reply Trude H 5. desember 2018 at 18:13

  Beste innlegget noensinne.

  Mat skal ikke veies og måles, den skal nytes. Lytt til kroppen, tenker nå jeg, og så er det noe litt rart ved det at man ikke kan spise masse frukt og grønt. Det føles bare feil.

  I tillegg, miljøaspektet. At man skal være den lille promillen i verden som nesten utelukkende skal leve av animalske produkter. Ikke bærekraftig. Er så glad du delte dette. Også med tanke på alle de som allerede sliter med mat og som vet hvor grusomt det er å være styrt av vekta både på egen kropp og i noen stakkars rødløker og tomater. Tenk en jul uten så mye som en klementin, da?

  Jeg tror det sunneste man gjør er å følge litt sunn fornuft og samtidig lytte til hva kroppen har godt av. Du som tenker på et barn også hadde jo ikke kunnet videreføre et sunt forhold til mat dersom du enten veide all mat dere inntok som familie eller serverte noe annet til den lille. Flott, Ida, at du var så ærlig på dette.

  Jeg elsket dette innlegget og måtte legge igjen min første kommentar noensinne. Du skriver så innih****** godt, ingen av dine bloggkolleger kan måle seg. I motsetning til alle andre på blogglisten har du et fantastisk godt språk, du har humor og meninger og du er ærlig på en forfriskende måte. Digger bloggen, digget IKKE at du spiste ketogent (men blandet meg heller ikke, da jeg mener at det må være din sak), og digger igjen at du snur og tenker mer langsiktig. For det er jo også greia, vil man virkelig spise annerledes i alle selskaper og situasjoner resten av livet? Være den sære når det ikke finnes medisinsk grunn til det? Hadde du vært overvektig ville det kanskje vært noe i det, men du er jo slank, du har en fantastisk kropp, og med trening og variert kost vil den sikkert holde lenger enn med masse fett. Det er mye forskning som tilsier at de langvarige effektene av ketogent kosthold ikke er bra, men så har man jo, som alltid, de som mener motsatt. Jeg tror ingenting så ekstremt er bra, verken fysisk eller psykisk, men det er nå min mening.

  Første kommentar fra meg ble altfor lang, men jeg trykker send likevel. Klem fra leser som har vært med fra starten og som digger deg mer og mer.
  Klem fra Trude H.

 • Reply A 5. desember 2018 at 20:08

  Hei Ida! Jeg har stortsett levd lavkarbo de siste årene. Sier stortsett for jeg koser meg i ferier og ellers når jeg har lyst på noe. Lavkarbo er så mye, men ketogent er ekstremt og absolutt ikke noe for dere som ikke skal mye ned i vekt. Jeg har innsett at min kropp har det utrolig mye bedre når keg kutter ut sukker og gluten. Jeg spiser alle grønnsaker tåler og har lyst på. Bortsett fra potet. Veier ingenting men lager mat fra bunnen og velger alternativer med mindre ingen sukker. Blir jeg invitert bort så spiser jeg det jeg får servert men fortsetter som vanlig hjemme. Det er en livsstil, jeg er så vant til det at det er ingen offer for meg lenger. Det trenger ikke å være enten eller. Det anbefales også å bruke 2 uker på å trappe ned på karbo, dere gikk all in med en gang. Du kan jo prøve deg litt frem. Google smartkarbo, det er nok det som passer dere best. Lykke til!

 • Reply A 5. desember 2018 at 20:31

  Haha, fantastisk! Nå har du prøvd, gått all in, og erfart at det ikke er noe for deg. Det er vel noe som er for fåtall mennesker egentlig (meg selv inkludert). Det er trossalt en ekstrem diett, og det er kanskje muligens verre for hodet enn kroppen sånn egentlig? Jeg er tilghenger av å fokusere på det vi bør spise MER av (grønnsaker, frukt, bær, fisk, grove kornprodukter, vann som tørstedrikk etc.), så blir det automatisk mindre av det man bør begrense. Med en gang man fokuserer på alt man bør begrense så frister det bare enda mer, og ender ikke bare opp med å være misfornøyd med kostholdet, men kanskje også å spise mer av det som er «forbudt» enn man ellers ville gjort (les: man går på ene smellen etter den andre). Og du, pizza kan faktisk inngå i et sunt kosthold også 😉 En diett/kostmønster er bare effektiv dersom den er gjennomførbar! Håper du finner din greie 😉

 • Reply Sigrid 5. desember 2018 at 21:55

  Haha endelig!!! Tenkte tanken selv når du begynte med det der, syntes det hørtes så forferdelig trist og kjedelig ut, og absolutt ikke «likt» deg! Fatter ikke hvordan folk kan leve et helt liv sånn? Noe så trist… Digger deg! <3

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 23:16

   <3<3<3

 • Reply Jeanette 5. desember 2018 at 22:22

  Waat, innlegget mitt ble ikke godkjent? Huff, haha! Du er hvertfall fantastisk ærlig og flott, trenger ingen diett 😅

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 23:12

   Hmm, ser at det allerede er en godkjent kommentar fra deg under dette innlegget? 😀 <3

 • Reply M 6. desember 2018 at 16:02

  Haha, hva var det jeg sa? 😉 Finnes ingen glede i eller noe bra med ketogent kosthold. Normal sunn mat i moderate mengder er veien å gå for en frisk kropp. 🙂

 • Reply Anonym 6. desember 2018 at 22:44

  Hei Ida!
  Legger denne her: https://www.health.harvard.edu/blog/intermittent-fasting-surprising-update-2018062914156

  Du har jo fasta før. Kanskje denne typen fasting er noe for deg?
  Og du har i tilfelle særiøs forskning på din side 🙂

  • Reply Ida Wulff 6. desember 2018 at 23:05

   Hei! 😀 Jeg faster 16 timer i døgnet, helt topp for en som ikke liker frokost!

 • Reply Line 7. desember 2018 at 10:29

  Haha, enig med deg Ida: hva tenkte du på? Neida, men bra du fant det utselv og er så ærlig. Et vanlig kosthold er det beste. Prøv å putte i seg litt ekstra grønnsaker og ikke så mye godteri så blir det bra.

  Ønsker deg en god helg og liker bloggen din veldig godt!

 • Reply prestigeautodetailingkc.com 11. august 2023 at 14:23

  Thank you ever so for you post.Thanks Again. Keep writing.

 • Reply midjourney subscription 16. august 2023 at 08:52

  Really enjoyed this blog.Really thank you! Cool.

 • Reply nandi hills online booking 18. august 2023 at 05:07

  Thanks so much for the blog article.Much thanks again.

 • Reply best apsc online coaching in assam 18. august 2023 at 19:20

  Wow, great blog article. Really Cool.

 • Reply rent gopro max 19. august 2023 at 08:22

  Thanks a lot for the article.Much thanks again. Really Cool.

 • Reply Delhi Agra one day tour package 22. august 2023 at 04:06

  Great article.Much thanks again. Really Great.

 • Reply jump rope manufacturers 28. august 2023 at 02:29

  I loved your blog article.Really thank you! Fantastic.

 • Reply weber hk 6. september 2023 at 19:25

  Looking forward to reading more. Great blog article. Want more.

 • Reply prototype cnc machining 7. september 2023 at 10:25

  Thanks a lot for the post.Really thank you! Cool.

 • Reply 파워볼게임 7. september 2023 at 20:25

  Hey are using WordPress for your blog platform?I’m new to the blog world but I’m trying to get started and set up my own.Do you require any coding knowledge to make your own blog?Any help would be greatly appreciated!

 • Reply Masala Manufacturers 17. september 2023 at 01:59

  Thanks so much for the article post.Much thanks again. Will read on…

 • Reply 足球比分網 18. september 2023 at 19:06

  Great, thanks for sharing this blog.Really thank you! Really Cool.

 • Reply irontech doll 19. september 2023 at 04:10

  I loved your article.Thanks Again. Will read on…

 • Reply app development programs 24. september 2023 at 04:02

  Fantastic blog.Really looking forward to read more. Really Great.

 • Reply nata books 2021 25. september 2023 at 07:26

  I truly appreciate this blog.Really thank you!

 • Reply SSC Jobs 25. september 2023 at 19:23

  A round of applause for your article.Really looking forward to read more. Cool.

 • Reply satta matka madhur de chart 26. september 2023 at 05:48

  Major thanks for the blog post. Much obliged.

 • Reply luxury car on rent in delhi 26. september 2023 at 22:34

  Say, you got a nice article. Keep writing.

 • Reply pooja kamdar date 27. september 2023 at 08:18

  Hey, thanks for the blog.Much thanks again. Awesome.

 • Reply window screen roll 27. september 2023 at 20:59

  Really appreciate you sharing this blog.Thanks Again. Great.

 • Reply treks in himalayas 28. september 2023 at 07:12

  Thanks a lot for the article post.Much thanks again.

 • Reply pneumatic Valve Manufacturers in India 28. september 2023 at 18:39

  Wow, great blog article. Want more.

 • Reply Agra one day tour 29. september 2023 at 05:09

  I believe everybody went like Ones New website, reason being things like this site without doubt has a article on quality. I loved read A New content. go on To remain a useful article, I will avail Once more by One additional time. Bless you.

 • Reply glass table lamp 30. september 2023 at 07:41

  I truly appreciate this blog.Much thanks again. Awesome.

 • Reply Terminals 1. oktober 2023 at 00:11

  Great blog article.Really thank you! Will read on…

 • Reply rope assembly| Wire Rope Sling| laptop lock| brake cable| Tool Lanyard} 1. oktober 2023 at 09:37

  Thank you ever so for you article post.Much thanks again. Will read on…

 • Reply 吃瓜网 3. oktober 2023 at 06:37

  Major thankies for the article post. Much obliged.

 • Reply Huazhijun lab casework 8. oktober 2023 at 04:07

  Really enjoyed this post. Great.

 • Reply bonito-packaging 11. oktober 2023 at 17:25

  Thanks for sharing, this is a fantastic blog.Really looking forward to read more. Much obliged.

 • Reply https://advance-esthetic.us/ 11. oktober 2023 at 21:52

  There’s definately a lot to know about this topic. I love all the points you’ve made.

 • Reply Jaipur and Ranthambore tour package 12. oktober 2023 at 08:01

  I really liked your article post.Really looking forward to read more. Will read on…

 • Reply etrans-axle 16. oktober 2023 at 06:15

  Thanks so much for the post.Thanks Again.

 • Reply 雨丝网套图 17. oktober 2023 at 06:47

  Awesome blog article.Thanks Again. Cool.

 • Reply Electric Blog 18. oktober 2023 at 19:02

  I really like and appreciate your blog post.Really looking forward to read more. Cool.

 • Reply dyneema lifting slings 21. oktober 2023 at 07:11

  wow, awesome blog.Really thank you! Really Great.

 • Reply cargo rope 22. oktober 2023 at 01:10

  I cannot thank you enough for the article.Really looking forward to read more. Much obliged.

 • Reply Fiber Inspection Microscopes 22. oktober 2023 at 18:00

  I think this is a real great post.Thanks Again. Will read on…

 • Reply PCB assembly 23. oktober 2023 at 06:08

  Really enjoyed this article post. Great.

 • Reply CNC Machining Parts 23. oktober 2023 at 16:20

  I truly appreciate this article.Really looking forward to read more. Fantastic.

 • Reply Graphite-corp amorphous graphite 24. oktober 2023 at 06:58

  A round of applause for your post.Really looking forward to read more. Really Great.

 • Reply rope with loop ends 24. oktober 2023 at 20:43

  Thanks for the blog article.Much thanks again. Great.

 • Reply rubber moulded products 25. oktober 2023 at 04:40

  Thanks so much for the blog.Much thanks again. Much obliged.

 • Reply best camps in rishikesh 25. oktober 2023 at 16:32

  Really enjoyed this blog.Thanks Again. Keep writing.

 • Reply smart software for schools 26. oktober 2023 at 05:26

  I am so grateful for your blog article. Great.

 • Reply piercing studio oslo 26. oktober 2023 at 17:31

  Major thankies for the blog article.Really thank you! Really Cool.

 • Reply apply for Indian Visa 27. oktober 2023 at 02:47

  Thanks for the post.Thanks Again.

 • Reply cpvc pipe fittings 27. oktober 2023 at 16:03

  Appreciate you sharing, great blog article.Really looking forward to read more. Great.

 • Reply Silicone Resin 28. oktober 2023 at 06:44

  Thanks for the article post. Want more.

 • Reply METAL TRAY 28. oktober 2023 at 19:16

  Thanks so much for the post.Much thanks again. Keep writing.

 • Reply magnet 29. oktober 2023 at 04:56

  Thank you for your article post.Really thank you!

 • Reply round connector 29. oktober 2023 at 19:11

  Really informative blog article.Much thanks again. Awesome.

 • Reply rotontek 30. oktober 2023 at 05:21

  I think this is a real great article post.Really thank you! Much obliged.

 • Reply moncler down jacket replica 3. november 2023 at 02:05

  I really liked your blog post.Really looking forward to read more. Much obliged.

 • Reply https://www.etransaxle.com 3. november 2023 at 18:44

  Great blog. Keep writing.

 • Reply cnc machining center 4. november 2023 at 08:09

  This is one awesome blog article.Really thank you! Great.

 • Reply honeylovedoll 4. november 2023 at 23:32

  I am so grateful for your blog article. Really Great.

 • Reply jianghehaisteels 5. november 2023 at 08:44

  Great, thanks for sharing this blog.Really looking forward to read more. Will read on…

 • Reply YuehouDZ 6. november 2023 at 01:34

  Great blog post.

 • Reply Block machine 6. november 2023 at 16:28

  Enjoyed every bit of your blog article.Really thank you! Awesome.

 • Reply nitrile gloves 7. november 2023 at 02:43

  Major thanks for the blog post.Thanks Again. Great.

 • Reply kubet 7. november 2023 at 17:35

  Thanks for sharing, this is a fantastic post. Fantastic.

 • Reply skeleton chart 8. november 2023 at 21:55

  wow, awesome article post.Much thanks again. Cool.

 • Reply fdautoparts 12. november 2023 at 08:24

  Really appreciate you sharing this article.Really thank you! Really Cool.

 • Reply shower enclosure 17. november 2023 at 13:40

  Appreciate you sharing, great blog article.Much thanks again.

 • Reply Stainless steel welded mesh 18. november 2023 at 23:45

  I am so grateful for your blog. Great.

 • Reply https://www.etransaxle.com/do-you-tell-your-girlfriend-about-a-promise-ring 20. november 2023 at 01:11

  A round of applause for your article.Much thanks again. Really Great.

 • Reply hercules instant shelter 20. november 2023 at 17:55

  I really liked your article. Cool.

 • Reply bityard exchange 21. november 2023 at 02:33

  A big thank you for your article post.Thanks Again. Fantastic.

 • Reply https://www.etransaxle.com/e38380e382a4e383a4e381afe4bd95e382abe383a9e38383e38388e3818be38289e4bea1e580a4e3818ce38182e3828b 21. november 2023 at 13:07

  Muchos Gracias for your blog.Much thanks again. Really Great.

 • Reply bydfi login 21. november 2023 at 17:27

  Great, thanks for sharing this blog post.Much thanks again. Will read on…

 • Reply https://www.orangenews.hk/ 22. november 2023 at 03:20

  Great blog article.Really looking forward to read more. Really Cool.

 • Reply https://www.etransaxle.com/is-120-kg-a-good-bench-press 23. november 2023 at 01:35

  Muchos Gracias for your article. Great.

 • Reply washing machine repair mysore 25. november 2023 at 22:32

  Great blog article.Really looking forward to read more. Keep writing.

 • Reply printed shirts for men 26. november 2023 at 06:50

  I truly appreciate this article post.Much thanks again. Great.

 • Reply ielts coaching in ludhiana 26. november 2023 at 16:49

  Looking forward to reading more. Great article post.Really looking forward to read more. Awesome.

 • Reply kodachadri trek booking 27. november 2023 at 02:41

  wow, awesome blog.Really thank you! Cool.

 • Reply gamabets 27. november 2023 at 15:38

  Hey, thanks for the blog post.Really looking forward to read more. Fantastic.

 • Reply book jaguar xj Car in bangalore 28. november 2023 at 07:10

  Really appreciate you sharing this article post.Really thank you! Awesome.

 • Reply panchayat khata 28. november 2023 at 15:22

  Thanks so much for the blog. Really Cool.

 • Reply https://vapemanufactory.com/post/what-is-the-worlds-safest-vape/ 29. november 2023 at 07:21

  I think this is a real great blog article. Really Great.

 • Reply janitorai 29. november 2023 at 16:47

  Im thankful for the post.Really thank you! Really Great.

 • Reply Hmall 30. november 2023 at 06:34

  Im thankful for the blog.Thanks Again.

 • Reply school management system project 30. november 2023 at 17:01

  Thanks for the post.Really looking forward to read more. Cool.

 • Reply Future choice hospitality 1. desember 2023 at 01:53

  Thanks for sharing, this is a fantastic blog.Thanks Again. Fantastic.

 • Reply hilti anchor fasteners 1. desember 2023 at 15:53

  I loved your post.Really thank you! Really Great.

 • Reply 威而鋼 1. desember 2023 at 19:59

  I really enjoy the blog article.Really thank you!

 • Reply Japan Visa Application form 2. desember 2023 at 05:11

  Great, thanks for sharing this blog article.Much thanks again. Awesome.

 • Reply fz09 crash bars 2. desember 2023 at 16:10

  Thanks again for the blog post.Really looking forward to read more.

 • Reply tatovering 3. desember 2023 at 09:31

  Say, you got a nice blog post.Much thanks again.

 • Reply Solar panel carbon offset 3. desember 2023 at 20:56

  I cannot thank you enough for the post. Keep writing.

 • Reply https://bonitocase.com/product/brilliant-portable-hard-shell-eva-earphone-cases/ 5. desember 2023 at 20:15

  Awesome blog article.Thanks Again.

 • Reply cricket news 7. desember 2023 at 03:57

  Thanks for the article post.Much thanks again. Fantastic.

 • Reply https://bingoregister.com/post/bingo-plus-com-login-philippines-sign-up 8. desember 2023 at 01:46

  Really appreciate you sharing this post.Really thank you! Great.

 • Reply https://www.la-plastic.com/post/which-material-is-most-commonly-used-in-vacuum-forming 9. desember 2023 at 01:21

  I loved your article post.Thanks Again. Cool.

 • Reply kubet 9. desember 2023 at 16:13

  I think this is a real great blog. Will read on…

 • Reply ku 10. desember 2023 at 02:06

  Enjoyed every bit of your blog article. Much obliged.

 • Reply MK-2866 legal status 10. desember 2023 at 12:28

  Very neat article post.Really looking forward to read more. Want more.

 • Reply kubet 11. desember 2023 at 23:54

  I appreciate you sharing this article.Really looking forward to read more. Great.

 • Reply आज का सिंह राशिफल 12. desember 2023 at 18:48

  Really appreciate you sharing this article post.Really looking forward to read more. Great.

 • Reply Giantway 12. desember 2023 at 22:38

  Really enjoyed this post.Really thank you! Awesome.

 • Reply lordtubing 13. desember 2023 at 15:55

  wow, awesome blog.Really thank you! Fantastic.

 • Reply briandavisphoto 14. desember 2023 at 07:04

  Im obliged for the article post.Thanks Again. Much obliged.

 • Reply phd course fees 15. desember 2023 at 17:50

  Thanks-a-mundo for the blog article.Really looking forward to read more. Want more.

 • Reply devlopment of tourism in india 16. desember 2023 at 02:10

  Thank you ever so for you blog. Much obliged.

 • Reply lonavala tourism places 16. desember 2023 at 11:13

  Thank you ever so for you post. Will read on…

 • Reply Future Choice Hospitality Reviews 16. desember 2023 at 17:22

  Major thankies for the blog article.Really looking forward to read more. Great.

 • Reply Birth Flowers 16. desember 2023 at 22:02

  This is one awesome blog article. Want more.

 • Reply แทงหวย 18. desember 2023 at 15:15

  Thanks for the article.Much thanks again.

 • Reply AI Girlfriend 19. desember 2023 at 03:14

  Thank you for your blog.Really looking forward to read more. Great.

 • Reply Future Choice Hospitality 22. desember 2023 at 12:24

  I am so grateful for your post.Really looking forward to read more. Will read on…

 • Reply KAGUYASU 24. desember 2023 at 14:12

  Wow, great article post.Really looking forward to read more. Cool.

 • Reply 偏门广告 24. desember 2023 at 20:14

  I value the article.Thanks Again. Awesome.

 • Reply China Open Source Intelligence Analysis 25. desember 2023 at 06:52

  Im thankful for the blog post. Want more.

 • Reply 123B khuyến mãi 888K 25. desember 2023 at 22:34

  Im grateful for the article post.Much thanks again. Fantastic.

 • Reply https://www.becreativeartscrafts.com/product/acrylic-paint-marker-with-pump-action-and-2mm-tip/ 26. desember 2023 at 11:48

  Muchos Gracias for your article.Thanks Again. Great.

 • Reply https://huddles.app/ 26. desember 2023 at 18:23

  I really enjoy the blog post.Really thank you!

 • Reply nsfw generator 27. desember 2023 at 01:41

  I really like and appreciate your post.Much thanks again. Cool.

 • Reply download gb whatsapp 27. desember 2023 at 16:04

  Im thankful for the blog article.Much thanks again. Want more.

 • Reply undress-ai app 29. desember 2023 at 18:18

  Fantastic article post. Keep writing.

 • Reply undress apo 30. desember 2023 at 06:38

  Im thankful for the article post.Really looking forward to read more. Want more.

 • Reply moved here 30. desember 2023 at 10:44

  Really informative blog article.Really looking forward to read more. Fantastic.

 • Reply katra tour packages for family 31. desember 2023 at 05:53

  Im thankful for the blog post.Really thank you! Much obliged.

 • Reply 3 nights 4 days nepal package 31. desember 2023 at 21:16

  I truly appreciate this article.Really looking forward to read more. Want more.

 • Reply nata result 2021 topper 1. januar 2024 at 07:55

  Muchos Gracias for your article post. Really Cool.

 • Reply dell refurbished india 1. januar 2024 at 17:08

  I loved your blog article.Really thank you! Awesome.

 • Reply best macos operating system 2. januar 2024 at 05:40

  Im thankful for the blog. Awesome.

 • Reply hdfc bank jobs apply online 2. januar 2024 at 17:15

  Im grateful for the article.Really looking forward to read more. Really Cool.

 • Reply kalyan day 3. januar 2024 at 06:05

  Wow, great blog article.Thanks Again. Really Cool.

 • Reply matka kalyan result 3. januar 2024 at 16:45

  I truly appreciate this blog post. Really Cool.

 • Reply rolls royce rentals 4. januar 2024 at 06:28

  A big thank you for your blog post.Much thanks again.

 • Reply Pest control company in Nagpur 4. januar 2024 at 19:23

  Say, you got a nice blog.Much thanks again. Fantastic.

 • Reply best upsc coaching in india 5. januar 2024 at 06:47

  Im grateful for the article post.Thanks Again. Great.

 • Reply skidsteer tires 5. januar 2024 at 17:44

  Thanks-a-mundo for the blog article.Thanks Again. Will read on…

 • Reply Vacuum Molding 6. januar 2024 at 06:35

  Really informative blog article.Really looking forward to read more. Cool.

 • Reply aluminum pcb manufacturer 6. januar 2024 at 17:17

  Say, you got a nice post.Thanks Again. Keep writing.

 • Reply art ai generator 7. januar 2024 at 07:18

  wow, awesome article.Really thank you! Will read on…

 • Reply undress vip 10. januar 2024 at 16:16

  Great, thanks for sharing this article post.Thanks Again. Will read on…

 • Reply industry mold 11. januar 2024 at 15:25

  I loved your article.Really thank you! Really Cool.

 • Reply Delhi local Sightseeing Tour package 11. januar 2024 at 23:53

  Thank you ever so for you blog.Really thank you! Much obliged.

 • Reply pawna lake camping 12. januar 2024 at 13:10

  Say, you got a nice article post.Much thanks again. Much obliged.

 • Reply it training with job guarantee 12. januar 2024 at 21:09

  Major thanks for the blog post.Much thanks again. Cool.

 • Reply designer clothing store 13. januar 2024 at 01:12

  Im grateful for the blog.Really looking forward to read more. Fantastic.

 • Reply best pest control service in vadodara 13. januar 2024 at 11:20

  I really enjoy the post. Cool.

 • Reply chai web 16. januar 2024 at 04:26

  Enjoyed every bit of your blog post.Much thanks again. Much obliged.

 • Reply laboratory furniture manufacturers 20. januar 2024 at 19:37

  Muchos Gracias for your blog.Much thanks again. Really Great.

 • Reply camping near pawna lake 21. januar 2024 at 07:51

  This is one awesome blog article.Thanks Again. Fantastic.

 • Reply wellness education 21. januar 2024 at 22:24

  Thanks-a-mundo for the article post.Much thanks again. Really Great.

 • Reply 皇冠体育 22. januar 2024 at 15:39

  Very informative article.Thanks Again. Much obliged.

 • Reply https://bit.ly/Free-Adult-Webcams 22. januar 2024 at 22:22

  These are really wonderful ideas in about blogging.
  You have touched some pleasant points here. Any way keep up wrinting.

 • Reply hyderabad university phd admission 2024 23. januar 2024 at 01:06

  A round of applause for your post.Much thanks again. Will read on…

 • Reply cab booking in goa 23. januar 2024 at 14:35

  I value the article post.Really thank you! Will read on…

 • Reply C作业代做 23. januar 2024 at 23:31

  I really like and appreciate your article.Really thank you! Cool.

 • Reply Face swap 24. januar 2024 at 17:35

  Thanks for the article.Much thanks again. Awesome.

 • Reply Home Theater Sofas 25. januar 2024 at 04:17

  Really informative blog. Will read on…

 • Reply Litecoin DOGE Miner Asic 26. januar 2024 at 11:59

  Major thanks for the blog.Really thank you! Really Cool.

 • Reply balenciaga hoodie replica 28. januar 2024 at 17:01

  I am so grateful for your article.Really looking forward to read more. Cool.

 • Reply baixar gbapk 29. januar 2024 at 02:49

  Im grateful for the blog article.Thanks Again. Much obliged.

 • Reply 喜漫漫画每日上新精彩内容 29. januar 2024 at 13:54

  Great article post.Much thanks again. Want more.

 • Reply русское порно бесплатно 29. januar 2024 at 19:52

  Thanks-a-mundo for the post.Really thank you! Awesome.
  My website: категории русского порно

 • Reply resorts athirappilly 30. januar 2024 at 16:45

  Major thankies for the blog post.Much thanks again.

 • Reply current technology news 31. januar 2024 at 04:41

  Thanks so much for the blog article.Much thanks again. Want more.

 • Reply munnar package tour 31. januar 2024 at 16:55

  I really like and appreciate your post.Really thank you! Fantastic.

 • Reply renew malaysian passport online in singapore 1. februar 2024 at 17:53

  Enjoyed every bit of your article.Really looking forward to read more. Really Great.

 • Reply local shifting service 2. februar 2024 at 05:21

  Wow, great blog post.Really looking forward to read more. Want more.

 • Reply ai meetings 2. februar 2024 at 22:57

  I think this is a real great article post. Want more.

 • Reply Fortune Tiger 3. februar 2024 at 15:49

  Muchos Gracias for your article.Much thanks again. Keep writing.

 • Reply hydrofoil board 5. februar 2024 at 05:33

  Thanks-a-mundo for the article.Much thanks again. Cool.

 • Reply порно бесплатно худые 5. februar 2024 at 06:20

  I’m extremely pleased to discover this website. I wanted to thank you for ones time just for this fantastic read!
  My website: секс с красивыми милфами

 • Reply римминг женщине 6. februar 2024 at 00:38

  I got what you intend,bookmarked, very decent website.
  My website: Мачеха и пасынок

 • Reply aiチャット 6. februar 2024 at 06:31

  Im thankful for the post.Really thank you! Really Cool.

 • Reply pool algae control 6. februar 2024 at 12:34

  wow, awesome blog post.Much thanks again. Want more.

 • Reply repair service centre dattagalli mysore 6. februar 2024 at 16:42

  Thanks-a-mundo for the article.Really thank you! Really Great.

 • Reply flexible waveguide 6. februar 2024 at 20:40

  I appreciate you sharing this blog article. Want more.

 • Reply сводная сестра порно анал 6. februar 2024 at 21:51

  Very good post.Really looking forward to read more. Great.
  My website: русское порно инцест

 • Reply gripping washers 7. februar 2024 at 01:24

  I really liked your post.Thanks Again. Keep writing.

 • Reply red leather dog collar 7. februar 2024 at 14:38

  I appreciate you sharing this blog post.Thanks Again. Will read on…

 • Reply xxx porno hd 8. februar 2024 at 03:44

  A lot of blog writers nowadays yet just a few have blog posts worth spending time on reviewing.
  My website: ххх мжм

 • Reply best pawna lake camping for couples 8. februar 2024 at 06:20

  Really informative post.Really thank you! Will read on…

 • Reply janitor ai 8. februar 2024 at 15:21

  Im grateful for the blog.Thanks Again. Much obliged.

 • Reply ебут в жопу частное 9. februar 2024 at 19:56

  Thanks for sharing, this is a fantastic blog post.Really thank you! Much obliged.
  My website: трахаю зрелую жену

 • Reply брызги спермы 10. februar 2024 at 13:15

  This site definitely has all of the information I needed about this subject
  My website: порно милфы большие сиськи

 • Reply Страпон 11. februar 2024 at 21:08

  As a Newbie, I am continuously exploring online for articles that can be of assistance to me.
  My website: анилингус мужику

 • Reply залил лицо спермой 12. februar 2024 at 17:57

  I gotta favorite this site it seems very beneficial handy
  My website: порно анал с худыми женщинами

 • Reply ебля молодых 13. februar 2024 at 18:50

  Respect to post author, some fantastic information
  My website: ебля на улице

 • Reply pvc electrical conduit pipe manufacturers in india 14. februar 2024 at 16:44

  Thanks for sharing, this is a fantastic article.Much thanks again. Really Cool.

 • Reply taxi in raipur 14. februar 2024 at 22:30

  Thank you ever so for you article.Really thank you! Cool.

 • Reply Davdidapape 15. februar 2024 at 00:31

  Precio De Cialis
  Yes, really. All above told the truth.
  Cialis 5 mg prezzo cialis prezzo tadalafil 5 mg prezzo

 • Reply paragliding at kamshet 15. februar 2024 at 11:22

  I value the blog.Much thanks again. Much obliged.

 • Reply mosquito treatment for home 15. februar 2024 at 15:21

  Im grateful for the blog.Much thanks again. Really Great.

 • Reply pawna camping 15. februar 2024 at 19:09

  Thanks for the article post. Much obliged.

 • Reply rubber products supplier 15. februar 2024 at 22:55

  Enjoyed every bit of your article post.Really looking forward to read more. Really Great.

 • Reply упругая грудь видео 15. februar 2024 at 23:31

  I gotta favorite this site it seems very beneficial handy
  My website: русское порно брат трахает сестру

 • Reply micromodal fabric underwear 16. februar 2024 at 02:16

  Thanks so much for the blog article.Really thank you! Really Cool.

 • Reply z540 calibration 16. februar 2024 at 13:02

  Muchos Gracias for your article post. Much obliged.

 • Reply banjara market furniture 16. februar 2024 at 17:00

  I really like and appreciate your blog.Much thanks again. Will read on…

 • Reply xxx mama 16. februar 2024 at 18:33

  Major thanks for the article post. Much thanks again.
  My website: Минет

 • Reply luxury villas in nagpur 16. februar 2024 at 20:46

  I cannot thank you enough for the article. Great.

 • Reply phd in chemistry salary in india 17. februar 2024 at 00:29

  Very neat blog article.Much thanks again. Really Great.

 • Reply packers and movers in ambala 17. februar 2024 at 13:22

  I think this is a real great article post.Really looking forward to read more. Really Great.

 • Reply домашнее порно в жопу 17. februar 2024 at 15:40

  As a Newbie, I am continuously exploring online for articles that can be of assistance to me.
  My website: жена дрочит член

 • Reply farm land developers 17. februar 2024 at 20:11

  Thanks so much for the post.Really thank you! Keep writing.

 • Reply SS Buttweld Seamless Fittings 18. februar 2024 at 12:10

  I really enjoy the blog post.Really looking forward to read more. Really Cool.

 • Reply порно домашняя реальное 18. februar 2024 at 16:15

  As a Newbie, I am always searching online for articles that can help me. Thank you
  My website: секс с красивой попкой

 • Reply underress ai 18. februar 2024 at 21:43

  Awesome blog article.Really looking forward to read more.

 • Reply water purifier repair in bhopal 19. februar 2024 at 02:45

  I really enjoy the blog.Really thank you! Cool.

 • Reply ninja 400 crash bars 19. februar 2024 at 12:33

  Thank you ever so for you post.Really looking forward to read more. Awesome.

 • Reply порна казашки 19. februar 2024 at 16:59

  Major thanks for the article post. Much thanks again.
  My website: выебал сестру

 • Reply branded sunglasses for men 19. februar 2024 at 17:43

  Wow, great blog article.Much thanks again. Will read on…

 • Reply microfiber cloth for car cleaning india 19. februar 2024 at 21:56

  Very informative blog post.Really looking forward to read more. Keep writing.

 • Reply LC series waste bins 20. februar 2024 at 14:30

  I cannot thank you enough for the blog post.Thanks Again. Awesome.

 • Reply SLewisvah 20. februar 2024 at 16:33

  Aviator Spribe отзывы казино
  I agree with told all above. Let’s discuss this question.
  Добро пожаловать в захватывающий мир авиаторов! Aviator – это увлекательная игра, которая позволит вам окунуться в атмосферу боевых действий на небе. Необычные графика и захватывающий сюжет сделают ваше путешествие по воздуху неповторимым.

  Откройте для себя новые возможности с игрой Aviator Spribe играть бесплатно!
  Aviator игра позволит вам почувствовать себя настоящим пилотом. Вам предстоит совершить невероятные маневры, выполнять сложные задания и сражаться с противниками. Улучшайте свой самолет, чтобы быть готовым к любым ситуациям и становиться настоящим мастером.
  Основные особенности Aviator краш игры:
  1. Реалистичная графика и физика – благодаря передовой графике и реалистичной физике вы почувствуете себя настоящим пилотом.
  2. Разнообразные режимы игры и миссии – в Aviator краш игре вы сможете выбрать различные режимы игры, такие как гонки, симулятор полетов и захватывающие воздушные бои. Кроме того, каждая миссия будет предлагать свои собственные вызовы и задачи.
  3. Улучшение и модернизация самолетов – в игре доступны различные модели самолетов, которые можно покупать и улучшать. Вы сможете устанавливать новое оборудование, улучшать двигательность и мощность своего самолета, а также выбирать различные варианты окраски и декорации.
  Aviator краш игра – это возможность испытать себя в роли авиатора и преодолеть все сложности и опасности воздушного пространства. Почувствуйте настоящую свободу и адреналин в Aviator краш игре онлайн!
  Играйте в «Авиатор» в онлайн-казино Pin-Up
  Aviator краш игра онлайн предлагает увлекательную и захватывающую игровую атмосферу, где вы становитесь настоящим авиатором и сражаетесь с самыми опасными искусственными интеллектами.
  В этой игре вы должны показать свое мастерство и смекалку, чтобы преодолеть сложности многочисленных локаций и уровней. Вам предстоит собирать бонусы, уклоняться от препятствий и сражаться с врагами, используя свои навыки пилотирования и стрельбы.
  Каждый уровень игры Aviator краш имеет свою уникальную атмосферу и задачи. Будьте готовы к неожиданностям, так как вас ждут захватывающие повороты сюжета и сложные испытания. Найдите все пути к победе и станьте настоящим героем авиатором!
  Авиатор игра является прекрасным способом провести время и испытать настоящий адреналиновый разряд. Готовы ли вы стать лучшим авиатором? Не упустите свой шанс и начните играть в Aviator краш прямо сейчас!
  Aviator – играй, сражайся, побеждай!
  Aviator Pin Up (Авиатор Пин Ап ) – игра на деньги онлайн Казахстан
  Aviator игра предлагает увлекательное и захватывающее разнообразие врагов и уровней, которые не оставят равнодушными даже самых требовательных геймеров.
  Враги в Aviator краш игре онлайн представлены в самых разных формах и размерах. Здесь вы встретите группы из маленьких и быстрых врагов, а также огромных боссов с мощным вооружением. Разнообразие врагов позволяет игрокам использовать разные тактики и стратегии для победы.
  Кроме того, Aviator игра предлагает разнообразие уровней сложности. Выберите легкий уровень, чтобы насладиться игровым процессом, или вызовите себе настоящий вызов, выбрав экспертный уровень. Независимо от выбранного уровня сложности, вы получите максимум удовольствия от игры и окунетесь в захватывающий мир авиаторов.
  Играйте в Aviator и наслаждайтесь разнообразием врагов и уровней, которые позволят вам почувствовать себя настоящим авиатором.

 • Reply негр трахнул жену 21. februar 2024 at 04:21

  I gotta favorite this site it seems very beneficial handy
  My website: женское доминирование

 • Reply Free Live Webcams with Girls 21. februar 2024 at 16:58

  Im a black sweet piece of chocolate, you will become addicted!

 • Reply Exquisite Resin Accessories for DIY 21. februar 2024 at 17:35

  Very good blog.Much thanks again. Really Cool.

 • Reply Form fill seal packaging machine 24. februar 2024 at 04:40

  Major thankies for the blog.Much thanks again. Great.

 • Reply mppt solar inverter 24. februar 2024 at 10:42

  I really like and appreciate your post.Really looking forward to read more. Really Great.

 • Reply Automatic packaging machine 25. februar 2024 at 06:07

  I loved your article.Really thank you!

 • Reply bingo plus 25. februar 2024 at 17:52

  I really like and appreciate your blog.Really looking forward to read more. Keep writing.

 • Reply free chatgpt 26. februar 2024 at 01:11

  Very good article.Really looking forward to read more. Want more.

 • Reply МАН Мх 26. februar 2024 at 20:22

  I loved your article.Thanks Again. Fantastic.

 • Reply Exquisite Resin Accessories for DIY 28. februar 2024 at 00:27

  Thanks so much for the article post.Really thank you! Really Cool.

 • Reply ai undressing 28. februar 2024 at 15:23

  Enjoyed every bit of your article post. Want more.

 • Reply https://outingtribe.com 28. februar 2024 at 19:53

  I truly appreciate this blog post.Much thanks again. Cool.

 • Reply socks5 29. februar 2024 at 00:28

  I truly appreciate this article.Thanks Again. Awesome.

 • Reply quartz calacatta 29. februar 2024 at 11:54

  wow, awesome blog.Really looking forward to read more. Really Great.

 • Reply 人工流產香港 29. februar 2024 at 21:20

  I value the post.Much thanks again. Cool.

 • Reply casino 1. mars 2024 at 05:44

  Thank you for your post.Thanks Again. Much obliged.

 • Reply cnc machining instant quote 1. mars 2024 at 16:09

  Very informative blog post.Thanks Again. Really Great.

 • Reply janitor ai chat 1. mars 2024 at 23:57

  I cannot thank you enough for the article post.Thanks Again. Really Great.

 • Reply character ai generator 2. mars 2024 at 13:37

  Muchos Gracias for your article post.Really thank you! Cool.

 • Reply horny ai 2. mars 2024 at 22:59

  Very good blog post.Thanks Again. Really Cool.

 • Reply face swap AI 3. mars 2024 at 08:25

  A big thank you for your article post.Really looking forward to read more. Want more.

 • Reply hentai ai chat 3. mars 2024 at 22:54

  Awesome blog post.Much thanks again. Fantastic.

 • Reply swiss machining 4. mars 2024 at 13:38

  I truly appreciate this blog article. Fantastic.

 • Reply creatio design 4. mars 2024 at 20:25

  Thanks for the post.Really thank you! Awesome.

 • Reply What is Forex Trading 5. mars 2024 at 01:29

  Thank you ever so for you blog post.Thanks Again. Awesome.

 • Reply ku casino 5. mars 2024 at 12:21

  Im grateful for the blog article.Really thank you! Really Cool.

 • Reply ku casino 6. mars 2024 at 16:30

  Major thanks for the blog article.Really thank you! Cool.

 • Reply eva cases 7. mars 2024 at 04:11

  Major thankies for the blog article.Really looking forward to read more. Much obliged.

 • Reply 500 Student Visa 8. mars 2024 at 16:27

  Really informative blog post.Thanks Again. Want more.

 • Reply casino 11. mars 2024 at 23:46

  Very informative blog.Really thank you! Really Great.

 • Reply ai sexting 12. mars 2024 at 20:35

  I loved your blog.Really thank you! Really Great.

 • Reply Roleplay ai 13. mars 2024 at 06:38

  Really enjoyed this blog article.Thanks Again.

 • Reply nsfw ai chat 13. mars 2024 at 16:02

  I truly appreciate this post.Really thank you! Will read on…

 • Reply nsfw character ai 14. mars 2024 at 01:28

  Muchos Gracias for your blog article.Thanks Again.

 • Reply audemars watch 14. mars 2024 at 02:31

  Thanks-a-mundo for the post.Really looking forward to read more. Cool.

 • Reply free face swap ai 14. mars 2024 at 14:15

  A round of applause for your post.Really thank you! Really Cool.

 • Reply 觀音喝好茶 15. mars 2024 at 04:34

  wow, awesome blog post.Really looking forward to read more. Cool.

 • Reply lovesex666168 15. mars 2024 at 17:21

  Fantastic blog. Great.

 • Reply 約妹 16. mars 2024 at 07:28

  Thanks for the article. Will read on…

 • Reply Temporary Fencing 16. mars 2024 at 14:02

  I truly appreciate this article.Much thanks again. Fantastic.

 • Reply wire mesh fence 17. mars 2024 at 15:42

  Hey, thanks for the blog article.Really thank you! Keep writing.

 • Reply temporary fencing 18. mars 2024 at 04:04

  I really liked your blog article.Thanks Again.

 • Reply GB WhatsApp 18. mars 2024 at 17:13

  Great, thanks for sharing this blog article.Much thanks again. Want more.

 • Reply FM Whatsapp 19. mars 2024 at 06:01

  Great, thanks for sharing this article post.Really looking forward to read more. Great.

 • Reply Ai Anime generator 19. mars 2024 at 16:47

  Major thanks for the post.Really thank you! Great.

 • Reply devin ai 20. mars 2024 at 03:05

  I appreciate you sharing this post.Really thank you! Awesome.

 • Reply Natural human hair wigs 20. mars 2024 at 19:17

  I truly appreciate this article post.Really looking forward to read more. Much obliged.

 • Reply Cosplay wig purple 21. mars 2024 at 04:31

  Really enjoyed this blog article.Much thanks again. Much obliged.

 • Reply best offline digital marketing course 21. mars 2024 at 19:13

  wow, awesome article.Really looking forward to read more.

 • Reply Gemstones 22. mars 2024 at 02:32

  Say, you got a nice post.Really thank you! Fantastic.

 • Reply Små Service 22. mars 2024 at 11:36

  Appreciate you sharing, great blog post.Much thanks again. Want more.

 • Reply สล็อตเว็บตรง 22. mars 2024 at 16:55

  I value the blog. Will read on…

 • Reply Pvc casing and capping 23. mars 2024 at 04:12

  Really informative article post.Much thanks again. Really Cool.

 • Reply tourist visa australia 23. mars 2024 at 11:13

  Thanks for sharing, this is a fantastic post.Really thank you! Really Great.

 • Reply korean beauty product 23. mars 2024 at 16:42

  I really enjoy the blog article.Really thank you! Much obliged.

 • Reply valve manufacturing companies in india 24. mars 2024 at 03:16

  Im thankful for the blog article. Want more.

 • Reply online kitchen appliances 24. mars 2024 at 14:04

  Thanks again for the blog post.Much thanks again. Keep writing.

 • Reply best modular kitchens accessories in chandigarh 24. mars 2024 at 19:07

  Really informative blog post.Much thanks again. Really Great.

 • Reply world best finisher in cricket 26. mars 2024 at 06:48

  Im grateful for the article post.Really thank you! Will read on…

 • Reply canada work permit from dubai 26. mars 2024 at 12:48

  Thanks-a-mundo for the article post.Really thank you! Cool.

 • Reply himachal pradesh news today 26. mars 2024 at 19:44

  Thanks-a-mundo for the article. Cool.

 • Reply chai ai 27. mars 2024 at 11:11

  wow, awesome article post.Really thank you! Will read on…

 • Reply smash or pass 27. mars 2024 at 16:42

  Awesome blog.Really thank you! Keep writing.

 • Reply blow dryers 28. mars 2024 at 01:21

  I really like and appreciate your article post.Really thank you! Awesome.

 • Reply Ai engineer 28. mars 2024 at 10:59

  Thanks-a-mundo for the article post.Thanks Again. Want more.

 • Reply 茶馆儿 28. mars 2024 at 14:27

  Im thankful for the article post.Really looking forward to read more. Really Great.

 • Reply Helmsman Crystal 28. mars 2024 at 18:09

  Looking forward to reading more. Great blog post.Much thanks again.

 • Reply 橙新聞 28. mars 2024 at 21:45

  I truly appreciate this blog post.Thanks Again. Great.

 • Reply instagram pro 29. mars 2024 at 03:31

  Awesome article post.Really looking forward to read more. Awesome.

 • Reply insta pro 29. mars 2024 at 13:28

  Enjoyed every bit of your blog.Really looking forward to read more. Will read on…

 • Reply talkie ai 29. mars 2024 at 16:30

  Very neat blog post. Keep writing.

 • Reply 法律论文代写 30. mars 2024 at 02:28

  I am so grateful for your article post.Really thank you! Really Cool.

 • Reply nsfw ai 30. mars 2024 at 13:19

  Really informative blog article.Much thanks again. Cool.

 • Reply nsfw ai 30. mars 2024 at 20:39

  Thanks for the blog.Much thanks again. Much obliged.

 • Reply nsfw character ai 31. mars 2024 at 03:33

  I cannot thank you enough for the article post.Much thanks again. Want more.

 • Reply Washable period underwear 1. april 2024 at 13:44

  Hey, thanks for the article.Thanks Again. Cool.

 • Reply 10 cbse result date 1. april 2024 at 19:01

  Very informative blog.Really looking forward to read more. Awesome.

 • Reply big tree resort andaman 1. april 2024 at 23:43

  Fantastic blog post.Really looking forward to read more. Awesome.

 • Reply order vegetables in raj nagar online 2. april 2024 at 11:24

  Really enjoyed this article post.Really thank you! Much obliged.

 • Reply professional duct cleaning service in Fort Pierce 2. april 2024 at 16:01

  A round of applause for your article post.Thanks Again. Awesome.

 • Reply health and safety course level 8 2. april 2024 at 23:13

  Really appreciate you sharing this article.Really thank you! Cool.

 • Reply safety course 3. april 2024 at 02:16

  Say, you got a nice article post.Really thank you!

 • Reply tdlr driver safety course 3. april 2024 at 12:21

  A big thank you for your post.Thanks Again. Really Cool.

 • Reply nata classes in pune 3. april 2024 at 19:25

  I truly appreciate this article.Really looking forward to read more.

 • Reply granite name plate designs for main gate 4. april 2024 at 01:50

  Say, you got a nice article.Really thank you! Want more.

 • Reply arenaplus sports bet 4. april 2024 at 13:49

  Thanks a lot for the blog article.Really looking forward to read more. Awesome.

 • Reply motphim 4. april 2024 at 19:05

  I really enjoy the blog article.Really looking forward to read more. Really Great.

 • Reply https://baixicans.com/ 4. april 2024 at 21:15

  I value the post.Really thank you! Great.

 • Reply 英国论文代写 5. april 2024 at 02:36

  Thanks again for the article.Much thanks again. Keep writing.

 • Reply GB WhatsApp 5. april 2024 at 13:23

  wow, awesome blog post.Thanks Again. Cool.

 • Reply Fouad WhatsApp 5. april 2024 at 18:36

  I loved your blog post.Really looking forward to read more. Cool.

 • Reply Descargar WhatsApp Plus 6. april 2024 at 00:48

  I really like and appreciate your blog article. Awesome.

 • Reply FM WhatsApp download 6. april 2024 at 14:59

  Very informative blog post.

 • Reply NSFW Generator AI 6. april 2024 at 20:32

  A round of applause for your article.Much thanks again. Fantastic.

 • Reply Ai Anime generator 7. april 2024 at 03:37

  Great post.Thanks Again. Want more.

 • Reply Drinking Glasses Manufacturers in USA 7. april 2024 at 13:22

  Im thankful for the article post. Want more.

 • Reply one day outing near gurgaon 7. april 2024 at 23:01

  I am so grateful for your article.Really thank you!

 • Reply today ipl cricket match live 8. april 2024 at 10:42

  A round of applause for your blog post.Really thank you!

 • Reply basics 8. april 2024 at 12:02

  Автор статьи представляет сведения, опираясь на факты и экспертные мнения.

 • Reply luck satta matka 8. april 2024 at 17:22

  I am so grateful for your blog post.Really looking forward to read more. Awesome.

 • Reply kalyan satta bazar open to close today 8. april 2024 at 23:16

  I think this is a real great article post.Much thanks again. Much obliged.

 • Reply patna upsc coaching 9. april 2024 at 10:56

  Thanks a lot for the blog article.Really thank you! Fantastic.

 • Reply spa near me 9. april 2024 at 16:51

  Appreciate you sharing, great post.Thanks Again.

 • Reply head spa 9. april 2024 at 23:51

  A big thank you for your post.Thanks Again. Much obliged.

 • Reply social media marketing india 10. april 2024 at 12:17

  Thanks-a-mundo for the article.Thanks Again. Awesome.

 • Reply mens silver bracelet 10. april 2024 at 17:21

  Fantastic blog post.Thanks Again. Much obliged.

 • Reply china injection molding machine 10. april 2024 at 20:03

  Thanks a lot for the article post.Really looking forward to read more. Really Great.

 • Reply 現金網註冊送分 11. april 2024 at 02:55

  Im grateful for the article post.Much thanks again. Really Great.

 • Reply affordable custom shirts 11. april 2024 at 11:30

  I think this is a real great post.Really thank you! Really Great.

 • Reply weekly touch base 11. april 2024 at 16:20

  Thanks-a-mundo for the article post.Much thanks again. Great.

 • Reply v level management 11. april 2024 at 21:33

  Thanks a lot for the blog article.Much thanks again. Keep writing.

 • Reply ai hentai chat 12. april 2024 at 02:49

  Very good blog.Thanks Again. Want more.

 • Reply dirty talk ai 12. april 2024 at 12:49

  Enjoyed every bit of your blog.Thanks Again. Want more.

 • Reply Injection Machine manufacturer 12. april 2024 at 18:02

  I cannot thank you enough for the blog.Much thanks again. Fantastic.

 • Reply ai sex chat 13. april 2024 at 00:04

  Great, thanks for sharing this blog post.Much thanks again. Really Cool.

 • Reply character ai no filter 13. april 2024 at 12:58

  Very neat article.Really looking forward to read more. Cool.

 • Reply keeper ai test 13. april 2024 at 18:29

  Thanks a lot for the blog post.Thanks Again. Awesome.

 • Reply keeper ai test 13. april 2024 at 22:41

  Say, you got a nice article post. Really Great.

 • Reply AI Hentai 14. april 2024 at 03:29

  Very informative article post.Thanks Again. Really Cool.

 • Reply coldwater creek outlet 14. april 2024 at 09:00

  A big thank you for your blog article.Thanks Again. Will read on…

 • Reply spicy chat 14. april 2024 at 10:54

  Major thankies for the blog article. Great.

 • Reply character ai 14. april 2024 at 16:26

  Thank you for your blog post.

 • Reply porn ai chat 14. april 2024 at 21:36

  Major thanks for the article.Much thanks again. Want more.

 • Reply remotely access iot device 15. april 2024 at 07:57

  Appreciate you sharing, great post. Great.

 • Reply porn ai chat 15. april 2024 at 10:28

  Say, you got a nice blog.Much thanks again. Keep writing.

 • Reply c.ai 15. april 2024 at 13:59

  Thanks so much for the post.Much thanks again. Really Great.

 • Reply smash or pass 15. april 2024 at 17:07

  Very informative post.Really thank you! Will read on…

 • Reply custom clothing 15. april 2024 at 21:00

  Thank you ever so for you blog article. Awesome.

 • Reply synthetic auburn wigs 16. april 2024 at 01:58

  Thanks again for the post.Really thank you! Really Great.

 • Reply petite human hair wigs 16. april 2024 at 08:24

  Thanks for the blog article.Really looking forward to read more. Really Great.

 • Reply ragatha cosplay wig 16. april 2024 at 10:27

  A round of applause for your blog post.Really looking forward to read more. Fantastic.

 • Reply roll top mesh fencing 16. april 2024 at 12:38

  I appreciate you sharing this post.Really looking forward to read more. Awesome.

 • Reply https://www.slsmachinery.com 16. april 2024 at 17:18

  Wow, great blog post.Really thank you! Fantastic.

 • Reply SLS Machinery 17. april 2024 at 01:54

  I think this is a real great blog post.Really thank you! Keep writing.

 • Reply 优美之家 17. april 2024 at 13:46

  Really enjoyed this post.Thanks Again. Cool.

 • Reply 优美之家 17. april 2024 at 22:50

  Major thanks for the blog post.Really looking forward to read more.

 • Reply Spotify MOD 18. april 2024 at 20:45

  Im obliged for the blog post.Really thank you! Much obliged.

 • Reply nsfw character ai 19. april 2024 at 02:41

  I really like and appreciate your blog post.Really looking forward to read more. Really Cool.

 • Reply led light softball showcase 19. april 2024 at 07:40

  Very neat article post. Really Cool.

 • Reply huddles 19. april 2024 at 11:35

  Very neat article post.Really thank you! Really Cool.

 • Reply 香港現金網娛樂城 19. april 2024 at 13:06

  I am so grateful for your blog post.Much thanks again. Want more.

 • Reply smart sleep solutions for insomnia 19. april 2024 at 17:49

  Great blog post.Really looking forward to read more. Awesome.

 • Reply how to improve sleep with technology 20. april 2024 at 00:21

  I cannot thank you enough for the blog post.Much thanks again. Fantastic.

 • Reply lanvin sneakers 20. april 2024 at 10:46

  I truly appreciate this article.Really looking forward to read more. Will read on…

 • Reply pia proxy s5 21. april 2024 at 00:32

  A big thank you for your article post.Really looking forward to read more. Will read on…

 • Reply telegram 中文 包 21. april 2024 at 11:22

  Thanks-a-mundo for the blog article.Really thank you! Will read on…

 • Reply telegram 汉化 21. april 2024 at 20:06

  Thank you ever so for you blog post.Really looking forward to read more. Fantastic.

 • Reply cnc titanium machining 22. april 2024 at 09:49

  Great, thanks for sharing this post.

 • Reply PCB Fabrication 22. april 2024 at 12:22

  Fantastic blog.Thanks Again. Awesome.

 • Reply Como é o jogo da plataforma 22. april 2024 at 13:58

  Really enjoyed this article.Thanks Again. Will read on…

 • Reply touch screen POS system 22. april 2024 at 15:58

  Thanks for sharing, this is a fantastic blog.Really thank you! Want more.

 • Reply 马尔代夫旅游 22. april 2024 at 22:06

  A big thank you for your article. Will read on…

 • Reply 马尔代夫酒店 23. april 2024 at 13:49

  Looking forward to reading more. Great blog article. Fantastic.

 • Reply slsmachinery 23. april 2024 at 18:53

  I appreciate you sharing this article. Cool.

 • Reply register dapat free credit e-wallet 23. april 2024 at 21:37

  Major thanks for the article. Cool.

 • Reply SLS Machinery 24. april 2024 at 01:25

  wow, awesome blog article.Thanks Again. Will read on…

 • Reply Hospital Bed 24. april 2024 at 11:56

  I really liked your blog. Cool.

 • Reply 京牌靓号 24. april 2024 at 15:51

  Im obliged for the blog article.Thanks Again. Fantastic.

 • Reply anime ai chat 24. april 2024 at 22:15

  Thanks-a-mundo for the post.Really looking forward to read more. Awesome.

 • Reply dirty chat ai 25. april 2024 at 11:07

  I really like and appreciate your blog article.Much thanks again. Will read on…

 • Reply ai waifu nsfw 25. april 2024 at 18:00

  wow, awesome article post.Much thanks again. Really Great.

 • Reply sex ai 25. april 2024 at 23:44

  I appreciate you sharing this blog post.Really looking forward to read more. Keep writing.

 • Reply ai sex chat 26. april 2024 at 10:17

  I value the post. Will read on…

 • Reply nsfw ai 26. april 2024 at 15:54

  Im obliged for the blog.Really thank you! Awesome.

 • Reply ai hentai chat 26. april 2024 at 20:32

  Really enjoyed this post. Awesome.

 • Reply gay ai chat 27. april 2024 at 02:05

  Appreciate you sharing, great blog. Really Great.

 • Reply jerk off chat 27. april 2024 at 10:46

  I really like and appreciate your blog post.Thanks Again. Cool.

 • Reply lodemka.ru 27. april 2024 at 13:26

  неотложная психологическая помощь lodemka.ru

 • Reply cuckold ai 27. april 2024 at 16:16

  Really informative blog post.Really looking forward to read more. Really Cool.

 • Reply cuckold ai 27. april 2024 at 21:00

  Thank you for your blog.Thanks Again. Cool.

 • Reply AI or human 28. april 2024 at 02:12

  Great post.Really thank you! Really Cool.

 • Reply AI or human 28. april 2024 at 11:10

  Thanks again for the post.Really thank you! Want more.

 • Reply ai gf 28. april 2024 at 21:48

  I am so grateful for your blog article.Thanks Again.

 • Reply spicy ai 29. april 2024 at 13:34

  Really enjoyed this blog post.Really thank you! Much obliged.

 • Reply 热玛吉价格 29. april 2024 at 17:02

  I really liked your blog article.Much thanks again. Keep writing.

 • Reply Rizz App 29. april 2024 at 21:20

  Great, thanks for sharing this article post.Thanks Again. Will read on…

 • Reply janitor ai 30. april 2024 at 01:28

  Thanks for sharing, this is a fantastic article post.Thanks Again. Keep writing.

 • Reply PVC Granules Pelletizing Line machine 30. april 2024 at 07:55

  I think this is a real great blog article.Much thanks again. Really Cool.

 • Reply Kobold colab 30. april 2024 at 12:02

  Very neat blog. Really Great.

 • Reply wholesale subwoofers 30. april 2024 at 12:17

  I cannot thank you enough for the blog.Really looking forward to read more. Awesome.

 • Reply ssh iot via web 30. april 2024 at 12:45

  Im thankful for the blog post.Really looking forward to read more. Will read on…

 • Reply news 30. april 2024 at 14:49

  Appreciate you sharing, great article.Much thanks again. Awesome.

 • Reply AI Lawyer 30. april 2024 at 16:36

  Wow, great article.

 • Reply SaaS Law Firm 30. april 2024 at 16:51

  Thank you for your post.Really looking forward to read more. Keep writing.

 • Reply https://www.stockswatch.in/can-you-make-a-living-off-stocks/ 30. april 2024 at 16:58

  Im thankful for the blog article.Much thanks again.

 • Reply LED Strip Light manufacturer 30. april 2024 at 18:18

  Im obliged for the article. Great.

 • Reply LED Strip Light suppliers 30. april 2024 at 23:36

  Im grateful for the article post.Really looking forward to read more. Much obliged.

 • Reply vape wholesale 1. mai 2024 at 08:34

  Very neat post.Thanks Again. Cool.

 • Reply vape distribue 1. mai 2024 at 15:47

  I value the article post. Really Great.

 • Reply Esenistrnup 1. mai 2024 at 20:27

  Циклёвка паркета: особенности и этапы услуги
  Циклёвка паркета — это процесс восстановления внешнего вида паркетного пола путём удаления верхнего повреждённого слоя и возвращения ему первоначального вида. Услуга включает в себя несколько этапов:
  Подготовка: перед началом работы необходимо защитить мебель и другие предметы от пыли и грязи, а также удалить плинтусы.
  Шлифовка: с помощью шлифовальной машины удаляется старый лак и верхний повреждённый слой древесины.
  Шпатлёвка: после шлифовки поверхность паркета шпатлюется для заполнения трещин и выравнивания поверхности.
  Грунтовка: перед нанесением лака паркет грунтуется для улучшения адгезии и защиты от плесени и грибка.
  Нанесение лака: лак наносится в несколько слоёв с промежуточной шлифовкой между ними.
  Полировка: после нанесения последнего слоя лака паркет полируется для придания поверхности блеска и гладкости.
  Циклёвка паркета позволяет обновить внешний вид пола, восстановить его структуру и продлить срок службы.
  Сайт: ykladka-parketa.ru
  Циклевка паркета

 • Reply WAVLINK 1. mai 2024 at 21:01

  Really enjoyed this post.Much thanks again.

 • Reply wholesale adult toys 2. mai 2024 at 01:46

  This is one awesome blog article.Really looking forward to read more.

 • Reply wholesale adult toys 2. mai 2024 at 11:44

  Very good blog.Much thanks again. Much obliged.

 • Reply insta pro 2. mai 2024 at 18:11

  I really like and appreciate your article. Fantastic.

 • Reply insta pro 2. mai 2024 at 23:36

  I appreciate you sharing this blog.Much thanks again. Cool.

 • Reply china Steel Pipe supplier 3. mai 2024 at 10:34

  Very good blog.Thanks Again. Want more.

 • Reply arena plus 3. mai 2024 at 12:59

  Major thankies for the post.Thanks Again. Cool.

 • Reply YouTube MP3 3. mai 2024 at 18:41

  Thank you ever so for you blog post.Really looking forward to read more. Keep writing.

 • Reply arena plus 4. mai 2024 at 01:36

  Thank you ever so for you blog post.Thanks Again. Fantastic.

 • Reply kaiyun体育 4. mai 2024 at 10:17

  Im grateful for the blog article.Really looking forward to read more. Will read on…

 • Reply spicy ai 5. mai 2024 at 03:48

  Really informative blog article. Really Cool.

 • Reply nsfw ai 5. mai 2024 at 11:59

  Great post. Much obliged.

 • Reply 中國廣告宣傳 5. mai 2024 at 17:05

  Really informative blog post.Thanks Again. Cool.

 • Reply 廣告車 5. mai 2024 at 22:45

  I really like and appreciate your blog article.Really looking forward to read more. Great.

 • Reply 1lpenistrnup 6. mai 2024 at 09:04

  Лендинг-пейдж — это одностраничный сайт, предназначенный для рекламы и продажи товаров или услуг, а также для сбора контактных данных потенциальных клиентов. Вот несколько причин, почему лендинг-пейдж важен для бизнеса:
  Увеличение узнаваемости компании. Лендинг-пейдж позволяет представить компанию и её продукты или услуги в выгодном свете, что способствует росту узнаваемости бренда.
  Повышение продаж. Заказать лендинг можно здесь – 1landingpage.ru Одностраничные сайты позволяют сосредоточиться на конкретных предложениях и акциях, что повышает вероятность совершения покупки.
  Оптимизация SEO-показателей. Лендинг-пейдж создаются с учётом ключевых слов и фраз, что улучшает позиции сайта в результатах поиска и привлекает больше целевых посетителей.
  Привлечение новой аудитории. Одностраничные сайты могут использоваться для продвижения новых продуктов или услуг, а также для привлечения внимания к определённым кампаниям или акциям.
  Расширение клиентской базы. Лендинг-пейдж собирают контактные данные потенциальных клиентов, что позволяет компании поддерживать связь с ними и предлагать дополнительные услуги или товары.
  Простота генерации лидов. Лендинг-пейдж предоставляют краткую и понятную информацию о продуктах или услугах, что облегчает процесс принятия решения для потенциальных клиентов.
  Сбор персональных данных. Лендинг-пейдж позволяют собирать информацию о потенциальных клиентах, такую как email-адрес, имя и контактные данные, что помогает компании лучше понимать свою аудиторию и предоставлять более персонализированные услуги.
  Улучшение поискового трафика. Лендинг-пейдж создаются с учётом определённых поисковых запросов, что позволяет привлекать больше целевых посетителей на сайт.
  Эффективное продвижение новой продукции. Лендинг-пейдж можно использовать для продвижения новых товаров или услуг, что позволяет привлечь внимание потенциальных клиентов и стимулировать их к покупке.
  Лёгкий процесс принятия решений. Лендинг-пейдж содержат только самую необходимую информацию, что упрощает процесс принятия решения для потенциальных клиентов.
  В целом, лендинг-пейдж являются мощным инструментом для продвижения бизнеса, увеличения продаж и привлечения новых клиентов.
  Заказать лендинг

 • Reply 廣告車 6. mai 2024 at 10:36

  Really informative article post. Much obliged.

 • Reply Linux mini PC 6. mai 2024 at 14:54

  Thank you ever so for you article post.Really looking forward to read more. Will read on…

 • Reply 小额换汇 7. mai 2024 at 01:15

  I truly appreciate this post.Really looking forward to read more. Want more.

 • Reply 代理付汇 7. mai 2024 at 14:56

  Thanks so much for the blog.Thanks Again. Awesome.

 • Reply casing and tubing 8. mai 2024 at 08:16

  Thank you for your blog.Really looking forward to read more. Much obliged.

 • Reply API 5L pipe 8. mai 2024 at 08:49

  Im grateful for the blog article.Much thanks again. Much obliged.

 • Reply API 5L X65 pipe 8. mai 2024 at 09:21

  wow, awesome blog article.Really thank you! Awesome.

 • Reply Concrete coating pipe 8. mai 2024 at 10:16

  Very informative blog article. Great.

 • Reply 316L stainless steel pipe 8. mai 2024 at 14:59

  Im obliged for the post.Thanks Again. Awesome.

 • Reply Steel pipe with flange 8. mai 2024 at 15:30

  Appreciate you sharing, great blog article.Thanks Again. Much obliged.

 • Reply ai sex chat 10. mai 2024 at 11:48

  Very good blog article.Really looking forward to read more. Want more.

 • Reply nsfw ai 10. mai 2024 at 18:24

  A round of applause for your post.Thanks Again. Keep writing.

 • Reply AI sexting 10. mai 2024 at 23:45

  Im obliged for the blog.Much thanks again. Want more.

 • Reply ai hentai character 11. mai 2024 at 21:52

  I truly appreciate this post.Much thanks again. Awesome.

 • Reply smash or pass game 12. mai 2024 at 11:32

  Thanks a lot for the blog article. Really Cool.

 • Reply human or not 12. mai 2024 at 19:24

  This is one awesome post.Thanks Again. Will read on…

 • Reply spicy chat 13. mai 2024 at 00:18

  Major thanks for the article post.Much thanks again.

 • Reply Rizz AI 13. mai 2024 at 11:30

  A big thank you for your article.Thanks Again. Will read on…

 • Reply YouTube downloader 13. mai 2024 at 13:29

  Very informative blog article.Really thank you! Want more.

 • Reply Face swap app 13. mai 2024 at 19:16

  Great, thanks for sharing this article post.Really thank you! Cool.

 • Reply Face swap 14. mai 2024 at 02:01

  Im obliged for the article post.Really thank you! Keep writing.

 • Reply nsfw character ai 14. mai 2024 at 13:21

  Thank you for your article.Really thank you! Want more.

 • Reply ai girlfriend 14. mai 2024 at 21:07

  Major thanks for the blog article.Thanks Again. Awesome.

 • Reply electric replacement heads 15. mai 2024 at 02:26

  Awesome blog article.Really looking forward to read more. Great.

 • Reply English course in singapore 15. mai 2024 at 10:56

  I truly appreciate this blog.Thanks Again. Cool.

 • Reply Pygmalion ai chat 15. mai 2024 at 16:19

  Say, you got a nice post. Awesome.

 • Reply stockswatch 16. mai 2024 at 00:25

  Very good blog. Much obliged.

 • Reply glass lids 16. mai 2024 at 13:21

  Thanks again for the article post.Much thanks again. Much obliged.

 • Reply cock ring ken 16. mai 2024 at 22:30

  Awesome blog post.Thanks Again. Really Great.

 • Reply mens masturbator toy 17. mai 2024 at 10:29

  Major thanks for the article post. Keep writing.

 • Reply Guangdong Rich Packing 17. mai 2024 at 15:13

  I really liked your blog article.Really thank you! Cool.

 • Reply ai girfriend 17. mai 2024 at 20:49

  Looking forward to reading more. Great blog post.Really looking forward to read more. Want more.

 • Reply ai character chat 18. mai 2024 at 01:52

  Thank you for your article post.Much thanks again. Really Cool.

 • Reply spicy ai 18. mai 2024 at 10:35

  Hey, thanks for the blog. Will read on…

 • Reply nsfw character ai 19. mai 2024 at 02:52

  Thanks again for the blog article. Much obliged.

 • Reply Human skeleton model 19. mai 2024 at 11:46

  I appreciate you sharing this article post.Really thank you! Awesome.

 • Reply spicy chat 19. mai 2024 at 16:41

  wow, awesome blog. Will read on…

 • Reply stainless steel accessories 19. mai 2024 at 22:12

  Thanks-a-mundo for the article.Really thank you! Great.

 • Reply 关键字:一樓一 20. mai 2024 at 00:57

  Appreciate you sharing, great blog post. Keep writing.

 • Reply Ring Die 20. mai 2024 at 10:52

  Very neat article.Much thanks again. Keep writing.

 • Reply mk bet game 20. mai 2024 at 14:21

  I truly appreciate this article post. Will read on…

 • Reply Juice Drink 20. mai 2024 at 16:53

  I really liked your article.Much thanks again. Much obliged.

 • Reply cnc pipe bending machine 20. mai 2024 at 22:11

  I cannot thank you enough for the article post.Really thank you! Much obliged.

 • Reply 关键字:一樓一 21. mai 2024 at 12:25

  Enjoyed every bit of your post. Really Cool.

 • Reply janitor ai 21. mai 2024 at 18:30

  Im obliged for the article. Fantastic.

 • Reply ai sex chat 22. mai 2024 at 11:05

  I really enjoy the article post. Fantastic.

 • Reply 一樓一 22. mai 2024 at 17:02

  wow, awesome article post.Really looking forward to read more. Will read on…

 • Reply Remote IoT device management 22. mai 2024 at 20:51

  Im grateful for the article.Much thanks again.

 • Reply spicy ai 23. mai 2024 at 00:16

  Thanks for sharing, this is a fantastic article post.Thanks Again. Great.

 • Reply nsfw character ai 23. mai 2024 at 12:24

  Thanks for the article post.Thanks Again.

 • Reply ai character chat 23. mai 2024 at 15:29

  Thank you ever so for you article.Really thank you! Really Great.

 • Reply Poly AI 23. mai 2024 at 19:09

  Say, you got a nice post.Really thank you! Keep writing.

 • Reply AI Anime 24. mai 2024 at 01:24

  Really enjoyed this blog article.Much thanks again. Keep writing.

 • Reply free AI NSFW generator 24. mai 2024 at 14:11

  Enjoyed every bit of your article post.Thanks Again. Fantastic.

 • Reply NSFW Character AI 24. mai 2024 at 21:14

  Fantastic blog.Really looking forward to read more. Want more.

 • Reply Roleplay AI NSFW 25. mai 2024 at 12:05

  Major thankies for the blog post.Really looking forward to read more. Will read on…

 • Reply free ai sex chat 25. mai 2024 at 21:07

  Really appreciate you sharing this blog article.Really thank you! Will read on…

 • Reply diamond painting harry potter 26. mai 2024 at 11:14

  I loved your post.Thanks Again. Keep writing.

 • Reply insta pro 26. mai 2024 at 23:31

  Major thanks for the article post.Thanks Again. Fantastic.

 • Reply YouTube downloader 27. mai 2024 at 11:59

  Thanks for the blog post.Really thank you! Will read on…

 • Reply insta pro 27. mai 2024 at 19:03

  Great blog post.Really looking forward to read more. Awesome.

 • Reply stockswatch 28. mai 2024 at 13:36

  Thanks for sharing, this is a fantastic article.Thanks Again. Really Great.

 • Reply bet365官网 28. mai 2024 at 19:47

  Very good blog post.Much thanks again. Really Cool.

 • Reply bet365中国官网 29. mai 2024 at 00:20

  Major thanks for the article.Really looking forward to read more. Really Great.

 • Reply 11kw ev charger 29. mai 2024 at 04:09

  Im grateful for the blog.

 • Reply ccs1 to ccs2 adapter 29. mai 2024 at 12:48

  Looking forward to reading more. Great blog post.Thanks Again. Really Great.

 • Reply 32a portable ev charger 30. mai 2024 at 19:28

  Really appreciate you sharing this article post.Really looking forward to read more. Fantastic.

 • Reply Arena Plus 31. mai 2024 at 19:39

  Very neat article.Thanks Again. Will read on…

 • Reply pcb company 31. mai 2024 at 22:07

  Looking forward to reading more. Great blog post.Thanks Again. Much obliged.

 • Reply ai tools for content creation 1. juni 2024 at 10:15

  I loved your blog article. Want more.

 • Reply 行列式計算機 2. juni 2024 at 10:42

  I value the article.Much thanks again.

 • Reply 品茶汇 2. juni 2024 at 13:19

  I cannot thank you enough for the post.Really looking forward to read more. Really Cool.

 • Reply https://morenjoy.com/blog-us/art-lovemaking-unveiling-face-off-position/ 3. juni 2024 at 08:00

  This is one awesome article.Thanks Again. Awesome.

 • Reply fast production of prototypes 4. juni 2024 at 17:05

  Looking forward to reading more. Great article post.Much thanks again. Awesome.

 • Reply Музыка 5. juni 2024 at 19:43

  Статья содержит обновленную информацию и факты, подтвержденные надежными источниками.

 • Reply посетить сайт автора 5. juni 2024 at 23:29

  Статья представляет все основные аспекты темы, без излишней детализации.

 • Reply такое 6. juni 2024 at 12:18

  magnificent points altogether, you just gained a emblem new reader. What would you suggest about your post that you just made a few days ago? Any certain?

 • Reply select in china 6. juni 2024 at 15:39

  Thanks-a-mundo for the post.Really looking forward to read more. Great.

 • Reply additional reading 6. juni 2024 at 16:28

  I every time spent my half an hour to read this webpage’s posts every day along with a mug of coffee.

 • Reply подробнее 6. juni 2024 at 21:16

  Эта статья – настоящая находка! Она не только содержит обширную информацию, но и организована в простой и логичной структуре. Я благодарен автору за его усилия в создании такого интересного и полезного материала.

 • Reply такой вот 6. juni 2024 at 23:11

  Мне понравился стиль изложения в статье, который делает ее легко читаемой и понятной.

 • Reply вот что 7. juni 2024 at 00:48

  This is really attention-grabbing, You’re an overly professional blogger. I have joined your rss feed and stay up for in search of more of your excellent post. Also, I have shared your website in my social networks

 • Reply свою 7. juni 2024 at 02:02

  Надеюсь, вам понравятся эти комментарии!

 • Reply этого списка 7. juni 2024 at 12:14

  Мне понравилась логика и четкость аргументации в статье.

 • Reply здесь! 7. juni 2024 at 15:45

  Хорошо, что автор статьи предоставляет информацию без сильной эмоциональной окраски.

 • Reply about his 7. juni 2024 at 20:47

  Автор представляет различные точки зрения на проблему без предвзятости.

 • Reply headcanon generator 10. juni 2024 at 17:08

  Very informative article.Really looking forward to read more. Keep writing.

 • Reply Pharmaceutical Packaging Machine 11. juni 2024 at 15:37

  Thanks to the blogger’s article, I learned a lot.

 • Reply Automatic Counting Machine 11. juni 2024 at 15:38

  After reading the full article, I learned a lot.

 • Reply resin vs rosin 12. juni 2024 at 12:15

  Say, you got a nice blog article.Really looking forward to read more. Fantastic.

 • Reply laifen blow dryer 15. juni 2024 at 10:05

  Im obliged for the blog post.Much thanks again. Much obliged.

 • Reply Arena Plus 15. juni 2024 at 14:02

  Fantastic article post.Really thank you! Much obliged.

 • Reply nsfw ai chat 15. juni 2024 at 15:40

  I really enjoy the blog post.Thanks Again. Really Cool.

 • Leave a Reply