Hverdagsliv

SNIPP SNAPP SNUTE

4. desember 2018

Etter én uke i ketose-tilstand fikk jeg nok. Nok av det syke matfokuset. Jeg stod og veide en liten haug med finhakket rødløk, for rødløk er det jo så mye karbohydrater i. Jeg så meg selv, og tenkte: JEG VEIER RØDLØK! Og så ble jeg jævlig forbanna på meg selv. Jeg er ikke et menneske som veier maten min, jeg er ikke et menneske som unngår fuckings grønnsaker fordi de inneholder for mange karbohydrater, og jeg er ikke et menneske som står på mitt eget bad og tar blodprøver hver kveld for å forsikre meg om at jeg har spist riktig. Og jeg vil ikke være det mennesket heller, aldri. Jeg vil ikke engang ha venner som er sånne mennesker, for finnes det noe tristere? Noe mer kjedelig? Jeg tror ikke det.

Det verste er at jeg kjente at jeg begynte å bli koko bare etter et par dager. Helt besatt av å gjøre alt riktig, til punkt og prikke. Jeg satt i en time før hvert måltid og regnet på hvert eneste gram fett, hvert eneste gram karbohydrater og hvert eneste gram protein. Mengden i forhold til hverandre skulle jo også være riktig.

Dette er meg etter trening i går:
Jeg hadde allerede bestemt meg for å slutte med ketose, så av en eller annen grunn trodde jeg at jeg skulle naile en treningsøkt. Vel, det gjorde jeg ikke. Kroppen var jo fortsatt i ketose. Jeg følte meg som en klump med pudding hele økta – måtte gi opp flere ganger og bare stå stille og svaie. Det har aldri skjedd før. På vei hjem ble det en liten pause på den våte asfalten.

Nei, dette var ikke noe for meg. Akkurat nå tenker jeg: Hva tenkte jeg med? Så jeg burde vel latt det passere i stillhet, men når jeg har tatt med deg som leser på vei inn i eventyret, vil jeg ta deg med ut av det også. Jeg føler meg helt ærlig litt teit nå. Men bare så det er sagt: Jeg tar med meg det som var positivt videre i hverdagen. Det vil fremdeles være sunnere mat her i heimen – og jeg har lært masse nyttig om mat.

Men hallo. Det er meg vi snakker om. Og livet mitt er ingenting uten pizza.

 

148 Comments

 • Reply Kaja 4. desember 2018 at 21:34

  Så befriende at du er dønn ærlig med oss (og deg selv)! Min greie når det gjelder kosthold er å prøve å snike i meg mest mulig grønne greier, så får resten komme etterpå – men er merkelig hvor lite plass det er til sjokolade når du er stappmett på brokkoli;)

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 00:39

   Liker den tankegangen! 🙂

 • Reply Jeanette 4. desember 2018 at 21:44

  Åh! Elsker deg! Spis pizza, spis sunt, ha et fint liv! Klemmer i fleng!

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 10:11

   Klemmer tilbake! <3

 • Reply Ida 4. desember 2018 at 21:53

  Offisielt mitt favoritt-innlegg!

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 00:38

   <3 <3 <3

 • Reply LH 4. desember 2018 at 21:56

  Dette høres ut som et klokt valg, Ida! 🙂 Mat skal ikke føles så komplisert at man får hodepine av å tenke på hvor mange gram som er i hva. Hilsen hun som utviklet bulimi fordi hun ikke skjønte at hun hadde gått for langt..

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 11:00

   Huff <3 <3 Det er så trist når det går så langt! Klem

 • Reply Karoline 4. desember 2018 at 22:15

  Det må jeg bare si Ida, dette er grunnen til at din blogg er den eneste jeg følger. Vi får bli med på innsiden, som ikke er fabrikert, og vi får bli med når du finner ut av baksiden av medaljen også. Så kan vi sammen vokse på erfaringene! Alle vi andre går også på trynet fra tid til annen, det er ingenting å føle seg teit for. Det gjør deg litt mer menneskelig og litt mindre distansert blogger. Queen Ida <3

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 00:39

   Åå du er meg vel god!! Takk <3

 • Reply Anna 4. desember 2018 at 22:16

  Tenkte «å nei» når jeg leste om ketogent kosthold, haha!
  Livet er ingenting uten pizza nei 🙈 og ketose i julen, er det i hele tatt mulig 😂?
  Men man lærer jo mye da om mat 😀 jeg prøvde ketose selv for noen år siden, fungerte jo bra men ikke verdt det for min del.
  Ketose kan ta seg ei bolle 😉

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 00:38

   Helt enig 😀 for et trist liv!!

 • Reply Astrid 4. desember 2018 at 23:20

  Viktig å prioritere egen psykisk helse. Kan fort bli farlig å bli opphengt i alt sånt. Kos deg videre med masse rødløk haha

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 00:38

   Åh, jeg ELSKER rødløk!! Hehe <3

 • Reply tone 4. desember 2018 at 23:30

  hehe, nå måtte jeg bare kommentere.. ble faktisk veldig overraska da jeg leste at dere skulle ha et ketogent kosthold. Fordi det er ekstremt, og på ingen måte en holdbar livsstil i lengden. Tror det er noe de fleste leger kun anbefaler for de som er ekstremt overvektige…. Har selv prøvd det i hele tre-fire måneder. Gikk ned en del kg, men mistenker det var mest muskelmasse. Sluttet etter å ha blitt dritings på to glass vin og kastet ut kl. 13 av en uterestaurant på 17. mai. Samt at jeg ikke hadde sjans til å trene når jeg var i ketose.

  Og ved å slutte unngår du ekstremt dårlig ånde som det ikke hjelper å pusse vekk/skylle vekk med munnskylle vann. Hadde venninner som ikke merket noe særlig til det, men enkelte andre orket ikke sitte ved siden av meg.. Så nei, det å være slapp og viggo venneløs var ikke til å anbefale. Tror du har landet på riktig valg her ja 🙂

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 00:37

   Da vil jeg heller spise OG trene <3 <3

 • Reply Marte 4. desember 2018 at 23:33

  Hei Ida.
  Jeg liker bloggen din så godt. Du er så ekte, genuin, vakker, morsom og spot on. Jeg forsøkte meg på ketodiett i vår, tror jeg startet i mars. Og jeg hadde en samboer som ikke skulle bli med på lasset. Han kom også inn på kjøkkenet når jeg stod og veide tomater eller noe. Han bare: «VEIER du tomater»? Jeg husker jeg var helt ør i hodet, og kunne ikke drikke en vanlig caffe latte de få gangene jeg ble med venninner ut på en kaffetur. Så ja. Men jeg lærte noe av det, og spiser mye mer grønnsaker enn tidligere.
  Og ja, hva er livet uten pizza? 😀 Jeg synes du er flink uansett. Og du ser smashing ut! Men det handler om hvordan man føler seg, I know. Var det Gravlyset som insja på dette? Hva skjer nå da, hvis han er keen. Skal han fortsette?

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 00:36

   Hei! <3 uff, ikke noe gøy! Ja, det var vel hans insj å starte. Men han har ikke veid mat og holdt på sånn som jeg har gjort – for han må jo spise på jobb. Han syns ikke det har vært like ille som meg, men han er med på at ketosen stander nå 🙂

 • Reply Amanda 4. desember 2018 at 23:37

  Det er jo akkurat derfor vi elsker deg Ida! Dønn ærlig og menneskelig i alt du foretar deg, både i virkeligheten og på bloggen virker det som:) Fortsett sånn! Og sånn forresten, så har du veldig empati fra her borti sofahjørnet – det er lett å bli revet med, og det er veldig lov å angre seg!
  Men apropos ingenting; hvor er boblejakken din fra? Den var rå/nydelig/kul/fin osv!!!

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 00:34

   Takk for fine ord <3 <3 boblejakke er fra Cubus – og for ordens skyld så fikk jeg den sponset tidligere i år :*

 • Reply Linn 5. desember 2018 at 00:04

  🥳 Yes! Ida er fortsatt normal 🔥

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 00:33

   Haha, tydeligvis <3

 • Reply Nina 5. desember 2018 at 00:43

  Dagens gladnyhet! <3

  Lurer på om fotballfrua har sluttet i smug…?

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 07:23

   <3 driver hun med keto? I did not know

 • Reply M 5. desember 2018 at 00:51

  Man lever og man feiler. Det er helt greit, og viktig for oss. Digger ærligheten din, men pizza lever jeg bra uten 😀

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 07:22

   Hva sa du, uten pizza?

 • Reply Sandra 5. desember 2018 at 00:55

  Liker at du er så ærlig, det skal du virkelig ha! Det er derfor du er den eneste bloggen jeg leser, og noen gang kommer til å lese.
  Har selv levd ketogent noen mnd, men det holdt absolutt ikke i lengden. Var det ditt initiativ eller **? Uansett så skal du ha for innsatsen, viljestyrken og motet til å si at nok er nok 🙂

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 11:03

   Så hyggelig <3 Det var vel han som introduserte meg for det, og så ble vi helt oppslukt i bøker og videoer begge to. Vel, det var finere i bøkene enn i virkeligheten!

 • Reply Oda 5. desember 2018 at 06:29

  Jeg bruker selv keto for å gå ned i vekt for øyeblikket, men mistenker at det kanskje er mer lavkarbo. Jeg veier ingenting, bare regner sånn ca på kaloriene i hodet. Og grønnsaker er grønnsaker, spiser alt av det uten å tenke sånn kjempemye på hvilke som har mest/minst karb. Spiste til og med litt pizza i helga da jeg var på besøk. Drit i å sjekke om du er i ketose – det merker du på kroppen uansett.
  Nei, så er det kanskje ikke holdbart resten av livet – men jeg er overvektig, og bruker det for å gå ned i vekt. Så får jeg legge om sakte men sikkert etter hvert, men samtidig ta med meg mye av de gode vanene / mentaliteten / disiplinen med mat som har manglet hos meg tidligere, og som jeg føler keto/lavkarbo er med på å gi meg. Vet ikke helt hva jeg prøver å si, annet enn at det går an å spise (nesten) keto uten å måtte veie maten/ta blodprøver/etc.
  Men det viktigste er jo uansett å velge det som er riktig for deg – keto eller ikke 🙂 Takk for at du er så åpen om ting, Ida!

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 07:22

   Hei Oda! <3 man kan jo fint spise ketogent, uten å havne i ketose. Uansett: fint å høre at du ikke veier og måler, og at du koser deg innimellom. Klem!

 • Reply Beate 5. desember 2018 at 08:50

  Stående applaus!

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 10:59

   😀 <3 (vet ikke om den er fortjent, meeen jeg tarn i mot, hehe)

 • Reply Sunniva 5. desember 2018 at 08:57

  Elsker dette innlegget, takk fordi du deler❤️

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 10:59

   <3 <3 <3

 • Reply Aline 5. desember 2018 at 09:01

  Lurer jo på hvorfor du i alle dager tenkte å følge denne dietten i utgangspunktet?;) Høres ut som selvpining…har man ett alvorlig helseproblem eller overvekt kan jeg skjønne det…men ellers. No way!;)

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 11:00

   Er fortsatt overbevist om at det er mirakelkuren for en frisk kropp og et langt liv. Men jeg orker ikke å etterleve det..

   • Reply Aline 5. desember 2018 at 15:55

    Jeg tenker helt motsatt.. dette høres bare ikke sunt ut! Dette er jo ikke komplisert i det hele tatt…spis mer grønnsaker, fisk og noe frukt. Mindre sukker og fett..og trene! Garantert resultater (og utrolig kjedelig, men sant…) Hilsen ei som elsker pizza, godis og alt jeg ikke skal spise;) Hallo man må jo leve… Gjelder bare å begrense seg egentlig!

 • Reply Stine 5. desember 2018 at 09:21

  Hva med plantebasert kosthold? Veldig bra for helsa og som bonus går du en del ned i vekt (over tid)

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 10:59

   Av flere årsaker så er det dessverre ikke noe for meg! Men å spise mindre kjøtt: Absolutt 🙂

 • Reply Mari 5. desember 2018 at 09:21

  Hvor er den fine jakka fra ? 🙂

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 11:01

   Den er fra Cubus, sponset! 🙂

 • Reply Ingvild 5. desember 2018 at 09:29

  haha jeg skjønner deg så godt! Begynte med dette for noen år siden og hodt vell ca en uke jeg også😂 Hovedproblemet var at jeg bodde i 4. Etg uten heis. Var som å bestige Mount Everts flere ganger om dagen😅 Nei et ketogent kosthold er for veldig spesielt interesserte🙈

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 10:58

   Åh, herre. Ja, heisen ble flittig brukt her, for å si det sånn! Hehe <3

 • Reply Anonym 5. desember 2018 at 10:33

  Haha aww.. Fra en som har slitt (sliter?) med anoreksi – overfokus på mat er aldri sunt, holdninger til ja/nei mat kan fort bikke over i det ekstreme, og det er ikke kult å la maten styre livet. Bra du fikk en vekker på det! Hva «sunt» gjelder, så er det utrolig individuelt; for eksempel kan «sunt» for noen være å spise mye makrell i tomat for å få i seg det sunne fettet, for andre er det for kaloririkt og noe man bør spise begrenset av. Det som funker for «alle» er rett og slett å spise mer grønnsaker, og litt mindre rødt kjøtt. Selv spiser jeg havregrøt, yoghurt med bær, knekkebrød med makrell i tomat eller avokado og lager hjemmelagde middager med mest grønnsaker – hovedsakelig varianter av veganske woker, thai curry eller indiske gryter, innimellom enkle pastaretter med gode tomatbasert sauser – og fisk og skalldyr et par dager i uka. Også spiser jeg ute med god samvittighet når det er noe å feire:^)

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 11:04

   Så leit å høre at du har slitt (sliter?) med det <3 Håper du finner tilbake til gleden i mat og blir helt frisk fra det <3 Stor klem!

 • Reply Monica 5. desember 2018 at 10:50

  Jeg prøvde meg på lavkarbo i et år, fikk så dårlig samvittighet for alt kjøttet osv jeg spiste uten resultater at jeg ble vegetarianer, og vipps, bedre helse 🤔 haha, skulle ønske jeg gjorde det før.

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 11:01

   Så bra at du trives med det 😀

 • Reply Kristine 5. desember 2018 at 11:07

  Synd det ikke levde opp til forventningene, men litt «bra» på en annen måte så du slipper å styre sånn med hva du får i deg 🙂
  Har selv tested ut et kosthold som heller mer mot den andre siden av skalaen, high carb, etter å ha sett noen av videoene til «high carb hannah». Ikke sukker og hvitt brød, men poteter, havregryn, rugbrød, belgfrukter, og masse grønnsaker selvfølgelig. Blir god og mett av det, det er billig, og det kan fint gjøres spennende med godt pålegg, havregrøt med frukt, og poteter i gode krydrede retter, så det blir ikke noe jeg «tvinger» meg til å spise 🙂

  Men håper du finner noe som funker, man skal jo ikke trenge å veie og beregne næringsinnholdet i hvert måltid 🙂

 • Reply CRS 5. desember 2018 at 12:00

  Åååå så bra å lese! Elsker ærligheten og normaliteten i bloggen din, det er noe som skiller deg positivt ut ift «alle» andre større bloggere. Var derfor redd du også skulle bli en som skulle fortelle om dietter, og legge ut i det vide og det brede om noe som ikke gjør noe annet enn å fremme et ekstremt dårlig, unormalt og anstrengt forhold til mat:-( Det å måtte veie mat er IKKE normalt, og skaper kun et dårlig og anstrengt forhold til mat. Bortsett fra de med ekstrem fedme, er det INGEN som skal måtte veie maten sin (mener selv at om man gjør dette, faller man godt innenfor kategorien «spiseforstyrret»)!
  Godt å se at du er tilbake til ditt gamle, fornuftige deg, og befriende å vite at man kan klikke seg inn på bloggen uten å måtte risikere å måtte lese om veiing av mat;-) Synes du skal feire denne fornuftige avgjørelsen med verdens beste pizza:-D

  • Reply Ida Wulff 6. desember 2018 at 09:34

   Åh, takk!! <3 Sykt å si at det satt langt inne å gjøre, MEN nå har jeg endelig fått feiret livet med pizza, og alt føles så mye bedre <3 hehe

 • Reply K 5. desember 2018 at 12:36

  Glad du tok til fornuften! Det er ikke sunt å bli fanatisk. Spis variert, masse grønnsaker, en del frukt, mest vegetariske retter, lite sukkermat og -drikke og skei ut skikkelig i blant. Prøv også å trene 2-3 ganger i uken, så har du virkelig en god livsstil. Det føles godt!

 • Reply J 5. desember 2018 at 15:47

  TAKK for at du kastet vekk dette alternative kostholdet! Jeg har lest bloggen din lenge og alltid digget deg for din ærlighet og humor. Men da dette med ketogent kosthold kom opp tenkte jeg «NEI» og vurderte raskt å boikotte. For det er SÅ lett å påvirke og bli forstyrret av disse diettene. Og det er faktisk en enkel sak å utvikle en spiseforrstyrrelse, men hundre ganger vanskeligere å bli kvitt en. Selvfølgelig er det individuelt, men med et bredt publikum finnes det nok mange av de sårbare. Deriblant meg, som for tiden er under behandling av anoreksi. Et av mange hefter jeg har fått beskriver hvor viktig og nødvendig karbohydrater, fett, proteiner OG små mengder med kosemat er for et sunt kosthold og god helse, noe jeg mener alle burde ha liggende om man skulle være i tvil. For jeg tror mange har en stor misoppfatning om hva som er sunt og ikke. Heia mat!! Det er jo det diggeste som finns <3 <3 Og du er nydelig uansett hvor mange gram løk du putter i deg.

 • Reply Charlotte 5. desember 2018 at 16:37

  Hei, så synd dette ikke passet for deg. Jeg startet med (var kjent med lavkarbo fra før) keto 1.august og veide da 70 kilo (gikk opp masse i vekt ifjor) 1.november veide jeg 59, og kroppen føles sunn, sterk og frisk! Kroppen min brukte en del tid på å venne seg til det nye kostholdet men etter det så ble alt mye bedre. MEN jeg var ikke så nazi som deg, veide aldri rødløk osv osv. Jeg spiste derimot bøttevis med rødløk, tomat, deiligste oster i massevis, kyllingsalater med rømme og majones dressinger osv osv. Er noe av det enkleste jeg har gjort for å gå ned i vekt. Aldri tok jeg en eneste tisse eller blodprøve haha! Uansett, poenget mitt er at keto er virkelig ikke stress, du kan fremdeles spise grønnsaker selv om det inneholder litt carbs. Er helheten som teller! Keto er en mer ekstrem variant av lavkarbo. Helt ærlig så skjønner jeg ikke hva problemet er, kutt brød, pasta, frukt, sukker, ris og poteter liksom og spis riktig fett. Så enkelt er det.

 • Reply M 5. desember 2018 at 17:27

  Wiii, så bra! Ble overrasket når jeg så at du hadde lyst til å starte på det, men det er jo hypet opp av mange, så det er forståelig at det frister. Det er dessverre ingen enkel utvei til vektnedgang, og det eneste som faktisk teller er kalorier inn vs. kalorier ut. Balansert kosthold med sunt og usunt er det aller beste, og det eneste som er realistisk å følge livet ut uansett 🙂 Hvis vektnedgang er målet – spis heller litt mindre mat resten av dagen, dersom du ønsker å spise en stor pizza til middag, så er du fortsatt innafor 🙂 Når alt er lov, så føles det ikke som diett. JA, kvaliteten på maten du spiser er også viktig, men hovedsakelig om du ønsker å gå ned heftig i fettprosent (som normale folk ikke bryr seg om) eller driver med fitness. Lykke til! 🙂

  • Reply Ida Wulff 6. desember 2018 at 09:33

   Hei 😀 Føler bare jeg må nevne at dette ikke handlet om vektnedgang <3 Men da jeg først var i gang og kroppen mistet mye vann, så ble det en usunn tanke som kom til meg. Så ja, derfor: Ikke interessert. Klem!

 • Reply Trude H 5. desember 2018 at 18:13

  Beste innlegget noensinne.

  Mat skal ikke veies og måles, den skal nytes. Lytt til kroppen, tenker nå jeg, og så er det noe litt rart ved det at man ikke kan spise masse frukt og grønt. Det føles bare feil.

  I tillegg, miljøaspektet. At man skal være den lille promillen i verden som nesten utelukkende skal leve av animalske produkter. Ikke bærekraftig. Er så glad du delte dette. Også med tanke på alle de som allerede sliter med mat og som vet hvor grusomt det er å være styrt av vekta både på egen kropp og i noen stakkars rødløker og tomater. Tenk en jul uten så mye som en klementin, da?

  Jeg tror det sunneste man gjør er å følge litt sunn fornuft og samtidig lytte til hva kroppen har godt av. Du som tenker på et barn også hadde jo ikke kunnet videreføre et sunt forhold til mat dersom du enten veide all mat dere inntok som familie eller serverte noe annet til den lille. Flott, Ida, at du var så ærlig på dette.

  Jeg elsket dette innlegget og måtte legge igjen min første kommentar noensinne. Du skriver så innih****** godt, ingen av dine bloggkolleger kan måle seg. I motsetning til alle andre på blogglisten har du et fantastisk godt språk, du har humor og meninger og du er ærlig på en forfriskende måte. Digger bloggen, digget IKKE at du spiste ketogent (men blandet meg heller ikke, da jeg mener at det må være din sak), og digger igjen at du snur og tenker mer langsiktig. For det er jo også greia, vil man virkelig spise annerledes i alle selskaper og situasjoner resten av livet? Være den sære når det ikke finnes medisinsk grunn til det? Hadde du vært overvektig ville det kanskje vært noe i det, men du er jo slank, du har en fantastisk kropp, og med trening og variert kost vil den sikkert holde lenger enn med masse fett. Det er mye forskning som tilsier at de langvarige effektene av ketogent kosthold ikke er bra, men så har man jo, som alltid, de som mener motsatt. Jeg tror ingenting så ekstremt er bra, verken fysisk eller psykisk, men det er nå min mening.

  Første kommentar fra meg ble altfor lang, men jeg trykker send likevel. Klem fra leser som har vært med fra starten og som digger deg mer og mer.
  Klem fra Trude H.

 • Reply A 5. desember 2018 at 20:08

  Hei Ida! Jeg har stortsett levd lavkarbo de siste årene. Sier stortsett for jeg koser meg i ferier og ellers når jeg har lyst på noe. Lavkarbo er så mye, men ketogent er ekstremt og absolutt ikke noe for dere som ikke skal mye ned i vekt. Jeg har innsett at min kropp har det utrolig mye bedre når keg kutter ut sukker og gluten. Jeg spiser alle grønnsaker tåler og har lyst på. Bortsett fra potet. Veier ingenting men lager mat fra bunnen og velger alternativer med mindre ingen sukker. Blir jeg invitert bort så spiser jeg det jeg får servert men fortsetter som vanlig hjemme. Det er en livsstil, jeg er så vant til det at det er ingen offer for meg lenger. Det trenger ikke å være enten eller. Det anbefales også å bruke 2 uker på å trappe ned på karbo, dere gikk all in med en gang. Du kan jo prøve deg litt frem. Google smartkarbo, det er nok det som passer dere best. Lykke til!

 • Reply A 5. desember 2018 at 20:31

  Haha, fantastisk! Nå har du prøvd, gått all in, og erfart at det ikke er noe for deg. Det er vel noe som er for fåtall mennesker egentlig (meg selv inkludert). Det er trossalt en ekstrem diett, og det er kanskje muligens verre for hodet enn kroppen sånn egentlig? Jeg er tilghenger av å fokusere på det vi bør spise MER av (grønnsaker, frukt, bær, fisk, grove kornprodukter, vann som tørstedrikk etc.), så blir det automatisk mindre av det man bør begrense. Med en gang man fokuserer på alt man bør begrense så frister det bare enda mer, og ender ikke bare opp med å være misfornøyd med kostholdet, men kanskje også å spise mer av det som er «forbudt» enn man ellers ville gjort (les: man går på ene smellen etter den andre). Og du, pizza kan faktisk inngå i et sunt kosthold også 😉 En diett/kostmønster er bare effektiv dersom den er gjennomførbar! Håper du finner din greie 😉

 • Reply Sigrid 5. desember 2018 at 21:55

  Haha endelig!!! Tenkte tanken selv når du begynte med det der, syntes det hørtes så forferdelig trist og kjedelig ut, og absolutt ikke «likt» deg! Fatter ikke hvordan folk kan leve et helt liv sånn? Noe så trist… Digger deg! <3

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 23:16

   <3<3<3

 • Reply Jeanette 5. desember 2018 at 22:22

  Waat, innlegget mitt ble ikke godkjent? Huff, haha! Du er hvertfall fantastisk ærlig og flott, trenger ingen diett 😅

  • Reply Ida Wulff 5. desember 2018 at 23:12

   Hmm, ser at det allerede er en godkjent kommentar fra deg under dette innlegget? 😀 <3

 • Reply M 6. desember 2018 at 16:02

  Haha, hva var det jeg sa? 😉 Finnes ingen glede i eller noe bra med ketogent kosthold. Normal sunn mat i moderate mengder er veien å gå for en frisk kropp. 🙂

 • Reply Anonym 6. desember 2018 at 22:44

  Hei Ida!
  Legger denne her: https://www.health.harvard.edu/blog/intermittent-fasting-surprising-update-2018062914156

  Du har jo fasta før. Kanskje denne typen fasting er noe for deg?
  Og du har i tilfelle særiøs forskning på din side 🙂

  • Reply Ida Wulff 6. desember 2018 at 23:05

   Hei! 😀 Jeg faster 16 timer i døgnet, helt topp for en som ikke liker frokost!

 • Reply Line 7. desember 2018 at 10:29

  Haha, enig med deg Ida: hva tenkte du på? Neida, men bra du fant det utselv og er så ærlig. Et vanlig kosthold er det beste. Prøv å putte i seg litt ekstra grønnsaker og ikke så mye godteri så blir det bra.

  Ønsker deg en god helg og liker bloggen din veldig godt!

 • Reply prestigeautodetailingkc.com 11. august 2023 at 14:23

  Thank you ever so for you post.Thanks Again. Keep writing.

 • Reply midjourney subscription 16. august 2023 at 08:52

  Really enjoyed this blog.Really thank you! Cool.

 • Reply nandi hills online booking 18. august 2023 at 05:07

  Thanks so much for the blog article.Much thanks again.

 • Reply best apsc online coaching in assam 18. august 2023 at 19:20

  Wow, great blog article. Really Cool.

 • Reply rent gopro max 19. august 2023 at 08:22

  Thanks a lot for the article.Much thanks again. Really Cool.

 • Reply Delhi Agra one day tour package 22. august 2023 at 04:06

  Great article.Much thanks again. Really Great.

 • Reply jump rope manufacturers 28. august 2023 at 02:29

  I loved your blog article.Really thank you! Fantastic.

 • Reply weber hk 6. september 2023 at 19:25

  Looking forward to reading more. Great blog article. Want more.

 • Reply prototype cnc machining 7. september 2023 at 10:25

  Thanks a lot for the post.Really thank you! Cool.

 • Reply 파워볼게임 7. september 2023 at 20:25

  Hey are using WordPress for your blog platform?I’m new to the blog world but I’m trying to get started and set up my own.Do you require any coding knowledge to make your own blog?Any help would be greatly appreciated!

 • Reply Masala Manufacturers 17. september 2023 at 01:59

  Thanks so much for the article post.Much thanks again. Will read on…

 • Reply 足球比分網 18. september 2023 at 19:06

  Great, thanks for sharing this blog.Really thank you! Really Cool.

 • Reply irontech doll 19. september 2023 at 04:10

  I loved your article.Thanks Again. Will read on…

 • Reply app development programs 24. september 2023 at 04:02

  Fantastic blog.Really looking forward to read more. Really Great.

 • Reply nata books 2021 25. september 2023 at 07:26

  I truly appreciate this blog.Really thank you!

 • Reply SSC Jobs 25. september 2023 at 19:23

  A round of applause for your article.Really looking forward to read more. Cool.

 • Reply satta matka madhur de chart 26. september 2023 at 05:48

  Major thanks for the blog post. Much obliged.

 • Reply luxury car on rent in delhi 26. september 2023 at 22:34

  Say, you got a nice article. Keep writing.

 • Reply pooja kamdar date 27. september 2023 at 08:18

  Hey, thanks for the blog.Much thanks again. Awesome.

 • Reply window screen roll 27. september 2023 at 20:59

  Really appreciate you sharing this blog.Thanks Again. Great.

 • Reply treks in himalayas 28. september 2023 at 07:12

  Thanks a lot for the article post.Much thanks again.

 • Reply pneumatic Valve Manufacturers in India 28. september 2023 at 18:39

  Wow, great blog article. Want more.

 • Reply Agra one day tour 29. september 2023 at 05:09

  I believe everybody went like Ones New website, reason being things like this site without doubt has a article on quality. I loved read A New content. go on To remain a useful article, I will avail Once more by One additional time. Bless you.

 • Reply glass table lamp 30. september 2023 at 07:41

  I truly appreciate this blog.Much thanks again. Awesome.

 • Reply Terminals 1. oktober 2023 at 00:11

  Great blog article.Really thank you! Will read on…

 • Reply rope assembly| Wire Rope Sling| laptop lock| brake cable| Tool Lanyard} 1. oktober 2023 at 09:37

  Thank you ever so for you article post.Much thanks again. Will read on…

 • Reply 吃瓜网 3. oktober 2023 at 06:37

  Major thankies for the article post. Much obliged.

 • Reply Huazhijun lab casework 8. oktober 2023 at 04:07

  Really enjoyed this post. Great.

 • Reply bonito-packaging 11. oktober 2023 at 17:25

  Thanks for sharing, this is a fantastic blog.Really looking forward to read more. Much obliged.

 • Reply https://advance-esthetic.us/ 11. oktober 2023 at 21:52

  There’s definately a lot to know about this topic. I love all the points you’ve made.

 • Reply Jaipur and Ranthambore tour package 12. oktober 2023 at 08:01

  I really liked your article post.Really looking forward to read more. Will read on…

 • Reply etrans-axle 16. oktober 2023 at 06:15

  Thanks so much for the post.Thanks Again.

 • Reply 雨丝网套图 17. oktober 2023 at 06:47

  Awesome blog article.Thanks Again. Cool.

 • Reply Electric Blog 18. oktober 2023 at 19:02

  I really like and appreciate your blog post.Really looking forward to read more. Cool.

 • Reply dyneema lifting slings 21. oktober 2023 at 07:11

  wow, awesome blog.Really thank you! Really Great.

 • Reply cargo rope 22. oktober 2023 at 01:10

  I cannot thank you enough for the article.Really looking forward to read more. Much obliged.

 • Reply Fiber Inspection Microscopes 22. oktober 2023 at 18:00

  I think this is a real great post.Thanks Again. Will read on…

 • Reply PCB assembly 23. oktober 2023 at 06:08

  Really enjoyed this article post. Great.

 • Reply CNC Machining Parts 23. oktober 2023 at 16:20

  I truly appreciate this article.Really looking forward to read more. Fantastic.

 • Reply Graphite-corp amorphous graphite 24. oktober 2023 at 06:58

  A round of applause for your post.Really looking forward to read more. Really Great.

 • Reply rope with loop ends 24. oktober 2023 at 20:43

  Thanks for the blog article.Much thanks again. Great.

 • Reply rubber moulded products 25. oktober 2023 at 04:40

  Thanks so much for the blog.Much thanks again. Much obliged.

 • Reply best camps in rishikesh 25. oktober 2023 at 16:32

  Really enjoyed this blog.Thanks Again. Keep writing.

 • Reply smart software for schools 26. oktober 2023 at 05:26

  I am so grateful for your blog article. Great.

 • Reply piercing studio oslo 26. oktober 2023 at 17:31

  Major thankies for the blog article.Really thank you! Really Cool.

 • Reply apply for Indian Visa 27. oktober 2023 at 02:47

  Thanks for the post.Thanks Again.

 • Reply cpvc pipe fittings 27. oktober 2023 at 16:03

  Appreciate you sharing, great blog article.Really looking forward to read more. Great.

 • Reply Silicone Resin 28. oktober 2023 at 06:44

  Thanks for the article post. Want more.

 • Reply METAL TRAY 28. oktober 2023 at 19:16

  Thanks so much for the post.Much thanks again. Keep writing.

 • Reply magnet 29. oktober 2023 at 04:56

  Thank you for your article post.Really thank you!

 • Reply round connector 29. oktober 2023 at 19:11

  Really informative blog article.Much thanks again. Awesome.

 • Reply rotontek 30. oktober 2023 at 05:21

  I think this is a real great article post.Really thank you! Much obliged.

 • Reply moncler down jacket replica 3. november 2023 at 02:05

  I really liked your blog post.Really looking forward to read more. Much obliged.

 • Reply https://www.etransaxle.com 3. november 2023 at 18:44

  Great blog. Keep writing.

 • Reply cnc machining center 4. november 2023 at 08:09

  This is one awesome blog article.Really thank you! Great.

 • Reply honeylovedoll 4. november 2023 at 23:32

  I am so grateful for your blog article. Really Great.

 • Reply jianghehaisteels 5. november 2023 at 08:44

  Great, thanks for sharing this blog.Really looking forward to read more. Will read on…

 • Reply YuehouDZ 6. november 2023 at 01:34

  Great blog post.

 • Reply Block machine 6. november 2023 at 16:28

  Enjoyed every bit of your blog article.Really thank you! Awesome.

 • Reply nitrile gloves 7. november 2023 at 02:43

  Major thanks for the blog post.Thanks Again. Great.

 • Reply kubet 7. november 2023 at 17:35

  Thanks for sharing, this is a fantastic post. Fantastic.

 • Reply skeleton chart 8. november 2023 at 21:55

  wow, awesome article post.Much thanks again. Cool.

 • Reply fdautoparts 12. november 2023 at 08:24

  Really appreciate you sharing this article.Really thank you! Really Cool.

 • Reply shower enclosure 17. november 2023 at 13:40

  Appreciate you sharing, great blog article.Much thanks again.

 • Reply Stainless steel welded mesh 18. november 2023 at 23:45

  I am so grateful for your blog. Great.

 • Reply https://www.etransaxle.com/do-you-tell-your-girlfriend-about-a-promise-ring 20. november 2023 at 01:11

  A round of applause for your article.Much thanks again. Really Great.

 • Reply hercules instant shelter 20. november 2023 at 17:55

  I really liked your article. Cool.

 • Reply bityard exchange 21. november 2023 at 02:33

  A big thank you for your article post.Thanks Again. Fantastic.

 • Reply https://www.etransaxle.com/e38380e382a4e383a4e381afe4bd95e382abe383a9e38383e38388e3818be38289e4bea1e580a4e3818ce38182e3828b 21. november 2023 at 13:07

  Muchos Gracias for your blog.Much thanks again. Really Great.

 • Reply bydfi login 21. november 2023 at 17:27

  Great, thanks for sharing this blog post.Much thanks again. Will read on…

 • Reply https://www.orangenews.hk/ 22. november 2023 at 03:20

  Great blog article.Really looking forward to read more. Really Cool.

 • Reply https://www.etransaxle.com/is-120-kg-a-good-bench-press 23. november 2023 at 01:35

  Muchos Gracias for your article. Great.

 • Reply washing machine repair mysore 25. november 2023 at 22:32

  Great blog article.Really looking forward to read more. Keep writing.

 • Reply printed shirts for men 26. november 2023 at 06:50

  I truly appreciate this article post.Much thanks again. Great.

 • Reply ielts coaching in ludhiana 26. november 2023 at 16:49

  Looking forward to reading more. Great article post.Really looking forward to read more. Awesome.

 • Reply kodachadri trek booking 27. november 2023 at 02:41

  wow, awesome blog.Really thank you! Cool.

 • Reply gamabets 27. november 2023 at 15:38

  Hey, thanks for the blog post.Really looking forward to read more. Fantastic.

 • Reply book jaguar xj Car in bangalore 28. november 2023 at 07:10

  Really appreciate you sharing this article post.Really thank you! Awesome.

 • Reply panchayat khata 28. november 2023 at 15:22

  Thanks so much for the blog. Really Cool.

 • Reply https://vapemanufactory.com/post/what-is-the-worlds-safest-vape/ 29. november 2023 at 07:21

  I think this is a real great blog article. Really Great.

 • Reply janitorai 29. november 2023 at 16:47

  Im thankful for the post.Really thank you! Really Great.

 • Reply Hmall 30. november 2023 at 06:34

  Im thankful for the blog.Thanks Again.

 • Leave a Reply