Hverdagsliv

EN HELG FULL AV JULESTEMNING

10. desember 2018

i🎄☃️

Jeg er ikke den største juleentusiasten du kommer til å finne på jordens overflate, men denne helgen har jeg boblet over av julestemning flere ganger. På fredag var Gravlyset og jeg som nevnt på date night – vi skulle ut og spise og på standup etterpå. Det gikk ikke helt etter planen, for mine divanykker sendte oss ironisk nok til Mc Donalds for en bedre middag. Vi hadde reservert bord på en ordentlig restaurant, men divaen i meg syntes at bordet vi fikk var helt ubrukelig. Skal jeg først sitte på en plast-stol ved et 30 centimeter bredt plast-bord, vil jeg faktisk heller spise en dobbelt cheese. En dyr julemiddag tar jeg gjerne med hvit duk og hyggelig atmosfære, thank you very much. Skammer meg ikke litt engang.

På lørdag var det mamma sin tur til å ha med divaen ut på vift – vi fikk heldigvis et hyggelig bord, og kunne nyte julemat i hyggelige omgivelser. Hehe. Etterpå gikk vi og så Tre elefanter i rommet med Linn Skåber, jeg elsker Linn Skåber. Og søndag kveld var det tid for familiens årlige pinnekjøtt før jul-tradisjon. Masse julemat, riskrem, godis og pakkelek. Hvordan få julestemning = ha en ekstra julaften noen uker før julaften!

Så, det var min helg. Terningkast 5. Hadde jeg klart å stå opp litt tidligere om morgenen og trene, hadde det vært en sekser på terningen. Men herregud da, så deilig det er å sove ut også.

Tønsberg by har vært hvit hele helgen, og byen er så fint pyntet. Nesten umulig å ikke få den gode julestemningen Hellstrøm og Truls på vei i juleselskap. Vi relaterer oss 100% til den duoen der. Usikker på om det er en bra ting for et par, men det er nå sånn det er.

Håper du har hatt en fin start på mandagen. Jeg har vært oppe siden syv, men er fortsatt trøtt som en sokk. Litt mer kaffe nå, så er jeg klar for å gå ut og gjøre unna de siste julegavene. Sees snart 😀

22 Comments

 • Reply Camilla 10. desember 2018 at 11:12

  Så fint par ❤️❤️

  • Reply Ida Wulff 10. desember 2018 at 14:25

   <3 <3

 • Reply Aline 10. desember 2018 at 12:53

  Oppe kl 07 faktisk…;) Det er ikke spesielt tidlig for arbeidsfolk. Du er jammen heldige som (nesten) kan stå opp slik det passer deg:) Det bør du ikke undervurdere.. jeg hater å stå opp. Men thats life!

  • Reply Ida Wulff 10. desember 2018 at 14:27

   Poenget var vel ikke at det var spesielt tidlig, heller at det tok tid å våkne i dag 😉

 • Reply Amatullah 10. desember 2018 at 15:17

  Så fin jakke. Hvor er den fra? PS: Nydelig par <3

  • Reply Ida Wulff 10. desember 2018 at 15:32

   Den er fra Floyd <3 <3

 • Reply Karen 10. desember 2018 at 15:19

  Har du en god parfyme og anbefale?
  Så lurer jeg igså på hvor stakene dine på bildet på Instagram er ifra, de to runde.

  • Reply Ida Wulff 10. desember 2018 at 15:31

   Jeg bruker for det meste en parfyme fra Cloé, den med sløyfe på 🙂 lysestakene er fra et merke som heter Klong.

 • Reply Eline 10. desember 2018 at 15:23

  Så fine bilder av dere <3

  • Reply Ida Wulff 10. desember 2018 at 15:31

   Tusen takk <3

 • Reply Gulv 10. desember 2018 at 15:36

  Heii! Veldig off topic, men siden du alltid er så flink å svare på kommentarer lurer jeg veldig på hva slags gulv dere har i leiligheten? Gjerne med fult navn så jeg kan søke det frem etterpå. Syns det er veldig fint <3 Og hvordan gulv går dere for i nyleiligheten?

  • Reply Ida Wulff 10. desember 2018 at 19:05

   Hei 🙂 Gulvet heter Eik Markant Vanilla 1-stavs 145 mm!

 • Reply Ida K 10. desember 2018 at 16:48

  Han som er Hellstrøm og du Truls? Hahaha 😀

  • Reply Ida Wulff 10. desember 2018 at 18:21

   Gjett om! Haha! Strenge satan noen ganger…

 • Reply Nina 10. desember 2018 at 19:48

  Dere er et fint par 🙂 Har du noen gang fått høre at dere ligner litt? De sier jo ofte at man finner en partner som ligner seg selv, eller har like trekk. Det var bare litt morsomt!

  • Reply Ida Wulff 10. desember 2018 at 21:03

   Haha, ja, det er ikke første gang vi hører! 😀

 • Reply Caroline 10. desember 2018 at 21:17

  Ahh, kjære Ida. Kan du please få ordnet med den reklamen som «følger med» nedover bloggen din når man trykker seg inn og blar? Det er såå irriterende :(:( For å også komme med noe positivt siden jeg først er så frekk og «klager» på noe må jeg si du er superflink for tiden!! Det er stort sett alltid et eller flere nye innlegg når jeg titter innom. Du er sykt funny og den eneste bloggen jeg har lest i alle år! Ønsker deg og gravlyset en fin jul <3

  • Reply Ida Wulff 10. desember 2018 at 22:04

   Hei på deg <3 Jeg har meldt i fra om det for noen dager siden, og håper inderlig at det blir borte snart! Jeg tjener ingen penger på den reklamen heller, så det er bare dødsirriterende på alle måter. Og tusen takk for fine ord, det var hyggelig 😀 God jul til deg også :*

 • Reply Anonym 11. desember 2018 at 13:25

  Dere ligner litt 😊 hehe

 • Reply Ragnhild 16. desember 2018 at 19:01

  Jeg kommenterer veldig sjelden, men wow nå kunne jeg ikke holde meg for gud så vakker du er på det øverste bildet! <3

  • Reply Ida Wulff 17. desember 2018 at 13:46

   Så hyggelig at du syns det, tusen takk <3

 • Reply Anonym 19. desember 2018 at 21:35

  Julemiddag på restaurant er det pina meg lov å være diva på! – en på julebordet mitt fikk servert and med en halv tallerken SØRLANDSCHIPS til den nette sum av 400kr her om dagen. Var ikke så veldig vondt å slenge inn ett par-tre-fire dårlige reviews da altså. Håhåh!

 • Leave a Reply