Hverdagsliv

SLUTTEN PÅ EN DÅRLIG DAG

11. desember 2018

i🍿🍿🍿

Det viktigste med en dårlig dag er å tilgi seg selv for den. I dag har jeg forsovet meg, vært stygg på håret, hatt kuldeutslett i trynet, bomma på et jobb-oppdrag, vært svært lite effektiv, hatt vondt i hodet, kranglet med kjæresten, glemt å gratulere tanta mi med dagen, vært trist, og jeg har ikke engang blogga. Det eneste positive jeg har gjort i dag er å pante flasker for 66 kroner – så der har du min dag.

Hva annet kan man gjøre enn å lene seg tilbake i en mørk kinosal med popcorn og sjokolade, se en god film og vente på en ny dag? Det har jeg gjort i kveld. Gravlyset fikk velge film, og det ble Bohemian Rhapsody. Jeg har ikke noe forhold til Queen, men likte filmen veldig godt likevel. Og så liker jeg Kinder Maxi, selv om jeg ikke tåler det. Noen ganger må man bare være voksen-rebell, og spise ting man ikke tåler. Watch me, liksom!Nå skal jeg tilgi meg selv, borre fjeset ned i puta og angripe dagen i morgen med et mye større engasjement enn jeg gjorde i dag. Nattinatt ♥

6 Comments

 • Reply Sandra 11. desember 2018 at 23:25

  Hei Ida! Jeg har vært fast leser av bloggen din i over 10 år. Jeg er akkurat like ganmel som deg og i samme fase av livet, så jeg kjenner meg igjen i mye av det du skriver 🙂 Jeg har aldri kommentert på bloggen din før (eller andre sin for den saks skyld), men føler at det nå var på tide fordi du fortjener skryt for at du skriver så ærlig og morsomt!

 • Reply Elisabeth 11. desember 2018 at 23:55

  Trengte virkelig å lese dette idag når dagen bare har gått til diverse istedenfor masterskriving! Du er gull verdt! 💖

  • Reply Ida Wulff 17. desember 2018 at 13:49

   <3 <3 <3 Lykke til!

 • Reply Tonje 12. desember 2018 at 13:35

  Er sunt med slike dager innimellom. Er godt at du deler de mindre gode dagene og ikke bare pynter på alt 🙂

  • Reply Ida Wulff 13. desember 2018 at 09:13

   <3 <3

 • Reply Camilla 12. desember 2018 at 21:16

  Hvis du ønsker å unne deg ting som inneholder laktose finnes det tabletter på apoteket som fungerer strålende. De heter lactrase

 • Leave a Reply