Hverdagsliv

10 TING JEG LIKER VED JULEN

12. desember 2018

Inneholder reklame for Floyd by Smith sin julekalender

SKJØRTET FINNER DU HER 🎄❤️

Å pakke inn julegaver. Kanskje en sær ting å like, men jeg syns det er skikkelig koselig. Jeg kjenner at roen senker seg over meg når jeg pakker inn gave etter gave, og ser at haugen vokser. Alt papiret må selvfølgelig matche, selv om de skal under forskjellige trær.

Masse tid med familien. Ingen hemmelighet at en av mine favoritthobbyer er å henge med familien! I julen har alle mer tid til hverandre, til og med lillebror har ikke noe annet valg enn å ligge i armkroken min og slappe av.

Spille spill og leke. Det gjør jeg masse med familien når det er jul! Om det er quiz, kortspill eller pakkelek. Og selv om det ikke er et spill: Familieboksen fra FuelBox står allerede klar til å dra hjem til mamma og pappa på julebesøk.

Julegatene i Tønsberg. Det er så fint her! Jeg har et Eiffeltårn av et juletre rett utenfor inngangsdøren, og hele sentrum er dynket i stjerner, julelys og juletrær. Butikkvinduene er fulle av julekuler og pynt, og det er bare helt magisk stemning her om kveldene.

Julemat. Jeg elsker både ribbe og pinnekjøtt! Vi har vanligvis pinnekjøtt på julaften, men i år bytter vi til ribbe på selve kvelden. Og så har jeg blitt så voksen at jeg for første gang har smakt på grønnkål. Så i år blir det tilbehør til julematen, hehe.

Riskrem fortjener et eget punkt, for en sinnsykt undervurdert dessert! Jeg får aldri mandelen og bryr meg heller ikke om å jakte på den, jeg bare elsker å spise riskrem med masse saus og hakkede mandler over.

Å ha en kjæreste som jeg ikke må kjøpe julegave til. Haha. Vi gjør vår egen greie, og det er å kjøpe en reise sammen i stedet for å kjøpe gave. Vi gjorde det i fjor, og vi har gjort det i år. Og lengre har jo ikke livet vårt sammen vært. Men jeg tror det er en tradisjon som har kommet for å bli.

Fargerik julepynt. På dette området har jeg forandret meg. Før skulle alt være sort og gull, nå setter jeg pris på litt mer liv. Juletreet kan gjerne være pyntet i amerikansk stil og rødt er jul. Når det er sagt: Det blir ikke noe juletre hjemme hos meg i år, for jeg skal kjøpe plasttre, og vil heller vente til den nye leiligheten står klar. Pågrunn av takhøyden der, skal jeg ha et høyt tre som ikke får plass i dagens hjem. Vent til neste jul, du!

Stillheten. Mailboksen er stille, telefonen er stille. I hvertfall i noen få dager. 

JAKKE HER & BLUSE HER 🌟

Ikke glem å sjekke ut Floyd.no, for de har nemlig en julekalender som gir deg nye tilbud hver eneste dag! I dagens luke får du 100 kroner i rabatt på alle kjoler. I min garderobe er alle jul- og nyttårskjoler fra Floyd, både sponsede og selvkjøpte. Det må nevnes. De sitter så fint alle sammen, og jeg elsker at jeg kan kjøpe min egen størrelse og være trygg på at plagget kommer til å passe. Det har vist seg å ikke være en selvfølge for tiden. Heia Floyd, og heia julekalenderen deres. Anbefaler å sjekke den ut hver dag 😀

Alle kjoler hos Floyd finner du HER 

Nå skal jeg ut og gjøre noen ærender, og så venter en telefondate med Kristina. Klar for å bli svett i øret og løse verdensproblemer! Telefondate er så ulikt meg, men hva skal man gjøre da, når man bor i forskjellige byer?

21 Comments

 • Reply Tonje 12. desember 2018 at 13:21

  Så koselig innlegg. Har flere av de samme punktene på listen min 🙂

  Ha en fin dag videre !

  • Reply Ida Wulff 13. desember 2018 at 09:14

   Takk det samme, Tonje :*

 • Reply Kamilla 12. desember 2018 at 17:01

  Endelig! Første gangen jeg har lest/hørt at en annen familie har mandelen i riskremen!

  • Reply Ida Wulff 12. desember 2018 at 20:58

   Whaat, er det ikke vanlig?!

   • Reply Hanna 13. desember 2018 at 08:56

    Aldri hørt om noen som har mandelen i riskremen :p Vi har mandelen i risgrøten

   • Reply Anette 13. desember 2018 at 20:08

    Trodde også det var vanlig 🤔😱

 • Reply Birgitte 12. desember 2018 at 19:25

  Grønnkål 😂
  Surkål kjære deg!

  • Reply Ida Wulff 12. desember 2018 at 20:58

   Rosenkål, faktisk! Haha, litt fjern :p

 • Reply Emilie 12. desember 2018 at 19:58

  Grønnkål? Det hørtes sunt ut til julematen.

  • Reply Ida Wulff 12. desember 2018 at 20:57

   Hahaha, fuuck, jeg mente rosenkål!! Den er jo grønn!

 • Reply Aline 12. desember 2018 at 21:17

  Mandel i riskremen er selvsagt…;) Jeg trodde også det var vanlig?! Men vi har ikke grøt på formiddagen som endel familier har og kanskje har mandelen der isteden? Jeg liker ikke riskrem så godt, men jeg må jo spise for å prøve å kapre mandelen;)

 • Reply Lena 12. desember 2018 at 21:43

  Fiiin! 😍 Er dette Pierre Robert strømpebukser også?

  • Reply Ida Wulff 17. desember 2018 at 13:48

   Ja, det stemmer! 🙂

 • Reply Susanne 13. desember 2018 at 01:21

  Åhh, den reklamen øverst nå oppfører seg ikke altså!! Så irriterende. Men vet det ikke er din skyld=*

 • Reply Lena 13. desember 2018 at 04:08

  Vil bare kommentere at jeg synes det er veeeldig kult at du har holdt på din «bloggstil» gjennom alle årene med blogging. Mange av bloggerne på topplista nå er proppfulle av inspirasjon på klær/beauty/interiør osv. (Misforstå meg rett; du inspirerer også masse) Og dette er helt supert i veldig mange tilfeller. Men din blogg er en av få jeg leser fordi skrivemåten er underholdene, og innleggene dine lyser av at du er en person, ikke bare en «blogger» på en måte. Du burde skrive bok! Ikke sånn; mitt liv, men ei litta coffee table bok som man kan bla i og lese om ulike paraplyer og diverse tanker om livet. Ha en fin dag!

 • Reply P 13. desember 2018 at 12:57

  Er jakken varm? Og hvilken størrelse har du i den? Vurderer å bestille den 😍

  • Reply Ida Wulff 14. desember 2018 at 13:15

   Det er ikke en vinterjakke liksom, ville heller hatt den til finere anledninger 🙂 <3 Men på våren igjen blir den perfekt å gå med ute!

 • Reply Geriatriks 13. desember 2018 at 14:16

  Jeg spiser en, 1, rosenkål i året. Spiser masse grønnsaker ellers som tilbehør..men den dærre rosenkålen.. nah.. Lite snodig kålhue som smaker papp…

  du kan forøvrig lese mer om bruksanvendelighet for rosenkål i et innlegg jeg har som heter «en mann og hårfjerning i intime soner» 🙂

  God Jul 😉

 • Reply Linnea 13. desember 2018 at 17:02

  Åå jeg syntes det er så koselig å lese innleggene dine og se bilder fra Tønsberg. Har bodd der hele livet men flyttet til London for noen månender siden og savner den lille byen så mye! Gleder meg så til å å komme hjem til jul, spesielt etter å ha lest innleggene dine 😍

  • Reply Ida Wulff 17. desember 2018 at 13:50

   Så koselig, kos deg masse i Tønsberg i julen <3

 • Reply Isabel 14. desember 2018 at 15:48

  Hei!
  Hvor er skoene fra?

 • Leave a Reply