Hverdagsliv

JEG LIKER IKKE JULEFILMER

20. desember 2018

Jeg har ikke blogga siden mandag fordi jeg ikke har hatt lyst.

Men jeg blir veldig hissig når jeg ikke har blogget på flere dager. Så nå blogger jeg for å bli glad igjen, og satser på at det gir meg blogglysten tilbake. Shit, tenk om blogging er en tvangshandling for meg. Kanskje jeg kommer til å blogge hele livet, selv når ingen gidder å lese. I dag har jeg flyttet inn på pleiehjem. Maten her er helt forjævlig. Eller noe i den duren.

Uansett. Min lille bloggpause har gitt meg tid til å fylle opp de to røde posene du ser på bildet. Julegaver. Som jeg nevnte i helgen, har det vist seg å være utfordrende å handle julegaver sammen med en mann. Èn dag insisterte han på å gå alene på kjøpesenteret fordi han mente at jeg bestemte for mye. At ingenting var bra nok. Etter flere timer på ensom julehandel kom han hjem med en pose lakris, og innså vel at det var bedre å ha meg med. Selv om jeg er slitsom og kravstor. Jeg er forsåvidt helt enig i at jeg ikke skal blande meg så mye. Noen ganger går det an å bare gå ved siden av og gi tommel opp. Det er jeg ikke så flink til, men jeg øver.

Ellers prøver jeg hardt å være et julemenneske – har til og med begynt å se på intetsigende julefilmer. I går så vi Christmas Cronicles på senga, og jeg syns ikke den var fin overhodet. Budskapet i filmen: Uten pakker blir jula ødelagt. Så jeg begynte å stresse over om gavene jeg har kjøpt egentlig er gode nok. Dyre nok. Fint nok pakket inn. Ikke for å være helt Grinch, men hallo.

Det var en liten update fra julestria her hos meg, som ikke engang har juletre. Gleder meg til å reise hjem til mamma og pappa på juleferie – selv om det bare er 5 minutter bort dit. Der venter juletrær, julemat og ikke minst: To besteforeldre som har tatt turen fra Danmark 

Nå skal jeg ta kvelden. Lurer på om jeg skal foreslå noe heeelt annet enn en julefilm på senga! Hvis du tenkte koffert nå, så tenkte jeg mer på en fæl dokumentar eller spennende krim.

God natt!

12 Comments

 • Reply Marthe 20. desember 2018 at 23:16

  Anbefaler «The Jinx» på HBO.. Den var helt rå! God jul 🙂

 • Reply Merete 21. desember 2018 at 02:48

  Hahah i feel you! digger deg og dere to! 🎅🏼🤶🏻 og god jul når den stemning kommer 😅🎄

  • Reply Ida Wulff 21. desember 2018 at 13:56

   GOD JUL! <3

 • Reply Merete 21. desember 2018 at 02:49

  Hahah i feel you! digger deg og dere to! 🎅🏼🤶🏻 og god jul når den stemning kommer 😅🎄

 • Reply Anonym 21. desember 2018 at 11:38

  Blogga ikke du i fjor at de voksne i familien din hadde sluttet å kjøpe julegaver til hverandre??

  • Reply Ida Wulff 21. desember 2018 at 13:57

   Jo, stemmer, når vi feirer med den norske delen av familien 🙂

 • Reply Kristin 21. desember 2018 at 18:52

  Jeg er enig i at julefilmer ikke er det aller mest spennende, så holder oss til «normal» tv😅 Men har seriøs mangel på serier å følge med på, har du noen tips???

 • Reply Linn 21. desember 2018 at 23:53

  Ligger mye av Louis Theroux på NRK,det er alltid verdt å se🙂

 • Reply Caroline 22. desember 2018 at 00:19

  Hva bruker du på leppene? Kjempefin farge!<3

 • Reply Anonym 22. desember 2018 at 06:01

  Hva heter tøflene dine? Så sykt digg ut😍

 • Reply H 26. desember 2018 at 21:56

  God jul Ida 🙂

  Hvor er de kjempefine tøflene fra?

 • Reply H 26. desember 2018 at 21:56

  God jul Ida

  Hvor er de kjempefine tøflene fra?

 • Leave a Reply