Hverdagsliv

JULEN, FØLELSER & SOLSKJÆR

26. desember 2018

GOD JUL ❤️

God jul fra meg til deg. Jeg håper du har hatt noen fine dager, om det er med familie, venner eller andre du bryr deg om. Jeg har hatt en stille og rolig jul. Stort sett oppholdt meg hjemme hos mamma og pappa, med besteforeldre ved min side og en hund i fanget. Og med masse mat i munnen, så klart. I år lagde vi ribbe for første gang på julaften – det var en stresset familie som stod klint inntil stekeovnen med varmluft rett i fleisen, for å følge med på om svoren poppet. Og det gjorde den, det ble helt perfekt.

Skal jeg være helt ærlig, så er jeg ikke helt i vater. Til tross for at julen er veldig hyggelig, så er jeg bare så utrolig trist. Det er veldig sjeldent jeg åpner øynene om morgenen og føler for å gråte, men sånn har jeg det akkurat nå. Og jeg vet ikke helt hvorfor. Kanskje er det vinteren og mørket som har tatt meg. Kanskje er det mangelen på sunn mat, trening, dagslys, hjernetrim og mestringsfølelse. Kanskje er det helt andre ting. Det eneste jeg vet er at dette ikke skal vare lenge, livet er for fint til å grave seg ned og grine. Jeg gleder meg så veldig til lysere tider nå. Og jeg har allerede laget meg en lang to do-list for 2019.

Her er noen bilder fra min jul så langt. Med verdens beste mennesker. VM i å posere foran det falske juletreet! Forresten, hvis noen har tips til hvor jeg kan finne et høyt, fint og falskt juletre på tilbud nå, så rop ut. Jeg tenkte jeg skulle være smart og kjøpe på salg, så får det heller stå i boden helt frem til neste jul i ny leilighet. Da skal jeg ha et gigantisk, amerikansk juletre, som er minst 270 centimeter høyt. Et barn er født i Betlehem, sier jeg bare.

Gravlyset er hjemme i Tønsberg med meg i noen dager nå, og vi skal straks hjem til mamma og pappa. Men først må han se ferdig Ole Gunnar Solskjær sin kamp på TV…

Han har vært veldig opptatt av Ole Gunnar den siste tiden, og derfor var det stor stas for meg å fortelle at jeg er i slekt med Ole Gunnar Solskjær. For det har jeg visst i alle år, uten å være spesielt opptatt av det. Og uten å vite hvordan vi egentlig er i slekt. Så jeg sendte melding til mormor for å spørre hvordan det hele hang sammen, slik at jeg kunne skryte enda mer. Og hun kunne fortelle at bestefaren til kona er fetteren til min oldefar. Så hvis Solskjær har barn, er oldefedrene våre fettere. STAS! Det er siste gang jeg prøver å imponere med noe som har med fotball å gjøre.

Og med det så takker jeg for i dag. Nå skal jeg klappe sammen Macen og henge med folka mine 

35 Comments

 • Reply Silje 26. desember 2018 at 17:12

  Kjenner på akkurat den samme følelsen! Godt å høre at det ikke bare er meg. Jeg er bare trist uten en god grunn. Også blir jeg oppgitt og mer lei meg for jeg har ingen grunn til å være trist, jeg bare er det. Håper 2019 blir lysere! Ha et godt nyttår Ida!

  • Reply Ida Wulff 27. desember 2018 at 16:00

   I hear ya! Godt nyttår til deg også, stor klem <3

 • Reply Lina 26. desember 2018 at 17:46

  Så fint at du er åpen om det å være trist av og til! Tror alle har slike perioder, men at mange ikke tror det er okei, vanlig eller greit. Ønsker deg en god jul videre, og et godt nytt år 🤩 Hilsen ei som også våkner trist innimellom uten helt å vite hvorfor 🤷🏻‍♀️

  • Reply Ida Wulff 27. desember 2018 at 16:00

   Takk det samme, Lina <3

 • Reply Camilla 26. desember 2018 at 17:50

  Ahh, godt å høre det ikke bare er jeg som har hatt en tung følelse i jula – mest sannsynlig pga det du sa med manglende mestringsfølelse og div.. Blir godt å få starta et nytt år <3

  • Reply Ida Wulff 27. desember 2018 at 15:59

   Klem til deg <3

 • Reply Sandra 26. desember 2018 at 17:51

  Knupp i Horten har store juletrær til 1/2 pris! De har visstnok mange forskjellige størrelser 🙂

  • Reply Ida Wulff 27. desember 2018 at 15:59

   Takk for tips, vi fikk kjøpt oss tre i dag 🙂

 • Reply Karhrine 26. desember 2018 at 19:35

  Juletre – Gjennestad!
  De lekreste trærne, usikker på når de starter salget

  • Reply Ida Wulff 27. desember 2018 at 15:59

   Takk <3 de hadde halv pris på alle trær, hurra!

   • Reply Aline 27. desember 2018 at 22:02

    Hvilket juletre kjøpte dere? Hva heter det?:)

    • Reply Ida Wulff 30. desember 2018 at 20:29

     Voss 🙂

 • Reply Anonym 26. desember 2018 at 20:21

  Hei:) veit du kvar dei har kjøpt det store maleriet? Vi har leita så lenge, og det der såg så fint ut!

  • Reply Ida Wulff 27. desember 2018 at 15:58

   Hei 🙂 nei, dessverre, de har fått det i gave av farmor som sikkert har kjøpt det i Danmark!

 • Reply Madelen 27. desember 2018 at 02:01

  Gjennestad på Stokke hadde 50 prosent på julepynt før jul. Mulig juletrær nå etter jul? Bra utvalg i alle fall 😉

  • Reply Ida Wulff 27. desember 2018 at 15:56

   Tusen takk for tips, vi dro dit i dag <3

 • Reply Madeleine 27. desember 2018 at 11:15

  Dra på Hageland! De har 50% på alle kunstige juletrær, de er kjempefine. Vi har modellen kingswood, men kensington er også veldig fint, og mange andre .Lysene sitter allerede på så det er bare smack-smack så er treet oppe😄

 • Reply Anette 27. desember 2018 at 12:24

  De fineste kunstige juletrærne har de på Gjennestad! Og de er på halv pris nå 🙂

  • Reply Ida Wulff 27. desember 2018 at 15:57

   Takk for tips, vi dro dit i dag pga kommentarene her 😀

 • Reply TE 27. desember 2018 at 13:59

  Penny 😍

  • Reply Ida Wulff 27. desember 2018 at 15:57

   <3 <3

 • Reply Anne 27. desember 2018 at 17:38

  God jul, skjønne og artige Ida <3
  Når du/dere mangler serier, se disse:
  * "Tell me a story" (veldig spennende!) HBO Nordic

  * "Undercover" (krim/spennende) NRK.no

  * "The tunnel" (krim) NRK.no /Om du har sett Broen (bygger på den), så ikke heng deg opp i at "prøves" for hardt/sammenligne de med hverandre. De 3 sesongene er spennende, de er IKKE Broen, gi det 2-3 episoder, så blir du revet med.

  "Clique" (spennende, gi den 1-2 episoder – tar seg veldig opp / 2 sesonger)

  Tristhet er en del av livet, og ikke alltid man vet hvorfor man er blue. Du har hatt det travelt, plutselig blir det rolig, en føler seg tom? Uansett, kontrastene i livet er det som gjør at en setter pris på de "vanlige" dagene, hverdagen og som man tar for gitt <3

 • Reply Johanne 27. desember 2018 at 17:46

  God jul Ida <3
  Sitter med akkurat de samme følelsene som deg, og lurer på om det er akkurat samme grunnene uten at jeg egentlig har noe fasit. Følte jeg hadde nailet vinterdepresjonen så langt men plutselig ble julen bare skikkelig antiklimaks etter et langt høstsemester. Heldigvis har jeg booket ferie til sol og varme tidlig i januar så håper det hjelper på. Stor klem og "god bedring" om det er lov å si 😉

 • Reply Anita 27. desember 2018 at 19:22

  Hahaha for en nydelig historie om slektskapet til Solskjær 😂

  • Reply Ida Wulff 30. desember 2018 at 20:29

   Hehe 😀 <3

 • Reply Frida 28. desember 2018 at 00:24

  Jeg venter i spenning….hva var gaven fra gravlyset? 😊

 • Reply Marie 28. desember 2018 at 14:31

  Uff, sånn har jeg det og. Ofte trist av enten ulike grunner eller ingen grunner. Slitsomt, så føler med deg <3

  Ellers lurer jeg jo veldig på hva du fikk i gave av Gravlyset!? 🙂

  Klem

 • Reply Madeleine 28. desember 2018 at 19:13

  Hvilken modell endte dere med å kjøpe ?😄

  • Reply Ida Wulff 28. desember 2018 at 19:39

   Voss, 270 cm 🙂

 • Reply Lin 28. desember 2018 at 20:03

  blir mest lei meg av å høre at så himla mange er lei seg uten å ha noe som helst grunn -eg har hattn aldeles nydelig jul, pappa glimrert med sitt fravær fordi han desverre ikkje er blandt oss lengre -vi savnet ham og feiret ham <3 Min søster måtte jobbe i UK og henne savnet vi også,men det er litt hit and miss om hun får fri lenge nok i julen til å dra hjem enkelte år.
  Er livet mitt perfekt? Absolutt ikkje….men å gå rundt å føle meg trist for absolutt ingenting har eg aldri klart…eg sender gode tanker til dere som er så lei dere og håper det går over og at dere kan fokusere på alt som er vakkert og magisk i dette livet, selv når ting butter i mot 🙂 <3

 • Reply Nina 28. desember 2018 at 21:59

  God jul, Ida😊 Hva var det i gaven fra kjæresten din?

 • Reply Kristine 29. desember 2018 at 10:08

  Jeg tipper du er gravid;) Fortsatt god jul til deg og dine!

 • Reply Frida Isachsen 29. desember 2018 at 18:20

  Noen ganger er man bare nedfor uten å vite hvorfor, sånn er livet. DETTE er hvorfor jeg har fortsatt å lese bloggen din i alle disse årene. Rett og slett ærlig og usminket om hvordan du egentlig har det, uten noen videre overdrivelse eller utgreing. Ingen clickbait-overskrifter som «ER JEG DEPRIMERT I JULA?» eller en Se & Hør-artikkel hvor man selvdiagnostiserer seg selv… Vi er mange som setter pris på det.
  Takk for at du fortsetter å dele med oss om ting som de faktisk er. Stor juleklem <3

  • Reply Ida Wulff 30. desember 2018 at 19:27

   Takk for fine ord, Frida <3

  Leave a Reply