Hverdagsliv

DET BLIR GODT MED ET NYTT ÅR

2. januar 2019

Hvis jeg noen gang har sagt ny uke, nye muligheter, så vil jeg tro at det har vært med ironisk distanse. Jeg er ikke en mandagselsker. Og sannheten er jo at man har nøyaktig de samme mulighetene på mandag som man hadde på søndag – bortsett fra at butikkene nå er åpne.

Men et nytt år føles annerledes, til og med for meg. Det føles litt som blanke ark, hvor man kan ta med seg det som er bra og kvitte seg med det som er dårlig. Og det føles som en fin mulighet til å sette seg noen nye mål. Jeg har mange. Vil ikke kalle dem nyttårsforsetter, bare mål som jeg ønsker å oppnå i løpet av 2019.

Her er noen av mine mål for 2019, store som små: 

♥ Bli flinkere til å være sosial spontant. Jeg må liksom planlegge alt som om det var et bryllup, og er skikkelig dårlig på å bare stikke ut og ta en kaffe. Men i voksenlivet er det visst slik man får sett vennene sine. 

♥ Eie færre klesplagg. Selge, gi bort og kaste som aldri før. 

♥ Kjøpe el-bil.

♥ Ha 2-3 faste lesedager i uken slik at pensum ikke blir overveldende i eksamensperioden. Jeg studerer deltid, for de som syntes at det hørtes ut som få lesedager på en master!

♥ Melde meg på et yoga-kurs.

♥ Prøve å lage sushi hjemme.

♥ Ha en «hvit måned» for håret. Ingen hårføner eller glattetang. Wish me luck, hilsen sauen. 

♥ Bruke lang tid på å innrede den nye leiligheten vi flytter inn i før sommeren. I denne leiligheten stresset vi med å få alt på plass med en gang, og det har jeg lært av. 

♥ Delta på vinsmaking/kurs, rett og slett bare lære mer om vin.

♥ Ringe mer til besteforeldrene mine i Danmark, og besøke besteforeldrene mine i Norge oftere.

♥ Bli god i squash, akkurat nå er jeg helt håpløs. 

♥ Feriere mer i Norge! Til å ha reist så mye, har jeg sett merkverdig lite av mitt eget land.

♥ Dra på telttur. Generelt være mer ute i frisk luft, det er både gøy og gratis når man først kommer seg over dørstokken. 

♥ Begynne å gå turer igjen. Før Gravlyset kom og ødela livet mitt (hehe), gikk jeg 30.000 skritt om dagen. Hørte på podcaster, oppdaget ny musikk og fikk tid til å tenke. Jeg savner det så mye. 

Dette var noen av målene mine, de resterende ønsker jeg å holde for meg selv 😀

Ellers hadde vi en fin og rolig nyttårsaften med Gravlyset sine venner. Maten ble heldigvis vellykket, men det var ikke verdt stresset. Da kan vi i hvertfall krysse hel kalkun av listen, og finne på noe annet neste gang. Jeg drakk vin som en svamp hele kvelden, og kjenner i dag hvorfor jeg gjør det så sjeldent. Føler meg som en zombie! Hvordan klarte jeg å ikke ta ett fint bilde av rakettene?! Haha. Kanskje like greit. Vi har vel alle sett litt for mange raketter i Instagram-feeden vår de siste to dagene.

Jaja, da er det vel bare å kle seg i klisjédrakten og krype til nærmeste yoga-kurs! Måtte 2019 bli et år for velvære, varme, godhet, glede og latter 

17 Comments

 • Reply Hannah 2. januar 2019 at 15:13

  Jeg vil anbefale Tønsberg Yoga på det sterkeste når det kommer til yoga kurs! Begynte der selv på nybegynnerkurs, for noen år siden og går det fortsatt 🙂 Veldig ålreit å få begynt med det helt basic(e?) og lære mer og mer. Det kan være litt mye OM, pusting og chanting i begynnelsen for en uvant sjel, men det går fort over til å bare bli digg! (syntes jeg da:))
  Ellers ønsker jeg deg et godt nyttår, Ida <3 Gleder meg til å følge bloggen din videre i 2019 også:)

 • Reply Anna 2. januar 2019 at 15:36

  Ett veldig fint bilde av deg og kjæresten, dere kler hverandre. Like pene begge to❤️❤️

  • Reply Ida Wulff 4. januar 2019 at 17:11

   Tusen takk <3 <3 <3

 • Reply Anonym 2. januar 2019 at 15:57

  Hvor er skjenken deres fra?😍

  • Reply Ida Wulff 4. januar 2019 at 17:10

   Det er to skjenker fra Slettvoll som er satt sammen 🙂

 • Reply LH 2. januar 2019 at 17:09

  Trenger man egentlig hel kalkun da? Må jo være mye lettere å lage kalkunbryst feks? 🙂 Jeg hadde selv en ekstremt rolig nyttårsaften, jeg var invitert bort, men jeg kjente et større behov for å sitte hjemme i sofaen og slappe av foran tv’n, og det var SÅ deilig, haha 🙂 Godt nytt år 🙂

 • Reply INGEBORG 2. januar 2019 at 20:26

  Alternativ til hel kalkun: kalkunfilet! Mye lettere, og myyyye mørere! Og mer smak:D
  Yogakurs: prøv bikram yoga/hot mojo! Yogatime i 40 varmegrader! Veldig tungt første gangen, men du får strukket og tøyd og brukt kroppen på en helt annen måte, i tillegg til at varmen gjør godt for hud, hår, og du får svettet ut alt fra 2018 😀 godt nyttår!

 • Reply Stine 3. januar 2019 at 21:22

  Hei Ida. Tenker du å kjøpe eller lease el-bil? Hva tenker du er best? 🙂

  • Reply Ida Wulff 4. januar 2019 at 12:49

   Kommer vel an på tidsperspektiv 🙂 hvis jeg finner en bil som jeg vet at jeg kan ha i mange år og ikke trenger å være opptatt av at den synker i verdi, så kjøper jeg. Skulle det ikke være tilfelle, så leaser jeg.

 • Reply Emilie 4. januar 2019 at 00:00

  Hvor er daybedden din i stua fra?😍
  Godt nyttår<3

  • Reply Ida Wulff 4. januar 2019 at 12:47

   Det er en modul fra ygg & lyng 🙂 <3 godt nyttår!

 • Reply Ingrid 4. januar 2019 at 17:05

  Det var mange gode nyttårsforsetter 🙂 Jeg tror det er lurt å ha konkrete mål slik som du har her. Jeg liker også å gå turer, hvor pleide du å gå da du bodde i Oslo? 🙂

  • Reply Ida Wulff 4. januar 2019 at 17:10

   Gikk mye på Bygdøy 🙂

 • Reply Anette 4. januar 2019 at 23:38

  Podcast tips? Jeg finner ingen jeg liker utenom Andersen og Jakobsen, men siden jeg elsker humoren din, kanskje du har noen forslag?

 • Reply cecilie 5. januar 2019 at 00:45

  Utrolig artig å lese bloggen din! Ellers er vinmonopolets podkast (episoder à ca 10 minutter) et tips for å lære mer om vin! Verdt en lytt! Godt Nytt år:)

 • Reply Elise 5. januar 2019 at 12:24

  Jeg har også vanligvis ikke noe nyttårsforsett, men siden 2018 var et skikkelig drittår mtp kjærlighet og at jeg nå er gjennom kjærlighetssorg for første gang i mitt liv – så vil jeg være bevisst på hvem jeg omgir meg med. Og ikke være for spontan ELLER for kjedelig, finne balanse. Gøy å lese at du prøver nye ting, yoga er bra. // ironisk nok hilsen zombie som haddde eksamensfeiring i går.

  • Reply Ida Wulff 18. januar 2019 at 11:40

   Så leit å høre, håper du snart vinner over kjærlighetssorgen 🙁 <3

  Leave a Reply