Hverdagsliv

TIRSDAGSTANKER

8. januar 2019

♥ Det var en som lurte på om jeg fortsatt sitter fast i kjolen etter helgen, ettersom det har vært så stille her inne. Men, nei. Jeg kom meg ut av paljett-helvete til slutt! Jeg har en liten bloggkrise om dagen. En kombo av at det er for mørkt til å få tatt gode bilder, og at jeg syns det er litt vanskelig å bjuda på det private om dagen.

Shit, nå er livet og hverdagen i gang igjen. Det føles ut som evigheter siden jeg gikk en hel dag uten å spise godteri. I går startet jeg på mitt 8 uker lange kurs i tradisjonell indisk yoga, og i dag skal jeg tilbake på den «vanlige» treningen min. Prosjekt trene variert er i gang.

Selv om mørket fremdeles tynger meg litt, så syns jeg at vinteren har vært sjukt fin de siste par dagene. Til tross for at jeg sklir på isen og fanger gigantiske snøflak med de falske øyenvippene mine. I dag blir julepynten plukket ned i Tønsberg sentrum, litt trist.

Denne uken skal jeg tilbake på skolebenken, for å starte andre semester av masteren. Jeg skal ha faget innovasjon, noe jeg har gledet meg veldig til. Fikk meg en liten støkk i går da jeg begynte å gjøre forberedelser. Lastet ned de 25 forskningsartiklene som er pensum, og oppdaget at alle er på engelsk. Jeg er såpass stødig i engelsk at jeg slapper av på ferie, men å lese forskning… Da blir jeg helt: Goodbye and thanks for me, yes yes.  

I natt har jeg sovet lite. Mennesket jeg deler seng med har hatt en aktiv natt, og klokken 3 fikk jeg helt nok av å ligge og vri meg (vi la oss klokken 23). Jeg ropte at han måtte skjerpe seg, og han svarte med å gi meg en albue rett i siden. Vold i heimen! Vurderer å trampe ned i boden og hente opp en luftmadrass, for i natt  jeg ha søvn.

Vi har forresten vært kjærester i 1,5 år i dag. Gratulerer til oss. Den store feiringen blir å trene sammen med et vennepar (hvor goals er det!) og spise fajitas. 

Jeg sier ikke at 2019 blir mitt år (kan folk slutte…), men til nå føles det som om det kommer til å bli et himla bra år. Selv om ting føles litt mørkt akkurat nå, så kan jeg liksom føle noen bittesmå sommerfugler i magen av og til, som om de er på vei. Vi går mot lysere tider, takk faens lov. 

Bildene i innlegget er forresten fra da jeg var på Capri, et av klodens deiligste steder. Jeg burde kanskje knipset en selfie i stedet, her jeg sitter i treningstights, med håret til alle kanter og slurper kaffe. Ellers så vil jeg bare si at jeg savner å blogge bra. Hele morgendagen er satt av til å jobbe med den saken ♥♥

17 Comments

 • Reply Anita 8. januar 2019 at 19:19

  Jeg tror du er gravid!

 • Reply Karoline 8. januar 2019 at 19:24

  Hahah,lo godt da jeg leste den jodelen og svaret ditt,var dagens 🙂 Ønsker deg en fin uke 🙂

  • Reply Ida Wulff 8. januar 2019 at 23:00

   Jeg er ikke på Jodel lengre, så hvis noen har skrevet som om de er meg så er det fake <3

 • Reply Madeleine 8. januar 2019 at 21:21

  Hei Ida:) hvor er hylla i stua deres fra? Den som skiller sofa og spiseområdet:)

  • Reply Ida Wulff 9. januar 2019 at 00:00

   Woood 🙂

 • Reply Lise 8. januar 2019 at 22:14

  Nå går preggospekulasjonene på Jodel 😋😋😋 Må si jeg håper litt, hadde vært gøy å følge med på det også, hehe ☺️☺️

  • Reply Ida Wulff 8. januar 2019 at 23:01

   Den tid den sorg <3 Hehe

 • Reply Sara 8. januar 2019 at 22:55

  Er du gravid? Føles som du hinter 🙈

  • Reply Ida Wulff 8. januar 2019 at 23:01

   Det vil jeg si meg sterkt uenig i :p hva er det, en uke eller to siden jeg skrev om mensen?

 • Reply Camilla 9. januar 2019 at 02:39

  Fineste Ida, hvor er den hvite kjolen på bildene ifra??

  • Reply Ida Wulff 9. januar 2019 at 09:48

   Nelly, men tror dessverre ikke den er å få tak i lengre 🙁

 • Reply Helene 9. januar 2019 at 13:12

  Er du gravid? … for noe mas! Er så lei av andre personer utenfor forholdene våre skal bry seg så utrolig mye. Vet ikke med deg, men jeg blir litt sånn «Nei, så skal jeg IKKE bli gravid. Kun fordi alle maser sånn» La meg leve!

  • Reply Ida Wulff 9. januar 2019 at 13:23

   Haha, true!!

 • Reply Ingvild 9. januar 2019 at 20:28

  Holder på med master selv og kan skrive under på at engelske forskningsartikler burde vært bannlyst! Den siste var så omfattende at jeg la den ut på Finn småjobber for å få noen til å oversette den til norsk😂

  • Reply Ida Wulff 10. januar 2019 at 08:24

   Takk for verdens beste tips! Det skal jeg jaggu gjøre selv. Må bare finne ut hvilke artikler som er viktigst, for det kan nok bli dyrt å oversette 25 stk :O ha en fin dag 😀

 • Reply Kine 9. januar 2019 at 23:54

  Dette er da ikke dårlig blogging! Digger sånne innlegg jeg 😀

  • Reply Ida Wulff 10. januar 2019 at 08:18

   <3

  Leave a Reply