Hverdagsliv

SKOLESTART & DET NYE HJEMMET

10. januar 2019

God kveld i stua ♥

I dag begynte jeg på skolen igjen. Å skru på hjernen etter en såpass lang juleferie, var tyngre enn jeg hadde sett for meg. På bussen i dag morges var jeg egentlig optimistisk, men da kafferusen dabbet av, skjønte jeg hvor lost jeg egentlig var. Til info så drikker jeg ikke kaffe  skolen, fordi jeg er livredd for å måtte bæsje der. Ja, jeg skrev det. Sikkert umodent, men helt sant.

Dette semesteret tar jeg faget Innovasjon, som jeg så for meg at skulle bli easy peasy og moro. Dog tok det ikke mange minuttene før jeg forstod at dette ikke er noe kosefag. Det er innviklet, og for meg: Umulig å forstå i første omgang. Heldigvis kjenner jeg meg selv godt. Jeg er treg i oppstarten, men når jeg begynner å forstå – da blir jeg rene Magnus Carlsen. Try me, liksom. Og så hjelper det på at det er skriftlig eksamen denne gangen. Er det noe jeg misliker mer enn bæsjing på offentlige toaletter, så er det muntlig eksamen. Nå kan jeg informere om at jeg er ferdig med å snakke om avføring. For i dag. Etter en hel dag på klappsete med hjernen i høygir, følte jeg meg som en vridd klut. Tok bussen hjem og la meg på sofaen. Begynte å drømme om pysjamas og sushi. Meen, det ble ti korte minutter, for jeg hadde avtalt innredning av leilighet i dag. Så det var bare å dytte i seg en neve med potetgull fra nyttårsaften (herregud, Ida) og løpe ut igjen.

Vi skal ha litt hjelp til å innrede den nye leiligheten. Denne gangen vil jeg at alt skal føles rett – til og med avstanden mellom møblene. Hvis det gir mening. I vårt nåværende hjem stresset vi sånn med å få alt på plass fort, nå blir det viktigere at det gjøres skikkelig. Hvis jeg må leve uten TV-benk i et halvt år fordi den må tegnes og bygges, så gjør jeg heller det enn å bli sånn passe fornøyd.

Kan nesten ikke tro at vi skal flytte i år! Vi må begynne å ta avgjørelser rundt salg av leilighet neste måned. Tiden flyr når man har det gøy. Og når man er en vridd klut. Klokka er åtte, og jeg skal pusse tenner. For i morgen venter nok en dag på skolen.

Natti 

20 Comments

 • Reply Silje 10. januar 2019 at 20:21

  Så fin genser! Hvor er den fra? 🙂

 • Reply Marit 11. januar 2019 at 08:59

  Gleder meg til å følge med på innredning og møbelkjøp – håper du deler masse fremover. Gjerne planløsning også.
  Hvilket skip og hvor i Karibien skal dere?
  Lykke til med skolestart!

 • Reply Elisabeth L 11. januar 2019 at 13:19

  Haha kjenner meg så godt til både kaffe på morninga og innovasjon faget! 🙂 stussa litt da jeg så at du gleda deg, for det må re et av fagene jeg likte minst, men så hadde jeg jo en lærer med uforståelig dialekt også, så det kan være like mye derfor 😂

  • Reply Ida Wulff 16. januar 2019 at 13:09

   Haater faget allerede! Haha <3

 • Reply I 11. januar 2019 at 18:41

  Kjenner meg så igjen med interiør hjemme! Vi kjøpte rekkehus for et år siden og jeg vil bytte ut ca alle møblene. Alt ble kjøpt for fort. Nå vil jeg egentlig bare flytte for å begynne på nytt. Skikkelig I-landsproblem dette her. Gleder meg til å følge med på flytting ❤️

  • Reply Ida Wulff 16. januar 2019 at 13:09

   <3 <3 <3

 • Reply Annine 12. januar 2019 at 10:44

  Lørdag morgen (eller formiddag) når jeg leser dette innlegget. Vært en lang og slitsom uke! Er egentlig litt sur og sulten! Og så, dette innlegget! Jeg ler så jeg griner, det er jo akkurat slik det er, alt man gjør for å slippe å bæsje på offentlige toaletter!
  Du må aldri slutte å være den ærlige og brutalt frittsnakkende dama du er. Ingen kan sammenlignes med deg!

  Lykke til med semesteret, du fikser dette! Gleder meg til å se den nye residensen, sikker på at det blir strålende!

  • Reply Ida Wulff 12. januar 2019 at 14:58

   Ååå, nå ble jeg gla! Håper du nyter helgen og får slappet av litt. Spis som en gris <3

 • Reply j 13. januar 2019 at 12:26

  Utrolig gøy! Jeg gjør akkurat det samme når det gjelder kaffe. Livredd for å måtte bæsje på feks. kjøpesenter, skolen eller flyplassen, eller hos andre mennesker enn hjemme hos meg selv. Jeg er jo helt psyko haha

  • Reply Ida Wulff 13. januar 2019 at 19:37

   Haha, High five for det! <3

 • Reply Katrine 13. januar 2019 at 13:34

  Har du fikset øyenbrynene dine med noe spesielt her? 🙂 de er så fine!

  • Reply Ida Wulff 13. januar 2019 at 19:34

   Ja, med Depend sin øyenbrynspenn som jeg har reklamert for tidligere 🙂 <3

 • Reply A 13. januar 2019 at 18:48

  Tenker du å ha TV benk på den nye leiligheten? Husker du skrev et innlegg om ting du ikke likte i en leilighet, blant annet tv-benk.

  Ønsker deg ellers masse lykketil med vårsemesteret.

  • Reply Ida Wulff 16. januar 2019 at 13:06

   Ikke bestemt oss 🙂 <3 Tusen takk!

 • Reply Rebekka 13. januar 2019 at 20:26

  Idaaa, sikkert tøft at du innrømmer å ikke drikke kaffe på skolen fordi du er redd for å bæsje, men er det ikke ENDA tøffere å jobbe litt med den usikkerheten og slå et slag for at kvinner ikke skal føle nettopp skam for noe som er så naturlig noe kan være? HEH, kos og klem fra langtidsleser altså<3

  • Reply Ida Wulff 16. januar 2019 at 13:06

   Hører hva du sier, men DEN kampen føler jeg ikke for å ta. Rett og slett 😀 All love <3

 • Reply Rebekka 13. januar 2019 at 20:27

  Og du visste jo at den kommentaren kom til å komme, sorry for at det ble meg som ble provosert nok i dette øyeblikket

 • Reply Julie 14. januar 2019 at 09:59

  Så fin genser, hvor er den fra? 🙂

  • Reply Ida Wulff 14. januar 2019 at 17:38

   Gina Tricot 🙂

 • Reply todays ipl prediction 25. mars 2024 at 02:05

  Really informative article.Thanks Again. Awesome.

 • Leave a Reply