Hverdagsliv

GOODIEBOX – SOM Å HA BURSDAG HVER MÅNED

14. januar 2019

Reklame for Goodiebox

Hei igjen 

Jeg skal ikke prøve å innbille noen at jeg er blitt en mandagselsker, men den første dagen i uka har definitivt blitt mer interessant etter at jeg startet på yoga-kurs. Jeg ser frem til å stretche, puste og chante – selv om jeg ikke har begynt med sistnevnte enda. La meg bli litt mer varm i trøya først, liksom. Hehe.

I dag vil jeg tipse deg om Goodiebox – et helt genialt konsept, som gjør at det føles som om du har bursdag hver eneste måned. Kanskje litt å ta i – men du får i hvertfall en deilig pakke i posten hver eneste måned. Det koster 199,- med frakt inkludert, og du er garantert å motta produkter for minst 650 kroner. Som regel er verdien høyere, men produkter til den summen er du i hvertfall sikret.

MÅNEDENS GOODIEBOX

For en liten stund siden mottok jeg min første Goodiebox, og jeg ble veldig positivt overrasket. Jeg har aldri gjort noe lignende før, men har vært av den oppfatning at lignende tjenester bare sender deg små vareprøver og smårusk som havner i en skuff. Men hos Goodiebox er det meste full size – mens enkelte produkter kommer i reisestørrelser. Sistnevnte er jo bare kjekt, så lenge produktet kan holde i en ukes tid når man skal på ferie.

Det er nye produkter i Goodiebox’en hver måned, men her ser du Goodiebox’en jeg mottok denne gangen. Den heter The Reflection Box, og inneholder produkter til en verdi av 1267,-. Fire av seks produkter er full size. 

The Reflection Box inneholder:

Bubbeling Sheet Mask fra Masque Me Up
More Brows fra ModelCo
Gel Eye Liner fra BellaPierre Cosmetics
Sakura Body Cream fra Rituals
Primer Base fra Figs and Rouge
H2O Illuminating Tan Mist fra James Read
♥ Hyaluronic Serum 200 fra Evolve (ekstra gave til nye medlemmer)

Vi har vel alle sett de crazy ansiktsmaskene på Instagram, som blir til bobler opp og får deg til å se ut som et av trollene i Fragleberget?! Haha, jeg gleder meg til å teste.

Ellers satte jeg aller mest pris på kremen fra Rituals som faktisk er i reisestørrelse – den skal jeg ha med meg når jeg skal ut og fly. Og primeren fra Figs And Rouge. Den er ganske dyr hvis man skal kjøpe den selv (381,-), og er en helt fantastisk primer som man påfører før sminke for å slippe at huden blir blank og klissete. Love!Goodiebox er jo helt fantastisk for oss som elsker å teste ut nye produkter. Plutselig dukker det opp en skatt som blir en favoritt gjennom mange år! Og skulle man få et produkt som man ikke er så interessert i, så ligger det klart til å være bursdagsgave eller vertinnegave.

Hvis du vil skjemme deg selv bort med en månedlig Goodiebox, så kan du gjøre det HER 

Nå skal jeg løpe (skli) avgårde på yoga, snakkes snart 😀

14 Comments

 • Reply Heidi 14. januar 2019 at 19:12

  Jeg oppdaget goodiebox før jul, men tenkte jeg skulle vente litt. Imoulskjøpene mine er ikke alltid de beste. Ettersom jeg «fanen» enda ikke er lukket i nettleseren er det vell et hint om å bestille? 🙈

  • Reply Ida Wulff 16. januar 2019 at 13:03

   Hehe, høres ut som et tegn ;p <3

 • Reply Anonym 15. januar 2019 at 11:33

  hva slags farge på gulv har dere valgt i den nye leiligheten? vet du hva det heter?

  • Reply Ida Wulff 16. januar 2019 at 13:01

   Nei, husker dessverre ikke 🙂

 • Reply Anonym 15. januar 2019 at 11:33

  hvilken farge på benkeplaten skal dere kombinere med sort kjøkken? er den hvit ?

  • Reply Ida Wulff 16. januar 2019 at 13:01

   Ikke helt hvit, litt marmor ish 🙂

 • Reply Silje 15. januar 2019 at 14:09

  Wow, visste ikke at man fikk SÅ bra produkter. Har lyst til å prøve det jeg også, men var også litt skeptisk, men dette virker jo dødsbra 😀

  • Reply Ida Wulff 16. januar 2019 at 13:01

   Veldig fine produkter 😀 <3

 • Reply Johanne 15. januar 2019 at 17:47

  Så fine bilder! Må si jeg ble nysgjerrig på Goodiebox nå. Vet om flere som har prøvd, kanskje jeg skal bli en del av gjengen 🤩

  • Reply Ida Wulff 16. januar 2019 at 13:02

   <3 <3 <3

 • Reply Kamilla 16. januar 2019 at 12:12

  Denne hørtes spennende ut. 🙂

 • Reply Benedicte 16. januar 2019 at 14:56

  Er det en nedspresso som står på nattbordet? Digger det! 😂

  • Reply Ida Wulff 16. januar 2019 at 16:24

   Ja! En av betingelsene for at jeg skulle orke å ha kjæreste var kaffe på senga hver morgen, så det ble enklest slik ;p

 • Reply Bri 26. januar 2019 at 10:23

  Dette bidrar jo bare til ekstra konsum av en mengde ting man ikke trenger? Verden blir allerede kvalt av overkonsum. Cut the crap.

 • Leave a Reply