Hverdagsliv Studier

HALVT INFLUENCER, HALVT STUDENT

16. januar 2019

Halvt influencer, halvt student.

Hvilket vil si at halve meg går på yoga, trener, shopper på nettet, lunsjer med venninner og sminker meg. Mens den andre halvparten av meg går i joggebukse, spiser pølse i lompe, leser ting jeg ikke forstår, og river meg i dotten jeg har på hodet.

Jeg er fem centimeter fra å gi opp studentversjonen av meg. Jeg har så mye bra i livet mitt, hvorfor skal jeg krydre det med satans verk og legge en demper på all gleden?! Jeg blir hissig når jeg leser, fordi kloke hoder har brukt årevis på å gjøre noe veldig enkelt SÅ vanskelig. Og så er det ingen kloke hoder som har tatt seg bryet å oversette søppelet til norsk.

Men så tar jeg til fornuften som forventes av meg som menneske, og leser videre. Som et dyr i et usynlig bur. Så blir jeg irritert over dét også, og kommer meg over det igjen. I dag er altså en sånn dag hvor jeg spiser pølse og leser ting jeg ikke forstår. Kanskje jeg kunne forstått, hvis det ikke kjedet meg så voldsomt. Markeringstusjene på bildet er forresten de dårligste jeg noen gang har vært borti. Ikke kjøp dem! Hilsen influenceren i meg.

Tok meg nettopp en liten lesepause for å ta influensavaksinen, forresten. Håper jeg ikke var for sent ute, jeg har så absolutt ikke tid til å bli syk. Jeg tok vaksinen hos apoteket, og det var helt texas. Jeg fikk kaffe, småkaker og ble bedt om å forestille meg at jeg satt på en strand på en øde øy. Det var noe annet enn hos fastlegen, det. Hvor jeg sitter på venterommet og holder pusten til jeg er blå i ansiktet, fordi det er så mye ekle mennesker der. Med ekle mennesker så mener jeg så klart mennesker som ikke holder seg for munnen når de hostesprayer rommet med all sin styggdom.

Nei, nå skal jeg lese tre sider til før neste pause. Beklager for negativiteten, jeg håper en student eller to kan kjenne seg igjen.

XOXO

27 Comments

 • Reply Anna 16. januar 2019 at 14:02

  Kjenner meg igjen i pensums eget tyranni! I går lasta eg ned ein app som virkelig har hjulpet meg i går og i dag (ho eg fekk tipset av har brukt den lenge). Søk på pomodoro, då fann eg ein app som heiter Focus keeper som gir meg beskjed om kortid eg får ha pause og kortid eg må slutta å ha pause. Teknikken går ut på at ein skal jobba effektivt i 25, så får ein 5 min pause og så jobba 25 igjen. kvar fjerde pause får du ein lengre pause på 25 min!

  • Reply Ida Wulff 17. januar 2019 at 09:46

   Takk for tips! 25 min var litt vel lenge….. Neida Joda ;D

 • Reply Rebekka 16. januar 2019 at 16:41

  De markeringstusjene er jo best! Elsker at fargene ikke skriker mot meg, det er nok at jeg skriker alene med hodet bøyd over pensumbøkene.

  Kjenner meg for øvrig godt igjen i frustrasjonen din som student. Lykke til med studiene, du klarer det <3

  • Reply Ida Wulff 17. januar 2019 at 09:47

   Vet du, de var bare så tørre i starten, nå begynner de å gå seg til! Takk og klem <3

 • Reply Maren 16. januar 2019 at 17:24

  Ida, jeg elsker din evne til å være ærlig uten at du oppfattes som negativ. Du spiller en uunnværlig rolle i denne bekymringsløse medieverden preget av høyglans og overflatefokus. Makan til evne til å menneskeliggjøre bloggere skal du leite lenge etter! Og ja, jeg kan så absolutt kjenne meg igjen!

  • Reply Ida Wulff 17. januar 2019 at 09:46

   For en fin kommentar, jeg ble gla! Stor klem <3

 • Reply AA 16. januar 2019 at 17:59

  Haha, det var godt å lese dette innlegget på en dag som denne. Hatt studiedag idag, jeg skjønner nada og må lese til eksamen 50% av kullet (inkludert meg selv) strøyk på. Lykke til videre med lesningen!

  • Reply Ida Wulff 17. januar 2019 at 09:45

   Lykke til du også <3

 • Reply Benedikte 16. januar 2019 at 18:10

  OM jeg kjenner meg igjen… Jeg har ikke klart å begynne ordentlig på igjen etter jul. Virkelig ikke noe «new year, new me» denne januaren. Femteårsstudenten vurderer å begynne heltid i klesbutikk i stedet!

  • Reply Ida Wulff 17. januar 2019 at 09:45

   I feel ya! I går var første dagen jeg har satt av til lesing….

 • Reply Kristine 16. januar 2019 at 18:58

  Hei Ida! Har du hørt om onlinedoctranslator.com? Den er gull verdt som masterstudent, den oversetter nemlig artiklene til norsk. Halleluja 🙏🏾

  • Reply Ida Wulff 17. januar 2019 at 09:44

   Takk for tips, skal sjekke ut!! Har bare lite tiltro til sider som oversetter direkte, but I will try! <3

 • Reply Ingrid 16. januar 2019 at 19:52

  Innovasjon er ganske komplisert! Hadde litt om det selv på master. Drit, men fy så gøy når man endelig skjønner det. Masse lykke til. Det kommer, og det blir verdt det <3

  • Reply Ida Wulff 17. januar 2019 at 09:44

   Tusen takk <3

 • Reply Henriette 16. januar 2019 at 20:57

  Tenk å være en så god influencer OG en så flink student, stå på Ida!

  Jeg leste forresten «Influencervaksine», HAHA. Måtte lese flere ganger for å skjønne at det ikke var noe nytt som jeg ikke har fått med meg.

  Klem <3

  • Reply Ida Wulff 17. januar 2019 at 09:43

   Haha! Influencervaksine til folket! 😀 <3 klem til deg

 • Reply Madelen 16. januar 2019 at 23:47

  Selv om jus er gøy, så er alltid oppstarten av semesteret noe uforståelig. Men det går seg til, så jeg lever med den tanken 🙂

  • Reply Ida Wulff 17. januar 2019 at 09:43

   Alt går til slutt! Heia oss <3

 • Reply Geriatriks 17. januar 2019 at 12:18

  Ventetiden hos legen går til «venteværelse-quiz» 🙂

  https://geriatriks.blogg.no/1449240457_vi_spiller_legeventev.html

 • Reply Malin 17. januar 2019 at 15:01

  Åh, som jeg kjenner meg igjen! Studenten i meg har ikke helt klart å våkne til liv igjen etter en alt for lang juleferie, så her må jeg nok ta meg selv i nakken.
  Masse lykke til med studiene! 🙂

  • Reply Ida Wulff 17. januar 2019 at 16:06

   Du også!! <3 <3 godt å høre at vi er flere :O

 • Reply Jo 17. januar 2019 at 15:11

  Å herreguuud! Kjenner meg såå godt igjen. Blir jo lessa ned med kapitler man må lese, og når 4 lærer gir deg 3 kapitler hver har du jo lyst til å GI OPP! Henger alltid litt etter jeg, men er fornøyd så lenge jeg får lest noe, og møter opp i alle øktene! Det kjipe er jo at jeg er så nøye på lesing og dårlig på å luke ut essensen, har liksom lyst til å skrive ned ALT mens jeg noterer… så det øver jeg meg på fortsatt. Lykke til med lesing Ida, du er ikke den eneste som har lyst til å kaste seg utfor balkongen!

  • Reply Ida Wulff 19. januar 2019 at 14:31

   Sjæl, tusjer hele boka jeg, haha. Du også <3

 • Reply Susanne 17. januar 2019 at 22:07

  Ser vanskelig ut, synes du er flink 🙂 Kan jeg spørre hva du ønsker å jobbe med i fremtiden? Kunne du tenke deg en «vanlig « arbeidsplass , eller ser du for deg å drive med egne prosjekter ? 🙂

  • Reply Ida Wulff 19. januar 2019 at 14:30

   Har ikke peiling, kan bli både og <3

 • Reply Cristina 18. januar 2019 at 16:03

  Hvilket studie går du?:) liker bloggen din!

  • Reply Ida Wulff 19. januar 2019 at 14:29

   Master i innovasjon og ledelse 🙂

  Leave a Reply