Hverdagsliv

EN BLOGGER PÅ BESØK

21. januar 2019

Har du hatt en fin helg? 

Det har så absolutt jeg. Jeg sendte min bedre halvdel vekk, og fikk Kristina på besøk. Klarte ikke å bestemme meg for hvem av dem som fortjente en natt på luftmadrass, så det var til alles beste at vi bare var to sammen her. Haha.

Kristina og jeg er først og fremst venninner, ikke blogg-kollegaer. Men hun er hakket mer bloggete enn meg, og jeg ble helt satt ut da hun begynte å knipse bilder av hjemmet mitt. Jeg har kriker og kroker som aldri er blitt vist frem her på bloggen, og hun skjønte ikke hvorfor. Det er jo så fint her! Hun ville til og med ta bilder under søndags-frokosten vår, og da innså jeg at jeg burde ha kjøpt et bloggvennlig smør. Altså et smør som samboeren min ikke har forsynt seg av på de mest kreative måter. Jaja, da har jeg lært til neste gang! Når det kommer gjester med kamerabag over skulderen, så pynter man opp litt ekstra…

Vi kjørte full avslapning. En tur hjem til mams og paps, så Kristina fikk hilse på familiens nye medlem – Penny. Så dro vi ut og spiste streetfood, før vi stresset i sofaen resten av kvelden. Gjesten min hadde så forferdelig lyst til å se Bird Box, og som den største pysa på jord var jeg ikke helt med. Men gjestene bør alltid få bestemme, så jeg satt ytterst på sofaen med en pute i fanget og fulgte motvillig med. Og vet du hva? Det var en skikkelig bra film. Litt ekkel, men jeg skvatt ikke en eneste gang. Og når jeg sier det, så kan ALLE se den.

I dag er det yoga-mandag! Jeg er kommet til uke 3 i kurset mitt, og gleder meg stort til å lære nye stillinger. Namasté 🙏🏻

10 Comments

 • Reply Marte 21. januar 2019 at 16:14

  Hvor spiste dere? 😃

  • Reply Ida Wulff 22. januar 2019 at 12:38

   Restauranten heter Steak 😀 <3

 • Reply TE 21. januar 2019 at 17:55

  Beste bloggen 🤩 Ha en fin uke 😊

  • Reply Ida Wulff 22. januar 2019 at 12:38

   Takk det samme <3 <3

 • Reply Hana 21. januar 2019 at 23:33

  Hvilken restaurant er dere på? Den ser så koselig ut!

  • Reply Ida Wulff 22. januar 2019 at 12:38

   Steak 😀 Veldig koselig der <3

 • Reply a 22. januar 2019 at 22:13

  Kunne du forklart kort hvilke type produkter/redskap og hvordan du har gjort haaret her? 🙂

  • Reply Ida Wulff 23. januar 2019 at 09:42

   Krøller vekk fra hodet med glattetang, puffer det opp med tørrsjampo etterpå <3

 • Reply P 24. januar 2019 at 22:49

  Hvor er blusen din fra? 🙂

  • Reply Ida Wulff 25. januar 2019 at 10:20

   Genser fra Zara 🙂

  Leave a Reply