Hverdagsliv

FEM GRUNNER TIL AT JEG SMILER I DAG

23. januar 2019

🙆🏼 Jeg har fått mensen! Det betyr at jeg er garantert en to ukers ferie i Karibien uten mensen, og bare det er verdt å betale penger for. Jeg er så glad! Det betyr også at jeg er ferdig med PMS for denne gang, hvilket er en enorm lettelse. Også litt slitsomt, fordi overgangen er så stor. Fra å bli ridd av demoner til å ha engler i hodet. To timer før jeg fikk mensen, følte jeg en enorm trang til å kommentere hyggelig under fremmede mennesker sine bilder på Instagram. Hjerte hjerte hjerte. Og da skjønte jeg det. Men det er jo fascinerende at man kan bli så godt kjent med sin egen kropp og sin egen psyke.

🙆🏼 Natt til i dag! Her i hjemmet har vi egentlig blitt så flinke til å legge oss tidlig, men i natt ble vi liggende og mimre til klokka to. Fun fact: Vår første kommunikasjon fant sted på mail. 7. Februar 2017 sendte han meg en mail i jobbsammenheng, og intet mindre enn 12 dager senere, svarte jeg at vi heller måtte ta opp kontakten igjen til sommeren fordi jeg var opptatt med livet og bachelorskriving, og ikke orket å ta stilling til hans lille business proposal. Og i slutten av mai 2017 møttes vi in real life, uten at det var noe love in the air da heller. Jeg husker at jeg tenkte at han minnet meg om et lykketroll, pågrunn av sveisen og at han smilte så overdrevent mye. Han husker at han syntes jeg hadde så sinnsykt fine ben. Med to myggestikk. Dypt.

🙆🏼 Jeg har fått meg 3 meter lang iPhone-lader. Herregud! Livet starter NÅ. Neida, men hos Teknikmagasinet får du 2 for 3. Så kjøp en til deg selv, og del ut de to andre til noen du har lyst til å gjøre livet bedre for. Dagens gode gjerning à la 2019 .

🙆🏼 Det er bare fire måneder til jeg skal flytte! Ish. Jeg vet ikke eksakt flyttedato enda. Mest sannsynlig må jeg flytte midt i eksamensperioden, men det gidder jeg ikke å stresse over enda. Jeg gleder meg bare så veldig til den nye leiligheten. Og ikke minst til å selge nåværende leilighet, som det nå er bestemt at vi gjør. Jeg har bare solgt én leilighet tidligere, men syns den prosessen er veldig spennende. Og litt rar. For nå som det nærmer seg kjenner jeg at jeg jo faktisk er blitt glad i denne leiligheten. Jeg har tatt for gitt at jeg bor oppå en matbutikk som er åpen til midnatt hver eneste dag. Og har apotek, Vita, fastlege og kafé i samme bygning. Det er bare å vinke farvel til det, og hallo til bil og ukeshandling.

🙆🏼 Februar og ferie nærmer seg, og i kveld venter fullt planleggingsmøte her hjemme. Vi skal booke restauranter og bestemme oss for hva vi skal gjøre i Miami (tusen takk for alle tipsene jeg fikk, vi planlegger ut i fra dem ), lage en fleksibel plan for hva vi vil gjøre på de forskjellige stoppene med cruiseskipet, og til slutt finne ut hva vi vil gjøre når vi kommer tilbake fra cruise. Vi har tre dager før vi flyr hjem. Skal vi bli i Miami? Roadtrippe til Key West? Besøke Disney World? Noe helt annet? Vi får se! Det blir fint å få det i boks. Jeg gleder meg så mye til denne ferien at jeg nesten ikke har ord. I dag tar jeg det helt med ro. Selv om jeg er direkte lykkelig over å ha fått mensen, så betyr ikke det at magesmerter, ryggsmerter og kvalme lar meg være i fred. Jeg er veldig plaget de to første dagene, og så blir livet en luksus igjen. Haha!

Skulle til å skrive: Håper du også har noe å smile av i dag? Men så holdt jeg på å spy av meg selv, og lot være 

17 Comments

 • Reply Anonym 23. januar 2019 at 15:08

  Dersom det virkelig er 2 for 3 på Teknikmagasinet så tror jeg du har blitt lurt.. 😜

  • Reply Ida Wulff 23. januar 2019 at 15:28

   HAHA! Liker å sløse litt ekstra penger når jeg først er i gang <3

 • Reply Line 23. januar 2019 at 17:21

  Veldig koselig innlegg Ida! ❤️

  • Reply Ida Wulff 23. januar 2019 at 20:44

   <3 <3 <3

 • Reply Marie 23. januar 2019 at 18:08

  Må bare anbefale dere restauranten Fogo de Chão Brazilian Steakhouse i Miami, så virkelig verdt besøket! Og ta ekstra med ananas når de kommer rundt med det. Nam! Ellers er turen til Key West utrolig fin, men kun hvis dere tar dere god tid, stopper på de mest bortglemte steder og nyter en eller to netter der. Vi kjørte opp og ned samme dag, det er ikke å anbefale.

  • Reply Ida Wulff 23. januar 2019 at 20:22

   Takk for tips <3 vi har i såfall 2 netter i Key West!

 • Reply Monica 23. januar 2019 at 18:26

  Man kan dra på dagstur til Bahamas fra Miami. Man kan også reise til pig beach☺️

  • Reply Ida Wulff 23. januar 2019 at 20:23

   Høres veldig gøy ut med pig beach, men vi har lagt fra oss Bahamas på denne turen 🙁

 • Reply Anonym 23. januar 2019 at 22:59

  Key West, ingen tvil!!!
  Fantastiske plasser, strender, restauranter, og ikke minst folket!

  • Reply Ida Wulff 24. januar 2019 at 08:57

   <3

 • Reply Sofia 23. januar 2019 at 23:52

  Fine Ida ❤️ Haha, du spør leserne dine om Miami-tips, og jeg har tenkt å spørre deg om… Tønsberg-tips 😂 samboeren og jeg har planlagt en barnefri helg, med hotell og hele pakka.. Fra Porsgrunn til Tønsberg 😏 så ja, kan du tipse om en restaurant eller noe vi burde spise på? 😃

  • Reply Ida Wulff 24. januar 2019 at 08:57

   Hei du <3 så koselig! Jeg syns det er kos å spise på Steak og The Sense. Småretter på førstnevnte – og så er de flinke på kjøtt men ikke på drinker etter min erfaring. Men husk å reservere bord da, blir veldig fullt i helgene! Kos dere masse :*

 • Reply Camilla 24. januar 2019 at 00:23

  2 for 3 høres ut som en fryktelig dårlig deal. 3 for 2 er derimot innafor

  • Reply Ida Wulff 24. januar 2019 at 08:55

   Yeees I know, lar den stå ;p

 • Reply Anniken 24. januar 2019 at 13:25

  Hei! Du nevnte at kjæresten kom med et business proposal, hva er det han jobber med egentlig? 🙂

  • Reply Ida Wulff 24. januar 2019 at 14:57

   Hei 🙂 Vi er i samme bransje.

 • Reply Ida 24. januar 2019 at 20:17

  Dra til Key West!! Og hvis dere er der så må dere innom Mattheessen’s cafe/bakeri og kjøpe en chocoalte chip cookie, de er verdens beste og de er svææær!

 • Leave a Reply