Hverdagsliv

25% RABATT PÅ GELLACK & NEGLELAKK

24. januar 2019

Reklame for Depend – Rabattkode: MINI25

HIPP HIPP HURRA 🎈💅🏼

Er det lov å si at jeg syns jeg hadde fine øyenbryn her? I såfall: Jeg syns det. Hvilke produkter jeg har brukt finner du i dette innlegget.

Men det skal ikke handle om bryn i dag! For hos min kjære samarbeidspartner Depend feires det at minilakkene fyller hele 25 år! Gratulerer så mye  Det selges fem millioner av denne lakken hvert eneste år, og nå er det lansert en jubileumskolleksjon. Fargene jeg viser frem i dette innlegget er bare noen favoritter jeg har plukket ut, fra kolleksjonen som har en hel haug med nydelige farger.

Minilakkene koster bare 29 kroner i utgangspunktet – og jeg skal gi deg en fin rabattkode i tillegg. Dette er en fin mulighet til å fylle opp neglelakk-skuffen med farger til vår og sommer 😀 

FAVORITTER FRA JUBILEUMSKOLLEKSJONEN ✨

Her ser du favorittene som jeg plukket ut fra kolleksjonen. Et par som passer fint nå i vintermånedene, men ellers pastellfarger som jeg skal spare til lysere tider.

Minilakkene finner du HER

Herregud, som jeg surret til denne dagen da jeg skulle knipse disse bildene. Jeg tenkte det kunne passe med litt confetti på bordet, og fant frem en liten kanon som jeg hadde liggende. Uerfaren som jeg er, trodde jeg at jeg bare kunne sikte på bordet og at alt ville havne der. Men… Confettikanonen var helt vill til å være så liten, og dekket sikkert tjue kvadratmeter av stua. Jeg satt bare med åpen munn og så på, mens det regnet confetti rundt meg. Uten å overdrive så tok det meg to timer å rydde opp alt sammen, and for what. Man lærer så lenge man lever. Men veldig hyggelig hvis noen gidder å gi meg skryt for dekorasjonen! Hahaha… Det aller beste med Depend sine neglelakker (bortsett fra at de er rimelige og kommer i de fineste farger) er at de er så lette å påføre. Jeg trodde helt ærlig ikke at jeg var i stand til å legge neglelakk – men der tok jeg feil. Jeg har også tatt feil når jeg har trodd at man får det man betaler for. For eksempel så har jeg gitt Chanel sine neglelakker mange sjanser. Men de er helt elendige og hører hjemme i søppelkassa. Depend sine er 100 x bedre. Enkle å påføre og tørker fort. Jeg har alltid fingrene i en bolle med kaldt vann etter at jeg har lagt et strøk, forresten. Da tørker de enda fortere!

Hvis du foretrekker gellack, så kan jeg fortsatt anbefale Depend sitt Gellack Startkit. Enklere (og rimeligere) blir det ikke. Du finner gellack-produktene HERRabattkoden MINI25 gir deg nå hele 25% rabatt på alle gellack og neglelakker hos Depend!

Hipp hurra og enjoy. Jeg er alene hjemme i kveld, og feiret nettopp litt ekstra med en dobbel cheeseburger og dispenserbrus. Sånn sett gleder jeg meg veldig til å flytte ut av sentrum….

Snakkes snart 

7 Comments

 • Reply Kristine 25. januar 2019 at 15:22

  Helt frelst av både disse neglelakkene og de fra H&M! Så sant når du sier at dyre neglelakker virkelig ikke er verdt pengene, prøvd både Chanel, YSL og litt billigere som Essie, men syns virkelig ikke at kostene deres er verdt den høye prisen i det heeele tatt. Ha en flott dag videre 😀

  • Reply Ida Wulff 26. januar 2019 at 10:02

   Jaa så enig 😀 håper du har en fin helg <3

 • Reply Anonym 26. januar 2019 at 09:24

  Dette er litt utenom innlegget, men jeg har slitt med mat i mange år og har i dag endelig blitt veldig bra. Likevel syntes jeg det er vanskelig å være avslappet med mat rundt andre og tør f.eks ikke date noen/ ha kjæreste fordi da føler jeg et press til å holde meg slik jeg er når vi har møttes og derfor aldri tørr å unne meg noe usunt.

  Hva er ditt forhold til mat/kropp når det gjelder presset rundt hva andre / en kjæreste skal mene? 🙂

  Ha en fin helg!
  Klem <3

  • Reply Ida Wulff 26. januar 2019 at 10:01

   Hei 🙂 Så fint å høre at du har det bra i dag. Det presset du føler håper jeg forsvinner når du møter den rette, som liker deg for at du er deg. En kjæreste skal ikke mene noe om at du unner deg noe usunt – det ville aldri falt meg inn å mene noe om hva kjæresten min spiser. God helg til deg også <3

 • Reply Trude 26. januar 2019 at 11:25

  Hvilken av lakkene har du på deg på bildene her? Så fin!

 • Reply Kristine 4. februar 2019 at 21:07

  Hei! Prøvde rabattkoder men ble fortsatt belastet full pris.. har den gått ut?

 • Reply sklep internetowy 8. mars 2024 at 20:28

  Wow, marvelous blog format! How lengthy have you ever been blogging for?

  you make running a blog glance easy. The overall glance of your
  site is fantastic, let alone the content! You can see similar here e-commerce

 • Leave a Reply