Hverdagsliv

PLUTSELIG VAR DET MANDAG

28. januar 2019

MANDAGSPRAT ☕️

Helgen fløy avgårde som et blad i vinden – jeg skjønner egentlig ikke helt hvor den ble av. Dagene har vært så fulle at det føles som om fredagskvelden er flere uker siden. Men det er blitt et mønster, så jeg lurer på om det bare er en naturlig del av det å bli voksen. Jo eldre man blir, desto fortere tikker klokkefaen. Eller? Men selv om tiden gikk fort, så var den fylt med masse fint. Familie. Mat. Bursdagsfeiringer. Kjærestetid. God søvn. Interiørshopping til denne leiligheten. Innredning av den nye leiligheten. Og jobb.

I dag kickstartet jeg uken med en skikkelig hard treningsøkt. Det kan godt være at den ikke var så hard for et gjennomsnittlig trent menneske, men jeg krabbet i hvertfall gryntende hjemover og følte at jeg hadde fått juling. Resten av dagen har gått med til ukeshandling, skole, kikke på stoffprøver (jeg hater å velge farger, det er så vanskelig) og jobb.

Kvelden avsluttet jeg med yoga. Jeg er på uke 4 av kurset mitt nå, og i dag hadde jeg  lite lyst til å dra. Men da jeg først kom frem, var jeg veldig glad for det. Det føles litt som å være på spa. Bare litt vanskeligere. Og litt vondere. Yogaen har forresten lært meg noen pusteteknikker som jeg bruker masse. Innså liksom at jeg aldri har pustet ordentlig før. Lillesøster Penny og jeg i familieselskap. Hun har trukket en fortann, og ser ut som en skikkelig gatehund når hun blotter tannkjøttet for å smile. Love it!

Nå hadde vi egentlig ambisjoner om å se Farmen på sengekanten her, men jeg kommer til å falle i dyp søvn om 3-2-1. Så, goood natt! Håper ikke denne mandagen har vært alt for slem mot deg 

16 Comments

 • Reply Therese V 29. januar 2019 at 00:17

  Åh, jeg og typen skulle også se Farmen, men jeg sovna på sofaen en time før det begynte og glefset til ham da han prøvde å vekke meg ❤️😂 Så da ble det ikke noe av det. Hmf

  Mandagen var hard. 😒

  Er det ikke forresten sånn 74. januar elns nå??? Føler denne måneden har vart dritlenge 😮 Februar hvor blir du av???

  • Reply Ida Wulff 29. januar 2019 at 21:55

   Hahaha, 74. januar, jeg ler <3

 • Reply Ragnhild 29. januar 2019 at 11:36

  Ida ida! Du har alltid så perfekt hår – hva er hemmeligheten? <3 Høres ut som en perfekt helg og en finfin mandag!

  • Reply Ida Wulff 29. januar 2019 at 21:55

   Åh, du! Det er virkelig ikke sannheten :O Men jeg bruker jævlig mye penger på dyr shampoo og kurer hver gang jeg vasker, hehe. Akkurat nå bruker jeg serien Gold Lust (?) fra Oribe :*

 • Reply Anonym 29. januar 2019 at 12:40

  Så fin!
  Hvor er kjolen fin fra?🙂

  • Reply Ida Wulff 29. januar 2019 at 21:54

   Floyd <3

 • Reply Anonym 29. januar 2019 at 12:40

  Så fin!
  Hvor er kjolen din fra?🙂

  • Reply Ida Wulff 29. januar 2019 at 21:54

   Kjolen er fra Floyd 🙂 <3

 • Reply Linn 29. januar 2019 at 13:55

  I helgen lærte jeg at tiden faktisk går fortere når man blir eldre.
  Det er noe med at hjernen oppfatter ting på en annen måte, osv. klarer ikke forklare. Poenget er at tiden faktisk går fortere jo eldre man blir. Jeg sammenligner det med at karuseller virker til å gå raskere nå, enn når jeg var liten, fordi hjernen kanskje er litt tregere?

  • Reply Ida Wulff 29. januar 2019 at 21:54

   Er det sant?! Det velger jeg å tro på :O

 • Reply mamaro 29. januar 2019 at 16:13

  hvilke fargekoder har du i håret ?Veldig fint og naturlig spill 🙂

  • Reply Ida Wulff 29. januar 2019 at 21:53

   Striper med bleking bare <3

 • Reply Therese 29. januar 2019 at 16:14

  Du kan ikke ha på en så fin kjole uten å fortelle hvor den er fra 🤗

  • Reply Ida Wulff 29. januar 2019 at 21:53

   Kjolen er fra Floyd <3

 • Reply Tonje 31. januar 2019 at 16:50

  Hei! Hvor i Tønsberg har de yoga? Har kun prøvd dette en time for lenge siden, tenkte at dette ikke var noe for meg, men har litt lyst å prøve igjen ettersom jeg vil melde meg inn i et eller annet kurs. Er litt stive priser fler steder jeg har sjekket, så synes du selv det er verdt det og vil du anbefale det? 🙂

  • Reply Ida Wulff 31. januar 2019 at 20:45

   Hei Tonje 🙂 Jeg går hos Tønsberg Yoga. Vanskelig å svare på om det er verdt det, jeg syns i hvertfall det er veldig deilig for kropp og sjel så langt!

  Leave a Reply