Hverdagsliv

DEN PERFEKTE MORSDAGSGAVEN

29. januar 2019

Reklame for FuelBox – Rabattkode Idaw gir 100 kr i rabatt

GRATULERER MED MORSDAGEN ❤️❤️❤️

10. februar er det morsdag, men da ligger jeg i en hengekøye med solhatt på hodet, langt borte fra min kjære mamma. Så i kveld har jeg tatt med meg mammaen min ut på middag, for å feire morsdagen på forskudd. For det fortjener hun! Verdens beste. Mamma fylte hele 53 år i går – så det har blitt noen feiringer på oss i det siste. Men det er fine unnskyldninger til å sees mye.

For en stund siden fikk jeg en kommentar her på bloggen, fra en som nettopp hadde blitt mor for første gang. Hun lurte på om jeg kunne si noe om hva jeg trodde var årsaken til at jeg har så godt forhold til mine foreldre, for det ønsket hun seg så veldig med sitt barn. Og da tenkte jeg: Du skulle bare visst. Jeg har ikke alltid vært en mammadalt/pappadalt. Har i hvertfall hatt noen perioder hvor mamma og pappa var mindre viktige. Tidlig i tenårene var de mine verste fiender. Jeg fikk ikke lov til noen ting – som å henge på kjøpesenteret etter skoletid. Det føltes jo som verdens viktigste ting på den tiden. Og jeg fikk aldri det jeg pekte på. Platåsko?! Glem det. Det skulle ikke mer til før jeg skrek at jeg hatet dem, og smalt døra til jenterommet igjen etter meg. Så satt jeg der og hørte på Eminem, mens jeg skrev stygge ting i dagboka mi. Da jeg flyttet hjemmefra som 19-åring, var jeg ikke interessert i foreldrene mine overhodet. De maste, kjeftet og var irriterende. Jeg husker det var en lang periode jeg ikke engang gadd å ta telefonen da mamma ringte, jeg visste at hun bare skulle mase. For eksempel om regninger som hadde kommet hjem til min gamle adresse – dritthuset hvor gulvene var forskjellig i alle rom, og kunsten på veggene var fra IKEA.

Men plutselig trengte 19 år gamle Ida foreldrene sine igjen. Kanskje hun hadde fylt 20, til og med. Kjærlighetssorg i magen, inkassokrav opp til ørene, og søvnløse netter. Det er 10 år siden, men jeg kan fortsatt huske følelsen av å forstå hva betingelsesløs kjærlighet er. De bare er der uansett, de. Og det hadde de prøvd å fortelle meg i hvert eneste bursdagskort og i konfirmasjonstalen min – uten at jeg hadde tatt det innover meg. Foreldre er søren meg det beste som finnes, jeg ville gitt dem verden i gave om jeg kunne Da vi var ute og spiste i kveld, tok jeg med meg FuelBox Familieversjonen. Den funker like bra to sammen, som med en hel storfamilie.

Ikke at vi sliter med å finne ting å prate om, men FuelBoxen bidrar til at man snakker om ting man kanskje ikke vanligvis gjør. På et litt dypere plan. Og så blir det mye latter! Som da vi skulle snakke om hvem i familien vi ligner mest på, og jeg bare ville slå fast med det samme, at jeg er som snytt ut av rumpa på faren min. Nesa, het det visst. Og så fikk vi snakket om hvilke tradisjoner det er viktig for oss å holde fast på, og hvilke vi har lyst til å innføre. Jeg har vokst opp med (og skal videreføre) bursdagsfeiring i senga om morgenen. Uansett hvor tidlig man må opp, kakao og pakker i senga er dødsviktig. Hehe. Og så ytret jeg et ønske om å få til én skikkelig familieferie hvert år, hvor alle er med. Håper vi får det til!

FUELBOX TIL KAFFEN ☕️🍰

Hvis du ikke kjenner til FuelBox fra før, så er det rett og slett en boks full av gode spørsmål, som hjelper til med å skape de gode samtalene. Noen ganger starter man på et spørsmål, og glemmer hele boksen fordi samtalen sklir ut i det vide og brede. Men hva er vel bedre enn det?!

I 2019 er det mye iPhone, iPad og TV-titting – og min familie er ikke noe bedre enn andres. Jeg pirker på foreldrene mine hele tiden, fordi jeg syns det blir for mye skjerm. FuelBoxen er fin å dra frem når man vil samle alle rundt spisebordet, bare for å sitte og prate sammen 

Hvis du vil gi en gave til mammaen din på morsdagen (10. februar) så anbefaler jeg en FuelBox Familie av hele mitt hjerte. Det er en så koselig greie å gjøre sammen!

Og så er det jo Valentines Day 14. februar, og her vil jeg trekke frem FuelBox Par. Gravlyset og jeg har FuelBoxet masse i vår tid sammen – mamma og pappa har også hatt med seg en boks på ferie, etter at de fikk en av oss i gave.

Uansett hvilken FuelBox som måtte passe deg, så har jeg en rabattkode du kan bruke. Rabattkoden Idaw gir deg 100 kroner i rabatt, og varer til den 5. februar.

Av erfaring så kommer FuelBoxen raskt i posten, slik at du rekker å pakke den inn til morsdag/Valentines Day!

Den beste gaven du kan gi til dem du er glad i, er tiden din og gode samtaler 

14 Comments

 • Reply Isabelle 29. januar 2019 at 20:37

  Hei:)
  Ville bare gi beskjed om at rabattkoden ikke fungerer 🙁

  • Reply Ida Wulff 29. januar 2019 at 21:19

   Jeg sjekket nå, den funker her 🙂 <3

 • Reply Frida 29. januar 2019 at 23:13

  Hvor er kjolen/toppen din fra? Nydelig!

  • Reply Ida Wulff 31. januar 2019 at 20:46

   Floyd 🙂

 • Reply Vilde 30. januar 2019 at 11:56

  Kjente meg sånn igjen i det du skrev om foreldre og betingelsesløs kjærlighet, og ble faktisk rørt og nå snufser jeg.
  Av et reklameinnlegg. Men du skriver så bra<3

  • Reply Ida Wulff 30. januar 2019 at 12:24

   Tusen takk <3

 • Reply Nina 30. januar 2019 at 12:23

  Det er vel ikke toll osv. på denne? Den shippes fra Norge eller? 🙂

  • Reply Ida Wulff 30. januar 2019 at 12:23

   Ja, stemmer 🙂

 • Reply Maria 30. januar 2019 at 18:37

  Men du sier jo ikke hva hun angrer på🤯🤪

  • Reply Ida Wulff 31. januar 2019 at 09:06

   Nei, søren, det glemte jeg, haha :O

 • Reply Christin 30. januar 2019 at 22:49

  Hvor har du kjøpt det fine kortet? 🙂

  • Reply Ida Wulff 31. januar 2019 at 08:30

   Hos Norli! 🙂

 • Reply Marie 1. februar 2019 at 12:04

  Da har jeg bestilt par-edition til Valentine, takk for rabatt 😀 <3

  • Reply Ida Wulff 1. februar 2019 at 14:44

   Kos dere <3

  Leave a Reply