Hverdagsliv

JANUARSALG HOS BLIVAKKER.NO

30. januar 2019

Reklame for BliVakker.no – 20% til 70% rabatt på nesten hele nettbutikken 

… Når du får SMS om at pakken fra BliVakker har ankommet postkontoret, and nothing else matters. Blås i at det er snøstorm. Snø til knærne. At bilen er full av møbler. At frysevarene smelter. Den pakka skal jeg ha, og jeg skal ha den i dag.

Januarsalg er egentlig et ord jeg ikke liker, det får meg bare til å tenke på kaotiske butikker med klær fulle av fremmede sine sminkeflekker. BliVakker.no sitt januarsalg derimot – sminkepungen min lever for dette salget. En anledning jeg alltid bruker til å fylle opp baderomshylla og sminkeskuffen med alle favorittene jeg begynner å gå tom for. Og så er det faktisk  rimelig at jeg unner meg noen helt nye produkter også, som jeg har hatt lyst til å teste 😀

Nå er det bare noen få dager igjen av januar, så hvis du vil rekke salget og shoppe for enda finere priser enn BliVakker har til vanlig, så kommer du direkte til de gode tilbudene HER BliVakker.no selger de fleste av mine favorittmerker innen beauty, det er deilig å ha alt samlet på et sted. Jeg nevner i fleng: Ole Henriksen, Biotherm, Sensai, Joico, Kevin Murphy, Glo Minerals, Beautyblender, GHD, Clarins, TheBalm, Vita Liberata +++

Her er godsakene jeg klikket hjem nå i januar:

Sminkeservietter fra Ole Henriksen – som vanlig! Disse sminkeservittene er de beste jeg noen gang har prøvd, de dufter himmelsk og inneholder masse fukt og pleie.

Sensai Luminous Sheer Foundation som er den foundationen jeg bruker om dagen. Nå som jeg er ganske lys i huden, bruker jeg fargen Ochre Beige.

Deodorant fra Biotherm. Denne er det om å gjøre å kjøpe når den er på tilbud! Jeg syns den er alt for dyr til å være en deo, men den er så god at den liksom er verdt det likevel.

Beautyblender som jeg bruker for å dabbe foundation i fjeset. Kan ikke tro at jeg pleide å gjøre det med fingrene, jeg kunne aldri gått tilbake til å gjøre det etter å ha blitt kjent med Beautyblender.

Fit Me Concealer fra Maybelline. Denne har jeg aldri testet, men jeg har hørt sykt mye bra om den. Flere som er fan? Jeg gleder meg til å teste!

Body Oil og Bodylotion fra Ole Henriksen. Åh, ekte kjærlighet! Disse to blir med meg i kofferten når jeg skal til Karibien om en uke. Jeg er så glad for at oljen har endret pakning, den forrige varianten lagde alltid søl i kofferten.

Tøyvaskemiddel og tøymykner fra Durance. Når man vil unne seg en eeekstra digg duft – disse to er forbeholdt sengetøy!Hvor fin er ikke denne klokken? Elsker komboen av beige og rosegull. Den er fra merket Felix B, og med rabattkode IDA2019 får du nå 10% rabatt på den. Rabattkoden er gyldig til mandag 4. februar 

Husk at januarsalget avsluttes 31. januar (i morgen), så skynd deg hvis du vil gjøre noen kupp!

Nå skal jeg drikke kaffe nummer tre, før jeg skal avgårde på en hudanalyse av alle ting. Jeg gruer meg faktisk litt. Vi snakkes snart igjen, tjohei så lenge 😀

1 Comment

  • Reply Stine 30. januar 2019 at 16:37

    Får ikke du produktene gratis?

  • Leave a Reply