Hverdagsliv

SÅ GAMMEL ER HUDEN MIN

30. januar 2019

Jeg føler for å understreke at jeg ikke står og poserer på dette bildet. Det er bare det mest vellykkede snikbildet som er blitt tatt av meg noensinne. Forøvrig en klein posering, når den blir gjort med overlegg.

Uansett! Som jeg nevnte i morges, har jeg vært og tatt hudanalyse i dag. Tenkte at det kunne være en moro greie å gjøre, men det var absolutt ikke moro. Kort fortalt så la jeg huet inn i en maskin som tok en haug med bilder, og etterpå fikk jeg se på rynker, solskader, bakterier og ALDER. Huden min er 33 år gammel. La meg bare minne deg om at jeg ble født for 28 år siden… Altså er huden min 5 år eldre enn meg. Ansiktssiden jeg sover på er ganske bad hva angår rynker – mens den andre siden er «bedre» enn gjennomsnittet. Jenta som kan å sove hardt på puta si!

Å se UV-bilder av huden sin var ganske ekkelt. Som hudpleieren sa: Man får virkelig se på gammal moro. Jeg som er blitt så flink til å bruke solfaktor, blir helt trist av å se hvor slem jeg har vært mot huden min da jeg var yngre. Husker jeg hadde et abonnement som gjorde at jeg kunne ta så mye solarium jeg ville for 100 kroner i måneden. Helt krise. Jeg syns det er rart at solarium fremdeles eksisterer.

I dag fikk jeg lyst til å droppe alle planer jeg har her i livet, og flytte inn hos en hudpleieklinikk. Bare ligge der og la dem stelle og dulle med huden min. Nei, men fra spøk til alvor: Hudanalysen motiverte meg faktisk til å ta enda bedre vare på huden min enn jeg gjør i dag. Nå må huden min bare bli bra igjen, etter at jeg gikk på en smell med alt for sterke produkter. Jeg har fortsatt sår rundt øynene etter at jeg prøvde meg på hudpleie fra Zo Skin Health. Men når det er healet – da kjører jeg prosjekt hud! På tide å begynne å gå fast til hudpleier. Flere her som har gjort en slik analyse, og fått seg en støkk? 

Nå skal jeg shine leiligheten og begynne å dra frem koffert og sommerklær. Ferien nærmer seg med stormskritt 😀 

26 Comments

 • Reply Isabelle 30. januar 2019 at 15:03

  Morro!! Hvor gjorde du det og hva kostet det? I needz to know!

  Ser for meg at de vil prakke på meg en haug med dyre produkter for å ta med hjem.. det klarer jeg meg uten :}

 • Reply Karoline 30. januar 2019 at 17:00

  Jeg holder meg unna sola og huden min var 3 år yngre😁 Men jeg hadde en del bakterier da, som gjør at jeg får akne.. ikke gøy.

  • Reply Ida Wulff 31. januar 2019 at 09:13

   Oi, ikke verst å være yngre 😀

 • Reply Maria 30. januar 2019 at 17:10

  Hvor gikk du for å ta hudanalyse?? Har såå lyst å prøve det!!

  • Reply Ida Wulff 31. januar 2019 at 09:15

   Jeg gikk til Beauty Medical Care her i Tønsberg. Hudscanneren heter Visia, vil tro mange klinikker har den 🙂

 • Reply Mia 30. januar 2019 at 17:44

  yes, og kan informere om at ZO produktene ikke utgjorde en eneste forskjell

  • Reply Ida Wulff 31. januar 2019 at 09:12

   På rynkedybden eller på andre ting?

 • Reply Lina 30. januar 2019 at 18:31

  Oi, så spennende! Hvor i Tønsberg gjorde du dette? Og hva kostet det?

  • Reply Ida Wulff 31. januar 2019 at 09:14

   Hos Beauty Medical care. Tror det er gratis for kunder/hvis du kjøper produkter. Jeg kjøpte produkter og fikk det i hvertfall ikke på kvitteringen min. Ellers koster det vel sånn 400 kr ish 🙂

 • Reply Anonym 30. januar 2019 at 18:47

  Vi hadde til og med solarium HJEMME en stund… Elsket å ligge der. Var absolutt ikke samme fokus på solskader for 15-20 år siden, bare man ikke ble solbrent så var det helt trygt og sunt å sole seg. Nå for tiden er det 50 i ansiktet hver eneste dag, selv om det regner og er vinter. Kan strekke meg til 30 etter solnedgang. :p

  • Reply Ida Wulff 1. februar 2019 at 08:46

   Wow!! Ja, tenk at det var helt vanlig før :O

 • Reply Martine 30. januar 2019 at 19:14

  Lurer på om det var flere enn meg som leste »så gammel er hunden min» :’) Hahaha

  • Reply Ida Wulff 31. januar 2019 at 09:12

   Haha! Sykt interessant innlegg om hunden ;p

 • Reply Guro 30. januar 2019 at 19:26

  Gjorde det samme før jul i gave til meg selv etter en tøff høst… Jeg har fortrengt hva slags alder jeg fikk, men tror det var typ 5år eldre.

  Men etter en ansiktsbehandling hos hudpleieren, kjøpte jeg meg hudrens/sminkefjerner, serum og ansiktskrem fra Babor. Merker virkelig forskjell på huden, kjøpte en del av produktene på blivakker en del billigere. Så sjekk ut der:) har også kjøpt meg ampuller fra babor som jeg smører på en dag en gang i blant jeg vil skinne litt ekstra 😉

  • Reply Ida Wulff 1. februar 2019 at 08:45

   Godt å høre vi er flere! Hehe <3 Babor har jeg faktisk aldri testet, men har hørt mye bra!

 • Reply Ida 30. januar 2019 at 21:24

  Brukte du den vanlige serien til ZO eller medical-serien (den sterke)? Eventuelt hvilke produkter ødela huden din? Bruker de nå og ble svært nervøs, haha

  • Reply Ida Wulff 31. januar 2019 at 09:11

   Den vanlige! Brukte rens, skrubb, pads og krem.

 • Reply Iqra 31. januar 2019 at 00:37

  Hei

  Kunne du fortelle om dine erfaringer med zoo skin? Hørt mye om de

  • Reply Ida Wulff 31. januar 2019 at 09:12

   Rakk ikke å bruke dem så lenge. Syns alt virket veldig bra, helt til huden klikka. Men er interessert i å prøve igjen ved en senere anledning, bare med tett oppfølging <3

   • Reply Rubi 31. januar 2019 at 20:27

    Jeg skjønner virkelig ikke hvordan de som selger disse produktene ikke vet mer om hva de faktisk inneholder. De padsene har syrer i seg. Og kremen Retinol.

    • Reply Ida Wulff 31. januar 2019 at 20:41

     I know :/

 • Reply Line 31. januar 2019 at 11:39

  Å investere litt i å gå jevnlig til hudpleier tror jeg er lurt! Men synes uansett alder, at huden din ser veldig fin ut ❤️

  • Reply Ida Wulff 1. februar 2019 at 08:44

   Tusen takk, Line <3

 • Reply Kristin 1. februar 2019 at 15:01

  Hvor er kåpen din fra, Ida? 🙂 Så utrolig fin1

  • Reply Ida Wulff 1. februar 2019 at 15:18

   Merket heter Norr! 🙂

  Leave a Reply