Hverdagsliv

POSTKORT FRA EN SOM HAR ALENETID

31. januar 2019

i❤️❤️❤️

Jeg tror livet mitt som noen sin kjæreste har hatt tre faser. Fase 1: Nei, fy faen. Hvordan skal jeg klare å ha et annet menneske rundt meg HELE tiden? Jeg kommer til å dytte ham utenfor balkongen på en dårlig dag. Hva med når jeg trenger å tenke, og han sitter ved siden av og puster?! Det kommer ikke til å gå. Fase 2: Jeg trenger ham hvert sekund av mitt liv. Kan jeg bli med deg når du går på do, kan jeg betale deg for å bli hjemme fra jobb? Fase 3: Alenetid er hellig. Jeg trenger mer av det i livet mitt. 

Håper du forstod at det var satt på spissen – jeg har aldri tilbudt kjæresten min penger for å bli hjemme fra jobb. Hehe. Men alenetiden er virkelig blitt hellig, og selv om jeg elsker å tilbringe tid med min bedre halvdel, så får jeg nesten julestemning i kroppen når han ikke er her. Ikke julestemning, men du skjønner hva jeg mener. Den varme følelsen i magen, nesten litt spenthet over at jeg kan finne på hva faen jeg vil, uten at noen i hele verden ser meg. Nå er jeg ikke så veldig crazy av meg, da. Men i kveld er jeg alene hjemme, og jeg spiser takeaway og drikker brus. To ting han nylig har bestemt seg for at VI har sluttet med. Så i skrivende stund føler jeg meg som strong independent woman igjen. Gjør som jeg vil, hæla i taket. Ikke kom og fortell meg at ikke jeg drikker brus.

Når det er tomt for sushi skal jeg tilbake til hjemmekontoret mitt. Jeg stresser sånn om dagen at jeg nesten føler at jeg lever et dobbeltliv når jeg logger inn på bloggen min og ikke syter over at jeg er stressa. Men så syns jeg også at det er litt deilig å være stressa og ha fulle dager nå – for da blir ferien ekstra velkommen.

Snakkes snart igjen, XX

PS. Ser folk på Camp Kulinaris? Jeg begynte å se på den nye sesongen i går, og lo meg i hjel. Farmen har allerede gått i glemmeboka, jeg orker ikke følge med på for mange ting.  

10 Comments

 • Reply Ingvild 31. januar 2019 at 17:18

  Er så bra med alenetid. Kan spise hva man vil til middag, se på de pinligste ting på TV uten blikket, men så! Legge seg alene. Noe av det verste som finnes som kjæreste.

  • Reply Ida Wulff 31. januar 2019 at 20:43

   Ja, jeg er glad han kommer hjem og sover når han er borte 😀 <3

 • Reply Kaja 31. januar 2019 at 18:09

  HAHAHA IDA – dette er grunnen til at jeg digger deg og bloggen din! Vær så snill – aldri slutt med skrivingen din. Du er bare så herlig morsom – altså – jeg ler HØYT. Ha en nydelig kveld hjemme alene med brus og sushi <33 Koz og klemz

  • Reply Ida Wulff 31. januar 2019 at 20:42

   Åååå, TAKK Kaja! <3 Stor klem tilbake!

 • Reply Anonym 31. januar 2019 at 19:24

  så fint med alle innleggene dine de siste dagene, en fryd å komme inn hit hver eneste gang… mye innlegg og kvalitet er det også, stå på!

  • Reply Ida Wulff 31. januar 2019 at 20:41

   Så hyggelig at du syns det! Klem til deg <3

 • Reply Anniken 1. februar 2019 at 05:30

  Haha, vent til dere får barn. DA kan du gange den alenetid-følelsen med ti. 🙈

  • Reply Ida Wulff 1. februar 2019 at 08:02

   Det tror jeg på! 😀 <3

 • Reply Linn 1. februar 2019 at 20:17

  Hvor har du kjøpt sushien? 🦄

  • Reply Ida Wulff 1. februar 2019 at 21:11

   Panda 🙂

  Leave a Reply