Hverdagsliv

SVIGERS PÅ HELGEBESØK

3. februar 2019

LØRDAG + RØDVIN = SANT 🍷 

Denne helgen har vi hatt besøk av svigers fra Fredrikstad. Og hunden deres, Simba, som jeg nå har gitt opp å få til å like meg. I starten trodde jeg at han bare var sjenert, men nå har det gått over ett og et halvt år – og han bare gidder ikke. Følelsen av en søt hund som ikke vil ha noe med deg å gjøre! Breaks my heart.

Svigers er heldigvis hakket mer interessert, og vi har kost oss veldig. Ut og spise, rødvin og bordtennis-turnering! Gleder meg til å kjøpe bordtennisbord når jeg flytter. Og ikke minst til å ha et ordentlig gjesterom til overnattingsgjester. I natt lå Gravlyset og jeg på dobbel luftmadrass i stua, så gjestene kunne sove i ordentlig seng. Våknet i dag og kjente at jeg er hakket for etablert til å ligge på luftmadrass midt på stuegulvet, og at gjestene må ligge våkne og «vente» på at vi våkner før de tør å bevege seg rundt. Gjesterommet vårt i denne leiligheten er blitt brukt til garderobe/roterom og lite brukt kontor – så det var jo litt unødvendig. Men man lærer så lenge man lever! Og flytter. Hehe.Nå har gjestene reist hjem, og luftmadrassen er tømt for luft. Sola skinner i dag, og det får jeg så mye energi av. Så nå skal jeg få på meg fjeset, og så skal vi på kafé og «dele en bolle» som Gravlyset så fint sa her.

Ønsker deg en nydelig søndag, håper du også har sol 

7 Comments

 • Reply Kristine 3. februar 2019 at 21:08

  Så hyggelig! Og så fine negler du har! Noen steder du anbefaler å få satt på negler? – hva anbefaler du av gel, eller akryl ? 🙂

 • Reply Charlotte 3. februar 2019 at 22:55

  For ett skjønt smil på duden din 😍

 • Reply Madeleine 4. februar 2019 at 10:16

  Haha, du beskriver følelsen jeg sitter med. Vi bor i leilighet mens vi skal bygge hus, og for at ungene skal få ha hvert sitt soverom så sover vi på madrasser på gulvet i stua! Og det i nærmere tre (!) år! Men premien ligger der framme, og gidder ikke kaste ut mer penger på leie, så sånn må det bli 😅

 • Reply Rebecca 5. februar 2019 at 20:49

  Omg, den maten så fantastisk ut! Hvor er dette? 😍😍

  • Reply Ida Wulff 6. februar 2019 at 11:28

   Dette er hos Steak <3

 • Reply Cami 7. februar 2019 at 23:09

  Svigers ser kjempesøte ut! Det er utrolig viktig med søte svigers.

  • Reply Ida Wulff 8. februar 2019 at 00:17

   Enig!! <3

  Leave a Reply