Hverdagsliv

ALT JEG GJØR FOR Å FØLE MEG FRESH

4. februar 2019

Reklame for Goodiebox

STRAIGHT OUTTA DUSJEN 💦

Min andre Goodiebox har ankommet, og denne gangen er temaet: Keep it fresh! Det passet utmerket inn i livet mitt nå, jeg løper for harde livet nettopp for å føle meg fresh. Desember og januar dro meg ned i søla, og nå trenger hud, hår og sjel virkelig pleie. Ikke bare har jeg begynt å gå til hudpleier og på yoga, jeg har også begynt å ha hjemmespa igjen. Da jeg var singel kunne jeg ha det flere ganger i uka, men av en eller annen meerkelig grunn, dabbet det litt av da jeg fikk meg samboer. Vel. Hjemmespa er nå blitt en fast greie igjen. Derfor passet det utmerket at det kom en ny Goodiebox, med nye produkter jeg kunne teste på badet. Med dempet belysning, levende lys og musikk. 

NY GOODIEBOX – KEEP IT FRESH 🍋

Hvis du ikke kjenner til Goodiebox fra tidligere, så kan jeg fortelle at det er en pakke du får i postkassen din hver måned. Det koster 199 kroner, og du er garantert å få produkter til en verdi av 650 kroner. Men som regel er verdien ganske mye høyere enn det også. Denne måneden er verdien på produktene 1225 kroner for nye medlemmer. Og tro meg, den inneholder noen deilige saker!

Keep it fresh-boksen inneholder følgende: 
Dew Pot fra Laritzy Cosmetics (min favoritt i denne boksen, jeg har den i kinnene på bildene!)
Cleansing Mousse fra Ivy Aïa (vegansk og allergivennlig)
CC Complete Cream fra Youth Lab (ikke rukket å teste enda)
Beauty Blender fra Goodiebox (Jeg er avhengig av Beauty Blenders, så denne kommer godt med)
Vit C Brightening Mask fra Rodial (Hvem vil ha glød! Hvis «fresh» stod i ordboken, så hadde det vært bilde av denne ansiktsmasken)
Ekstra gave til nye medlemmer: 4 ansiktsmasker 10 ting jeg gjør for å føle meg fresh i hverdagen:
Drikker vann med sitron om morgenen
Tar faste tilskudd hver kveld før jeg legger meg (D-vitamin, Collagen, Betakaroten og hårvitaminer)
Renser huden hver morgen og kveld
Sminkefrie dager så ofte som mulig
Yoga og regelmessig trening
«Investerer» i manikyr og pedikyr – viktig å ikke glemme tærne, selv om det er vinter
Gå fast til hudpleier. Det har jeg riktig nok nettopp startet med, men bare tanken gjør at jeg føler meg freshere
God munnhygiene er viktig for å føle seg fresh. Jeg bruker elektrisk tannbørste, tanntråd, tungeskrape og munnskyll hver morgen og kveld.
Fotkrem og bodylotion/olje på sengekanten hver kveld
En time på badet hver uke hvor jeg skrubber huden med skrubbehanske, tar ansiktsmaske og dealer med alt av hårfjerningI dag skal jeg ha det villeste hjemmespaet på lenge. Huden skal skrubbes, barberes og selvbrunes. Endelig på tide å gjøre seg klar for bikini og sommerkjoler 😀

Hvis du vil ha deilige produkter i postkassen hver måned, så kan du bestille HER

12 Comments

 • Reply Elisabeth 4. februar 2019 at 19:57

  Hei! Ett lite tips herfra: Sjekk hvor mye fluor det egentlig er i munnskyllet! Hvis det er under 0,2 % fluor, skyller du bort den fluoren som kommer fra tannpussen din. Da det som oftest er mer i tannkremen enn i munnskyllet, kan bruken altså medføre at du får dårligere tannhygiene ved å bruke det. Fant selv først ut av dette etter å ha brukt penger på en som kun hadde 0,02 % flour…

  • Reply Ida Wulff 4. februar 2019 at 23:01

   Takk for råd, skal sjekke <3

 • Reply Kristin 4. februar 2019 at 22:56

  Beste tips for intimbarbering?

  • Reply Ida Wulff 4. februar 2019 at 23:01

   Mannehøvel og produktene til DeoDoc – for ordens skyld, tidligere vært sponset <3

 • Reply Anonym 5. februar 2019 at 00:49

  Hvorfor er det bare ukjente produkter man får?

  • Reply Ida Wulff 5. februar 2019 at 00:55

   Det er vel subjektivt. For meg er det ikke bare ukjente produkter. På Goodiebox sin nettside kan du se hvilke produkter som har vært i tidligere bokser 🙂

 • Reply Linn 5. februar 2019 at 09:50

  …Hadde jeg bare hatt tid og råd til alt det der!:p

 • Reply Aline 5. februar 2019 at 10:48

  Hei <3 anbefaler følgende: fortsett å ta munnskyll to ganger daglig, en morgen og en på ettermiddagen! Gjerne etter middag/mat, i stedet for på kvelden. Så lar du tannkremen gjøre jobben etter kveldspussen

  Hilsen apotekmedarbeider <3

  • Reply Ida Wulff 5. februar 2019 at 16:51

   Det var lurt! Skal begynne å gjøre det utenom tannpuss <3

 • Reply Marita 7. februar 2019 at 00:30

  hvor har du kjøpt sarongen/morgenkåpe-tingen? (haha)
  Den var kjempefin! 🙂

  • Reply Ida Wulff 8. februar 2019 at 21:04

   H&M 🙂

 • Reply Åshild 19. februar 2019 at 13:43

  Har du fått testet CC-creamen nå? God?

 • Leave a Reply