Hverdagsliv

JEG TROR DET SKAL GÅ BRA

5. februar 2019

Reklame: Klærne jeg har på er fra Floyd by Smith 

i🖤🖤🖤

Her sitter jeg med ferdig pakket koffert og hele to snus under overleppa. Stress-snuser og lengter etter den tiden hvor en flytur føltes like ufarlig som en tur på matbutikken. Ironien i å elske å reise, og samtidig være livredd for å fly.

Jeg skal straks dra hjemmefra for å sove én natt i Oslo, før jeg flyr avgårde over skyene i morgen tidlig. Men denne gangen er jeg faktisk ganske positivt innstilt, til tross for at jeg skal sitte på en planke oppe i himmelen i hele 11 timer og 55 minutter. Jeg skal prøve å kose meg, og forsøke å gjøre flyreisen til en del av ferien. Spise god mat, drikke vin fordi den er god, se på serier, lytte til podcast, lage meg en ny spilleliste i Spotify, spille Yatzy med Gravlyset, lese pensum. Og kanskje sove litt. Hvem vet, kanskje jeg kommer uthvilt og lykkelig frem til Miami på null komma niks. Jeg håper i hvertfall det! Jeg er rett og slett ganske forbanna på meg selv for at jeg er redd. Og for at jeg er redd for å bli redd. Så nå skal jeg prøve å fokusere minst mulig på det, og bare… Puste.

Nå mangler jeg egentlig bare å legge toalettsakene i kofferten, og så er jeg klar for å trille avgårde. Toalettsakene mine veier forresten seks kilo. To toalettmapper og en bærepose full av produkter som er teipet og pakket inn i brødposer. Haha! Godt jeg kan reise med 46 kilo på denne reisen, ellers hadde jeg tapt allerede. 

BLUSE: HER / SKJØRT: HER

I dag er jeg kledd som våren sjøl, i vårnyheter fra Floyd. Jeg elsker spesielt blusen, den er i samme modell som den jeg har i svart. Den type bluse man egentlig bare burde hatt i alle farger og mønstre, slik at man slipper å tenke når man skal kle på seg om morgenen.

Hvis du vil sjekke ut vårnyhetene hos Floyd, så kan du gjøre det HER 

Nei, nå må jeg dra! Jeg vet ikke om vi snakkes før jeg er fremme i Miami. Men igjen, det kan jo alltids dukke opp noe verdt å skrive om.

Og hvis alt skulle gå til helvete: Takk for følget. Ehe.

6 Comments

 • Reply Vilde 5. februar 2019 at 14:28

  Forskjell på folk, si! Jeg er i Thailand på 4.uka (av 6) og jeg pakket en sekk med 10 kg til hele reisen 🙂 🙂 nå er jeg kanskje oppe i 13. Og jeg syns jeg har mye klær å velge mellom 😉

  • Reply Ida Wulff 5. februar 2019 at 15:32

   Wow, det er imponerende! Håper du koser deg masse 🙂

 • Reply Maja 5. februar 2019 at 14:47

  Hei Ida!

  Kan jeg spørre hva som gjør deg nervøs på flyreiser? Er det take off, landing eller bare generelt hele flyturen?

  Jeg jobber som flyvertinne og sikkerhetsinnstruktør i flyselskapet jeg jobber for, og et råd jeg alltid gir er at du burde si ifra til kabinbesetningen om at du har flyskrekk. Det er kanskje litt vanskelig å snakke om, men det er viktig for oss som jobber ombord å vite at det er noen som er redd for å fly, og det kan utgjøre en stor forskjell for deg som passasjer. Da følger vi deg litt ekstra opp ved take off, landing og evt turbulens- og selvfølgelig også gjennom hele flyturen☺️ Da stikker vi gjerne innom for å høre om alt står bra til, om du har noen spørsmål e.l før vi tusler videre.

  Ønsker deg en utrolig god reise, og håper at du greier å slappe av litt ombord😄

  • Reply Ida Wulff 5. februar 2019 at 15:32

   Hei snille Maja <3 Jeg våknet i uvær/ekstrem turbulens en gang og var sikker på at livet var over. Så det er nok turbulens jeg er mest redd for, sitter stiv som en stokk og leter etter bevegelser/lyder som ikke stemmer. Kanskje aller mest redd for å bli redd. Jeg har ikke sagt i fra før fordi jeg ikke vil være til bry, men kanskje jeg skal gjøre det så jeg kan få en forklaring på lyder og bevegelser jeg lurer på… uansett, takk for hyggelig melding og klem til deg!

 • Reply Anonym 5. februar 2019 at 22:49

  Beklager hvis du har svart på dette før, men jeg lurer på om du kan si litt om hvordan du og kjæresten gikk fra å «holde på» til å bli sammen? Jeg leste hva som skjedde da dere bestemte dere for å bli det (de balansegreiene, hehe), men hvor lenge holdt dere på, når møtte dere familiene til hverandre osv? Er nysgjerrig da jeg som evig singel plutselig er i denne prosessen her selv, haha! Setter stor pris på svar fra deg 😀 Klem

 • Reply Marine 6. februar 2019 at 14:54

  Hei Idapida! Kan jeg spørre hvorfor i huleste du må ha med deg 6 KILO toalettsaker når du skal til MEKKA for toalett-stæsj…? Sist jeg dro til usa (var der i 3 uker), så hadde jeg kun med tannbørste, tannpasta, ansiktskrem og ansiktsvask og det var helt nyyydelig å kunne gå bananas og shoppe inn alt nytt!! God tur, kos dere masse og fly pent! Ps. Jeg tror du blir gravid i løpet av 2019!

 • Leave a Reply