Reise

FRA OSLO TIL MIAMI

8. februar 2019

SKÅL FRA GARDERMOEN ✨

Hei fra Miami! Flyturen gikk som en drøm, til meg å være. Jeg tok det obligatoriske vinglasset på Gardermoen, og skal sies: Holdt meg for ørene og gråt en skvett på til København. Men fra København til Miami koste jeg meg nesten. Det hjelper når flyet er større – og selvfølgelig når man får servert mat og drikke hele tiden, og kan ligge flatt ut i en seng med dyne over seg. Tror til og med jeg sov i fire timer, og dét er luksus. Da vi fløy over Grønland var det litt turbulens, men da hadde jeg fått så mye hvitvin at jeg ikke orket å sette meg opp og prøve å styre flyet ved å kaste meg til høyre og venstre.

Så, ja. Alt i alt var vi veldig heldige med flyturen. Til og med da vi kom frem til Miami hadde vi flaks. Immigration tok oss nøyaktig ti minutter – det har jeg aldri opplevd før. Har vanligvis stått der og svettet i kø i to timer, og hadde forberedt min bedre halvdel på at det kom til å bli skikkelig dritt. Han har aldri vært i USA før! Så jeg følte meg som den bedreviteren som advarte på forhånd – og så ble det selvfølgelig ikke slik som jeg sa. Nå har vi rukket å være i Miami i litt over et døgn, men vi har fartet så mye rundt at det kjennes ut som om vi har vært her mye lengre. Jeg er så jetlagged at jeg føler at setningene jeg skriver ikke gir mening – Gravlyset er selvfølgelig i tipp topp form, og blir aldri sliten. Bedreviteren hadde selvfølgelig advart ham om jetlaggen, så nå tror jeg han begynner å tvile på at jeg er så verdensvant som jeg påstår. Haha!

Nå skal jeg hive meg i dusjen og gjøre meg klar for å gå ut og spise. Krysser fingrene for at jeg ikke sovner ved bordet. Hardt å keep up med en som tror at jetlag er noe man styrer selv…

Snakkes snart 

13 Comments

 • Reply Astrid 8. februar 2019 at 09:18

  Åh, drømmer om å fly business en gang! Nyt!

  • Reply Ida Wulff 8. februar 2019 at 21:01

   Takk <3

 • Reply Hannah 8. februar 2019 at 09:23

  Wow, så lekkert fly! Flyr dere Business, eller er det bare sånn flyet til Miami ser ut? :`D
  Kos dere masse! <3 kjenner et lite snev av (positiv) misunnelse her jeg sitter :`D

  • Reply Ida Wulff 8. februar 2019 at 21:02

   Det er Business! Tusen takk <3

 • Reply Amanda 8. februar 2019 at 18:35

  Hvilket fly selskap reiste dere med til Miami ?:-)

  • Reply Ida Wulff 8. februar 2019 at 21:01

   SAS 🙂

 • Reply Lina 8. februar 2019 at 22:22

  Hei! Skal til Miami noen dager også cruise rundt i karibien i sommer. Hva trenger jeg å søke for å dra inn i USA?? Og vet du om man trenger å søke visum på forhånd til de andre landene man stopper på via cruise??

  • Reply Ida Wulff 8. februar 2019 at 22:26

   Hei 🙂 så deilig! Du må søke Esta (visum for kortere opphold i USA). Du trenger ikke søke eget visum for de stedene du skal med cruiset. God tur!

 • Reply Madelen 9. februar 2019 at 02:01

  Oi. Hva betaler man for å fly sånn?

 • Reply Linn 9. februar 2019 at 16:47

  Hei er vesken din jumbo size?

  • Reply Ida Wulff 9. februar 2019 at 22:52

   Ja 🙂

 • Reply Torill 10. februar 2019 at 19:51

  Hei! Hvor er den svarte genseren fra? 🙂

  • Reply Ida Wulff 11. februar 2019 at 04:45

   Zara 🙂

  Leave a Reply