Reise

MAGI I MEXICO

13. februar 2019

HEI FRA MEXICO 🌴

Jeg skulle gjerne ha blogget tre ganger daglig nå som jeg er på cruise og opplever så mye fint, men internett er virkelig ikke et cruiseskip sin sterkeste side. Det har riktignok blitt bedre med årene – hvilket vil si at det funker å bruke Facebook og sende mail. Laste opp fire bilder? Gi det tre timer. Så det er bare å puste med magen og finne på andre ting mens Macen jobber, hehe.

I dag våknet jeg i Mexico. Nærmere bestemt Costa Maya. Det var meldt regn, lyn og torden – så vi hadde ikke lagt en eneste plan. Drømmen var egentlig å dra på en utflukt hvor vi skulle svømme i grotter, snorkle og stå på paddle board. Men dét gjør man ikke når det lyner og tordner, så vi droppet det. Nå har jeg lært en ting: Aldri stol på værmeldingen i Karibien. Det har selvfølgelig vært varmt og strålende sol hele dagen. Så vi måtte hive oss rundt og finne på noe, og dagen har bestått av komboen strandliv og velvære.

Sistnevnte var bare helt magisk. Vi deltok på noe som heter Mayan Healing Ritual, som blant annet handler om å rense sitt indre for negativitet. Vi fikk en dårlig start, da guiden vår ble to timer forsinket, og jeg tenkte at: Denne negativiteten kan ingen rense meg for. Men så ble jeg sendt fra badekar til badekar, massert i hengekøye, og jeg fikk rope av fulle lunger inne i en bekmørk sauna. Etterpå var jeg jaggu blid som en sol og avslappet som bare det. Det var en fin og spesiell opplevelse.I disse badekarene fylt med kokosvann, lå vi med utsikt til havet og fikk hodebunns- og ansiktsmassasje. Altsååå. Alt jeg ville var å be cruiseskipet reise fra meg, slik at jeg kunne ligge der resten av livet.

I et av rommene skulle vi forresten kaste sand oppi et lite bål og ønske oss noe. Jeg ønsket meg god helse for familien min, Gravlyset og meg selv. Da jeg senere spurte Gravlyset hva han hadde ønsket seg, svarte han: Jeg ble så stressa over å miste muligheten til å få oppfylt et ønske, så jeg ønsket meg penger. 

Menn. Jaja. Vi får håpe han deler noen av de pengene med meg, siden jeg har sørget for god helse. Jeg får spare resten av bildene til senere, for nå går jeg glipp av middag hvis jeg skal fortsette å surre med dette nettet. I morgen våkner jeg i Cozumel – der har jeg vært før, og jeg digget det. Håper været er fint nok til snorkling! 

Har snøen smeltet hjemme, forresten? Lov å håpe.

9 Comments

 • Reply Lisa 13. februar 2019 at 10:34

  Her på vestlandet smelter snøen iallefall, men skal til Oslo i dag, og der har eg på følelsen av at den ligger fortsatt..

  Høyres ut som ein fantastisk dag, den massasjen spesielt! Nyt resten av turen!

  • Reply Ida Wulff 14. februar 2019 at 14:04

   Håper du koste deg i Oslo 😀 <3

 • Reply Sara 13. februar 2019 at 10:57

  Så deilig det ser ut som dere har der!
  Kan du forresten skrive ett innlegg om hvordan det går med studiene? Møter du opp på alle forelesninger, eller leser du selv hjemme? Jeg vurderer sterkt å begynne på masteren til høsten, men har da en sønn som vil være 9mnd ved studiestart og lurer på hvordan det vil gå å kombinere. Jeg tenker selvfølgelig at fleksibiliteten ved studier er fordelaktig sammenlignet med en fulltidsjobb.

  • Reply Ida Wulff 14. februar 2019 at 14:04

   Hei 😀 Ved universitetet er det fraværsgrense, så sånn sett er det ikke så mye fleksibilitet på oppmøte. Men det er jo mindre oppmøte enn ved en bachelor – i hvertfall på min master. Veldig mye egenstudie, som er veldig deilig. Lykke til med valget <3

 • Reply Elisabeth L 13. februar 2019 at 16:11

  Ååå, dette virker helt nydelig <3 Og Gravlyset er jo bare søt, haha! Vi tenkte på cruise til sommeren med Royal Caribean, ble så frista etter at du anbefalte det, men har bare et spørsmål ang. internett. Var det Wifi på båten, eller måtte man kjøpe? 🙂

  • Reply Ida Wulff 14. februar 2019 at 14:02

   Hei 😀 Vi kjøpte en pakke hvor det var inkludert, juletilbud eller noe sånt. Så anbefaler deg å se etter en pakke hvor du får drikkepakke og Wifi inkludert. For hvis du skal kjøpe Wifi ombord på båten, så er det helt ekstremt dyrt! Klem <3

 • Reply Susanne 14. februar 2019 at 16:04

  Er dette i nærheten av hvor skipet «lander»? Vi skal til Costa Maya med Royal Caribbean om 2 uker. Kunne gjerne tenkt oss å prøve dette 🙂

  • Reply Ida Wulff 14. februar 2019 at 16:23

   Nesten rett utenfor 🙂 men ikke kjøp opplevelsen av skipet, og heller ikke av de som står på land og selger. Gå rett til spaet, så sparer du en god del penger og blir prioritert <3

 • Reply 4075 30. september 2023 at 19:47

  Excellent beat ! I wisxh to apprentice whhile you amsnd your
  web site, howw could i subscrube for a bog site? Thee account helped
  mme a acceptable deal. I hhad beeen tkny biit acquainted off this yur
  broadcast provided brighbt cear idea

 • Leave a Reply