Reise

DET DU IKKE SER PÅ BILDENE

15. februar 2019

GRAND CAYMAN – SEVEN MILE BEACH 🐚

Litt av et sted å feire Valentines Day, eller hva? Seven Mile Beach er en av de finere strendene jeg har vært på, så jeg gledet meg veldig til å komme tilbake og vise kjæresten min stedet. Tror du ikke vi våknet til et helt ekstremt regnvær?! Det du ikke ser på bildene: Regnponchoer, avlyst utflukt, masse venting og sure miner. Vi skulle egentlig ha vært på båttur og badet med stingrays, men alt ble kansellert. Utover dagen klarnet det opp, og vi hastet avgårde til Seven Mile Beach, bare for å få to fine timer på den fine stranda.

Skal sies at én av disse timene gikk med til at Gravlyset marsjerte rundt i vannkanten og stresset over at skipet kom til å etterlate oss. Håndkleet hans var vått, han var full av sand, og pulsen var høy. Jeg måtte ta på meg mammahatten og distrahere ham, slik at jeg kunne ligge og kose meg litt i sola. Så jeg foreslo at han kunne tegne i sanden, og det gjorde han. Igjen: Det du ikke ser på bildene…

Men! Det som er så fint å kjenne på, er at når ingenting går som planlagt, og alt går til helvete – så er det fortsatt ganske ålreit fordi vi er sammen Gjorde folk noe ut av Valentines Day, eller? Vi hadde egentlig ingen planer om det, men når man er på cruise er det jo automatisk 3-retters, ballonger over alt og klissete musikk. Da vi var i Cozumel, bestemte vi oss for at vi skulle gjøre en morsom greie ut av å kjøpe gave til hverandre. Så vi fikk 10 dollar og 10 minutter til å finne noe, og løp rundt som gærninger på et marked for å finne noe meningsfullt. Eventuelt morsomt. Sjekk ut hva jeg kjøpte til Gravlyset på Instagram, hahah. @idawulff.no heter jeg der, hvis du ikke følger meg.

I dag skal vi være på sjøen hele dagen, på vei tilbake mot Miami. Jeg kommer til å savne at noen lager mat til meg, gir meg rene håndklær og rer opp senga mi hver eneste dag. Hjemme er det mine arbeidsoppgaver, så det var ålreit med et lite avbrekk, hehe. Heldigvis har vi tre dager i Miami når vi kommer tilbake også. Ettersom vi gjorde unna turisteriet før vi reiste på cruise, skal vi bare ligge på stranda, shoppe, spise god mat og kose oss. Gleder meg!

Nå skal jeg opp på dekk og se om jeg kan finne meg en solseng ☀️

14 Comments

 • Reply Anna 15. februar 2019 at 17:23

  Se helt fantastisk ut 👒🥂nydelige bilder. Jeg vet jeg kommer til å reise på cruise …vet bare ikke hva rute og selskap, anbefaler du RCC cruise ? Eller dette?

  • Reply Ida Wulff 15. februar 2019 at 19:10

   Tusen takk 😀 RCCL og Celebrity Cruises er samme selskap, bare at Celebrity er litt mer «voksent». Ikke like mange vannsklier og barn. Jeg har aldri reist med noe annet enn RCCL og Celebrity. De er helt supre, men jeg er åpen for å reise med andre også. Selv er jeg keen på en middelhavsrute som innebærer Santorini osv. Men western Caribbean er jo veldig deilig også 😀

 • Reply Hilde i Oslo 15. februar 2019 at 17:40

  Nydelige bilder! Har vært der selv, på akkurat den stranda, på cruise for noen år siden. Hvs skjedde i Cozumel? Der var vi nemlig også innom den gangen … så spent på å høre! Stor klem,

  • Reply Ida Wulff 21. februar 2019 at 13:43

   Dååårlig vær! Buhu!

 • Reply Victoria 15. februar 2019 at 19:06

  Måtte bare innom og skryte av hvor flott du ser ut!😊

  • Reply Ida Wulff 15. februar 2019 at 19:10

   Neimen så hyggelig, tusen takk <3 <3

 • Reply Renate 16. februar 2019 at 10:19

  Så koselig!! Du ser heeelt smashing ut Ida😃 nyt resten!

  • Reply Ida Wulff 16. februar 2019 at 21:01

   Takk <3 <3 <3

 • Reply Anonym 16. februar 2019 at 21:40

  Blitt rene komikeren på Instagram😂

  • Reply Ida Wulff 17. februar 2019 at 13:37

   Haha!

 • Reply Kathrine 16. februar 2019 at 22:45

  Herregud så deilig det ser ut! Velger å se bort ifra teksten 😂 Neida. Så flott du er og så fin bikien var. Husker du hvor den er fra?

  • Reply Ida Wulff 17. februar 2019 at 13:38

   Hehe <3 den er fra Monday Swimwear, men vil ikke anbefale kvaliteten. Klem

 • Reply Marie 17. februar 2019 at 11:45

  Åh det ser helt herlig ut!
  Kan jeg spørre om hvor du har kjøpt bikinien? Finner sjeldent trekantbikinier med litt tjukkere stropper…

  • Reply Ida Wulff 17. februar 2019 at 14:19

   Den er bestilt på nett fra Monday Swimwear, men kvaliteten deres er så som så <3

  Leave a Reply