Reise

EN MORGEN I MIAMI & VÅR TYPE UFLAKS

16. februar 2019

UNDER THE MANGO TREE 🍍🥥

Cruiset i Karibien er over, og vi er tilbake i Miami hvor alt startet. Det har vært litt av en uke. Mye god mat, mye latter og lek, mye dårlig vær og mye kjærlighet. Vi har trøstet oss med at selv om vi fikk dårlig vær, så ble vi i hvertfall ikke syke denne ferien. Throwback til vår første kjæresteferie da han var syk den første uken, og jeg var syk den andre. Vi lovte hverandre at vi aldri skulle tilbake til Thailand, herregud så dritt det var! Men vi feiret litt for tidlig. Rett etter at vi hadde jinxet det, fikk Gravlyset et eller annet virus, og havnet på legevakten på skipet hvor han ble liggende i fire timer og få intravenøst. Og siden det har han vært nede for telling, stakkar.

Så de fine dagene vi skulle ha i Miami henger i en tynn tråd. Men vi får gjøre det beste ut av det. Hotellet vi har sjekket inn på har nydelige senger og sjøutsikt, så her kan vi kose oss med roomservice og film hvis det skulle komme til det.

I dag morges dro vi rett fra skipet til Under The Mango Tree, som du ser på bildene. Var flere som tipset meg om det i kommentarfeltet, så jeg må bare si tusen takk  Det var et nydelig sted, og helt perfekt for oss i dag. Vi spiste Veggie melt og Classic Acai Bowl, og drakk Pink Dragon Smoothie og en grønn juice som jeg helst vil glemme. Excuse me, but is it dirt and grass in this juice? Sjuklingen bælmet selvfølgelig juicen i håp om å bli frisk, hehe. 

YUM YUM💛

Her må du bare legge inn en frokost eller lunsj hvis du skal til Miami! Men ta deg god tid. For det er et populært sted, og de lager alt fresht. De «advarer» faktisk før du betaler, om at dette kommer til å ta tid. Det satt en jente på bordet ved siden av oss og mediterte, mens kjæresten masserte olje på øreflippene hennes. Det ble litt vel – men vi er jo i Miami.

Nå skal jeg ut og jakte et apotek. Gravlyset må repareres, koste hva det koste vil. Får så vondt av ham når han er ødelagt.

Snakkes snart 

21 Comments

 • Reply Oda 17. februar 2019 at 00:11

  Så kjedelig.. God bedring! Håper dere får noe ut av dagene uansett:)

  • Reply Ida Wulff 17. februar 2019 at 14:15

   <3 <3

 • Reply Martine 17. februar 2019 at 04:59

  Åh, så maks uflaks dere skal ha på feriene deres da..! Håper virkelig at gravlyset kommer seg, så de siste dagene deres blir som forventet. Goood bedring! <3

  • Reply Ida Wulff 17. februar 2019 at 14:15

   Tusen takk, Martine <3

 • Reply Anonym 17. februar 2019 at 05:57

  Kjøp nyquil. Eneste som funker. Det tar alt

  • Reply Ida Wulff 17. februar 2019 at 14:15

   Måtte Google! En sånn vil jeg ha med hjem 😀

 • Reply Marie 17. februar 2019 at 08:42

  Uff a mei, snakk om at dere har uflaks
  Men anbefaler du tur til Florida med cruise en og reise til Thailand,jeg sitter og ser på tur og får ikke bestemt meg.
  Foresten hvem leppe stift har du på deg, den var så fin 😀

  • Reply Ida Wulff 17. februar 2019 at 14:20

   Uten tvil Florida fremfor Thailand 😀 jeg er ikke så fan av Thailand, fikk helt nok – ikke bare pågrunn av sykdom altså. Syns aldri jeg har fått god mat der heller. Har på meg gloss fra Clarins <3

 • Reply Ragnhild 17. februar 2019 at 10:36

  Det ser skikkelig fint ut, Ida <3 Dere er gode på ferie!
  Har du tips til hvordan en bestiller og finner fine steder for å feriere, fine hoteller osv? Syns Expedia ol. er en evig lang jungel å lete gjennom noen ganger..
  Tips til hotell osv i Rovinj hvor dere var i fjor? 🙂
  Nyt resten av ferien!

  • Reply Ida Wulff 17. februar 2019 at 14:18

   Hei <3 jeg bruker som regel Hotels.com, eventuelt Trivago. Ikke noe mer fancy enn det 😀 jeg klarer dessverre ikke å huske hva hotellet i Rovinj heter, men ville uansett valgt noe annet neste gang. Hovedvalget står mellom strandhotell og byhotell (inne i gamle byen). Hvis du ikke reiser midt på heitese sommeren så ville jeg valgt sistnevnte <3 er SÅ koselig der!!

 • Reply Karoline 17. februar 2019 at 12:53

  Såå fin kjole! Hvor har du kjøpt den? <3

  • Reply Ida Wulff 17. februar 2019 at 14:21

   Kjøpt hos Zalando, men tror dessverre den er utsolgt <3

 • Reply Anonym 17. februar 2019 at 13:29

  Eller dårlig immunforsvar.

  • Reply Ida Wulff 17. februar 2019 at 14:00

   Man stiller nok ikke den diagnosen på en som er syk én gang i året.

 • Reply Jenny 17. februar 2019 at 13:59

  Hvor er kjolen din fra? Den var superfin <3

  • Reply Ida Wulff 17. februar 2019 at 14:21

   GAP/Zalando <3

 • Reply Jenny 17. februar 2019 at 13:59

  Hvor er kjolen din fra? den var superfin <3

  • Reply Ida Wulff 17. februar 2019 at 14:21

   GAP/Zalando <3

 • Reply Vilde 17. februar 2019 at 19:58

  Først, for en uflaks dere har på ferie!! Og sånn ellers vil jeg bare si at jeg elsker Thailand (ref annen kommentar) 😉 nå er jeg på 12 netters «strandferie» med mamma og søster (og vi koser oss sånn!), men før det reiste jeg fire uker rundt alene, og det var magisk!! Utenom irriterende myggstikk og visdomstenner, har jeg ikke hatt noen plager/sykdom. Vært her fem uker i strekk nå (av 6),og jeg vil ikke hjem… Nå har jeg aldri vært i USA, men jeg elsker hvor hyggelige folk er, hvor enkelt alt er her og selvfølgelig hvor billig alt er. Kos dere de siste dagene, det skal hvertfall jeg!

 • Reply Inger-Lise 20. februar 2019 at 18:04

  Dayquil er bra for forkjølelse/feber/hvis du begynner å bli syk, Sudafed er bra for tette bihuler og rennende nese (selges bak skranken), mucinex er bra hvis du hoster og den løser opp slimannsamling. Cold-eeze er også bra å ta dersom man føler en forkjølelse komme. Disse er som små drops. Mine go-tos. Stock up før dere drar hjem!

  • Reply Ida Wulff 10. mars 2019 at 14:34

   Takk for tips, kjøpte med 😀

  Leave a Reply