Reise

BASSENG, MORD & EN SJELDEN BRA RABATTKODE PÅ BETAKAROTEN GOLD

20. februar 2019

Reklame: Rabattkode ida20 gir deg 20% ekstra rabatt på Betakaroten Gold!

DU FINNER MEG HER ☀️🌴

Hei fra bassengkanten 

Jeg hadde egentlig ingen planer om å nærme meg et basseng på denne ferien – jeg er generelt ikke så veldig fan av basseng som jeg må dele med andre, ehe. Men ferien tok en uventet vending, og de siste dagene har vært preget av sykehus, legebesøk på hotellrommet og dødtid på hotellrommet. Så da passer det jo bra at hotellet har et fint bassengområde rett utenfor rommet vårt. Her ligger jeg og ser på himmelen, hører på musikk og tenker.

Jeg er skikkelig fascinert av Miami. Og jeg føler byen har mye til felles med alligatorer, som vi var og besøkte i Everglades. Snille og trygge om dagen – men på natta har du ingenting hos dem å gjøre. Jeg var ute for å finne et apotek en kveld, og følte at jeg var midt i en eller annen gangsterfilm. Tunge gullkjeder, mye vulgær nakenhet og mye grills teeth. Følte meg som den nonnen, der jeg trultet avgårde med klærne på og veska over armen. Alt jeg klarte å tenke på var hvor mange våpen som befant seg rundt meg, haha.

Skal sies at jeg våknet morgenen etter til politibiler og sperringer i hele nabolaget. Klart noen hadde blitt skutt og drept her i løpet av natten… Og jeg som pleide å tenke at CSI Miami var litt overdrevent. 

BETAKAROTEN GOLD FRA GOOD FOR ME ✨

Denne lille saken er selvfølgelig med meg på ferie. Betakaroten Gold i mitt hjerte! Jeg har så vidt rørt selvbruning hele vinteren, men har likevel ikke vært likblek. Når jeg er flink til å ta Betakaroten Gold hver eneste dag, holder huden en naturlig sommerglød året rundt. Jeg sier ikke at den gjør meg tan, men den gjør at huden får den naturlige gløden. Og her i sola, når jeg faktisk får litt ordentlig farge, gjør den at fargen blir dypere og varer lengre. Jeg har ikke solt meg veldig mye denne ferien, så det tatt i betraktning, må jeg si meg veldig fornøyd med fargen jeg har fått.

Jeg tar 2 kapsler Betakaroten Gold hver dag året rundt. Min erfaring er også at sjansen for å få soleksem er mindre når jeg bruker det – men OBS: Solkrem er det viktigste i verden!

Og så må jeg bare legge til: Den er 100% vegansk  Det er faktisk alle produktene til Good For Me 😀Hvis du vil teste Betakaroten Gold, får du en rabattkode av meg som gir deg hele 20% rabatt på din første boks. Det er i tillegg til de 50% du allerede får av Good For Me!

Du kan bestille HER, og bruke rabattkode ida20 for å få dine 20% ekstra. Rabatten er gyldig til 4. mars, så ikke glem å bestille hvis du skal på ferie, vil sikre deg til sommeren – eller hvis du bare vil ha en fin summer glow året rundt 😀

Tror jeg må tipse pappa om dette tilbudet faktisk. Han tror nemlig jeg har fri flow av Betakaroten, og det har jeg altså ikke. Hehe.

Ønsker deg en nydelig dag!

14 Comments

 • Reply Aline 20. februar 2019 at 10:45

  Hvor er kjolen fra?

  • Reply Ida Wulff 21. februar 2019 at 13:42

   Den er fra Floyd :*

 • Reply Ingrid-Caroline 20. februar 2019 at 20:34

  Hvor er kjolen fra? Sykt fin <3

  • Reply Ida Wulff 21. februar 2019 at 13:42

   Kjolen er fra Floyd <3

 • Reply Celina 20. februar 2019 at 22:32

  Vet du om det er mulig å kjøpe uten og binde deg til å få det tilsendt hver måned?

  • Reply Ida Wulff 21. februar 2019 at 13:42

   Ja, det er bare å huke av for engangsforsendelse 🙂

   • Reply Maren 21. februar 2019 at 18:47

    Hei ida. Her må du gjerne rette meg, men jeg har sittet på hjemmesiden dems i typ en halvtime nå og finner ingen mulighet for å «huke av for engangsforesendelse»? Hilsen Maren

    • Reply Ida Wulff 21. februar 2019 at 20:06

     Ser ut som det er endret på! Sorry, det var jeg ikke klar over <3

 • Reply Toyni 21. februar 2019 at 10:46

  Det samme skjedde når vi var der i jula, en fyr stjal en bil og ble skutt midt i gata for det. 😅 godt politiet er mange der borte sier jeg ☺️
  Håper dere koser dere tross sykdom 😬

  • Reply Ida Wulff 21. februar 2019 at 13:40

   Shit! Ja, var virkelig politi over alt :O

 • Reply Agnethe 21. februar 2019 at 12:16

  Kjempefin kjole! Hvor er den fra? 🙂

  • Reply Ida Wulff 21. februar 2019 at 13:42

   Kjolen er fra Floyd. Klem <3

 • Reply Mari 23. februar 2019 at 15:25

  Fornøyd med produktet, men Good For Me har utrolig dårlig kundeservice. De brukte over en måned på å svare på henvendelsen min om at jeg ønsket å avslutte abonnementet, og på den måneden rakk de selvfølgelig å sende en ny boks. Ikke noe big deal, men samtidig ikke helt innafor.

  Ville bare si ifra, da jeg brukte rabattkode gjennom din blogg på første bestilling.

  Vært fast leser av bloggen din i maaange år! Fortsett å vær nydelig <3

  • Reply Ida Wulff 23. februar 2019 at 16:54

   Hei Mari <3 Det er utrolig kjipt når sånt skjer. Jeg vet at Good For Me har gått ut og beklaget seg for at dette ble tilfelle for mange i sommer. Sånn skal det ikke være! Ellers må jeg bare si at jeg har avsluttet samarbeid med andre aktører nettopp på bakgrunn av slik kundeservice, og på det området tror jeg Good For Me har gode og ærlige hensikter, og at de har lært av situasjonen de hadde i sommer. Og tusen takk, klem til deg!

  Leave a Reply