Hverdagsliv

JEG ER SJELDENT SÅ GIRA

22. februar 2019

Reklame for Oslo Skin Lab – 50% rabatt

GOD MORGEN ✨

I årevis har forskjellige firmaer prøvd å hive mirakelkurer til huden etter meg, i håp om at de skal rekke frem til bloggen og overbevise håpefulle mennesker om at guds gave til huden har ankommet jorden. Men for det første så har jeg alltid vært ganske heldig med huden min, og da blir det for dumt å late som noe annet. For det andre så har jeg ikke klart å tro på produktene. En pilleboks til 199,- kan ikke reparere acne, kom igjen liksom.

Nå har jeg fylt 28 år, og jeg er ikke heldig med huden min lengre. Som jeg har nevnt et par ganger, har jeg prøvd å begynne på litt sterkere hudpleie, som skal forebygge aldring og gjøre huden min yngre. Det resulterte i eksem og sår rundt øyne og munn, såpass at jeg måtte til legen og få hjelp.

Himla surt (overfladisk sett) å innse at man ikke kan gi huden sin ungdommelighet ved hjelp av hudpleie. Så, hva kan jeg da gjøre? Jo, jeg kan få i meg kollagenpulver

THE SOLUTION – KOLLAGENPULVER FRA OSLO SKIN LAB 💛

Kollagen er ikke noe fancy eller mystisk, det finnes allerede naturlig i kroppen vår, og er med på å holde huden vår spenstig og ung. Når man nærmer seg 30 (hallo i luken), synker kollagen-nivået vårt gradvis, og linjer og rynker dukker opp. Kollagenpulveret jeg har begynt å ta, The Solution fra Oslo Skin Lab, kan redusere og forebygge linjer, rynker og cellulitter. Det er gjort solide studier på det, som du kan lese HER.

Det var faktisk min kjære bestis Kristina som overbeviste meg. Hun ringte meg en dag og hadde helt overtenning over sin egen hud – tror faktisk hun glemte å spørre hvordan jeg hadde det. Hehe. Men hun var helfrelst av kollagenpulveret til Oslo Skin Lab, og ville gjerne verve meg til fanklubben. Der jeg satt med store sår på øyenlokkene, sa jeg meg selvfølgelig villig til å teste. Så, jeg gikk til hudpleier og gjorde en hudanalyse før jeg begynte å ta pulveret. Skal jeg først anbefale et slikt produkt, så skal jeg gjøre det skikkelig. Analysen viste blant annet at huden min var 5 år eldre enn meg. Men det var ikke det eneste… Jeg skal selvfølgelig fortelle mer om produktet og analysen når jeg har gått på det en stund. Nå har jeg drukket pulveret i litt over 2 uker, og er veldig spent på resultatene jeg forhåpentligvis kommer til å se!

The Solution kommer i doseringspakker med pulver, noe som gjør det enkelt både å huske og å ta med seg. Jeg slang 14 pakker i tolaettmappen da jeg reiste, og har helt det i både kaffe og vann underveis. Det er helt smakløst, så du kan helle det i hva som helst. Om du vil lage en fancy smoothiebowl eller helle det i kaffekoppen din spiller liksom ingen rolle. En hudpleierutine som jeg kan følge selv om jeg er lat! Må jo elske det, hehe. Hvis du også er nysgjerrig på The Solution fra Oslo Skin Lab, får du nå 50% rabatt på din første bestilling hvis du bestiller HER. Rabattkode trengs ikke hvis du bruker denne linken.

Når du har bestilt får du altså 50% på første forsyning, og deretter 30% på pakkene som automatisk kommer i posten hver måned. Det er selvfølgelig ingen bindingstid, og jeg har snakket direkte med Oslo Skin Lab som har lovet at det er null stress å få stoppet sendingene og avslutte abonnementet sitt.

Jeg gleder meg til fortsettelsen! Elsker å teste nye produkter, men sjeldent jeg er så gira og spent på å se resultater. Og hvis du allerede har erfaringer med produktet: Del gjerne med meg i kommentarfeltet 😀

59 Comments

 • Reply Hilde 22. februar 2019 at 10:04

  Hei Ida! Dette produktet ble kritisert i programmet «Helsekotrollen» på TV2. Ekspertene der hevdet at kollagenpulver ikke fungerer for bedre hudkvalitet? Har Oslo Skin Lab et motsvar til den kritikken? Jeg har absolutt ikke peiling, så dette er kun et nysgjerrig spørsmål 🙂

  Alt godt!

 • Reply Hedda 22. februar 2019 at 10:05

  Har tenkt på å bestille dette en stund, da jeg har hørt fra mange som har brukt kollagen av ulike typer at det funker for dem. Ser også at flere har skrevet om det på bloggene sine i det siste.. Men det var du, Ida, som fikk bestillinga i havn, det er noe med at jeg stoler litt mer på deg og dine meninger enn andre jenter/damer/folk som skriver om produkter. Og det ville jeg bare benytte muligheten til å si:) Du har bein i nesa og skriver himla bra. Fulgt deg siden caffelatte-tiden og som en på samme alder blei jeg vel og litt ekstra truffet av at vi bare har én bursdag i 20-åra igjen før det er nytt tiår.. Hjælp.

  • Reply Ida Wulff 22. februar 2019 at 14:44

   Hei Hedda <3 så hyggelig at du har fulgt meg SÅ lenge, det blir jeg skikkelig glad for!! Og ja, tenk. Én bursdag igjen, så er vi 30. Vilt å tenke på. Men det går sikkert bra det også. Håper du blir fornøyd med produktet – skriv gjerne til meg igjen når du har gått på det en stund. Klem til deg :*

  • Reply Martine 22. februar 2019 at 17:44

   Hun sier jo ingenting om produktet er bra eller dårlig? Det hadde vært mer hensiktsmessig å skrive en omtale av produktet når det har blitt brukt lenge nok til å kunne se om det gir resultater eller ikke. Det gir ingen mening å anbefale det allerede nå.

 • Reply Aline 22. februar 2019 at 10:58

  Jeg bare ventet på at også du skulle reklamere for dette…håpet virkelig at du kommer med en oppriktig omtale etterhvert. Jeg tror ikke noe mer på dette i forhold til andre kollagenpulver. Eller om det virker i det hele tatt…

  • Reply Ida Wulff 22. februar 2019 at 14:41

   Will do 🙂

 • Reply Ida 22. februar 2019 at 11:15

  Jeg må bare spørre hvor settet du har på deg er fra? 😍😍

  • Reply Ida Wulff 22. februar 2019 at 14:41

   Det er fra GAP <3

 • Reply Marte 22. februar 2019 at 11:28

  Noe helt annet; hvor er joggedressen fra? Så fin!

  • Reply Ida Wulff 22. februar 2019 at 14:40

   Den er fra GAP, kjøpt i Miami 🙂

 • Reply Marie 22. februar 2019 at 12:24

  Hei!
  Så du helsekontrollen sin undersøkelse av dette produktet? Der en lege forklarte at pulveret blir omgjort til aminosyrer når man spiser/drikker det og at kollagen ikke derfor kan tas opp til huden gjennom det? At dette rett og slett ikke kan fungere.
  Hva tenker du om det?

  • Reply Ida Wulff 22. februar 2019 at 14:40

   Hei 🙂 uavhengig av dette produktet, er jeg kritisk til helsekontrollen og deres metoder. OSL har faktisk klaget dem inn til PFU – det ble ikke avdekket brudd, men du kan jo lese denne saken hvis du ikke har lest den: https://journalisten.no/helsekontrollen-oslo-skin-lab-pfu/pfu-ingen-brudd-pa-god-presseskikk-da-tv-2s-helsekontrollen-omtalte-drikkbar-mikstur-mot-rynker/348186

   Når det er sagt: Jeg har tatt en hudanalyse, filmer hele prosessen på egenhånd med vlog-kameraet mitt, og er oppriktig nysgjerrig på om dette funker. Og så har jeg hørt SÅ mye bra at jeg er veldig optimistisk 🙂

   • Reply Tone 23. februar 2019 at 12:26

    Dette skjønner jeg ikke Ida. FPU støtter jo her helsekontrollen? Det påvirker jo ikke troverdigheten til produktet at OSL klager inn helsekontrollen til FPU. Til sammenlikning er det mange som dømmes for lovbrudd som nekter for dette og som anker saken videre i rettssystemet, men dette gjør dem jo ikke noe mindre skyldige. Kan du ikke heller vise til noe troverdig forskning som viser at kollagen kan påvirke huden?

  • Reply H 24. februar 2019 at 17:31

   Tiltredes, +1

 • Reply Line 22. februar 2019 at 13:19

  Neiii, ikke du og…😬 håper virkelig du har tatt hudscanningen hos en objektiv tredjepart, og ikke hos Oslo hudpleieklinikk, eller noen andre som selger pulveret..?

  • Reply Ida Wulff 22. februar 2019 at 14:31

   Analysen er tatt hos en hudpleieklinikk her i Tønsberg, så det er en objektiv tredjepart 🙂 Har heller ikke noe samarbeid med denne klinikken, og det er ikke OSL som har valgt klinikk for meg.

 • Reply Marie 22. februar 2019 at 14:07

  Gleder meg til å se om det gir noen resultater på deg, genialt å ta en hudanalyse før du begynte. Jeg begynte på det for rundt tre uker siden etter å ha hørt Kristina og Belinda prate om det i podcasten. Foreløpig ser jeg ikke noen voldsom forskjell, men huden min er mye mykere – på hele kroppen. I tillegg merker jeg at leggene mine ikke er like tørre. Vet ikke om det kommer av pulveret men håper jo det 🙂

  • Reply Ida Wulff 22. februar 2019 at 14:33

   Så gøy, da er vi cirka samme sted i løypa! 🙂 nå ble det mye fokus på ansikt/hudpleie i dette innlegget, men jeg er også veldig spent på om jeg vil merke noe på tørre lepper og tørr hud på resten av kroppen. Hudormer/sorte prikker på nesen min har så å si forsvunnet etter at jeg begynte på pulveret, kan det være derfor liksom?? Spennende!

 • Reply løve 22. februar 2019 at 15:29

  Hei! Uansett om du ser en virkning nå – husk at disse folka ikke har belegg for å hevde at det funker. Se linken under for avslaget Europakommisjonen ga da noen ville hevde at Verisol (ingrediensen i The Solution) hadde effekt på huden. » Ettersom påstanden ikke oppfyller kravene i forordning (EF) nr. 1924/2006, bør den ikke godkjennes.»

  Jeg synes det er shady når selskapet linker til flere studier som visstnok hevder at det funker, nå det ikke er godkjent å hevde at det motvirker rynker. Den ene studien omhandler kun negler, den andre viser kun at eldre damer fikk mer elastisk hud (og er det bra?). Den tredje omhandler kun cellulitter (som jo er noe annet enn rynker) og har tvilsomme resultater.

  Det kan godt hende dere opplever bedre hud, men ikke glem at det kan være andre årsaker – confirmation bias (at man leter etter et resultat og derfor finner det), bedre hud fordi dere drikker mer hver dag, økt eksponering for sol, bruk av krem og sminke +++

  Vær kritisk!

  https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2010-02-17-187/KAPITTEL_1-36-1#KAPITTEL_1-36-1

  • Reply Ida Wulff 22. februar 2019 at 15:34

   Hei løve 🙂 det er viktig å være kritisk, og ikke minst nøye, når man promoterer et slikt produkt. Så det gjør jeg mitt beste for å være <3

 • Reply I 22. februar 2019 at 16:32

  Hei! Jeg har akkurat begynt på min andre pakke, men jeg merker ingen forskjell, annet enn at jeg har mye luft i magen. Har du merket det? Gir meg ikke ennå, men begynner å lure på om det er verdt det 🙂

  • Reply Ida Wulff 22. februar 2019 at 18:29

   Nei, det har jeg ikke merket noe til 😅

 • Reply A 22. februar 2019 at 18:34

  Hei Ida! Jeg er 10 år eldre enn deg og har bare såvidt begynt å få noen små linjer i panna. Blir tatt for å være mye yngre. For et år siden så slet jeg med lekk tarm og begynte regemessig å innta kollagen. Kokte god gammeldags kraft og blandet inn 1-2 ss med kollagen. Etter 7-8 mnd bruk så jeg forrskjell på huden min og neglene og akne som jeg har slitt med en stund. Så ja, jeg har troen på kollagen, men er veldig usikker på om jeg har troa på det du reklamerer for da det er såpass små mengder. Men noe er bedre enn ingenting 🙂 Når det er sagt, daglig inntak av det jeg har nevnt har gjort at mine intoleranser mot gluten og kasein har blitt mye bedre. Ønsker deg en god helg.

  • Reply Ida Wulff 23. februar 2019 at 02:11

   Åh, så bra! Takk for at du ville dele <3

  • Reply Anita 24. februar 2019 at 16:27

   Kollagen er jo med på å reparere tarmen, og hvis tarmen ikke opptar næringsstoffer skikkelig kommer dette gjerne til syne i huden. Så at det hjelper indirekte på huden da, er ikke så rart. 😀

 • Reply Tiril 22. februar 2019 at 21:49

  Hei Ida!
  Jeg kjøpte dette da Kristina hadde lovord om det og jeg selvsagt måtte prøve😅 det jeg lurer på er, hva blander du det i? Jeg har prøvd å blande det i både appelsinjuice og vann og trodde det skulle løse seg fint opp, men det ble til slimete klumper som surret rundt i glasset. For en som er synes det er litt ekkelt med visse konsistenser er det ganske krise!🙉 hører ingen andre nevne akkurat det, men for meg er det uaktuelt å slurpe det i meg! Hva gjør du??

  Elsker forøvrig bloggen din ❤️
  Klem fra Tiril

  • Reply Ida Wulff 23. februar 2019 at 02:13

   Hei! <3 Jeg blander mest i kaffe og vann. Har faktisk opplevd det du skriver her to ganger – men kun i vann som var iskaldt. Det har ikke skjedd i kaffe og i vann som er mer «normalt» kaldt. Kanskje du kan prøve med litt mer temp på vannet? 😀 klem tilbake <3

   • Reply Tiril 25. februar 2019 at 15:05

    Jeg prøvde med romtemperert! Ble bedre, takk😅👌

    • Reply Ida Wulff 25. februar 2019 at 15:06

     Eller som en annen skrev her: Hell pulveret i glasset først 😀 <3

 • Reply Helene 22. februar 2019 at 22:27

  Så man får ikke penere hud av Betakaroten? Vil ikke de to produktene overlappe hverandre? Hvorfor ta et slikt pulver når man har et godt kodthold, slik som du har? Vitaminmangel?

  • Reply Ida Wulff 23. februar 2019 at 02:10

   Betakaroten har da ingenting med aldrende hud å gjøre? 🙂 Og det er ikke vitaminmangel som gjør at huden eldes…

 • Reply Camilla 23. februar 2019 at 08:10

  Har brukt i snart en måned og føler at jeg nå holder på å bikke den magiske «nåbegynnerdetåfungere» grensen! Men – åssen renserutiner hae du på huden nå mens du bruker pulveret? Renser du som vanlig og bruker maser osv? Eller lar du den være helt i fred? 🙂

  • Reply Ida Wulff 23. februar 2019 at 12:40

   Så du har begynt å merke noe? 😀 fortell mer please! Jeg lar huden være helt i fred. Bruker 1 mild rens og 1 krem til både dag og natt. Mistet helt piffen på å kose meg med hudpleie etter alt styret som ble sist <3

   • Reply Camilla 23. februar 2019 at 14:34

    Ja jeg føler det begynner å skje noe. Litt vanskelig å forklare spesifikt, men det er en glød jeg aldri har sett før – huden ser veldig jevn ut og huden på hele kroppen har blitt glattere. Gleder meg til fortsettelsen, og har 3 mnd forbruk liggende. Har brukt Elixir i flere år, men om dette fungerer så bra som deg virker, så legger vi Elixir bak oss tror jeg 😛 Lov å del dine erfaringer også?

    • Reply Ida Wulff 23. februar 2019 at 16:55

     Åh, så gira jeg blir av å lese dette! 😀 Jeg lover så klart å dele mine erfaringer og helt ærlige meninger/resultater <3

   • Reply Camilla 23. februar 2019 at 19:42

    Er gira sjæl jeg! Vi får dele med hverandre😁

    • Reply Ida Wulff 25. februar 2019 at 09:58

     Yes! 😀

 • Reply NN 23. februar 2019 at 08:42

  Hvis man heller pulveret nedi glasset før man tar i flytende drikke – jeg bruker vann, så klumper det seg ikke. Da blir det som å drikke vann..

  • Reply Ida Wulff 23. februar 2019 at 12:36

   Takk for tips <3

 • Reply Silje 23. februar 2019 at 15:05

  Jeg blir SJELDEN så gira, ikke sjeldent.

 • Reply Julia 23. februar 2019 at 15:51

  Jeg har gått på det i ca 8 uker, og jeg føler jeg merker en forskjell! Vanskelig å forklare, men føler kanskje huden min er mer «stabil» og fin, ikke noe uforventede kviser eller nupper liksom, mer jevn. Funker forsovet ikke å blande pulveret i «alt»… Prøvde meg på pepsi max i et svakt øyeblikk, og det var ikke særlig vellykket hehe.. Blander det i kaffen hver morgen og smaker ingenting!

  • Reply Ida Wulff 23. februar 2019 at 16:50

   Så gøy 😀 Hva skjedde da du blandet det i Pepsi Max? Jeg sitter og drikker det i Solo Super i dette øyeblikk, og det funker som bare det. Tok bare et par minutter før skummet på toppen la seg 😀

 • Reply cathrine 23. februar 2019 at 17:51

  Sier sikkert noe om hvor mye Pepsi Max jeg drikker, men ikke prøv å bland det med Pepsi 😂🤦🏽‍♀️ Det ble som mentol og cola! Bruste ut overalt 🤷🏽‍♀️

  • Reply Ida Wulff 23. februar 2019 at 18:18

   Ingenting å skamme seg for, hender jeg drikker Cola Zero om morgenen! Haha 😀

 • Reply Camilla 23. februar 2019 at 19:51

  Jeg har snart gått på The Solution i 4 uker. Nettopp fått en ny pakke i posten til neste 4 ukene, hurra. Det er egentlig nå ganske nylig jeg virkelig har begynt å se forskjell på huden. Merket etter sånn 1-2 uker at huden på kroppen begynte å bli skikkelig myk! Og mindre tørr. Men nå begynner huden min virkelig å gløde!!! Huden har liksom ‘klarnet’ opp mye mer også. Ingen urenheter osv. Gleder meg bare skikkelig til å fortsette videre med dette. Og gleder meg til å følge deg videre 🙂 Lykke til!

 • Reply Ingunn 24. februar 2019 at 08:21

  Akkurat det samme skjedde meg! Begynte på sterk retinolkrem og fikk utslett rundt øyne og munn. Måtte gå på antibiotika lenge for å ta knekken på det.
  Det viser hvor viktig det er å gå til flinke folk, få god oppfølging og trappe sakte opp.. anbefaler å gå til en flink hudlege og ikke kosmetisk sykepleier/hudpleier(selv om disse også sikkert kan være flinke). Topikale retinoider er det eneste som er bevist hudforbedrende (av kremer) (f.eks obagi) og det finnes mange flinke hudleger som jobber med kosmetisk hudforbedring. Lykke til!

 • Reply Anonym 24. februar 2019 at 20:41

  Hørt flere har lagt på seg litt vekt når man går på kollagen i pulver eller tabletter. Stemmer dette ? Går nok over litt lengere tid kanskje.

  • Reply Ida Wulff 10. mars 2019 at 14:33

   Nei, dét har jeg aldri hørt noe om og tviler sterkt.

 • Reply Knokkelpulver 24. februar 2019 at 22:37

  Finnes ingen belegg for at dette funker… Derimot finnes det mye annet man kan spise eller bruke utvortes som faktisk har vitenskapelig evidens. Jeg ville lagt pengene mine på det istedet. Men for de som vil teste (og som ikke har fått betalt av OSL for å bruke deres produkt), så går det like fint å kjøpe gelatinpulver på Rema. Det består av akkurat det samme, nemlig oppmalte knokler, hud og kløver fra kuer. Den infoen har OSL gjemt godt på siden sin og opplyser tilsynelatende ikke bloggere om det heller, har sett flere som er vegetarianere reklamere for dette.

 • Reply Helle 25. februar 2019 at 10:36

  Hei Ida! Jeg har lest bloggen din siden vi begge var tenåringer. Tror ikke jeg har kommentert en eneste gang før(!), men når jeg leser dette klarer jeg ikke la være å anbefale deg boken Huden av (hudlege) Yael Adler. Morsom, interessant og ganske foruroligende. De kanskje beste 150 kr du kan bruke på huden din 😉

  PS: Om du leser den får du plutselig mye mer penger å bruke på møbler og reiser!

  • Reply Ida Wulff 10. mars 2019 at 14:33

   Takk for tips!!

 • Reply Iselin 1. mars 2019 at 14:16

  Synes det er litt dumt at du ikke har gjort skikkelig reasearch før du skriver om slike produkter. Hvis du ser nærmere på de vitenskapelige artiklene som liksom skal være evidens for at dette fungerer vil du raskt se at det er de samme personene som står bak samtlige artikler, at de er direkte knyttet til de som produserer det, og at det er alt for få deltakere i studiene. Dette er å kaste pengene rett ut av vinduet, og som «knokkelpulver» skriver, det inneholder akkurat det samme som gelatinboksen i butikkhylla. Den eneste forskjellen er at produktet du reklamerer for har finere innpakning.

 • Reply Linn Therese 2. mars 2019 at 15:03

  Jeg har brukt produktet i en uke bare, og ser allerede resultater! Dette produktet har jeg virkelig troen på 🙂

  • Reply Ida Wulff 2. mars 2019 at 17:13

   Så gøy!! 😀

 • Reply Louise 6. mars 2019 at 12:44

  Her må jeg bare slenge inn en kommentar. Jeg har slitt med acne og uren hud i over 13 år og har ikke tall på hvor mange ulike produkter, behandlinger, legemidler og kurer jeg har prøvd for å bli kvitt dette.. Nå har jeg gått på dette kollagenpulveret i ca 6 uker og huden min er ikke til å kjenne igjen! Ikke bare er kvisene forsvunnet, men også den skinnende/fete «T-sonen» er borte. Trodde aldri jeg skulle bli kvitt acnen, og hadde lært meg «å leve med det». Men takk gud for at jeg tok sjansen og prøvde dette! Så her er det bare å være gira med god grunn, jeg så forskjell allerede etter ca 4 uker 🙂

  • Reply Ida Wulff 10. mars 2019 at 14:30

   WOW, så gøy å høre 😀 😀 😀 <3

 • Reply Anita 29. mars 2019 at 14:59

  Kan ikke skjønne hvorfor folk lsr deg lure til å kjøpe pulver. Hva med sunt kosthold og å drikke vann? Da får man i seg næring, vitaminer og mineraler og får mange gode konsekvenser, ikke bsre fin hud. Trenger heller ikke hårpiller, man føler seg bra og nan reduserer sjansen for å bli syk. Det er det som funker, anbefales! Hadde vært kult om en påvirker en gang slo et slag for kosthold, og droppet diverse piller og pulver som liksom skal hjelpe.

 • Reply ivistroy.ru 17. juli 2023 at 19:13

  Thank you for sharing your info. I truly appreciate your efforts and I am waiting for your next post thank you once again.

 • Leave a Reply