Hverdagsliv

FAVORITTBUKSA & EN RABATTKODE

25. februar 2019

Reklame: Rabattkode IDA20 gir deg 20% rabatt på alt fra Floyd by Smith

BUKSE HER 🧡

Woop woop! Husker du da jeg blogget om buksa for den kresne? Favorittbuksa fra Floyd er tilbake i nytt stoff. Den heter fremdeles Kine, men har nå kommet i kvaliteten 1356.

1356-kvaliteten er en ny, lys denimkvalitet med god stretch – samtidig som den holder rumpestumpen på plass. Den er litt lysere enn den andre Kine-buksa mi, med andre ord perfekt for vår og lysere tider 😀 Som du sikkert ser så har den også noen slitte partier, jeg elsker den looken så lenge det ikke blir for mye av det gode!

Kine-buksa ble i utgangspunktet en favoritt fordi den er så innmari høy i livet – og fordi den sitter fint, selv på en som syns det er litt vanskelig å finne fine bukser. Hvis du er i samme båt, så anbefaler jeg på det varmeste å prøve noen av buksene til Floyd. De er helt rå på jeans, og har så mange fine 

Her er forresten link til forrige gang jeg skrev om Kine-buksa. Hvis du liker modellen så er den også helt fantastisk!Jakken er også fra Floyd By Smith, men den får man dessverre ikke tak i lengre. Jeg bruker den nesten hver dag, så for alle som ikke har fått tak i den, krysser jeg fingrene for at den kommer tilbake til vinteren.

Over til en gladnyhet! Hvis du er på jakt etter en fin bukse – eller noe annet fra Floyd by Smith: Ved bruk av rabattkoden IDA20 får du nå 20% rabatt på alle ordinære varer. Rabattkoden er gyldig frem til 11. mars 

Kine-buksa i 1356 finner du HER.

Alle bukser i 1365-kvaliteten finner du HER.

Happy shopping! Nå skal jeg ta meg heftig sammen og sette meg ned med skolearbeid. Så grusomt kjedelig, men veldig nødvendig.

9 Comments

 • Reply Anonym 25. februar 2019 at 21:33

  Mangler det søm nede på buksa, eller har du brettet den opp fordi den er for lang?

 • Reply Therese 25. februar 2019 at 22:34

  Visst jeg er en medium, hva skal jeg ta da? 30?😊

  • Reply Ida Wulff 25. februar 2019 at 23:13

   Jeg ville sagt 27 eller 28 🙂 Jeg er en medium og veksler mellom de to størrelsene. Klem

 • Reply Bettina 26. februar 2019 at 13:27

  Bare lurte på om du må brette opp buksene? Jeg har korte ben, så buksene er nesten alltid for lange nederst på meg, buhu..

 • Reply Christin 26. februar 2019 at 23:50

  Hvor er skoene fra? 🙂

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2019 at 13:02

   Skoringen! 🙂

 • Reply Martine 27. februar 2019 at 07:02

  Hei, Ida! Nå har du flyttet et par ganger mer enn meg (og skal jo selv flytte igjen), har du et par tips? Vi flytter inn i vår første (kjøpte) leilighet om to måneder og har bodd i studentleilighet. Med andre ord har vi det minimale av møbler, og nå får vi to (!) gjesterom å innrede. Har du pleid å kjøpe og bestille møbler etc. på forhånd, eller har du ventet til du har «bodd» deg inn? Er redd for at jeg stresser for mye, ender opp med å kjøpe en del som ikke passer inn allikevel og da kaster bort penger.. Samtidig ORKER jeg ikke tanken på å sitte i et halvt hus med den grusomme sofaen jeg har holdt ut med i snart tre år her vi bor nå haha.. Men vil også prøve å kjøpe en del brukt, som spisegruppe etc., men de ligger jo ofte ute i kort tid på Finn hvis de er fine, så føler man må slå til hvis ikke blir de borte..

  Og snakker om gjesterom. Vi har tre soverom, hvorav det ene såklart skal være vårt. Vi tenker å gjøre om ett rom til gjesterom med seng og oppbevaring (typ skap/kommoder til oss), og det siste blir som et slags kontor med garderobe (det er allerede bygget inn i veggen). Hva gjorde dere med deres sted? Lagde du garderobe og kontor ut av ett rom og angret pga. gjester? Jeg er redd ett gjesterom blir for lite, men det er jo også dumt å bruke opp begge rommene tilfelle vi får dobbelt opp med gjester, og da gå glipp av vårt eget kontor/klesrom/gaming-rom (altså ikke til meg..)

  Tips mottas med stooort takk 🙂

 • Reply Hannah 1. mars 2019 at 01:15

  Tips om lignende jakker?

 • Leave a Reply