Hverdagsliv

DRIKK VANN OG BRUK KONDOM

2. mars 2019

Ta det med ro, jeg er ikke dævv. Jeg har bare vært hos plastisk kirurg for å ligne hakket mer på mitt skjønnhetsideale: Bæsje-emojien.

Jeg føler meg så drit fra topp til tå at jeg ikke orker mitt eget speilbilde om dagen. Da skal du få slippe å se meg du óg. Neste uke blir jeg nødt til å freshe meg opp fra topp til tå – bokstavelig talt. Alt fra fotpleie til håret må til profesjonelle for at jeg skal orke å leve, overfladisk speaking. Ikke at jeg har tid til å løpe rundt å fikse meg sånn egentlig. Men hvem sier at man ikke kan ha skoleboka på fanget når man sitter hos frisøren?

I dag har Gravlyset og jeg hatt en skikkelig Tønsberg-lørdag. Gått rundt i byen, spist lunsj, kikket i butikker og sittet på kafé. Ting har mildt sagt tatt tid, fordi jeg er så støl etter min første PT-time. Jeg var usikker på om jeg kom til å komme meg opp av senga i dag, fordi det gjør så vondt. Men etter litt oppvarming, klarte jeg å stable meg rundt i byen i noen timer. Hver fortauskant og hvert trappetrinn får meg til å brøle innvendig. Og det etter 39,5 kilo på knebøy?!! Haha. Det kan bare bli bedre 😀 Skalldyrsalat til lunsj! Tror jeg kan telle på to hender hvor mange ganger i livet jeg har bestilt salat ute på restaurant. Men det går liksom greit når man får med et helt brød på siden. Det må være trikset!

I kveld skal vi ha en litt annerledes lørdag. Flombelysning, gul teip og flytting av møbler. I morgen kommer svigers og skal hjelpe oss med å male leiligheten. Herregud, jeg er spent. Vi får se hvor langt vi kommer på én dag, men da er vi i hvertfall i gang.

Håper du har en fin lørdagskveld. Drikk vann, bruk kondom og ha på deg komfortable sko  (Eventuelt, se Dirty John på Netflix, den er verdt tiden)

2 Comments

  • Reply Sunniva 3. mars 2019 at 12:53

    Du må se dokumentaren også hvis du ikke har gjort det allerede! Ligger på netflix den òg 😁 (samme tittel)

  • Reply Aline 4. mars 2019 at 09:49

    Jeg bare lurer på hvordan det går med kollagen pulver testingen? Les gjerne bloggen til Mina Lunde om dette pulveret. Hun skriver svært bra…

  • Leave a Reply