Hverdagsliv

LIVSKRISE LIGHT

5. mars 2019

Kan se ut som det har vært en annen blogger på denne dassen før meg. #Jordskjelv.

Men, hei. Long time no see. Jeg kan ikke huske sist jeg hadde et så stort behov for å være privat som det jeg har nå. Jeg vil ikke at noen skal vite noe om meg, jeg vil ha tankene og følelsene mine for meg selv. Tror jeg har havnet på en karusell hvor alt jeg gjør og sier går på kompromiss med meg selv. Vært mer opptatt av å bli likt og være flink, enn å være den jeg egentlig er. På bloggen, her hjemme, ute blant folk. Og så sitter jeg igjen og føler avsky mot meg selv. For det er ikke så viktig å bli likt. Det er mye viktigere å være ekte og ærlig. Tenk å smile, le og jatte med, når man egentlig har lyst til å gi noen fingeren. Selv om det er det voksne og mest riktige å gjøre: Det tar så mye energi. Det er ikke noen stor livskrise på gang her – jeg trenger bare å finne litt tilbake til meg selv. Være ærlig mot meg selv, kan det være så vanskelig, liksom?

Denne tirsdagen er en mandag. En skikkelig blåmandag. Det snør som faen, jeg sitter og smågulper etter en forjævlig PT-time, og nå skal jeg gi deg dagens soundtrack som du også kan høre på hvis du vil.

✨ Baby Blue – Rence
✨ Slow Up – Jacob Banks 
✨ Crazy Love – T R U V O N N E 
✨ Uber – AMWIN 
✨ Terrified – Terror Jr 
✨ New Boo – Kwamie Liv
✨ Wait – M83
✨ September Song – Agnes Obel
✨ Young Dumb & Broke – Khalid
✨  Bloody Mother Fucking Asshole – Martha Wainwright

God bedring til alle som er negative i dag. Selv om det er helt okey, når Gud tømmer tarmen over oss etter å ha teaset med vår og naken asfalt.

Peace out 

6 Comments

 • Reply Linn Jeanette 5. mars 2019 at 18:46

  Takk, Ida! Denne trengte jeg virkelig idag! Du er helt enestående <3

  • Reply Ida Wulff 10. mars 2019 at 14:31

   <3 <3 <3

 • Reply Marte 6. mars 2019 at 10:22

  Hørte gjennom alle sangene mens jeg leser pensum og hører regnet utenfor, liker å høre hva andre hører på! Ha en fin dag videre 🙂

  • Reply Ida Wulff 10. mars 2019 at 14:31

   Så kos <3 Håper det går bra med lesingen! Klem til deg

 • Reply Marie 6. mars 2019 at 20:38

  ELSKER musikktips fra deg Ida <3

  • Reply Ida Wulff 10. mars 2019 at 14:29

   <3 <3 <3

  Leave a Reply