Hverdagsliv

10 TANKER AKKURAT NÅ

7. mars 2019

Her, akkurat nå. Jeg leser pensum, han maler. Arbeidslampa blender, en random spilleliste surrer i bakgrunnen. Ingen sier det, men begge vet at: Nå kommer vi snart til å gå på Mc Donalds og kjøpe hver vår dobbel cheese.

Jeg begynner forresten å lure på om jeg er blitt avhengig av nesespray. Våkner midt på natten og innbiller meg selv at jeg ikke får puste. Krabber rundt og leter etter mitt livs kjærlighet: Otrivin med mentol.

I dag har jeg vært på universitetet hele dagen. Sorry at jeg sier det, men grøss. Når jeg må stå opp klokka 6 og sitte i regnet og vente på bussen i 14 minutter, blir jeg skikkelig innstilt på å lage meg et liv hvor jeg ikke må gjøre det hver eneste dag.

Hvor irriterende er det at man alltid blir så tøff i trynet fem minutter etter at man egentlig burde vært det?! Etter at jeg var ferdig med heftig hjernetrim på skolen, gikk jeg på Kiwi for å handle inn det jeg manglet til å lage middag. Med tre varer i handlekurven, stod jeg klar til å legge varene på båndet da en mann prikket meg på skulderen. Kan jeg få gå før deg? Skal bare ha sigg. Og jeg sa: Ja, værsågod, som den nikkende sauen jeg er når jeg ikke har fått betenkningstid. Da jeg stod og pakket varene mine kom jeg på  mange kule ting jeg kunne sagt.

Som jeg elsker at det pøsregner ute akkurat nå. Snøen forsvinner – igjen. Og så elsker jeg generelt regn, det gjør at jeg føler meg rolig og trygg.

Jeg håper det blir tid til å se på serie i kveld, for jeg har funnet gull. Informer på NRK, stream til krampa tar deg!

Finnes det en påskeferie som ikke koster fire millioner?

I morgen har Gravlyset og jeg vært kjærester i 1,5 år. Jeg hadde bestilt en overraskelse. Og uten å vite det, sa han at det er tåpelig og høl i huet å feire halvårs-dager. Jeg ble flyvende forbanna, avbestilte overraskelsen og sa at han måtte slutte å ta fra meg slike gleder. Håper han har dårlig samvittighet i flere år. Kan noen være så snill og skrive i kommentarfeltet at slike feiringer er helt innafor? Jeg vet at han leser der.

Jeg er glad og sliten. Det er fint å føle på glede etter å ha hatet på livet i noen dager. Jeg må fortsatt finne meg sjæl litt på nytt, men kan ikke gjøre det til en heltidsjobb å tenke å det.

Fyttigrisen, som det ser ut her. Selv om det er gøy å male, så gleder jeg meg til det er over. Da sier jeg farvel til den sorte stueveggen, og ønsker deg en god natt 

18 Comments

 • Reply Mona 7. mars 2019 at 22:20

  Vi feirer halvtårsdager, men det startet egentlig mest fordi min «rekord» i å være i forhold var 6 mnd før jeg ble sammen med nåværende kjæreste (forhåpentligvis også min siste), vi har nå akkurat feiret vår 4,5 årsdag ☺️ Den andre grunnen til at vi feirer halvtårsdager er fordi kjæresten min ELSKER å gi gaver, mer enn han elsker å få gaver. Er en koselig tradisjon og for oss iallfall ☺️

  • Reply Ida Wulff 10. mars 2019 at 14:28

   Sååå koselig <3 <3 Sånn vil jeg og ha det!

 • Reply Anonym 8. mars 2019 at 09:37

  Joo. Halvtårs er litt sånn ganske teit. Sorryy 😅

  • Reply Ida Wulff 10. mars 2019 at 14:28

   Takk for den! Ehe

 • Reply Silje 8. mars 2019 at 13:15

  HAHA, kjenner meg så igjen i det å være «etterpåtøff», aner ikke hvor mange ganger jeg har opplevd frekke manøvre i trafikken og kommer på ETTERPÅ at jeg jeg burde tuta HARDT på dem!!!!

  • Reply Ida Wulff 10. mars 2019 at 14:27

   Hahah, jeg stemmer for å tute!! <3

 • Reply Lena 8. mars 2019 at 16:11

  Må si meg enig med Gravlyset her, halvtårsdager er teit å feire 😬

  • Reply Ida Wulff 10. mars 2019 at 14:27

   Not helping!! 😀

 • Reply Lin 8. mars 2019 at 19:13

  HELT INNAFOR Å FEIRE <3 <3 <3

  Gratulerer med Kvinnedagen forresten <3

  • Reply Ida Wulff 10. mars 2019 at 14:27

   Gratulerer til deg også, på etterskudd <3 <3

 • Reply Katinka 8. mars 2019 at 19:30

  Otrivin har jeg også vært avhengig av. Brukte sikkert tusenvis av kroner på den forbaskede sprayen. Det går an og slutte. Det gjorde jeg til slutt. Begynn med å slutte på dagen. Kun en spray før leggetid. Deretter annenhver natt. Til slutt er du der. Nesten verre enn å slutte med røyk eventuelt snus. But you can do IT!

  • Reply Ida Wulff 10. mars 2019 at 14:27

   Uff, skal prøve… <3

 • Reply V 8. mars 2019 at 22:53

  1. Utrolig trist at den sorte veggen måtte bort, det var jo så fint!!
  2. Du kan faktisk bli avhengig av nesespray!!! Så hold deg unna! Har en venn som er det, helt jævlig, puster aldri godt nok uten. Overbruk fucker opp slimhinnene og kan gi hevelse som kun går ned av nesespray, så har man en ond sirkel.

  • Reply Ida Wulff 10. mars 2019 at 14:27

   Vi endte med å beholde mange sorte vegger 😀 Ble veldig fint da vi fikk én lys <3

 • Reply Elisabeth L 9. mars 2019 at 11:05

  Vi feiret halvtårsdager frem til 3 år, men etter dom det begynner å nærme seg 9 så feirer vi kun hele år! Tror den overgangen bare skjer automatisk:) men i en travel hverdag syns jeg det å sette av tid og tanken til å gjøre noe ut dagen bare er kjempe koselig <3

  • Reply Ida Wulff 10. mars 2019 at 14:26

   <3 <3 <3

 • Reply Carmen 9. mars 2019 at 13:42

  Hva er det for noen mindgames han spiller da? «Ingen julegave -haha tulla, her er gaven din, nå kan du føle deg teit!» Han burde heller lære av deg enn å være en sånn partypooper; det finnes vel ingen holdbar grunn til å LA VÆRE å gjøre noe koselig? Høres ut som det foreligger et visst forbedringspotensiale, Mr Gravlys 😉 Livet er en fest, og du har en dame som gidder å feire det!

  • Reply Ida Wulff 10. mars 2019 at 14:26

   Takk, Carmen! Haha 😀 Gravlyset er en snill fyr han altså, han eier bare ikke etikette hva angår feiringer og gaver…. Hehe.

  Leave a Reply