Hverdagsliv

HISSIG PÅ KINO & KUNSTNERSJEL

9. mars 2019

God lørdag 

Jeg kom nettopp hjem fra kino. Så Green Book, det var en skikkelig fin film. Selv om jeg satt med høy puls flere ganger, som jeg gjerne gjør når jeg ser at mennesker blir behandlet urettferdig. Eller, la oss kalle en spade for en spade: Rasisme var hva det var. Det er sjukt å tenke på hvor få år det er siden mennesker med mørkere hud ikke var velkomne på alle restauranter og hotell. Det føles så fjernt. Man tror det er løgn. Får lyst å sette meg i en tidsmaskin og slå stoler i hodet på folk. Men nok om meg og kino-temparementet mitt.

Det har vært en fin lørdag. Jeg sov til jeg våknet, og våknet riktignok til snøkaos utenfor vinduet. Utover dagen dro jeg med meg Gravlyset på shopping – jeg kjøpte nytt sengetøy og hold deg fast: Et lerret, pensler, svamper og akrylmaling. Sa jo at jeg hadde en liten livskrise going on. Jeg har ikke malt et bilde siden jeg gikk på barneskolen. Skal sies at jeg fant all barneskole-kunsten min i boden i går. Sammen med en bok jeg har skrevet. Boka het noe så fint som: Vem kan fine et navn til den vesle katen. Så, hvorfor kunne jeg ikke satt meg ned og skrevet bok, i stedet for å gå helt picasso? Har ikke noe godt svar på det. Det blir uansett spennende å se om det bor en liten kunstner i meg.

Snakker om kunst: Vi er ferdige med å male leiligheten. Endte med å beholde mye sort. Bare langveggen i stua ble lys, men til gjengjeld ble det SÅ fint. Det hjalp mye. Føler ikke lengre at vi sitter i en kjeller og venter på lysere tider. Jeg har ikke lest eller godkjent kommentarer på lenge. Ikke fordi jeg ikke gidder, og ikke fordi jeg har tid. Jeg har bare ikke klart å ta meg sammen, grå og triste dager, you know. 167 ventende kommentarer, det føles litt som en regning man ikke orker å åpne. Men jeg gleder meg til å lese og svare og bry meg. Sorry hvis noen har ventet på svar.

God lørdag og all love 

10 Comments

 • Reply Anonym 10. mars 2019 at 00:38

  Hvorfor blogger du når det høres ut som tidenes ork i flere år? Er jo unektelig litt gøy at du sammenligner lesernes kommentarer med ei stusselig regning du ikke orker å åpne. Hadde åpnet noe som ga meg millionlønn jeg ass:p Men det gjør deg jo åpenbart ikke lykkelig, hverken pengene eller koselige kommentarer, så da skjønner jeg jo at du ikke gidder. Lurer du noen gang på hvordan du skal bli glad, når du har alt i livet og likevel føler på meningsløshet mange måneder i året?

  • Reply Ida Wulff 10. mars 2019 at 14:26

   Det er jo ingenting av det du skriver som stemmer. For det første syns jeg ikke det er tidenes ork. For det andre så sammenligner jeg ikke lesernes kommentarer med regninger jeg ikke orker å åpne. Jeg sammenligner følelsen med det å ikke ha svart, fordi det gir meg dårlig samvittighet. For det tredje så er jeg lykkelig og takknemlig 98% av tiden. Jeg syns oppriktig at jeg har verdens beste liv. Likevel må det være lov til å ha perioder som er tyngre enn andre – uten at du vet noe om hvorfor. Ha en fin dag 😀

 • Reply Elisa 10. mars 2019 at 09:15

  Hei Ida!
  Kommer det snart en rabattkode på cruise? Og hvilken av royal destinasjonene vil du anbefale? Har tenkt litt på en av de i middelhavet.. 🙂 klem!

  • Reply Ida Wulff 10. mars 2019 at 14:24

   Hei 🙂 Nei, jeg har ikke samarbeid med noe cruise nå, reiste i egen regi. Hvis du skal cruise i middelhavet så ville jeg valgt en rute som innebærer Santorini! Det har jeg ikke vært på selv, men drømmer om det. Klem <3

 • Reply lena sanden 10. mars 2019 at 11:36

  Hei Ida! Jeg har fulgt blioggen din lenge. Men på grunn av studier i utlandet det siste året, sluttet jeg å lese din og noen andre blogger i fjor sommer. Nå fant jeg ut at jeg ville inn å lese bloggen din igjen og se hvordan det går med deg. Leser at dere pusser opp leiligheten og skal flytte til en annen leilighet utenfor sentrum. Jeg blir litt nyskjerrig. Hvorfor skal dere flytte fra leiligheten dere bor i nå?

  • Reply Ida Wulff 10. mars 2019 at 14:23

   Hei! 🙂 Håper det har gått bra med studiene. Vi skal flytte fordi vi fant en leilighet vi hadde lyst på, med mer plass og sjøutsikt. Ikke noe mer dramatisk enn det! Klem

 • Reply Marte 11. mars 2019 at 20:17

  Dette antrekket var du smashing i 😀 hvor shopper jeg om jeg vil kopiere? 😉 (særlig skjørtet).

  • Reply Ida Wulff 12. mars 2019 at 19:55

   Skjørt fra Nelly, genser fra Zara! 🙂

 • Reply Maren 16. mars 2019 at 13:32

  Og jakka er fra? 😍

  • Reply Ida Wulff 16. mars 2019 at 15:21

   Ravn 🙂

  Leave a Reply