Hverdagsliv

HVA VIL DU HA?

13. mars 2019

Welcome to my cozy Instagram home! ✨

Dette burde vært coveret på et interiørmagasin. Neida. Etter dette lille oppussingsprosjektet mitt, trengte jeg en skikkelig vask av leiligheten før jeg begynte å sette ting på plass. Ting tar tid. Men i dag ble det skinnende rent her, så nå skal det straks ligne på et hjem igjen.

Det rareste skjedde nå nettopp. Det ser ut til at Instagram har postet et helt random bilde fra kamerarullen min. I feeden min. Skal ikke det være klin umulig?! Det tok meg faktisk litt tid å skjønne hvor jeg hadde bildet fra, men så oppdaget jeg at det var et garderobeskap fra en boligannonse som jeg hadde printscreenet tidligere på dagen. Og takk faen lov for det! Det kunne jo vært bilde av Facebook-profilen til en jente som plager meg på internett, som jeg også har printscreenet i dag. Tipper hun ikke hadde blitt noe større fan om jeg delte det sure fjeset hennes med følgerne mine. Eller det kunne vært noe skikkelig privat – så nå sitter jeg og sletter alle bildene på telefonen min, for sikkerhets skyld.

Herregud, så galt det kunne gått, haha! Men nå leser jeg på VG at Facebook og Instagram har big problemas, så da er det vel et eller annet som skjer. Ikke får jeg slettet bildet heller, så jeg får bare nyte at likesene renner inn på dette helt meningsløse garderobeskapet. 42 likes til nå! Woop. Gravlyset er hjemme og besøker familie, så jeg er alene hjemme i kveld. Sitter i senga med en dott på huet og prøver å gjøre unna en del jobb. For tre dager siden bestemte jeg meg for å ha godteristopp helt frem til eksamensperioden i juni, men allerede nå kjenner jeg at jeg er tre centimeter unna å ta heisen ned til butikken for å kjøpe melkesjokolade. Det er alt jeg vil ha i livet mitt akkurat nå. På den ene siden så har hodet mitt det bedre når jeg ikke spiser godteri, på den andre siden: Life is too short, man! Jeg får ta stein, saks, papir med meg selv – så vet vi jo alle hvordan det går.

Til slutt har jeg et spørsmål til deg som leser her inne. Hva vil du ha? Rett på sak, hehe. Jeg er så selvkritisk om dagen, at hver gang jeg skal poste et innlegg, så tenker jeg: Nope. Ingen som gidder å lese om det. Det skjer viktige ting i verden. Så jeg trenger faktisk litt drahjelp akkurat nå. Hvis du har ønsker til spalter, temaer, hva som helst, legg igjen et par ord i kommentarfeltet. Da blir jeg så GLAD 

158 Comments

 • Reply Christina 13. mars 2019 at 20:06

  ▪️ Hverdagen din. Du er en en av få som fortsatt skriver om en hverdag man kan relatere seg til. Oppturer og nedturer. Elsker at du setter ord på ting «alle» tenker.
  ▪️ Meninger
  ▪️ Tips
  ▪️ Litt innkjøp, både klær og interiør. Du har sååå mye fint. Gjerne link til klærne dine 😍 Hvor er genseren der ifra f.eks?

  ❤️❤️

  • Reply Ida Wulff 13. mars 2019 at 20:30

   Takk for masse fine tips <3 <3 genseren på bildene er fra Zara :-))

 • Reply Seline 13. mars 2019 at 20:14

  Liker typ alt du skriver- uansett hvor meningsløst det er, er en grunn til at jeg klikker meg inn 🙂 Noen tanker om studier og forskjellen på å ta master vs. bachelor kanskje? Ellers tar jeg gjerne i mot tips til ting å finne på i Oslo, gode resturanter, aktiviteter, fine steder ol.

  • Reply Ida Wulff 13. mars 2019 at 20:32

   Så hyggelig å høre <3 og takk for innspill!

 • Reply bloggjenta 13. mars 2019 at 20:19

  Hei
  Jeg digger alltid innlegg om produkter i dusjen, sminkepungen, hår osv. Gjerne paraplyer! Middagstips? Hvordan være en god samboer? Uansett savner jeg hyppige innlegg, så vil sette pris på det meste. Alltid er kjærkomment avbrekk i hverdagen å lese bloggen din.

  • Reply Ida Wulff 13. mars 2019 at 20:34

   Takk for fine innspill <3 enig angående hyppigheten, I will do my best to skjerpe meg!

 • Reply Marie 13. mars 2019 at 20:23

  Jeg digger bloggen din akkurat sånn som den er! Hverdagslivet ditt på godt og vondt, paraplyer, sangtips, dypere tanker og innlegg sånn helt plutselig osvosv. Mer av det du allerede leverer 🙂

  Tommel opp for deg Ida <3

  • Reply Ida Wulff 13. mars 2019 at 20:33

   Klem til deg <3 <3 <3

 • Reply M 13. mars 2019 at 20:24

  Liker best når du skriver «rett fra levra» om ulike ting som opptar samfunnet vårt! Hva synes du for eksempel om alt fokuset på mat og et plantebasert kosthold?

  • Reply Ida Wulff 13. mars 2019 at 20:33

   Dont get me started!! Hehe <3

 • Reply Annette 13. mars 2019 at 20:27

  Vil se bilder av leiligheten nå som den er malt😄

  • Reply Ida Wulff 13. mars 2019 at 20:33

   Notert 😀 <3

 • Reply Marit 13. mars 2019 at 20:48

  Liker bloggen din veldig godt – uhøytidelig og avslappende, samtidig med en blanding av interessante tema med velskrevet tekt og fine bilder 🙂
  -Alltid moro med interiør, så gjerne del både planløsninger, møblering, og kanskje et moodboard med en blanding av både møbler, interiørdetaljer og farger.
  -Skjønnhetspalte, med sminketips og dine favorittprodukter.
  -Dine innkjøp, alt fra mat og drikke, møbler og interiør, klær, sko og sminke og -skjønnhetsprodukter.
  -Film og serietips er alltid velkomne!
  -Paraplyer – en av mine favoritter 😀

  • Reply Ida Wulff 13. mars 2019 at 20:52

   Tusen takk, Marit <3 <3 det er notert!!

 • Reply Sara 13. mars 2019 at 20:48

  Jeg vil at du skal fortsette å blogge slik du gjør, med å være litt politisk ukorrekt, småfrekk og helt herlig 🙂 Men vil se mer video, hverdagstips og interiør!

  • Reply Ida Wulff 14. mars 2019 at 09:12

   Video! Takk for påminnelsen…. Hehe <3

 • Reply Anonym 13. mars 2019 at 20:56

  Hvor er hyllen på bildet fra? 😊

  • Reply Ida Wulff 14. mars 2019 at 09:04

   Woood 🙂

 • Reply Anonym 13. mars 2019 at 21:01

  Hvor er hyllen på bildet fra? 🙂

  • Reply Ida Wulff 13. mars 2019 at 21:12

   Et merke som heter Wood! 🙂

 • Reply Stine 13. mars 2019 at 21:06

  Først og fremst, så syntes jeg måten du skriver på er så fengende og autentisk at du må gjerne skrive om vær og vind – jeg digger det! Men som over gjennomsnittet interiørfrelst, og nyinnflyttet i nybygg, så leser jeg gjeeerne innlegg om leiligheten deres! Både den dere bor i idag og den dere snart skal flytte til!
  Også paraplyene da, de er alltid underholdende.. og relaterbart 😀

 • Reply Åshild 13. mars 2019 at 21:07

  Du er og blir min favorittblogger <3 Utover det som allerede er nevnt så er spørsmålsrunde aldri feil. Da behøver du jo ikke finne opp kruttet heller, hvis det nå mangler litt krutt for tiden 😀

  • Reply Ida Wulff 14. mars 2019 at 09:12

   <3 <3 <3 <3

 • Reply Marie 13. mars 2019 at 21:08

  – Paraplyer
  – Mer om interiør! Er i ca. lik situasjon som deg og har blant annet kopiert fargen du har malt i, kalk, elsker stilen din!

  • Reply Ida Wulff 14. mars 2019 at 09:03

   Så koselig!! Flere paraplyer og mer interiør kommer <3

 • Reply Henriette 13. mars 2019 at 21:12

  Du skriver så bra, og har mange bra meninger og perspektiv på ting. Så jeg savner innlegg med dine meninger om ting som er i nyhetsbildet om dagen, eller andre ting som er i vinden i some verden.

 • Reply Victoria 13. mars 2019 at 21:17

  Jeg liker alt du deler! Og noe som jeg finner litt fascinerende er at du og jeg, vi lever nesten det samme livet, sånn bortsett fra at jeg er barneskolelærer og student.. (men jeg trives med det altså, haha). Men jeg ble sammen med kjæresten min i juli 2017, og vi kjøpte vår første leilighet sammen fem måneder etter det. I august flytter vi inn i den andre leiligheten vår, vår nybygde drømmeleilighet med takterrasse og hele pakka! Det syns jeg er litt morsomt! Jeg finner masse glede og inspirasjon i deg og bloggen din. <3

 • Reply Tonje 13. mars 2019 at 21:21

  Elsker alt du skriver, uansett hva det er om. Kom gjerne med mer fra hverdagen din og tips til forskjellig:-)

  • Reply Ida Wulff 14. mars 2019 at 09:03

   Så hyggelig <3 <3

 • Reply Tonje 13. mars 2019 at 21:23

  Kom gjerne med mer uhøytydelig fra hverdagen din. Digger alt du kommer med 🙂

  • Reply Ida Wulff 13. mars 2019 at 23:02

   Det blir jeg glad for å høre <3

 • Reply Linn 13. mars 2019 at 21:27

  Paraplyer
  Ida før og nå
  Hverdag
  Film,serie og boktips

  • Reply Ida Wulff 14. mars 2019 at 09:03

   Takk for forslag <3

 • Reply Madeleine 13. mars 2019 at 21:27

  Interiør ❤️❤️ hvor er den svarte skålen i hylla fra?

  • Reply Ida Wulff 14. mars 2019 at 09:03

   Oh, den er en gave fra Kristina Andersen, jeg aner ikke hvilket merke det er :O

 • Reply Tingeling 13. mars 2019 at 21:32

  Haha, og jeg trodde det var en ny feature på Instagram, og trykket febrilsk på pilene på bildet 😂 Endte da selvfølgelig opp med å like det, og får ikke slettet like’n. Bloggen din liker jeg aller best når du bare skriver deg bort i hverdagsligheter og tankespinn <3

  • Reply Ida Wulff 13. mars 2019 at 23:01

   Hahaha <3 må le! Og takk for fine ord :*

 • Reply Ida Marie 13. mars 2019 at 21:37

  Elsker å lese om bolig og interiør. Du har ingen grunn til å være selvkritisk. Alltid hyggelig å klikke seg inn på bloggen din, da du skriver på en veldig god og morsom måte.

  • Reply Ida Wulff 13. mars 2019 at 23:00

   <3 <3 <3

 • Reply Marit 13. mars 2019 at 21:49

  Det er nettopp det at man aldri vet hva du skriver om som er så gøy og underholdene 🙂 Du deler ikke for mye(privat), men heller ikke for lite så det blir kjedelig! Også skriver du på en morsom måte samtidig som jeg ikke føler at jeg har kastet bort tid på noe flaut(som man ofte gjør når man har vært innom blogger…). Elsker også at du studerer og virker som en smart og meget oppegående jente..!(syns dog ikke det er sååå gøy og lese om selve studiet🙈).. Scroller meg bare gjennom det jeg syns er kjedelig(sminke,produkter,outfits osv) og koser meg med de eller den morsomme kommentarene du alltid får inn et eller annet sted i innleggene! Ikke legg så mye press på deg selv! Hvis noen ikke ligger bloggen er det dere problem. Husk at du faktisk studerer og gjør litt vettugt ved siden av! Ikke rart man ikke klarer å finne på nytt krutt hver dag da!:) Skjønner ikke at dere bloggere(spesielt de oppegående(mener ikke virker fordomsfull🤔)) orker og leve med så mye feedback, uansett om det er negativt eller positivt(for tenker at man fort kan lese tilogmed det positive på en negativ måte hvis man har en dårlig dag).. Men jeg er glad for at du skriver og deler, syns det er en morsom del av dagen og klikke meg inn:) Vær snill med deg selv. Du er i mine øyne helt klart den beste bloggeren nettopp fordi det ikke blir for mye av det gode(men heller ikke en ren klageblogg!).. og du! Fortsett p tren a! Når man får en fin vane på det er det verdens beste pille for hode og sinn❤️

  • Reply Marit 13. mars 2019 at 21:56

   Og at du sjelden har skrivefeil! Jeg blir gal når det er masse skrivefeil hos bloggere og skjønner ikke at man ikke leser gjennom noen ganger for å unngå det.. men HAHA: må jo bare rødme og skamme meg, nå som jeg leste innlegget mitt selv..Ser jo ut som om jeg må gå grunnskolen på nytt😂 Lenge leve latskap og liten selvinnsikt (ved og ikke lese gjennom selv).. men så er det ikke flere tusen som leser det jeg skriver heller da😆

  • Reply Ida Wulff 14. mars 2019 at 09:10

   Hei Marit <3 Tusen takk for så fine ord, det var skikkelig hyggelig. Og yes, jeg så kommentaren din om skriveleif også, hehe. Setter den på hodet som en tiara. Klem til deg 😀

 • Reply Marianne 13. mars 2019 at 22:00

  Hahahahha der lo jeg godt! Så dette bildet du snakker om, og da var jeg en millimeter fra å spørre hvorfor i pokker du hadde en skinnvest som var semsket, med hette på…

  • Reply Ida Wulff 13. mars 2019 at 23:01

   HAHA! Vesten var ikke helt min stil, var skapet som falt i smak ;p

 • Reply Marianne 13. mars 2019 at 22:22

  Det handler egentlig ikke om hva du skriver, men hvordan du skriver det. Du kan skrive, og du skriver de mest hverdagslige innleggene på en skikkelig god og morsom måte 🙂

  • Reply Ida Wulff 14. mars 2019 at 08:57

   Så glad jeg blir! <3

 • Reply Renate 13. mars 2019 at 22:54

  Hei Ida!

  Jeg vil gjerna ha et forklarende innlegg om hvordan du klarte å flytte inn me Gravlyset, altså det praktisk. Felleskortet, kjøpte du deg inn i hans hybel, hvordan deler deres vasking osv. Står plutselig i en slik situasjon selv, og aner ikke hvordan jeg går frem, da det er han som eier leiligheten selv nå fra før av. Husker dere gikk relativt raskt fram med sånt og det gjør vi også 😵

  • Reply Ida Wulff 13. mars 2019 at 23:00

   Det var et morsomt forslag! 😀

 • Reply Emily 13. mars 2019 at 22:55

  Hadde vært morsomt med et sammendrag år for år fra du startet å blogge og fram til nå, alle reiser du har vært på osv. Har fulgt deg siden caffelatte tida så hadde vært gøy med litt tilbakeblikk😅

  • Reply Ida Wulff 14. mars 2019 at 08:57

   Så koselig at du har fulgt meg så lenge <3 <3 Takk for innspill!

 • Reply Ida 13. mars 2019 at 23:13

  Vil gjerne ha paraplyer om du har noen på lur, og også helt vanlige hverdagsinnlegg!<3 alt du skriver faller i smak

  • Reply Ida Wulff 14. mars 2019 at 08:55

   <3 <3 <3

 • Reply Maria 13. mars 2019 at 23:53

  Kan du skrive et innlegg om hvordan livet er med blogg som jobb? Altså hva gjør du egentlig? Hvordan får du samarbeidspartnere, hva krever de som regel, hvor mange timer i uka jobber du med bloggen, planlegger du ting i forkant? Tror faktisk aldri jeg har lest et slikt innlegg noe sted, og du har jo vært i bransjen i en evighet (fulgt deg siden caffelatte;). Ellers ønsker jeg bare hyppigere oppdateringer egentlig 🙂

  • Reply Ida Wulff 14. mars 2019 at 08:56

   Hyppigere innlegg er jeg helt enig i <3 Hva angår jobbdelen med blogg, så føler jeg nesten det tar bort litt av sjarmen?! Men kanskje jeg tar feil, og at det egentlig er noe folk er interessert i å lese om. Klem!

   • Reply LH 14. mars 2019 at 12:19

    Jeg personlig syns det hadde vært interessant å lese om arbeidet som ligger bak blogg-fasaden.

    Hva med et innlegg dedikert til throwback thursday? Sikkert skikkelig kleint for deg, hehe, men hadde vært gøy om du feks delte gamle innlegg fra dagene dine som Caffelatte, og deretter skrev tankene dine om hva du syns om tekstene nå i dag 🙂 Hvis du fortsatt har de arkivert da så klart 🙂

    • Reply Ida Wulff 18. mars 2019 at 08:46

     Det var et morsomt forslag 😀

 • Reply Anonym 14. mars 2019 at 00:20

  interiør og serietips. og hverdagsinnlegg. flytteprosess, salgsprosess, nybyggprosess, bring it on!

  • Reply Ida Wulff 14. mars 2019 at 08:58

   Takk for forslag <3

 • Reply Anne 14. mars 2019 at 00:59

  Selv med «kjedelige» innlegg er det alltid gøy å lese bloggen din! Du formulerer deg på en måte som gjør det interessant uansett 😄 Elsker paraplyene! Og når du sier din mening om ting som er viktig, du er liksom så uredd og direkte. Har du f.eks noen tanker om anti-vaxers?

  • Reply Ida Wulff 14. mars 2019 at 08:58

   For et kompliment, tusen takk <3 Anti-vaxers?! Folk som lar håret gro liksom? Hehe… Tør jeg å mene noe om det ;p

   • Reply Mari 14. mars 2019 at 14:50

    HAHA – tror hun mener folk som ikke vaksinerer seg 😀

    • Reply Ida Wulff 15. mars 2019 at 12:48

     Døde!! Hahah!

   • Reply Ingvild :) 14. mars 2019 at 15:52

    Anti-vaxers er gale, gale mennesker som ikke vaksinerer barna sine mot dødelige barnesykdommer, Ida!! Ikke folk som ikke vokser kroppen sin😂

    • Reply Ida Wulff 15. mars 2019 at 12:47

     Hahahahaha nå døde jeg!! Så dum

  • Reply Mette 15. mars 2019 at 16:11

   INGVILD
   … «gale, gale mennesker»! – jeg vil nå helles si «gale, gale mennesker» som vaksinerer barna sine…
   Har du noen gang virkelig satt deg inn i hva disse vaksinene inneholder? – eller er du som de fleste her i landet som stoler blindt på hva helse Norge forteller og hva nettavisene skriver? Det er jo ingen foreldre som ønsker barnet sitt vondt! De fleste som er motstandere av diverse vaksiner har satt seg godt inn i saken og lest seg opp, og de stoler ikke blindt på hva som blir fortalt! Hva om flere virkelig setter seg inn i saken og gjør research selv?

   • Reply Anne 17. mars 2019 at 03:06

    Vaksiner består av «døde» agens som gjør at kroppen danner antistoffer MOT en sykdom. Bivirkningene er få, men selvfølgelig vil det alltid være one in a million. Men hva er verst? Ett barn med bivirkninger eller flere hundre tusen døde barn p.ga kikhoste, polio, røde hunder og lista går videre? De fleste foreldre vil nok sikkert ikke skade barna sine, men uvitenheten deres gjør det likevel. Det blir som å si «jeg visste ikke at det var farlig å legge barnet mitt i mikrobølgeovnen». Ta deg en fuckings utdannelse som omhandler immunologi før du uttaler og sprer ekstremt farlige holdninger. For det har nemlig jeh, og har dermed VIRKELIG gjort research som ikke har noe med «dumme HelseNorge» å gjøre.

   • Reply Ingvild :) 18. mars 2019 at 15:46

    Hei Mette,

    Jeg tenker at man er litt sprø om man velger å la være og vaksinere barna sine mot dødelige barnesykdommer som f.eks. meslinger (som er svært smittsomt og farlig, men det vet du nok allerede). Denne er forøvrig på vei tilbake FORDI flere dessverre velger å ikke vaksinere barna sine. Jeg er oppriktig nysgjerrig på hvor du finner informasjon som sier at det er bedre å ikke vaksinere barn mot f.eks denne sykdommen, blir takknemlig for kilder/link. Hva er den viktigste grunnen til at du velger å ikke vaksinere potensielle barn?
    Influensa osv. synes jeg ikke er noe problem å la være og vaksinere seg mot, men når en er voksen så kan man selv ta sine valg på det.

 • Reply Anonym 14. mars 2019 at 06:54

  Det hadde vært supert med et innlegg om hvordan dere løser hverdagen med pendling til Oslo. Skal snart begynne med pendling mellom Tønsberg og Oslo selv og er åpen for tips til en god pendlerhverdag 🙂

  • Reply Ida Wulff 14. mars 2019 at 08:55

   Det må jeg nesten få Gravlyset til å svare på <3 Lykke til med pendlingen!

 • Reply mia 14. mars 2019 at 06:59

  kunne tenke meg en Tønsberg guide i forhold til gåturer, Resturanter, ting å finne på osv osv 🙂

  • Reply Ida Wulff 14. mars 2019 at 08:55

   Det var en god idé 😀 Inntil videre, følg @tonsbergtips på Instagram <3

 • Reply Kristine 14. mars 2019 at 07:43

  Det er så mange bloggere som har faste ukentlige spalter, og syns det er så deilig å lese bloggen din hvor det er litt mer hverdagslige ting, og ikke det samme som bestandig dukker opp 😃 Når det er sagt, digger jeg paraplyinnleggene dine og syns ukens spørsmål eller uken som gikk er kjekt å lese 😊

  • Reply Ida Wulff 14. mars 2019 at 08:54

   Ukens spørsmål er en god idé!! <3 Takk for innspill 😀

 • Reply Hilde Marie 14. mars 2019 at 08:34

  Du er så flink til å skrive og formulere deg, så uansett hva du skriver om, koser jeg meg liksom med å lese det uansett! 😉 Alle temaer du skriver om er interessante, syns jeg, men tips til noe annet kan være hvordan du og Gravlyset løser økonomi; betaler dere like mye (både til daglige ting, leilighet, oppussing osv.)? har dere felles kredittkort? Og så syns jeg selv at det kan være vanskelig å hanskes med hormoner, pms og følelser til tider.. Kan føle meg som tidenes verste kjæreste.. -så supert om du vil skrive om hormoner og pms, hvis det er noe du opplever selv da..
  Klems

  • Reply Ida Wulff 14. mars 2019 at 08:58

   Tusen takk for kjempegode forslag, alt er notert <3 <3 <3 Stor klem!

 • Reply Eline 14. mars 2019 at 08:37

  ☂️☂️☂️☂️☂️☂️

  • Reply Ida Wulff 14. mars 2019 at 08:54

   I hear ya!

 • Reply Marie 14. mars 2019 at 09:31

  Hei
  Ønsker et innlegg om cruiset dere var på og om Miami

 • Reply Geriatriks 14. mars 2019 at 10:14

  Er det «gravlyset» som er på den mix-reklamen på snap? han som står på ski?

  • Reply Ida Wulff 14. mars 2019 at 10:16

   Haha, nei!

 • Reply Tone 14. mars 2019 at 10:14

  Ingen tvil om at bloggen din er den hyggeligste og morsomste.

  Paraplyene er fantastiske og de kunne det gjerne kommet flere av 😅

  Ellers er samspillet mellom deg og Gravlyset rimelig gøy å lese om.
  Liker når du skriver lekent og småfrekt og det som alle tenker, men ikke alle sier høyt.

  • Reply Ida Wulff 18. mars 2019 at 08:46

   <3 <3 3

 • Reply Malin 14. mars 2019 at 10:17

  Jeg digger de listene du lager. Enten paraplylistene eller de listene hvor du ramser opp trivielle ting man blir glad av.

 • Reply Lisa 14. mars 2019 at 10:49

  Interiør! Planer for den nye leiligheten osv. Og paraplyer/ting vi lesere kan kjenne oss igjen i 🙂

 • Reply FA 14. mars 2019 at 10:59

  Hei!
  Liker aller best når du skriver rett fra levra om hverdagslige ting som egentlig ikke er så store 😀 ellers håper jeg du deler mye interiør og innkjøp til den nye leiligheten og tar oss med på hele prosessen der! Vider elsker jeg paraplyer, morsomme ting i forholdet til deg og gravlyset, tips til livet osv, haha😂 Regnet akkurat litt på det og har faktisk fulgt deg i 13-14 år, hvor sykt er ikke det? Den uhøytidelige atmosfæren og dine skråblikk på livet er nok hovedgrunnen til det! Fortsett som du gjør, klem fra meg <3

 • Reply Katrine 14. mars 2019 at 12:10

  Hei Ida! Ønsker et oppsummerende innlegg om ferieturen deres til Miami og cruiset i Karibien. Tips til restauranter i Miami, shopping, utflukter med cruiset osv. ☀️

 • Reply Renate 14. mars 2019 at 13:01

  Jeg digger sånn dere «ukens» oppsummeringer! Sminketips, hudpleietips, oppussingstips, tvserietips, u name it 😃

  • Reply Ida Wulff 18. mars 2019 at 08:46

   Takk for innspill <3

 • Reply Anonym 14. mars 2019 at 13:12

  Hva du tenker om klimaspørsmålet?

 • Reply Julie 14. mars 2019 at 13:27

  Før og nå bilder, linker til klær, og interiørtips! 🙂

  • Reply Ida Wulff 15. mars 2019 at 12:50

   Takk for forslag <3

 • Reply Julie 14. mars 2019 at 13:29

  Dine favoritter fra Desenio! Med rabattkode hehe

  • Reply Ida Wulff 15. mars 2019 at 12:49

   Kommer i april 😀 <3

 • Reply Siri 14. mars 2019 at 13:29

  Jeg liker dine, selv de som kanskje ikke har så mye «innhold». En av grunnene til at jeg leser og har gjort det i alle år, er fordi du viser deg selv, og ikke er den typiske bloggeren som alltid er «perfekt». Men, innlegg som paraplyer, reiseguider, bolig før/etter er alltid gøy!

 • Reply Siri 14. mars 2019 at 13:30

  Jeg liker innleggene dine, selv de som kanskje ikke har så mye «innhold». En av grunnene til at jeg leser og har gjort det i alle år, er fordi du viser deg selv, og ikke er den typiske bloggeren som alltid er «perfekt». Men, innlegg som paraplyer, reiseguider, bolig før/etter er alltid gøy!

  • Reply Ida Wulff 26. mars 2019 at 09:58

   <3 <3

 • Reply Rikke 14. mars 2019 at 13:54

  Hei! Hvor er hyllen bak deg kjøpt? 🙂 Veldig fin!

  • Reply Ida Wulff 15. mars 2019 at 12:49

   Husker ikke hvor, men merket heter Woood <3

 • Reply Astrid 14. mars 2019 at 14:06

  Synes det er gøy å lese bloggen uansett hvor meningsløse innleggene skulle være. Det er nettopp det at du skriver om selv de minste ting med humor som gjør at jeg leser bloggen din 😀

  • Reply Ida Wulff 18. mars 2019 at 08:46

   <3 <3 <3

 • Reply Mari 14. mars 2019 at 14:48

  Du har en unik evne til å formidle selv kjedelige ting på en morsom måte. Jeg tror at alle som liker å følge deg ikke har så utrolig høye krav til superinteressant innhold. Jeg har aldri tenkt om noen av postene dine at de er unødvendig eller kjedelige. Du er jo bare et menneske, kan ikke skje noe spennende hele tiden. <3 Synes alltid det er hyggelig/morsomt å lese bloggen din:) selv elsker jeg interiør, så om jeg skal nevne noe blir det det.

  • Reply Ida Wulff 15. mars 2019 at 12:49

   TAKK for så masse fine ord og for innspill!! Settes pris på <3

 • Reply Ingvild :) 14. mars 2019 at 15:38

  Hahah, jeg stussa sååå over det bildet som ble posta på IG! Ingen tekst eller noe – men som den fan’en jeg er så måtte jeg like det😂

  Over til det du spør om – jeg synes egentlig alt du skriver er bra, favorittene er hverdagsbetraktelsene dine! Du får normale ting til å virke så befriende og vanlig – uten alt dilldallet samtidig som du har en morsom vri på det. Du er den eneste bloggen som er igjen som jeg følger fast og sjekker hver dag!

  • Reply Ida Wulff 18. mars 2019 at 08:44

   Hahaha, takk for like <3 <3 Og takk for fine ord!

 • Reply Elise 14. mars 2019 at 16:14

  Paraply-innleggene dine er jo en klassiker, små hverdagsglimt med Gravlyset er også morsomt å lese om. Hadde også vært gøy med et innlegg om hvordan singellivet ditt var vs livet med samboer og alt man evt gjorde som singel men som man ikke gjør nå / ikke vil bli sett gjøre, hehe. Stå på! Trofast leser siden 2009.

  • Reply Ida Wulff 16. mars 2019 at 15:22

   Taaakk for innspill 😀 OG takk for at du har holdt ut med meg så lenge <3

 • Reply Line 14. mars 2019 at 16:20

  Å så fin du er Ida! <3 Fortsett som du gjør 😀 Men kan gjerne ønske meg et innlegg om hudpleie. Hva slags produkter du bruker, tiltak du gjør i hverdagen for huden, samt hvor ofte du går til hudpleier, og hva slags behandlinger du gjør. Men elsker innlegg om hverdagen din 🙂

  • Reply Ida Wulff 15. mars 2019 at 12:47

   Takk for innspill <3

 • Reply Lina 14. mars 2019 at 16:41

  Liker det meste du skriver om! 🙂 Liker antrekkene dine, fine legger som kler skjørt 🙂

 • Reply Maritha 14. mars 2019 at 17:07

  Hei Idaa!
  Jeg ønsker meg et innlegg hvor du skriver typ: hvordan komme over kjærlighetssorg, når er det på tide å gå fra kjæresten/samboeren, et innlegg som handler kunn om deg og Gravlyset, hvordan dere møttes og hvordan dere klikket så bra😍
  Hilsen superduper fan!

 • Reply Maritha 14. mars 2019 at 17:10

  Og hva er denne paraplyen flere nevner over her?🙈🙈

  • Reply Ida Wulff 14. mars 2019 at 17:44

   Min faste sutrespalte, hehe

 • Reply Anonym 14. mars 2019 at 17:20

  Yo, I’ll tell you what I want, what I really, really want
  So tell me what you want, what you really, really want
  I’ll tell you what I want, what I really, really want
  So tell me what you want, what you really, really want
  I wanna, (ha) I wanna, (ha) I wanna, (ha) I wanna, (ha)
  I wanna really, really, really wanna zigazig ah

  • Reply Ida Wulff 14. mars 2019 at 17:44

   Haha <3 <3 <3 Favorittsangen!

 • Reply A 14. mars 2019 at 17:38

  Du er favorittbloggeren min fordi du fremstår som ærlig og uhøytidelig. Du er på lag med oss kjedelige ikke-bloggere liksom (selv om du ikke er kjedelig). Det er ekstra gøy når du viser deg uperfekt – det bare gjør deg mer «perfekt» i grunn. Samtidig har du et godt dryss av inspirasjon, både innen skjønnhet og interiør. Humoren din da, den er er gull, og skrivestilen din gjør at omtrent alt blir kjekt å lese. Du er rett og slett rågod på å sette ord på ting. Så fortsett sånn tenker jeg. Ikke forsøk å være så perfekt blogger liksom, når du allerede er det. Skriv om det som faller deg inn! Synes DU det er interessant, synes garantert mange av leserne dine det også 😉

 • Reply Mari 14. mars 2019 at 17:55

  Hvor er den fine puta med dusker fra ?:-)

  • Reply Ida Wulff 15. mars 2019 at 11:41

   H&M 🙂

 • Reply Aline 14. mars 2019 at 18:31

  Jeg synes du er flink med klær og interiør! God smak rett og slett;) Jeg elsket kupp…ser noen andre hva med «ukes kupp» innlegg? Noe ekstra fint du har funnet som du vil vise frem og gjerne det med en fin pris.

  • Reply Ida Wulff 16. mars 2019 at 15:22

   Takk for innspill <3

 • Reply Marte 14. mars 2019 at 20:08

  Tips til hvordan man kan bli mer strukturert når man jobber hjemme. Skriver bachelor om dagen, og liker best å jobbe hjemmefra, men jeg sliter litt med å klare å være strukturert.. Blir gjerne tre episoder av en serie mens jeg spiser frokost, så en tur på trening, kjapp tur innom butikken, middag og vipps var klokken 1730 og jeg føler at hele dagen har gått fra meg..

  • Reply Ida Wulff 18. mars 2019 at 08:44

   Haha, kjenner meg såå godt igjen 😀

 • Reply Synne 14. mars 2019 at 20:58

  Vil lese om alt du vil skrive om, bloggen din er alltid gøy å lese!

  • Reply Ida Wulff 15. mars 2019 at 11:39

   <3

 • Reply TL 14. mars 2019 at 22:49

  Meninger, samfunnskritikk, politikk og miljø!

 • Reply Caro 14. mars 2019 at 22:55

  Samme for meg, alt du skriver er bra. Bare skriv ok??

  • Reply Ida Wulff 15. mars 2019 at 11:39

   Ok <3 <3 <3

 • Reply A 14. mars 2019 at 23:50

  Hei,

  Jeg har lest bloggen din i ny og ne og syntes i starten at du. lignet eller hadde mye likhetstrekk med Christina Aguilera, har tenkt å skrive det til deg mange ganger før men så har det bare ikke skjedd. Nysgjerrig på om du har hørt det før eller om det bare er meg som syntes det :p hehe (det er ment som et kompliment, har alltid digget den dama).

  Tilbake til innlegget ditt, så syntes jeg du f.eks kan ha spørsmålsrunde på video, og også holde oss oppdatert på problemstillinger som f.eks da du spurte oss leserne hvilken farge dere burde gå for på teppe under salongbordet til den nye leiligheten. Oppdatert innlegg kunne kanskje vært at du forteller oss hva dere gikk for og hvorfor.

  Også vil jeg bare fortelle deg at jeg liker at du kan være direkte, si ting rett ut (bare være deg selv), liksom bare fortelle hendelser som de finner sted, som vi vanlige kan finne oss igjen i, uten at de virker pyntet på.

  Virker som du har veldig stabil lesergruppe, og har sjeldent sett hat i kommentarfeltet ditt og det er jo en bekreftelse i seg selv at du gjør noe bra.

  Stå på Ida 🙂

 • Reply Maritha 15. mars 2019 at 09:53

  Hei Idaa!😄
  Jeg ønsker meg et innlegg hvor du skriver typ: hvordan komme over kjærlighetssorg, når er det på tide å gå fra kjæresten/samboeren, et innlegg som handler kunn om deg og Gravlyset, hvordan dere møttes og hvordan dere klikket så bra😍
  Hilsen kjempefan!

  • Reply Ida Wulff 16. mars 2019 at 15:22

   Takk for forslag <3 <3 <3 Håper du har en fin helg!!

 • Reply Linn L. 15. mars 2019 at 14:01

  Nå skal jeg komme med verdens dølleste svar, men; jeg vil lese bloggen din akkurat som den er! Du har en snert i skrivemåten som jeg ikke ser på andre blogger, og selv om du har noen «oppstilte» bilder (som jeg egentlig «hater» :]) så veier du opp med å plutselig ha et innlag ala Prøver å imponere på instagram, som er bare…fantastisk 🙂 Jeg misliker glattpolerte bloggere som ved «bilder som ikke kom på bloggen»-poster kun legger ut et bilde av et hårstrå som ligger feil «ååååå herreguuuud at jeg poster dette forferdelige bildet av meg selv hahhaha!!!» Du er ekte, morsom, ærlig (framstår ihvertfall slik:) og herlig! Don’t change a thing!

  • Reply Ida Wulff 26. mars 2019 at 09:58

   Herregud <3 Nå ble jeg glad. Tusen takk!!

 • Reply Caroline 15. mars 2019 at 14:25

  Jeg liker bloggen din akkurat som den er! Ekte, rå og normal. Den er ikke overfladisk, jålete eller urealistisk for unge jenter 🙂 Perfekt balanse mellom »reklame» og hverdag. Men mer av paraplyer, reisetips kanskje og videoer av deg og gravlyset du har postet på insta!

  • Reply Ida Wulff 18. mars 2019 at 08:43

   For noen fine komplimenter, tusen takk <3 Mer video skal jeg prøve på!

 • Reply Vida Mortensen 15. mars 2019 at 15:38

  Jeg synes det er fint og trivelig å klikke meg innom for å lese alt du skriver. Du skriver på en slik måte at der er så lett å relatere seg. Så jeg kommer til å klikke meg innom her uansett hva du velger å skrive om. Stå på, du er super flink!

  • Reply Ida Wulff 18. mars 2019 at 08:43

   Tusen takk <3 <3 For et fint navn du har!

 • Reply Marie 15. mars 2019 at 15:45

  Hvor er den nydelige genseren din fra? 😀

  • Reply Ida Wulff 15. mars 2019 at 23:42

   Zara <3

 • Reply Silje 15. mars 2019 at 18:38

  Dette er min favorittblogg siden tidenes morgen. Elsker at du kjøper kake etter trening, maler sort, forteller at du er selvkritisk.. At det virker som at du ikke følger strømmen men tar litt sjanser. Du skriver fantastisk bra. Det du skriver er tanker jeg ofte kan kjenne igjen men som jeg ikke tør å si høyt. Så jeg koser meg så når du tillater deg å si det som det er 😅 Litt oftere innlegg hadde jeg blitt superglad for, men jeg skjønner at du har begrenset med time ri døgnet du også 🙂

  • Reply Ida Wulff 18. mars 2019 at 08:45

   Så glad jeg blir <3 <3 <3 Kake etter trening for lyfe!

 • Reply Sara 15. mars 2019 at 20:03

  Noen blogger klikker jeg på kun for å se bilder.. med bloggen din ser jeg ikke på bilder, men jeg elsker tekst, masse tekst for du skriver så bra. Det eneste jeg ønsker er hyppigere innlegg, håper du satser MER på bloggen for du trenger ikke skrive om noe som helst «spennende» bare at du skriver er gøy og morsomt og man kan relatere seg til mye. Du prøver ikke være noe du ikke er, noe mange bloggere gjør for å komme seg opp, feks å skrive et dypt innlegg der man åpenbart gjør det bare for å være dyp 😅 er ikke alltid 100% enig med deg, men det er det er en del av menneskeheten, holdt jeg på å si.

  • Reply Ida Wulff 18. mars 2019 at 08:42

   Takk for så utrolig fine ord, Sara <3

 • Reply Anonym 15. mars 2019 at 21:00

  Ja bare skriv. Eller bare et bilde. Senk lista, vi er ikke så kravstore 🙂

  • Reply Ida Wulff 15. mars 2019 at 23:40

   <3 <3 <3

 • Reply Ingrid 16. mars 2019 at 09:00

  Alltid gøy med interiør og leilighetsinnlegg😀 Trening/mat/livsstil er også gøy! Har du satt deg noen mål for treningen? Har du treningstøy å anbefale?

 • Reply Ingrid 16. mars 2019 at 09:17

  Alltid gøy å lese om interiør/leilighet😃 Skriv gjerne litt om trening. Har du noen mål for treningen? Har du treningstøy å anbefale?

 • Reply Rebekka 16. mars 2019 at 13:08

  Vil bare si at godtestopp er verdt det! Jeg kuttet ut sukker for 17 dager siden, de 3-4 første dagene var harde, men etter én uke hadde jeg mye mer energi, og jeg våknet av meg selv hver morgen før alarmen! Du klarer godtestopp frem til juni, det er kun begynnelsen som er en kamp!

  Og jeg digger alle de hverdagslige innleggene dine, og ikke minst paraplyene!

  • Reply Ida Wulff 18. mars 2019 at 08:44

   Så flink du er 😀

 • Reply Jeanett 16. mars 2019 at 20:27

  Jeg vil ha alt!!
  Jeg leste bloggen din for flere år siden men så syntes jeg desverre det var kjekkere å lese om bloggere som opererte seg her og der. Men nå har jeg «endelig» blitt voksen og funnet tilbake til deg! Jeg har lest bloggen din noen måneder nå, bladd meg langt tilbake i arkivet ditt bare fordi jeg synes du er så FLINK til å skrive. Desverre kommenterer jeg aldri… Men jeg er her!
  Jeg elsker innleggene dine hvor du er ærlig og direkte. Jeg elsker innleggene dine hvor ikke alt er perfekt, hvor du viser oss at også bloggere opplever kjipe ting, blir irritert osv. Men jeg leser virkelig hva som helst som du skriver! Absolutt alt 🙂

 • Reply Mariah 17. mars 2019 at 10:28

  Interiør og leilighet😸

  • Reply Ida Wulff 18. mars 2019 at 08:38

   Notert 😀

 • Reply Anna 17. mars 2019 at 11:42

  Hei Ida! Jeg elsker når du skriver mer spalte-aktig om hverdagstanker/problemer, kommentarer om ting som skjer eller om tanker du har. Liker så godt hvordan du skriver, har fulgt med i flere år enn jeg kan telle nå! <3

  • Reply Ida Wulff 18. mars 2019 at 08:37

   <3 <3 3 !!!

 • Reply Marianne 17. mars 2019 at 15:29

  Jeg digger Paraply-innleggene dine! 😀 Så bare å samle opp og komme med flere paraply-innlegg, hehe 🙂
  Ellers er det blant anna gøy med video!

  Ha en fin søndag!

  • Reply Ida Wulff 18. mars 2019 at 08:37

   Skal prøve meg litt mer på video! <3

 • Reply Line 18. mars 2019 at 16:19

  Liker bloggen din som den er, så fortsett i samme stil du 🙂 Mine favorittema er kanskje reiser, interiør, paraplyer/hverdagsliv!

  • Reply Ida Wulff 18. mars 2019 at 16:55

   Takk for innspill 😀 <3

 • Reply Anniken 20. mars 2019 at 22:46

  Elsker hverdagsinnleggene dine! Der du er deg selv og deler om smått og stort. Har lest deg lenge og tror faktisk jeg aldri har lagt igjen en kommentar. Men du er favorittbloggeren min, tipper flere er enig der! Fortsett å vær deg du, det holder i massevis ❤️

  • Reply Ida Wulff 26. mars 2019 at 09:58

   Så utrolig hyggelig å høre, tusen takk <3 <3

  Leave a Reply