Hverdagsliv

TRENING, KAKER & EN LITEN SVIPPTUR TIL OSLO

14. mars 2019

Først og fremst: Tusen takk for alle ønsker og innspill i gårsdagens kommentarfelt. Jeg har nå verdens lengste notat, og kjente faktisk at motivasjonen blomstret opp i meg. Nå høres jeg sikkert stakkarslig ut, men det var bare godt å se at det fortsatt er folk her inne. Av prinsipp så ser jeg aldri på statistikken min – det gjør meg redd og selvkritisk. Så jeg har med tiden klart å innbille meg at det kun er de som skriver kommentarer som leser bloggen min. En liten gjeng, liksom. Det kan jeg leve med. Så det er veldig hyggelig å høre fra deg som leser, jeg blir sånn oppriktig glad av det.

Dagen i dag har generelt vært god. Det begynner å bli noen uker siden jeg var oppe og nikket klokken 6, bare for å holde kjæresten min med selskap om morgenen. Vi drakk kaffe på senga og så på Camp Kulinaris (pensjonister much?) før han turet avgårde til Oslo og jobb.

Så gikk jeg tur, gjorde unna mail og bakte sunne rundstykker – som er gode. Og så var det tid for ukens tredje treningsøkt, da. Med personlig trener… I dag tok jeg meg selv i å være alt for blid og positiv. Var døden nær, og fikk beskjed om at øvelsen skulle gjøres to ganger til. Hørte meg selv si: Den er grei, blid som en apekatt. Og så måtte jeg bare trekke det tilbake. Innrømme at nå var jeg falsk. Dette liker jeg ikke i det hele tatt, og jeg har ikke noe lyst. Faen ta dette. Men en times tid etter at jeg er ferdig, så føler jeg meg selvfølgelig fantastisk.

Et lite Tønsberg-tips på tampen, til deg som bor her eller skal på besøk i sommer. Hvem skal ikke innom Tønsberg i sommer, liksom. Kakene på bildet kjøpte jeg på vei hjem fra trening (balanse, hehe). De er fra Pure Food by Patricia, og er veganske og sukkerfrie. Ikke noe mel, ikke noe melk, ikke noenting. Og så smaker de helt fantastisk 

Nå skal jeg pakke en liten bag og sette meg på toget til Oslo jeg også. Som den fantastiske kjæresten jeg er, har jeg booket oss inn på hotell i kveld, sånn at Gravlyset skal få seg en liten pendlerpause. Noen ganger står han hele veien til Oslo, og han klager ikke engang, bare nevner det i en bisetning. Vi vet jo alle at hvis det var meg, så hadde jeg skrevet en hel klagebok. Så. Da får jeg sørge for noen avbrekk av og til!

Snakkes snart igjen 

27 Comments

 • Reply Malin 14. mars 2019 at 19:53

  Du er min absolutt favorittblogger, Ida! Men jeg er en av de som smyger seg innom her daglig uten å gi «lyd» fra meg 😉 Jeg elsker spesielt paraplyinnleggene dine, men du skriver så godt og morsomt at alt er en fryd å lese. Til og med innleggene som inneholder spons blir liksom verdt å lese når de er skrevet av deg. Jeg har for eksempel ikke fått testet buksene fra Floyd enda, men når jeg gjør det er det takket være deg, for å si det sånn;D Du har virkelig en helt enestående måte å uttrykke deg på, som er HELT min «cup of tea». Fortsett sånn! 🙂

  • Reply Ida Wulff 15. mars 2019 at 11:40

   Herregud, jeg blir så glad! Tusen takk for fine ord Malin<3 så stas å være noen sin kopp med te, Hehe!

 • Reply Maren 14. mars 2019 at 22:46

  Hallo Ida! Satt lenge og funderte på hva jeg ønsket du hadde skrevet mer om, eventuelt om jeg hadde noen «artige click bites – tips» å meddele etter gårsdagens innlegg. Sannheten er at bloggen din er super som den er! Ujålete, ærlig og jordnær. Måtte bare rekke opp hånda for oss lesere som finnes uten at vi synes i kommentarfeltet 😀

  • Reply Ida Wulff 18. mars 2019 at 08:43

   Så hyggelig Maren, tusen takk <3 <3 <3

 • Reply Karen 15. mars 2019 at 00:22

  Ida, kan du komme med et innlegg om Kristin Gjelsvik sin siste video? Du har alltid spot on utsagn og meninger, tror du har mye bra å komme med som ville vært interessant for oss lesere. Til slutt: love you!

  • Reply Ida Wulff 16. mars 2019 at 01:09

   Se nyeste innlegg <3 klem!

 • Reply Stine 15. mars 2019 at 07:53

  Når skal dere legge ut leiligheten for salg? 🙂

  • Reply Ida Wulff 15. mars 2019 at 10:44

   I slutten av april, når vi har bodd i den i ett år 🙂

 • Reply K 15. mars 2019 at 12:42

  Jeg legger aldri igjen kommentarer, så nå må jeg jo nesten! setter utrolig stor pris på bloggen din, elsker å lese alt du skriver egentlig, fordi det er så ekte. liker å følge med på boligjakten deres i tillegg 😅 tar meg i å si til samboeren min «nei disse var fine, sånne stoler/bilder/maling må vi ha» uten at han vet at jeg har stjelt inpirasjonen fra deg! så takket være deg så tror han at jeg har interiør-kunnskaper, haha! så hold motivasjonen oppe, så jeg kan fortsette å lyge på meg min gode smak

  • Reply Ida Wulff 15. mars 2019 at 12:45

   Hahaha, jeg ler! Så gøy å kunne være til den type hjelp <3 og hyggelig at du stakk innom kommentarfeltet. God helg og klem til deg 😀

 • Reply Anette S. 15. mars 2019 at 13:46

  Jeg tror vi er maaange som leser, men som ikke kommenterer (så ofte). Du sprer så mye glede i hverdagen, så om jeg kan glede deg med å kommentere oftere så consider it done😘

  • Reply Ida Wulff 16. mars 2019 at 15:22

   Jaaa, så koselig!! <3

 • Reply Marine 15. mars 2019 at 18:56

  Hva tenker du om videoen som Kristin har laget?

 • Reply Ulrikke 15. mars 2019 at 20:31

  Bare ut av ren nysgjerrighet: var de kakene gode?

  • Reply Ida Wulff 15. mars 2019 at 23:41

   Ja 😀

 • Reply Lin 15. mars 2019 at 22:32

  så kjekt å høre at du er en god kjæreste og vil gjøre dagen hans litt ekstra hyggelig så han slipper å pendle <3 Kose dere med hverandre <3

  • Reply Ida Wulff 15. mars 2019 at 23:41

   Den selvskrytingen var litt på tull altså, Hehe. Men tusen takk<3

 • Reply Hana 16. mars 2019 at 08:47

  Nå fikk jeg litt dårlig samvittighet for at jeg kommenterer så sjeldent! Har fulgt deg siden caffelatte tiden. Har vært gøy å følge med hele veien og liker bloggen bare mer og mer 🙂

  • Reply Ida Wulff 16. mars 2019 at 15:20

   Så hyggelig at du har fulgt meg så lenge <3 <3 <3 Titt gjerne innom kommentarfeltet av og til 😀 Klem

 • Reply Jeanette 16. mars 2019 at 22:58

  Hei Ida! Jeg er også en av dine «hemmelige» lesere som titter innom ca annenhver dag uten å legge igjen kommentar 🤭 Har følgt deg siden du, Lars Tangen å Julia Nyland(?) tronet førsteplassene på blogg.no. Du er min favorittblogger, å håper du fortsetter med det i laaaang tid. Paraplyinnlegg, spons, kjærstekliss – jeg leser alt (med glede)! 😀

  • Reply Ida Wulff 18. mars 2019 at 08:40

   Det var gode tider, haha 😀 Takk for kommentar, og klem til deg <3

 • Reply Tonje 17. mars 2019 at 11:26

  Fineste, søteste , snilleste og morsomste Ida❤️Jeg leser bloggen din hver eneste dag, sluker hvert eneste innlegg. Innimellom ler jeg faktisk så mye at jeg skvetter litt i trusa ( to much info, i know😂😅🙈) Du har den beste humoren, den ærligste personligheten og definitivt den med best selvinnsikt.
  Så skjønn du er som ønsker å gi kjæresten din en liten pendlerpause-you rock hverdags romantikk💖
  Love ya Ida! Slutt aldri og vær deg selv akkurat som du er💋

  • Reply Ida Wulff 18. mars 2019 at 08:38

   Åååå, så god du er!! <3 <3 Og tusen takk for too much info, det er det beste jeg vet. Stor klem til deg!

 • Reply Kathrine 18. mars 2019 at 12:34

  Ville bare si at jeg leser fortsatt <3
  Selv om jeg ikke kommenterer så mye, skal skjerpe meg 😉

  • Reply Ida Wulff 18. mars 2019 at 17:03

   Hurra <3 <3 <3

 • Reply Caroline 19. mars 2019 at 08:26

  Kaster meg med i kommentarfeltet for første gang selvom jeg leser bloggen din ofte! Du har den bloggen jeg faktisk leser, ler høyt av og lar meg inspirere av. Ikke den bloggen hvor jeg bare scroller igjennom for å se på bilder💪

  Tusen takk for at du skriver så ærlig og rett fra levra- det går rett hjem her i Andebu sine dype skoger🌲

  Fortsett akkurat som du har gjort til nå! Ha en fin dag🌞🌻

  • Reply Ida Wulff 19. mars 2019 at 13:28

   Tusen takk, og stor klem til Andebu sine dype skoger, hehe <3 Fin dag til deg også :*

  Leave a Reply