Hverdagsliv

KJOLER SOM ER TYPISK MEG

18. mars 2019

Reklame for Floyd by Smith

KJOLE HER 🌱

Du syns kanskje du har sett meg i denne kjolen før? I såfall stemmer det. Jeg kjøpte en lik hos Floyd på starten av året, bare i en annen farge. Jeg eeelsker, elsker tweed-looken. Litt cute, litt business, litt Chanel – og samtidig litt hverdags. Da jeg fikk spørsmål om jeg ville vise frem en vårkjole fra Floyd, var denne skatten et åpenbart valg. Den har kommet i rosa! Den perfekte vårkjolen som kan brukes både til hverdags og fest. Volangene på ermene gir den liksom det lille ekstra.

Kjolen er normal i størrelsen, men samtidig romslig rundt magen. Deilig at den ikke sitter klint inntil. Du finner kjolen HER

Syns du beina mine så litt vel smooth ut på bildene? Til tross for at jeg er selvbruningsekspert, har jeg en liten selvbruningskrise gående. Sånn kan det gå når man skal være sprek og teste ut nye produkter. Så beklager for retusjeringen, men til gjengjeld skal jeg ikke anbefale selvbruningen jeg har brukt. Hehe.Floyd har veldig mange fine vårkjoler nå (for ikke å snakke om bluser, men det var ikke bluser vi skulle snakke om i dag). Du finner alle kjolene fra Floyd by Smith HER!

Ellers, da? Jeg startet dagen på trening, og har vært mørbanket siden. Resten av dagen har jeg brukt på telefonen og på mail – ikke en spennende dag sånn sett. Men sola skinner og jeg kjenner med gladere på innsiden enn jeg har gjort på lenge. Så da klager jeg ikke.

Ønsker deg en fin mandag videre ♥♥♥

1 Comment

  • Reply Tonje 19. mars 2019 at 15:13

    Alt kler den smukke:) Nydelig kjole som nå er klikket hjem i min postkasse også.
    Godt å lese at du føler deg gladere enn på lenge 🤩Hva denne sola gjør med oss!
    Ha en magisk uke fineste😊

  • Leave a Reply