Hverdagsliv

DAMN YOU, SKRITTELLER

29. mars 2019

DET ER FREDDAN 🍔

Shout-out til verdens snilleste kjæreste, som tar på seg to skjerf sånn at jeg kan få det ene når jeg begynner å fryse. Jeg slutter konsekvent å gå med skjerf når de begynner å feie gatene for grus. Men det hender jo at man må krype til korset, og da er det kjekt med en gentleman som ser fallgruvene på forhånd. Fallgruver som: Vi må gå hjem. Jeg fryser.  

I dag har jeg gått 2062 skritt. Litt kjipt fordi snittet mitt på 12.000 skritt om dagen nå blir dratt ned. Enda kjipere fordi jeg er venn med svigermor på Fitbit-klokka mi, og jeg nå blir avslørt som latsabb. Sannheten er at jeg er nede for telling. Jeg begynte å føle meg rar etter trening i går, og da kvelden kom, ble jeg så dårlig at jeg måtte legge meg til å sove i full drakt, med både klær og sminke på. Når jeg sovner med sminke, da står det dårlig til. Jeg har ligget og svettet i senga i hele dag, og følt meg helt fjern som en sky. Kan det være at kroppen min har gått på en smell? Jeg har trent hardt og tatt meg helt ut fire dager på rad – men egentlig hatt det veldig fint med det. Kanskje kroppen bare: Neeei, Ida, dette er jo ikke oss. Vi skal jo se på serier og spise burger! Hvem vet. Et eller annet skjer i hvertfall.

En stor andel av de 2062 skrittene stammer fra badet, jeg har sminket meg fordi Gravlyset straks kommer hjem. Jeg lå her og kaldsvettet med en Solo Super på panna, og ble akutt redd for at han skulle komme hjem og se meg slik. Er dette mennesket jeg skal dele livet mitt med? Han ringte midt i ansiktslakkeringen, og jeg fortalte hva jeg drev med. Han ba meg fjerne sminken og slutte med tullet mitt. Så det er alltids noe.

Jeg begynner så smått å føle meg kvikkere, og håper jeg kvikner til for fullt i løpet av kvelden. For helgen er full av fine planer, som jeg ikke har lyst til å gå glipp av. Vi skal brunche med et vennepar, fikse i leiligheten, feire mormor sin bursdag og ikke minst vlogge! Så jeg håper vi får til alt 
Håper du får en fantastisk start på helgen! Med vennlig hilsen en kaldsvettende bodybuilder.

9 Comments

 • Reply Eline 29. mars 2019 at 18:53

  Jeg gleder meg til vlog <3 god bedring!

  • Reply Ida Wulff 1. april 2019 at 11:46

   Tusen takk <3

 • Reply Ida 29. mars 2019 at 20:57

  Hvor er dekselet fra? 😍

  • Reply Ida Wulff 1. april 2019 at 11:46

   Urban Outfitters 🙂

 • Reply Oda 29. mars 2019 at 23:38

  Så kjedelig, håper det går fort over. God bedring 🙂

  • Reply Ida Wulff 1. april 2019 at 11:46

   Tusen takk <3 <3

 • Reply Marie 31. mars 2019 at 04:35

  Unnskyld meg, men så deres Youtube video hvor dere tester ut junkfood, og må gi en ærlig tilbakemelding: jeg synes Gravlyset fremstår utrolig usjarmerende (forsåvidt på andre videoer også, men tok av her). Han virker pottesur, frekk og grinete uansett hvor godt humør og morsom du prøver å få få det til å bli. I tillegg bannet han flere ganger og ja – bare fremtoning hans og spiriten virker så negativ hos han. Synes det ødelegger en ellers bra video, så håper enten han kan cheer up eller ikke bli med på neste filmer. Han er nok sikkert ikke sånn i virkeligheten (får virkelig håpe det), så dette var ment som en tilbakemelding fra en bruker/leser.

 • Reply Anaxani 28. oktober 2023 at 13:39

  benefits of viagra for men For addon domains, the file must be in public_html addondomain

 • Reply bhvoqbgmvh 26. november 2023 at 06:25

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

 • Leave a Reply