Hverdagsliv

ET HIMLA GODT MELLOMMÅLTID

1. april 2019

Reklame for Fjordland

HELLO 💛

Nå som jeg er inne i så gode treningsrutiner og er blitt mye mer aktiv, trenger kroppen min mer mat. Problemet er bare at mat er det siste som frister når jeg har vært på trening, jeg kan nesten bli uvel av tanken på å åpne det som regel halvtomme kjøleskapet mitt. Det gir ingen mening at kroppen skal føles så mett etter trening, men den er vel bare i sjokk stakkars. Fakta er uansett at jeg blir en slappfisk hvis jeg ikke får i meg næring etter trening.

Heldigvis er ikke matbutikken langt unna, og jeg har fått for vane å løpe innom etter trening og kjøpe et mellommåltid. Sunnere takeaway, som jeg liker å kalle det. Hehe.

BYGGRYNLUNSJ MED JORDBÆR & LIME 🍓

Favoritten i disse dager er uten tvil Byggrynlunsj uten tilsatt sukker fra Fjordland. Og ikke hvilken som helst av dem: Den med smaken av jordbær og lime. Herregud, så god den er. Frisk, men smaker samtidig dessert.

Fjordland sine byggrynlunsjer er jo godt kjent fra før – Gravlyset spiser dem faktisk hver gang han ikke rekker lunsjpause  på jobb. Men nytt er det at de kommer uten tilsatt sukker, og dermed som et sunnere alternativ. De to smakene man får uten tilsatt sukker, er Eple&Pære – og min favoritt: Jordbær&Lime.

Byggryn generelt er noe helt nytt for meg, men etter litt googling fant jeg ut at det er et perfekt mellommåltid. Det er nemlig rikt på kostfiber, viktige vitaminer, mineraler og antioksidanter. Bra for kroppen, og ikke minst for tarmene. Og så metter det godt, uten at man føler seg tung som en stein.Jeg har ikke sittet på skolebenken etter at jeg ble introdusert for dette himmelske mellommåltidet, men når jeg skal tilbake til satans hule (Universitetet), skal jeg jammen ha med meg en i sekken. Jeg har for vane å løpe til kantinen og kjøpe en kyllingwrap som er alt annet enn sunn, og som gjør meg oppblåst. Og da ender jeg med å ha lyst til å dra hjem, men så har jeg brukt opp alt fraværet mitt på cruise i Karibien…. Livet!

Du får forressten kjøpt Fjordland Byggrynlunsj i de fleste matbutikker.

Har du smakt Byggrynlunsj, og hvilken smak er i såfall din favoritt? 😀

14 Comments

 • Reply Ingrid 1. april 2019 at 18:33

  Den der du spiste er slikkelig god! Kjøper som snacks fordi den er så god. Seriøst. Hehe

  • Reply Ida Wulff 1. april 2019 at 23:15

   I know, den er amazing! <3

 • Reply Charlotte 1. april 2019 at 22:57

  Hvor har du kjøpt joggeskoene? Såå fine😍 har lett etter dem lenge men finnes ingen steder..

  • Reply Ida Wulff 2. april 2019 at 12:39

   Kjøpte dem på Nelly i fjor <3

 • Reply Christine 1. april 2019 at 23:11

  Hei! Kjæresten min og jeg skal til Rovinj i slutten av juni etter anbefalingen du skrev!! gleeeder meg <3 men! Jeg finner hverken hvilken pizzarestaurant du skrøt sånn av eller hvilket hotell du ikke anbefaler mtp en mulig kameratyv, hehe! Hva het restauranten og hvilket hotell ville du holdt deg unna? Og hvilket område mener du er best å bo i?
  elsker bloggen din!! leser hver eneste dag og tenker å gjøre det hele livet!

  • Reply Ida Wulff 2. april 2019 at 13:07

   Hei snille du, tusen takk for fine ord. Og gled dere til Rovinj, jeg skal i hvertfall tilbake! Pizzastedet heter Pizza da Sergio – pizza blir aldri det samme igjen etter at man har vært der. Innstill dere på å stå i kø! Hotellet vi bodde på het Hotel Eden – var forsåvidt greit bortsett fra kameratyveriet, hehe. Gooood tur, si gjerne i fra hva du syns når du har vært der <3

 • Reply Madelen 2. april 2019 at 01:30

  Enig, men liker virkelig ikke sausene så de går i søppelet 🙂

  Spiser vanligvis saus og byggrynslunsj for seg, men med den originale så maulet jeg i alle fall sausen. Ønsker meg bringebær eller hagebær som den andre med sukker har 🙂

  Uansett er den mye bedre uten sukker. Samme med rislunsjen!!!

  • Reply Ida Wulff 2. april 2019 at 12:39

   Åh, jeg elsker sausen, send din til meg 😀 Hehe. La oss krysse fingrene for flere varianter uten sukker etterhvert <3

 • Reply Malin 2. april 2019 at 08:57

  De er så gode! Levde på byggrynslunsj og redbull i eksamensperioden. Har stort sett bare prøvd hagebær og bringebær, men skal se etter denne neste gang jeg er i butikken <3

  • Reply Ida Wulff 2. april 2019 at 12:38

   Jeg har tydeligvis mange smaker å teste ut – håper flere av dem kommer uten tilsatt sukker etterhvert 😀

 • Reply Anna 2. april 2019 at 16:33

  Blåbær<3

  • Reply Ida Wulff 3. april 2019 at 08:54

   <3

 • Reply A 2. april 2019 at 21:50

  Høres herlig ut! Jeg er også laktoseintolerant slik som jeg mener å ha lest at du fikk påvist en stund tilbake, og har savnet slike mellommåltider. Er disse laktosefrie/laktosereduserte? 🙂

  • Reply Ida Wulff 3. april 2019 at 08:55

   Nei, det er de dessverre ikke <3 Jeg reagerer heldigvis ikke på denne :*

  Leave a Reply