Hverdagsliv

I DAG HAR JEG…

3. april 2019

💭 … Våknet til iskald kaffe på nattbordet. Sånn går det når samboeren drar litt for tidlig om morgenen. Jeg sov riktig nok ikke lenge, men følte meg likevel som den slabbedasken.

💭 … Gått en lang tur mens det har pågått arbeid i leiligheten vår. Jeg takler dårlig å være hjemme når det er fremmede her, sitter gjerne stiv som en stokk og venter på at det skal gå over.

💭 … Hatt telefondate med Kristina. Det har jeg sånn cirka annenhver dag, tatt helt av etter at jeg fikk Fitbit-klokka mi og går så mange turer. Håper ikke hun føler seg brukt, hehe. Vi har så mye å prate om for tiden, at skrittene går unna i en rasende fart.

💭 … Lest pensum. Dette skulle være den store lesedagen denne uken, og jeg «slukte» nøyaktig åtte og en halv side. Hvorfor er jeg så talentløs!

💭 … Hatt Skype-møte med United Influencers (byrået mitt) og en samarbeidspartner. Jeg syns Skype er småkleint, og stupte ned i sminkepungen rett før møtet. Tenkte at jeg i det minste måtte se lekkersmekker ut. Og så skulle de ikke engang se på meg, de skulle se på en presentasjon. Årets store skuffelse – og samtidig lettelse. Haha!

💭 … Vært i salong og fikset brynene mine. Det har jeg egentlig sluttet med fordi jeg klarer det så fint selv. Men noen ganger er det deilig å bare synke ned på en myk benk med massasjefunksjoner, høre på kling klong-musikk og la andre ta seg av det. Litt hverdagsluksus.

💭 … Oversett mailboksen min fullstendig, den må pleies i kveld.

💭 … Stresset rundt og fikset en gave til Gravlyset. Litt fordi han er det snilleste mennesket jeg vet om, og litt fordi vi straks har vært sammen i 20 måneder, og jeg har bestemt meg for å ta rennafart og drite i at han syns det er teit å feire sånt. Så, ja! Jeg har fiksa gave. Arrester meg!

💭 … Endelig fått fremdriftsplan fra eiendomsmegler. Leiligheten vår slenges ut på markedet helt i slutten av april. Denne måneden altså. Det blir spennende. Nå skal jeg svinge meg rundt på kjøkkenet og lage en wok før en sliten squash-spiller kommer hjem. Håper du har en nydelig kveld 🖤🖤

12 Comments

 • Reply Kristina 3. april 2019 at 19:26

  Forslag til gave til kjæresten? 🙂

  • Reply Ida Wulff 4. april 2019 at 09:54

   Oi, enkelt men samtidig så vanskelig! Går for dette kjedelige svaret: Noe som gjør livet hans enklere eller bedre <3

 • Reply Tilde 3. april 2019 at 20:18

  Hvor har du kjøpt det fine kortet og papiret?😍

  • Reply Ida Wulff 4. april 2019 at 09:53

   Begge deler er fra Norli! <3 Advarsel: Jeg kommer nå til å ha glitter i leiligheten i flere måneder, haha.

 • Reply Laura 3. april 2019 at 23:14

  Elsker innlegg som det her! Ja(!!) til flere sånne 🙂

  • Reply Ida Wulff 4. april 2019 at 09:53

   Hurra 😀 <3

 • Reply Renate 3. april 2019 at 23:35

  Hvor i Tønsberg fikser du brynene dine? 😊

 • Reply Line 3. april 2019 at 23:48

  Slike innlegg elsker jeg Ida! 😊❤️

  • Reply Ida Wulff 4. april 2019 at 09:53

   Så kos <3 <3

 • Reply Christina 4. april 2019 at 00:39

  Du vet du i klokka kan legge inn når mensen er der og dermed få hint fra klokka når du har pms, ref forrige innlegg? Synes det er veldig smart. Total oversikt!

  • Reply Ida Wulff 4. april 2019 at 09:52

   Ja, klokka har full kontroll. Men glemmer alltid PMS’en likevel :O

 • Reply Eline 4. april 2019 at 14:51

  Kunne du skrevet litt mer om Fitbit Versa? Jeg har Fitbit Charge 2, men den har begynt å tulle litt i det siste og har ikke alle funksjonene jeg er ute etter.

 • Leave a Reply