Hverdagsliv

GI MEG STYRKE

3. april 2019

Jeg må bare ta av meg hatten og gi meg selv prisen for å være det dummeste brødet i hylla. Brødet som aldri forstår at det er PMS på gang, og som faktisk må bli fortalt av kjæresten sin at det er den tiden av måneden. Vi var og handlet her om dagen, og jeg følte at universet styrte meg i retning melkesjokolade. En Melkerull og en Stratos havnet i handlekurven før jeg rakk å tenke rasjonelt, og da Gravlyset var ferdig med å taste PIN-koden på automaten, hadde jeg allerede spist tre fjerdedeler av melkerullen. Applaus igjen.

Så i disse dager tenker jeg mørke tanker og overanalyserer alt. Har livet mitt nok mening? Spionerer naboen på meg? Er kjæresten min forelsket i pappa? Ok, eksemplene var tull. Men du skjønner tegninga. Det går heldigvis snart over.

I dag fikk vi til en etterlengtet date night. Den siste uken har jeg så vidt sett noe til min kjære samboer – eller, det vil si. Jeg har sett ham sitte ved spisebordet og hamre på Mac’en til langt på kveld, og bare akseptert at jeg har måttet seile min egen sjø. Seile min egen sjø inn på soverommet og se på serie alene. Så da var det ekstra koselig at vi endelig fikk litt tid sammen i kveld. Vi har vært ute og spist, kikket i butikker og gått en lang tur. Vært innom mine foreldre, og ligget og pratet helt til vi nesten sovnet. Og rett før jeg lot de falske øyenvippene treffe kinnene, følte jeg at jeg ville blogge før jeg reiste videre til drømmeland. Så, her er jeg! Nå kjenner jeg i hvert eneste ledd at jeg er skikkelig klar for søvn. Føler det som regel slik når dagen har inneholdt en PT-time. Jeg er lei av å trene akkurat nå, og da er jeg ekstra takknemlig for å ha en personlig trener. For man føler seg jo som en million når man har klart å fullføre. Skal dog sies at jeg var litt slabbedask i dag, og prøvde å gjøre øvelser fort for å bare bli ferdig. Dumpet ned på gulvet i en rasende fart med over 50 kilo på skuldrene, for å få knebøy overstått. Det ble med én rask en, for å si det sånn. Ligger her med en korsrygg som like gjerne kunne tilhørt en mann på åtti. Så har man lært!

Okey, nå ryker bevisstheten. Koselig å bare bable litt. Måtte natten bli nydelig og drømmene snille 🖤

11 Comments

 • Reply Madelen 3. april 2019 at 08:31

  Haha, instastoryen din om folk over 50 i allværsjakke 😂😂 så altfor sant 😅😂 kan jeg spørre hvor du har kjøpt den hvite genseren/toppen du har på deg i den storyen? Så innmari fin😍

  • Reply Ida Wulff 3. april 2019 at 08:52

   Haha!! 😀 Du skjønte den!! Var redd ingen skulle gjøre det <3 Den hvite genseren er fra Zara. Ha en fin dag :*

 • Reply Silje 3. april 2019 at 09:37

  Fy søren så koselig det hørtes ut med date!

  • Reply Ida Wulff 4. april 2019 at 09:55

   Date er best! Så lenge man kjenner mennesket. Hehe <3

 • Reply Linda 3. april 2019 at 10:28

  Hei! hvor spiste dere?

  • Reply Ida Wulff 4. april 2019 at 09:54

   Steak 🙂

 • Reply J. 3. april 2019 at 10:48

  Anbefaler appen clue for å tracke pms og mensen. Kan til og med deles med kjæresten så de kan se. Man trenger ikke være regelmessig (for det er ca ingen)

 • Reply Henriette 3. april 2019 at 15:12

  Hvis den maten smakte like godt som den ser ut, så trenger jeg å vite hvilken restaurant dere besøkte?😍🙌

  • Reply Ida Wulff 4. april 2019 at 09:54

   Den haaar smakt bedre enn den gjorde denne gangen, men restauranten heter Steak <3

 • Reply M 4. april 2019 at 00:09

  Hva heter resturangen? Hvor ligger den? Så god mat!!

  • Reply Ida Wulff 4. april 2019 at 09:53

   Den heter Steak og ligger på brygga <3

  Leave a Reply