Hverdagsliv

MANDAG, STØRRELSEKRANGLING & LEILIGHETSSTYLING

8. april 2019

Har du noen gang stått i en klesbutikk og spurt om et plagg i en viss størrelse, for så å få høre av betjeningen at: Pøh, du er da ikke en medium, en small holder i massevis?! For så å måtte stå der i butikken blant masse fremmede mennesker og kjempe din sak: Jeg tror jeg må ha en medium, altså. Det er så dårlig kundeservice. Jeg var med Gravlyset på shopping her om dagen, og unge, veltrente menn som jobber i klesbutikker er eksperter på dårlig kundeservice. Gravlyset spurte pent etter buksestørrelsen sin, og mannen bak kassa sperret opp øynene og så på ham. Eheheh, størrelse *2 nummer mindre* er mer enn nok til deg ass. Ettersom jeg har stått og irritert meg i samme situasjon en haug av ganger, og fordi det er lettere å være tøff i trynet når det ikke gjelder en selv, så klarte jeg ikke å dy meg: Da får nok ikke pikken hans plass, sa jeg. Den blazer-kledde unggutten fikk fart på seg, og hentet riktig størrelse på lager. Og snipp snapp snute, så var alle fornøyd.

Bare en liten hverdagshistorie, for å inspirere butikkansatte til å slutte å kverulere på størrelser. Jeg vil også slå et slag mot servitører som advarer mot at: Nå tror jeg du holder på å bestille for mye mat. Jeg kan strekke meg til å forstå at det er godt ment, but just don’t. I dag har jeg hatt en skikkelig bra start på uken. Har fått gjort unna masse jobb, vært ute og handlet inn styling til leiligheten (ingen krangling om størrelser der) og nå skal jeg shine litt her hjemme før jeg skal på trening. Det er helt utrolig hvor mye som mangler i dette hjemmet, selv etter at vi har bodd her et år. Terrassebord, for eksempel. Har ikke engang tenkt tanken. Så nå må jeg finne noen jeg kan låne et terrassebord av, for jeg gidder jo ikke akkurat å kjøpe et. Planen er å rane foreldrene mine – de ranet tross alt meg da de solgte sin leilighet for noen uker siden.

Ellers, noen som har noen gode stylingtips før en visning?! Jeg har sparket stylisten – eller, det vil si: Takket nei til å betale for å få hjelp til styling. Èn ting er i hvertfall sikkert: Jeg må ha Pellegrino og sitroner på kjøkkenbenken, hehe. Bortsett fra det er jeg så lei av å se tomme, hvite leiligheter som er stylet på nøyaktig samme måte. Det er mye mer interessant å kikke på hjem hvor man ser at noen faktisk bor. Jeg må løpe videre, men vi snakkes snart igjen. Dette blir en travel og gøy uke før påskeferien setter i gang 🖤

35 Comments

 • Reply Julle 8. april 2019 at 15:57

  Hehehe bra sagt! Er så lei blazer-gutta og selvbruningsjentene’s dårlige service

  • Reply Ida Wulff 8. april 2019 at 19:07

   Sjæææl

 • Reply Anna 8. april 2019 at 16:10

  Ler HØYT av gullkorn-kommentaren din Ida!!

  • Reply Ida Wulff 8. april 2019 at 19:06

   <3 <3

 • Reply Julie 8. april 2019 at 16:34

  Driver å selger leiligheten min selv, så her må jeg følge med 😃 Fotograf kommer om en uke, så her står alt på hodet om dagen føles det ut som.

  • Reply Ida Wulff 8. april 2019 at 19:06

   Masse lykke til med både foto og salg 😀 <3

 • Reply Marte 8. april 2019 at 16:58

  Hahahahahhaha, jeg leeeeeer! Kan tenke meg han i kassa fikk fart på seg da ja 😂😂😂

  • Reply Ida Wulff 8. april 2019 at 19:06

   Full fart! Haha <3

 • Reply Ulrikke 8. april 2019 at 17:49

  Spørsmål om noe helt annet, hehe 🙂
  Men hvor fikser du neglene dine? <30

  • Reply Ida Wulff 8. april 2019 at 19:06

   Hei Ulrikke 🙂 jeg svarer dessverre ikke på spm om hvor jeg går for behandlinger ++

 • Reply Maritha 8. april 2019 at 17:53

  Haafff jeg skulle handle bukser på GT, og når hun spurte om jeg trengte hjelp, så sa jeg: «jatakk, jeg skulle hatt en Molly bukse i M.» hun ser på meg med tidenes bitchy fjes og spyr ut: «øhm, tror du ikke du heller skulle hatt L?» asså handler ikke der mer for å si det sånn… møkkakjerring! «NEII JEG BRUKER MEDIUUUUM» hahaha

  • Reply Ida Wulff 8. april 2019 at 19:05

   For en drittkjerring. De burde ikke ha lov til å kommentere størrelser, verken opp eller ned!!

 • Reply Maritha 8. april 2019 at 17:54

  Oog et par spørsmål!:
  1. På en skala fra én til himmelen, hvor forelska er du i Gravlyset?
  2. Kan du skrive et innlegg om hvordan dere møttes, hvordan det utartet seg og hvordan dere ble sammen? Hele røra liksom!
  3. Hvor ser du deg selv om 10 år?

  • Reply Ida Wulff 8. april 2019 at 19:04

   Ønskene er notert <3 <3

 • Reply Kristin 8. april 2019 at 18:01

  Hei Ida!
  Et tips jeg fikk av megler da jeg skulle selge leiligheten min var at hvert rom bør ha et fargeelement. F.eks er blå vase på kjøkkenet, grønne håndkler på badet, fargerike puter/pledd i stua…Trenger ikke å være heftig mye farger, men litthktyltøgjør at bildene ”popper“ litt mer. Og du kan gå bananas på blomsterbuketter!!
  Ellers er jo leilighetene deres veldig fin, så den er nok forholdsvis nokså lettsolgt! Masse lykke til:)
  Klem Kristin

  • Reply Ida Wulff 8. april 2019 at 19:03

   Det var et fint (og enkelt tips) – tusen takk <3 og klem til deg!

 • Reply Anniken 8. april 2019 at 20:16

  1. Sitroner OG lime er visst greia
  2. Ikke gidd å tenn på lys eller fyr i peisen, det photoshoper de

  Det jeg har opparbeidet meg av erfaring etter noen salg :p

  • Reply Ida Wulff 8. april 2019 at 21:52

   Oooh,Photoshop altså 😀

 • Reply Anette 8. april 2019 at 20:48

  Tipset vi fikk når vi skulle selge huset vårt, var å handle de tingene vi trengte til stylingen som vi ikke ville ha på IKEA. De har verdens greieste returordning, og så lenge du tar vare på kvitteringen får du hele beløpet tilbake, selv om varen er montert! Tjohei! Så vi handlet litt ting der, og leverte alt tilbake når huset var solgt.

  • Reply Ida Wulff 8. april 2019 at 21:52

   Oi, så snilt av IKEA 😀 Takk for tips <3

 • Reply Anette 8. april 2019 at 21:14

  Hahah, nydelig kommentar!

  • Reply Ida Wulff 8. april 2019 at 21:53

   <3 <3 <3

 • Reply Ida 8. april 2019 at 21:51

  Dårlig service mens man står i prøverommet er det verste.
  Lykke til med styling!
  Hvor er buksa di fra forresten?

  • Reply Ida Wulff 8. april 2019 at 21:52

   Tusen takk! Den er fra Only <3

 • Reply Ida 8. april 2019 at 22:16

  Haaha! Den kommentaren var GULL (og til pass for han)!!

  • Reply Ida Wulff 9. april 2019 at 09:36

   😀 😀

 • Reply Lisa D 8. april 2019 at 23:14

  Ida! Det sa du ikke?! 😱😂 herregud så bra! Jeg er ALLTID den som irriteter meg i stillhet der og da, hvordan kommer du på noe sånt? 😂

 • Reply L 9. april 2019 at 00:21

  «Nei,du må nok ha en str eller to større,den der SER JEG blir aaaltfor liten til deg!». Jeg sendte klage.
  «Jeg ville gått for noe med litt mer farger,selv om det er begravelse så trenger man ikke kle seg så dystert…». Ehh? Klaget,fikk en fin beklagelse og kompensasjon- det hjalp i grunnen lite,jeg har ikke vært i den butikken igjen.

  • Reply Ida Wulff 9. april 2019 at 09:36

   Creds for å klage <3

 • Reply Jim 9. april 2019 at 15:06

  Hahaha 🙂 Meget bra kommentar 🙂

 • Reply Kristine 10. april 2019 at 15:26

  Hei! Hva bruker du for å få så fine krøller i håret? 😀

  • Reply Ida Wulff 11. april 2019 at 17:47

   Jeg bruker glattetang og krøller vekk fra ansiktet <3

 • Reply Lin 11. april 2019 at 14:57

  Servitørene trenger ikkje mene du bestiller for mye,men kan kanskje si om porsjoner er store elelr små. har opplevd på steder at sidemannen fikk 3 MEGA porsjoner av det hun bestilte,mens eg fikk 3 tallerkener med lite og ingengting på. Ikkje samme retter altså. Hun klarte ikkje spise opp NOEN av rettene, eg gikk på Egon etterpå fordi eg var så himla sulten og syns servicen søg og det beste de hadde var vannet 😀

 • Reply Lin 11. april 2019 at 14:59

  ps ellers kan du style selv og ikkje bruke stylist – syns du er flink med god smak.
  Eg vurdere å selge selv da eg føler at meglerene kun trenger litt provisjon til seg og masse til reklame og noen visninger og resten gjør man nesten selv….man er der med takstmann og med fotograf, man finner info enkelt..så tenker på det 😀

 • Reply E 13. april 2019 at 21:29

  Haha enig altså. Jeg jobbet i klesbutikk før, og kommenterte kun str. på en bukse jeg VISSTE kom til å vide seg ut veldig. Jeg hadde selv insistert på å kjøpe den i M, men måtte krype til korset selv og komme tilbake og kjøpe den på nytt i S etter noen gangers bruk. .

 • Leave a Reply